- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.101
doğru zeynepciğim 1 inde çift çizgiyi yakaldım 2 sinde de çift çizgiydi ama 2 si akşamı sancı oldu bence 2 sinde çatladı diye düşünüyorum ama 1ide olabilir :)
benimde 2.günün akşamı müthiş sancım olmuştu ertesi gün doktora gittiğimde çatlamış demişti.ama bizim 5 gün kalmadıki çatladığından itibaren 14 say yani 17 sinde bat tarihimz oluyor ?
...canım ben geçen ay 14 martta adet oldum.
...
ben artık adet tarihimi geçtim çatladıığndan sonraki 14.günde oluyormuşya geeçn ay da benim öyle oldu ben onu takip ediyorum ama sen bilirsin ,erken test yapıp morali bozulmasın diye söylüyorum ...
enerjine sağlık anacım.. ne temizlik yapıyosun sen öle yaaa helal olsun maşallaahh
ya ben zaten 14 ünde adet olmayacağım biliyorum hamilelk yoksa bile adetlerim düzensiz canım benim son 2 aydır.ama ben ilişkiyi baz alıcam ilişki üzerinden 15 gün geçmeli ya :) 2.gün + 15gün zaten 17 si eder.17 sinden sonra fasülyenin faydaları belli olur artıkın :)
napim ayol batıyo. Allahtan 2 kişiyiz bu halde hergün temizlik yapıyorum 3-5 kişi olsak o zaman günde 2 defa yapardım heralde
birlikte bakarız artıkın canım
hiç belirtiler başladımı ?
ayy evet bende ona şaşıyorum evin zaten temizdir sen temiz yerlerin tekrar üstünden geçiyosunalem kızsın valla
kocasıyla pardon öküzüyle kavga edip bir ay daha çocuk hayalinden vazgeçenler kervanına benide katın düşüncesiz kocamla çok iyi tartıştım acaip moralim bozuk sinirden elim ayağım titriyo
kıs salonumla mutfağım birleşik yerlerim beyaz burda kullandığım mobilyalarımda beyaz diğer odalarımın yerler açık renk yatak odam beyaz bi tek koridorum siyah
yere tüy düşse belli oluyo ki benim saçım çok dökülüyo. e şarjlı süpürgeyle toplamaktansa açıveriyom bende elektrikliyi sonra kendimi kaybediyorum bi bakıyorum tozlar alınmış yerler silinmiş
dün akşam kırlentleri attım makinaya çamaşırlar beyazlar reenkliler terlikler derken 5 makina çamaşır yıkadım kocam daha kaldımı yıkancak dedi bende daha dur sıra sana geliyo senide bastırcam 90 derece pamuklulara dedim
kocasıyla pardon öküzüyle kavga edip bir ay daha çocuk hayalinden vazgeçenler kervanına benide katın düşüncesiz kocamla çok iyi tartıştım acaip moralim bozuk sinirden elim ayağım titriyo
Sana plaket vermeli madalya takmalı bişeyler yapmalı yani helal olsun..
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ama çalıştığım için öle herzaman temizlik yapamıyom pazardan pazaraa...
aramıza hoşgeldin canım noldu hayırdır yine ne kozalaklık yaptı seninki
Sana plaket vermeli madalya takmalı bişeyler yapmalı yani helal olsun..
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ama çalıştığım için öle herzaman temizlik yapamıyom pazardan pazaraa...
noldu canım yaatüm kozalakları toplayıp aynı kazanda haşlamalı
evet 9u boşver boşver takip etme en güzeli :))
katılcaksın tabii. hatta çalışmaya başladığın ilk ay sendende haberi alıcaz Allah'ın izniyle..bu arada işinde hayırlı olsun :) bide o karamel renkli köpek senin mii ?
enerjine sağlık anacım.. ne temizlik yapıyosun sen öle yaaa helal olsun maşallaahh
hamileler deneyinnn.hamilelere sesleniyorum gizemmm taç yaprak özserr ve diğerleri idrarınızda tortular var mı? bunu bizler için bir test eder misiniz?
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım yapma böle ilk kuralımız neydi yum yum vaktine koca ne dese haklıdır :) müşteri velinimettir Hayrola tatlım ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?