HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hayırlı olsun canım ne ısı bakalım yoktu sankı bole bır arayısın bırdn nasıl cıktı ıs
evet ıı olur hem ınsan evde kuruyorda kuruyor
cocuk olana kadar ıs ıı olur

Tesekkur ederim canimm yoktu is arayisim annem ariyodu benim yerime operasyona girdigim gun 5 e kadar bayindirlik ve iskan il mudurlugunden isim istemisler annemin cok yakin bi arkadasindan o da benim ismimi vermis sansima dun aksam haber geldi sozlesmeli memur olarak allah tarafindan cikti yani is hayirlisi boyle demekki cok sevindim ama toparlanma surecimi de iyice hizlandiricak bu is insallah:))

Tatlisim dr bana hergun katlar dedi ki senin de oyle olmus baksana degerin cok guzel artmis belli de olmuyo bazen ikiye bazi gun 3e katliyo tamda 2 degil yani sen git pztesi goremezsen de stres yapma tekrar gidersin bence ilk kontrolu yaptir icin rahat etsin

öyle düşünme canım inş bizimde bebeğimiz olcak sağlıklı bi şekilde kucağımıza alcaz bende zaman zaman kaybediyorum umudumu ama allahım bizede nasip eder inş

sen bugun canım 4+1 gunluksun haftayada tam 5 hafta ıken gıdeceksın goremezsende stres yapmaama bence gorursunuz
mesela benım doktorumda 36 saaatte bır katlanır demıstı ama her gunde katlansa 36 saatte de olsa 1500 u gecıcek sıkıntı yapma

canım sızde dısarda kutlayın yada ne bılım erken kutlayın otele gıdın sehır dısına cıkın yemege gıdın tellerıde kapayın basbasa kalmak ıstıorum de kocanada azıcık anlasın oda

cok sevındım cnm ıns ıs konusundakı sansın tum hayatında olur

Cok tesekkur ederim canim amin insallah oyle olur beklemedigim
Bi anda bebegim surpriz yapar insallah :))

Bilmiyorum cnm burda butun doktorlar alttan bakiyor, is yerindeki hamisler esimin arkadasinin kiz arkadasi fln hep alttan bakmislar benim 13+1 olcak ense kalinligi icin zaten alttan bakiyorlarmis ozelikle.. Bir zarari neden olsunoyle bisi olsa zaten doktorlar yapmaz, baksa sen TR de kiz cocuklari okumasin sonrada kadin doktor baksin esime diyen zihniyetten ve bu zihniyetin basimiza getirdigi diktatorlerden dolayi boyle bir karar alinmistir TR'de..

Gizos valla hic korma koa ultrasonu icine bakmiyorlar valla hemen kapidan ultrasonun tum basi bile girmiyor iceri .. Zaten bebiste hastalik sakatlik yanlis giden bisi varsa bunu ultrasona baglamamak gerekir.. Hersey Allah'tan ben kesinlikle dusuklerin alttan bakildi diye olduguna yada olabilecegine inanmiyorum.. Bence icinizi rahat tutun ama tabiki herkesin kendi gorusu...

kızlar ya bişi sorcam benim pazar günü adet kahve damla damla gelmeye başlamıştı.ama devamı pek gelmedi.bugünde test yaptım testte bi garip anlıcanız ben bu işten bişey anladım.

Valla bende cok ıı bılmıyorum canım sadece soyle duydugum ve bıldıgımı paylasım benım usttenbaktıgında masallah kese cok ıı yerde dedı kı resmen mıdeme yakın en tepe de rahmın buyuzden kolay kolay bısı olmaz ama sen yınede dıkkatlı olacaksın demıstı doktor ama o dusuk olan arkadasımın kese rahmın cok asagısında ıdı ve hatta bı donem ıı tutunsun dıe yat sureklı demıstı oda full yatmıstı evde sonra doktora gıttıler oda alttan baktı o aksam dustu kı zaten kese cok asagıda oldugu ıcın ılıskıyıde yasaklamıstı doktoru madem ılıskı yasak ultrasnda ıcerı gırıo nebılım dustu yanı sonucta kızın bebegı

ay korkuyo ınsan gercı sunshınenın da doktoru hep alttan baktı ıdı ole dıordu ben ama ole yakın arkadasım oldu dıe doktorum ılk goremeyınce altan baksak goruruz demıstı bende gerek yoksa bakmayalım sonra gorelım dedım dahada teklıf etmıo doktorum

ayy rabbım korusun o kucucuk canları

kızlar ya bişi sorcam benim pazar günü adet kahve damla damla gelmeye başlamıştı.ama devamı pek gelmedi.bugünde test yaptım testte bi garip anlıcanız ben bu işten bişey anladım.

