HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

doğru zeynepciğim 1 inde çift çizgiyi yakaldım 2 sinde de çift çizgiydi ama 2 si akşamı sancı oldu bence 2 sinde çatladı diye düşünüyorum ama 1ide olabilir :)

benimde 2.günün akşamı müthiş sancım olmuştu ertesi gün doktora gittiğimde çatlamış demişti.ama bizim 5 gün kalmadıki çatladığından itibaren 14 say yani 17 sinde bat tarihimz oluyor ?

...
ben artık adet tarihimi geçtim çatladıığndan sonraki 14.günde oluyormuşya geeçn ay da benim öyle oldu ben onu takip ediyorum ama sen bilirsin ,erken test yapıp morali bozulmasın diye söylüyorum ...

ya ben zaten 14 ünde adet olmayacağım biliyorum hamilelk yoksa bile adetlerim düzensiz canım benim son 2 aydır.ama ben ilişkiyi baz alıcam ilişki üzerinden 15 gün geçmeli ya :) 2.gün + 15gün zaten 17 si eder.17 sinden sonra fasülyenin faydaları belli olur artıkın :)

birlikte bakarız artıkın canım

hiç belirtiler başladımı ?

ayy evet bende ona şaşıyorum evin zaten temizdir sen temiz yerlerin tekrar üstünden geçiyosun alem kızsın valla

kıs salonumla mutfağım birleşik yerlerim beyaz burda kullandığım mobilyalarımda beyaz diğer odalarımın yerler açık renk yatak odam beyaz bi tek koridorum siyah
yere tüy düşse belli oluyo ki benim saçım çok dökülüyo. e şarjlı süpürgeyle toplamaktansa açıveriyom bende elektrikliyi sonra kendimi kaybediyorum bi bakıyorum tozlar alınmış yerler silinmiş

dün akşam kırlentleri attım makinaya çamaşırlar beyazlar reenkliler terlikler derken 5 makina çamaşır yıkadım kocam daha kaldımı yıkancak dedi bende daha dur sıra sana geliyo senide bastırcam 90 derece pamuklulara dedim

kocasıyla pardon öküzüyle kavga edip bir ay daha çocuk hayalinden vazgeçenler kervanına benide katın düşüncesiz kocamla çok iyi tartıştım acaip moralim bozuk sinirden elim ayağım titriyo

kızlar yaa bu arada halılarımı yıkamaya vermiştim geçen gün. az önce getirdiler onları zorlaya zorlaya yere yaydım halılarım 2 tane 6 m2 el dokuma bide eşek ölüsü gibi ağırlar. onları zorlaya zorlaya yaydım yerleştirdim şimdide sol tarafım acayip yanıyo:18:
aptal kafam sanki elemanlara yaydırsaydımya ama salaklık parayla değil hem dikkat etmeye çalışıyorum hemde elimden gelse ağzımla tır çekmeye çalışıyom eşşeğim ben eşşek

Kahverengilerin ardından azcıkta olsa kırmızı geldi Allahım şükür inşallah adet oluyorumdur :) çatlamayan yumurta kiste dönüşmeden yok olmuştur inşallahta bu ay çalışmalara başlarım :)) dua edin kızlar perşembe doktor kist mist yok yola devam desin

kocasıyla pardon öküzüyle kavga edip bir ay daha çocuk hayalinden vazgeçenler kervanına benide katın düşüncesiz kocamla çok iyi tartıştım acaip moralim bozuk sinirden elim ayağım titriyo

aramıza hoşgeldin canım noldu hayırdır yine ne kozalaklık yaptı seninki

Sana plaket vermeli madalya takmalı bişeyler yapmalı yani helal olsun..
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ama çalıştığım için öle herzaman temizlik yapamıyom pazardan pazaraa...

noldu canım yaa tüm kozalakları toplayıp aynı kazanda haşlamalı

Sana plaket vermeli madalya takmalı bişeyler yapmalı yani helal olsun..
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ama çalıştığım için öle herzaman temizlik yapamıyom pazardan pazaraa...

bende çalışırken pazarları genel temizlik yapıyodum hafta içi gece yarısına kadar temizlik yapıyodum eşim bi ara günlük gelip temizliği yemeği yapacak kadın aradı ama ben işten ayrıldım o ara :))

canım yapma böle ilk kuralımız neydi yum yum vaktine koca ne dese haklıdır :) müşteri velinimettir Hayrola tatlım ne oldu

aramıza hoşgeldin canım noldu hayırdır yine ne kozalaklık yaptı seninki

ay sinir yaa neymiş ben dün tepki yapmışımda telefonu kapatmışımda oda oyüzden geç gelmiş eve ayrıca özel günler yalnız kutlamak için değilmiş doğum günüymüş birlikte kutlanırmış onunda canı sıkkınmış doktora gitcezmi yarın die soruyo bide gitmicem dedim ee ilerde hatırlatırmış bu lafını siz bundan ne anlarsınız ilerde çocuk olmazsa senin yüzünden sen tedavine doktora gitmediğin için olmadı demeye seni boşamaya hakkım olur demek değilmi ciddi anlamda çok sinrilerim bozuk bide akşam anasına gitcez mutlu gelin taklidi yapcam herşeyden nefret ediyorum kendimdende nefret ediyorum

Cok tesekkur ederim canim :)) benim yaa benim kizim o ilk goz agrim :))

hamileler deneyinnn.hamilelere sesleniyorum gizemmm taç yaprak özserr ve diğerleri idrarınızda tortular var mı? bunu bizler için bir test eder misiniz?

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bende vardı canım ve bı sure devam ettı sımdıde sapsarı bı ıdrar var ılk zamanlar bıde kotukokuyordu ıdrarım rahatsız edıcı ıdı :S

canım yapma böle ilk kuralımız neydi yum yum vaktine koca ne dese haklıdır :) müşteri velinimettir Hayrola tatlım ne oldu

tamda yumurtlama zamanı biliyomusun hiç bi yaptığımızı unutmayalımmış böyle devam edelimmiş ya sürekli o yapcak bende unutcam ah ne güzel niye sürekli sorun çıkacak şeyleri o yapıyor ve ben unutmak sineye çekmek zorunda kalıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…