- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.061
hayırlı olsun canım ne ısı bakalım yoktu sankı bole bır arayısın bırdn nasıl cıktı ıs
evet ıı olur hem ınsan evde kuruyorda kuruyor
cocuk olana kadar ıs ıı olur
canımmm hergünmü 2 katına çıkıyo 2 günde bir değilmiii ? hayırlı olsun yeni işin iyi olmuş bencedeee :)
tamammmmnapalımm ya stres bitmiyomuş :)
4 hafta 3 gün derken sat'tan hesaplıyosun dimi kuşuumm.benim sat 11 mart
kızlar bende bu ay yoğun kanama yaşadım..
dr a gittim yumurta düzensizliği var dedi..
tarlusal verdi o kanamayı azaltır dedi..
ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ben..
son dönemde ateşim hep yüksekti hamilelikten şüpheleniyordum..
adete yakın ovulasyon testlerim pozitif çıkmıştı..
ama adet olcağım gece gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı..
ara ara da sulu akıntım olmuştu yumurtlama dönemindeki gibi..
sizde de bu durumlar varsa yumurta düzensizliği olduğunu gösteriyormuş
şimdi benim tekrar bebişim olmayack mı..
önceki 2 tanesi ard arda düşükle gitti
artık HİÇ HAMİLE KALAMAYACAĞIM GİBİ GELİYO BANA
canımmm hergünmü 2 katına çıkıyo 2 günde bir değilmiii ? hayırlı olsun yeni işin iyi olmuş bencedeee :)
tamammmmnapalımm ya stres bitmiyomuş :)
4 hafta 3 gün derken sat'tan hesaplıyosun dimi kuşuumm.benim sat 11 mart
olmaz biz ne biliriz kutlamayı o gelsin başımızda gece yarısına kadar beklesin günü geceyi mundar etsinde sonra biz naparsak yapalım hayır anlamadığım böyle yapınca anlayışlı kaynana düşünceli kaynana oluyo ne güzel evlenme yıldönümünüzü bile kutluyo oluyo bi ben kötü niyetliyim zaten herşeyi kötüye çekiyorum
Tesekkur ederim canimm yoktu is arayisim annem ariyodu benim yerime operasyona girdigim gun 5 e kadar bayindirlik ve iskan il mudurlugunden isim istemisler annemin cok yakin bi arkadasindan o da benim ismimi vermis sansima dun aksam haber geldi sozlesmeli memur olarak allah tarafindan cikti yani is hayirlisi boyle demekki cok sevindim ama toparlanma surecimi de iyice hizlandiricak bu is insallah:))
sen bugun canım 4+1 gunluksun haftayada tam 5 hafta ıken gıdeceksın goremezsende stres yapmaama bence gorursunuz
mesela benım doktorumda 36 saaatte bır katlanır demıstıama her gunde katlansa 36 saatte de olsa 1500 u gecıcek sıkıntı yapma
canım sızde dısarda kutlayın yada ne bılım erken kutlayın otele gıdın sehır dısına cıkın yemege gıdın tellerıde kapayın basbasa kalmak ıstıorum de kocanada azıcık anlasın oda
cok sevındım cnm ıns ıs konusundakı sansın tum hayatında olur
canım ıkısınıde yapıyorlar hem alttan hem usten ama su da varkı benım bı kac arkadasım da alttan baktırdı sonrası sorun oldu kese yukarda ıse sorun olmuyor ama kese cok asagıda ıse tetıklıyormus bu yuzden aslında altan bakmak cok da ıı degıl
acelemız yok bır hafta gec goruruz bebısler saglıklı olsunda
ama bıde su var artık devlet hastanelerınde bıle yasaklamıslar alttan bakmayı hamılelerde gecen kan tahlılı ıcın gıttıgıme ogrenmıstım
Bilmiyorum cnm burda butun doktorlar alttan bakiyor, is yerindeki hamisler esimin arkadasinin kiz arkadasi fln hep alttan bakmislar benim 13+1 olcak ense kalinligi icin zaten alttan bakiyorlarmis ozelikle.. Bir zarari neden olsunoyle bisi olsa zaten doktorlar yapmaz, baksa sen TR de kiz cocuklari okumasin sonrada kadin doktor baksin esime diyen zihniyetten ve bu zihniyetin basimiza getirdigi diktatorlerden dolayi boyle bir karar alinmistir TR'de..