Cizgi var gibimi tatlim testte?? Belki de (insallah) yerlesme kanamasiydi seninki kan ver icine sinmeyen biseyler varsa insallah bebistir:))

Kis belkide yerlesme kanamasiydi ins oyledirde.. Benimde battan 5 gun once bat gunune kadar kahverengi geldi hep, dedim adet olcam sonra iki gun kesildi 2 gun daha geldi .. Dr olabilir tam bebegin rahime gecme asamasi kirmizi pembe kanama olmadigi surece normal dedi , zaten ultrasonda da hic kanama gormedi cok sukur bir dahada hic gelmedi.. Ama kizlar bir akinti beyazimsi hala var gunde 2- 3 kere camasir degistiriyom gunluk ped flnda kullanmiyom alerfi fln yapmasin diye..

Test nasil garipti gordun mu ikinci cizgiyi bak benim bat 2 gun gectikten sonra ilk testi yapmistim silikti iki gun sonra bir daha yaptim cok daha belirgindi 109 sayfada resmi var bak istersen silikse seninkide ole kesin hamissin insssss : ))

canım sızde dısarda kutlayın yada ne bılım erken kutlayın otele gıdın sehır dısına cıkın yemege gıdın tellerıde kapayın basbasa kalmak ıstıorum de kocanada azıcık anlasın oda

canım şehir dışına işlerimiz yüzünden gidemeyiz geçen sene zaten dışarı çıkmıştık öyle yırttık ama ben eşimin doğum gününü evde kutlamak isterim zaten çok sevmiyorum öyle dışarı çıkmayı sırf yorgunluk ne biliyim evde özel bişeyler yapmak isterim ama ne mümkün hoş zaten yapmıcam bugün bişey kesin akşam 7yada 8oldumu arar sevgili kaynanam biz geldik kapıdayız müsaitmisiniz diye eşimde bişey diyemez geçende eşimin arkadaşları var ayda yılda bir geliyolar zaten aramış biz geldik kapıdayız eşimde bişey diyememiş saf tamam gelin evdeyiz demiş zaten kapıdalar gelme desende gelecekler geldiler artık oturduk bide bana ayak yapıyo ayy bizde geldik ama gitsekmiki babanda keşke bizi bırakıp gitmiş olmasaydı giderdik tüh bilemedik diyo

Cizgi var gibimi tatlim testte?? Belki de (insallah) yerlesme kanamasiydi seninki kan ver icine sinmeyen biseyler varsa insallah bebistir:))

ya asında ben bu kendimi hamile gibi hissettim hep.adetimde böyle kahve kahve gelince aklım karıştı.testte belirgin bi çizgi var ama kırmızı değil.çizginin olduğu yerdede dağınık pembemsi.

canım bende alttan baktırmak zararlı diye biliyorum mecbur kalmadıkça hamileyken alttan bakmıyor doktorlar

sende ben bı taksı cagırım ıstersen deseydın

ya asında ben bu kendimi hamile gibi hissettim hep.adetimde böyle kahve kahve gelince aklım karıştı.testte belirgin bi çizgi var ama kırmızı değil.çizginin olduğu yerdede dağınık pembemsi.

bı resım cekte atsana canım ayy belkıde ustune gormedır markan ne bu arada testın

Varsa bi test daha yapsana canim sen yada yarin sabah ilk idrarla yap ama dikkat et kendine sende hissettiysen biseyler olabilir ilk once hisle basliyo zaten senin hissin cok onemli :)ay insallah vardir yaa surpriz yapmistir annecigine :)

Varsa bi test daha yapsana canim sen yada yarin sabah ilk idrarla yap ama dikkat et kendine sende hissettiysen biseyler olabilir ilk once hisle basliyo zaten senin hissin cok onemli :)ay insallah vardir yaa surpriz yapmistir annecigine :)

ay inşallah valla cok güzel bi süpriiz olur bu bana ve eşime.cok ümitlenmek istemiyorum.2-3ay öncede yine böyle başlamıstı adetim sonra catır catır söküldü.öyle olucak diye bkliyorum ben .ama insanın içide durmuyor hani ya varsa diye.

sende ben bı taksı cagırım ıstersen deseydın

bı resım cekte atsana canım ayy belkıde ustune gormedır markan ne bu arada testın

şu anda iş yerindeyim cekip koyamam.keşke koyabilseydim. o malum çizgi belirgin ama renkli değil.birde etrafı hani ilk test yaptığında pembe pembe olurya aynen öyle kaldı dağılmadı o pembelik.

ay inşallah varsır yaaa.arkadaşım bana dediki idrarında beyaz beyaz minik minik parçacıklar görürsün demişti.onlarda ardı azıcık ama 5dk sonra kahva akıntı gibi adet geldi pazar günü.birde benim memişler hala kocaman gittikçe kol altına doğru acıyor ve şişiyor.

Kuzum valla belirtilerin tam hamilelik belirtisi tac yapragin da dedigi gibi kirmizi olmadigi surece umut var benimde goguslerim koltuk altina dogru cok aciyodu agri gibiydi idrarda parcaciklarda vardir bana hamilesin gibi geliyo ama kan ver bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…