HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ahh ahh... Rabbim sen bizede göster gebelik testinde silik ikinci çizgiyi :) yavrukuşlarım benim 6 tane ovu testim kaldı. yumyum haftam perşembeden pazartesiye kadar. ben ilk testi ne zaman yapayım sizce. direk perşembe mi yoksa çarşambadan başlayımmı. ??

Ekinci canıım varsa bi test daha al yap ama farklı marka olsun. İnşallah yerleşmedir ki tecrübeli annişlere göre kesin yerleşme akşamda eve gidince fotosunu at bize. :)

Aminn bebegim aminn :)) bence carsambadan basla kuzum ve hatta hergun mik mik olsun gunasiri bile degil yanii bak gizosa sansa birakma bu ay hic gun kacirma senden de cok guzel haberler alalim bu ay :))

hamileler deneyinnn.hamilelere sesleniyorum gizemmm taç yaprak özserr ve diğerleri idrarınızda tortular var mı? bunu bizler için bir test eder misiniz?

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Aminn bebegim aminn :)) bence carsambadan basla kuzum ve hatta hergun mik mik olsun gunasiri bile degil yanii bak gizosa sansa birakma bu ay hic gun kacirma senden de cok guzel haberler alalim bu ay :))

ahh kuzum istemezmiyim hiç size güzel haberler vermeyi ama benim herifim bu hafta gece gidiyo işe gündüz geliyo. o geliyo 1 saat sonrada ben çıkıyorum kahvaltı yapıp. nasıl olcak hiç bilmiyorum ama. elimden geldiğince çok iyi çalışmaya çalışıyorum Özserlede konuştuk oda fazla kasma 2 günde bi çalış dedi. :) artık bi şekilde çalışcaz inşallah bu ay haber verenlerin arasında bende olurum..

hamileler deneyinnn.hamilelere sesleniyorum gizemmm taç yaprak özserr ve diğerleri idrarınızda tortular var mı? bunu bizler için bir test eder misiniz?

kuzum sen ne zamanı bekliyosun ? bende böle yaklaşınca belirti arıyodum kıyaslama yapıyodum kendimi gördüm bi an

tamam canıımm haklısın gidiyim o zaman pazartesii:)

teşekkürrler cicimmmm stres yapmicammm ya insan düşündükçe aklına başka şeyşer geliyoo

bende pazar günü ve öncesinde vardı öğrendikten sonra kayboldu.hatta pazar sabah idrarın üstü beyaz tortu kaplıydı harita gibiii.şuan yok canımmm :)

bunun hamilelikle alakası yok tatlım.boşuna heveslenme.çünkü benim idrarımda da tortular var.hem de kaç aydır.ama hamiş falan değilim.bu bir belirti değil.ilk gördüğümde ben de çok heyecan yapmıştım.meğer zaman zaman olabiliyormuş o.

İnsallah kuzucum yaa insallah bu ay cok guzel gecicek eminim ben cok guzel haberler alicaz ve sende bu haberlerden birini vericeksin bende sizi takip edicem 4 ay sonra araniza katilicam hamileler kervanina:))

ben geldiiiiimmmmmm.
temizliklerimi bitirdim ütülerimi bitirdim tozumu aldım sildim süpürdüm şimdi çöktüm yine buraya. naptınız bakalım ben yokken

Canim evet var sanki ama benim bole beyaz akintim var zaten ondan kaynaklaniyor. Doktor akinti olmasi normal dedi.. varmi bole yumyum haftasindaki gibi beyaz akinti?

ben size bişey sormak istiyorum daha önce buraya yazıyordum belki hatırlayan vardır
evleneli iki yıla yakın oldu 1 yıldır korunmuyoruz her ay acaba demekten çok yoruldum eşimin hiç ilgisi yok bu konuda ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Benim bütün tahlillerim yapıldı bir sorun yok, eşime en son geçen ay sen de bi görünsen mi acaba diyebildim biraz düşünüp ayın 5 inden sonra gideriz dedi. Şimdi acaba hatırlatsam mı diyorum cesaretimi toplayıp?
Bu arada adet tarihim 11.04 tü bugün saat 14.30 gibi bir karın ağrısı ve soluğu tuvalette aldım peçeteye hafif bir kan sürüldü ama hala bişey yok ama karnım ağrıyo
bana cevap yazarsınız değilmi burda hiç arkadaşım yok ve ailelerimiz de burda değil çok yalnızım

seni çok iyi anlıyorum bazen bizlerde bizim kozalaklara bişey söylerken 40 defa düşünüyoduk. ama sonunda ölüm yok bence hatırlat gideriz demiştin gidelimmi de. zaten niyeti yoksa yine bi mazeret bulur. sende adetten sonra soğan suyuna başlarsın eğer kocanda prpblem varsa tedavisini olur yoksa onada keçi boynuzu yedirip yumyum günlerinde mik mik yaptınmı tamamdır Allah ın izniyle :))

ben geldiiiiimmmmmm.
temizliklerimi bitirdim ütülerimi bitirdim tozumu aldım sildim süpürdüm şimdi çöktüm yine buraya. naptınız bakalım ben yokken

oohh bende bissürü şey yaptımmm.yattııımm uyuduummmm uyandımmmmm tuvalete gittiimm bidaha uyuduummmderste çalışmadım yarın 2 adet sınavım var oooff off

teşekkür ederim cimcimesultan bu akşam söylicem, zaten tam sırası :)

bugün ayın 9 u dimi ayyy kızlar bata 5 gün kalmış :) ben bata 9 gün sanıyordum :)
evet 9u boşver boşver takip etme en güzeli :))

İnsallah kuzucum yaa insallah bu ay cok guzel gecicek eminim ben cok guzel haberler alicaz ve sende bu haberlerden birini vericeksin bende sizi takip edicem 4 ay sonra araniza katilicam hamileler kervanina:))

katılcaksın tabii. hatta çalışmaya başladığın ilk ay sendende haberi alıcaz Allah'ın izniyle.. bu arada işinde hayırlı olsun :) bide o karamel renkli köpek senin mii ?

ben geldiiiiimmmmmm.

enerjine sağlık anacım.. ne temizlik yapıyosun sen öle yaaa helal olsun maşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…