Gizos valla hic korma koa ultrasonu icine bakmiyorlar valla hemen kapidan ultrasonun tum basi bile girmiyor iceri .. Zaten bebiste hastalik sakatlik yanlis giden bisi varsa bunu ultrasona baglamamak gerekir.. Hersey Allah'tan ben kesinlikle dusuklerin alttan bakildi diye olduguna yada olabilecegine inanmiyorum.. Bence icinizi rahat tutun ama tabiki herkesin kendi gorusu...
kızlar ya bişi sorcam benim pazar günü adet kahve damla damla gelmeye başlamıştı.ama devamı pek gelmedi.bugünde test yaptım testte bi garip anlıcanız ben bu işten bişey anladım.
kızlar ya bişi sorcam benim pazar günü adet kahve damla damla gelmeye başlamıştı.ama devamı pek gelmedi.bugünde test yaptım testte bi garip anlıcanız ben bu işten bişey anladım.
canım sızde dısarda kutlayın yada ne bılım erken kutlayın otele gıdın sehır dısına cıkın yemege gıdın tellerıde kapayın basbasa kalmak ıstıorum de kocanada azıcık anlasın oda
Cizgi var gibimi tatlim testte?? Belki de (insallah) yerlesme kanamasiydi seninki kan ver icine sinmeyen biseyler varsa insallah bebistir:))
Bilmiyorum cnm burda butun doktorlar alttan bakiyor, is yerindeki hamisler esimin arkadasinin kiz arkadasi fln hep alttan bakmislar benim 13+1 olcak ense kalinligi icin zaten alttan bakiyorlarmis ozelikle.. Bir zarari neden olsunoyle bisi olsa zaten doktorlar yapmaz, baksa sen TR de kiz cocuklari okumasin sonrada kadin doktor baksin esime diyen zihniyetten ve bu zihniyetin basimiza getirdigi diktatorlerden dolayi boyle bir karar alinmistir TR'de..
Gizos valla hic korma koa ultrasonu icine bakmiyorlar valla hemen kapidan ultrasonun tum basi bile girmiyor iceri .. Zaten bebiste hastalik sakatlik yanlis giden bisi varsa bunu ultrasona baglamamak gerekir.. Hersey Allah'tan ben kesinlikle dusuklerin alttan bakildi diye olduguna yada olabilecegine inanmiyorum.. Bence icinizi rahat tutun ama tabiki herkesin kendi gorusu...
canım şehir dışına işlerimiz yüzünden gidemeyiz geçen sene zaten dışarı çıkmıştık öyle yırttık ama ben eşimin doğum gününü evde kutlamak isterim zaten çok sevmiyorum öyle dışarı çıkmayı sırf yorgunluk ne biliyim evde özel bişeyler yapmak isterim ama ne mümkün hoş zaten yapmıcam bugün bişey kesin akşam 7yada 8oldumu arar sevgili kaynanam biz geldik kapıdayız müsaitmisiniz diye eşimde bişey diyemez geçende eşimin arkadaşları var ayda yılda bir geliyolar zaten aramış biz geldik kapıdayız eşimde bişey diyememiş saf tamam gelin evdeyiz demiş zaten kapıdalar gelme desende gelecekler geldiler artık oturduk bide bana ayak yapıyo ayy bizde geldik ama gitsekmiki babanda keşke bizi bırakıp gitmiş olmasaydı giderdik tüh bilemedik diyo
ya asında ben bu kendimi hamile gibi hissettim hep.adetimde böyle kahve kahve gelince aklım karıştı.testte belirgin bi çizgi var ama kırmızı değil.çizginin olduğu yerdede dağınık pembemsi.
ya asında ben bu kendimi hamile gibi hissettim hep.adetimde böyle kahve kahve gelince aklım karıştı.testte belirgin bi çizgi var ama kırmızı değil.çizginin olduğu yerdede dağınık pembemsi.
Varsa bi test daha yapsana canim sen yada yarin sabah ilk idrarla yap ama dikkat et kendine sende hissettiysen biseyler olabilir ilk once hisle basliyo zaten senin hissin cok onemli :)ay insallah vardir yaa surpriz yapmistir annecigine :)
sende ben bı taksı cagırım ıstersen deseydın
bı resım cekte atsana canım ayy belkıde ustune gormedır markan ne bu arada testın
Kis belkide yerlesme kanamasiydi ins oyledirde.. Benimde battan 5 gun once bat gunune kadar kahverengi geldi hep, dedim adet olcam sonra iki gun kesildi 2 gun daha geldi .. Dr olabilir tam bebegin rahime gecme asamasi kirmizi pembe kanama olmadigi surece normal dedi , zaten ultrasonda da hic kanama gormedi cok sukur bir dahada hic gelmedi.. Ama kizlar bir akinti beyazimsi hala var gunde 2- 3 kere camasir degistiriyom gunluk ped flnda kullanmiyom alerfi fln yapmasin diye..
Test nasil garipti gordun mu ikinci cizgiyi bak benim bat 2 gun gectikten sonra ilk testi yapmistim silikti iki gun sonra bir daha yaptim cok daha belirgindi 109 sayfada resmi var bak istersen silikse seninkide ole kesin hamissin insssss : ))
ay inşallah varsır yaaa.arkadaşım bana dediki idrarında beyaz beyaz minik minik parçacıklar görürsün demişti.onlarda ardı azıcık ama 5dk sonra kahva akıntı gibi adet geldi pazar günü.birde benim memişler hala kocaman gittikçe kol altına doğru acıyor ve şişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?