HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oooffff kendini hırpalama canım yaaa ilerde lafını hatırlatmaktan kastını hemen seni boşamak anlamına getirme sen ilerde çocuk istiyorum yapalım doktora gidelim dersen o sana zamanında gitmicem dedin şimdide ben gitmiyorum derim demek istemiştir. hemen sinirini bozma doktoruna git bu ara alttan alman lazım zaten bi hamiş kal sonra burnundan getirirsin fitil fitil. o zaman hep nazlanacaksın oda buna katlanacak. bak benim hödükte yum yum haftamda psikolojisini bozdu yum. haftam bitti kendine geldi ben hiç bağırmadım sinirlenmedim şimdi o düzeldi sıra bana geldi cezalandırıyorum onu
erkeklerle dikleşirsen sinirden çenelerini tutamıyolar ama sinirleri geçince tepesine çık sesleri çıkmıyo sabret bebeğim yaaa lütfen

canım bence bu sefer sineye çekk onun için değil sırf bebeğin içinnnn :) sonra fitil fitil getirirsin burnundan :)

Cok tesekkur ederim canim :)) benim yaa benim kizim o ilk goz agrim :))

sevsinler onu yaa nasıl tatlı bişey o öle.. pek beğendim :) bende istiyorum ama evde olmazmış köpek nasıl bakılırmış.. gerçi biz hep çalışıyoruz evde yalnız kalıcak onu da düşünmek lazım.. ama işte bazende çok istiyorum bana arkadaş olur eşim olmayınca filn diye. kuşta olsa olur tabi ama bi cicikuşumuz bilem yok. konu yine bakamayız kelimesine geliyo... bende o yüzden bebek istiyorum çünkü ona bakabiliriiimmm

Yapma kızım git doktora şurda buhün yarın barışıcaksınız sen doktora gitmediğinle kalıcaksın boşverr git sen evlilikte olucak tabi bunlar pireye kızıp yorganı yakma sonra bir sonraki ayı bekle işin yoksa geçmio o zaman inan bana büyüğün olarak yaşanmışlıklardan tecrübelerimden yazıorum sallama ve doktoruna git 2 güne kalmaz barışıcaksın 1 ayı heba etmeee emi kuzum

cezalandırmaya felan gelmez beyfendi hemen bana ima etme bana eskileri hatırlatma yüzüme vurma der gardını çeker asıl eskileri hatırlatan kendisi resmen tehdt ediyo adam gitmiycem onunla doktora felan o ayrı ben ayrı gidelim sanki bensiz bi iş becerebilecek 10 kere telefon açar şu nasıl bu nasıl diye ben sürekli ilgi bekliyomuşum sanki azıcık bari ilgi gösteriyoda hödük

Kızlar bana bi akıl verin lütfen ben şimdi adet durumundayımya güya ufaktan bugün 2. Gün dielim sizce kür olarak ne yapıyım ??? Ben hiç kür falan yapmadım siz neler yaptınız ?

Cok tesekkur ederiz kuzucum cok tatlidir cok iyi huyludur karsiliksiz sever benim kizim cok seviyorum yaa :)) bebek gibi de bakim istiyo tabii ben universitedeyken almistim onu 5 yasinda simdi o zaman cok bos vaktim vardi butun egitimini ben verdim ama bakimi zor bebegim yaa calisirken cok zor evlendikten sonra annem vermedi bana yakin oturuyoruz hep gelip goruyorum ama ilk zamanlar uzak oturuyoduk nasil ozluyodum agliyodum kopek havlamasi duydukca simdi yakiniz cok mutluyuz :))senin bebisin cok kisa zaman sonra gelicek zaten ona bakicagin icin simdilik vazgec bu sevdadan kuzucugun biraz buyusun dusunursun sonra :))

ben çıkıyorum kızlar dua edin bana bu akşamı kazasız belasız atlatıyım umarım sinirimden annesine felan patlayıvermem damarıma basmazlar umarım kutlasınlar analı oğullu doğum günlerini doğum günün kutlu olsun bile demiycem adamı öyle yüzüstü bırakmak neymiş görsün anlasın güya beyfendi haftalardır sana bi sürprüzüm var diyo beni konsere götürcekti bugün ne konseriyse hem anasına hem konsere nasıl gidecekse artık tuzu kuru akşama kadar yatıyo tabi sabaha kadar uyanık durur önemlimi artık annesiyle beraber gideriz gidersekte kesin konsere monserede gitmicem her hevesi kalsın kursağında azıcıkta o yaşasın benim yaşadıkları yeter artık 13 senedir yeter

Kızlar bana bi akıl verin lütfen ben şimdi adet durumundayımya güya ufaktan bugün 2. Gün dielim sizce kür olarak ne yapıyım ??? Ben hiç kür falan yapmadım siz neler yaptınız ?

soğan yap gülüm yarın anlatıyım bende tam nezaman başlanılcağını bilmiyorum ama yarın bildiklerimi anlatıyım şimdi çıkmam lazım öpüyorum hepinizi dua bekliyorum bol bol

ah kuzum yaa sen yinede git doktora. hepsi aynı benimkide açık açık ilgi göstermeyi hiç sevmez hep odun gibi davranır sevdiklerini belli etmekten çekiniyo onlar bizim gibi çalışmıyo beyinleri. yarın sen git doktora oda ararsa sadece sorusunu cevapla fazla irdeleme akşam oluncada sorma hiç ne oldu nasıl gitti diye. anlasın hatasını.

soğan yap gülüm yarın anlatıyım bende tam nezaman başlanılcağını bilmiyorum ama yarın bildiklerimi anlatıyım şimdi çıkmam lazım öpüyorum hepinizi dua bekliyorum bol bol

Tamam canımm mutlaka bekliorum geç kalmadan bende başlıyım bebişlerimiz olsun

biz bikaç arkadaç soğan kürü yapmaya kararlıyız canım adetin 7. günü başlanıyor.

dualarım sneinle canım sakın üstüne gitme la havle çek bak işine. şimdi patlamaya hazır bomba gibisiniz ikinizde Allah kolaylık versin.

kızlar meraba ben geldim hastayım sanırım belim başım agryo elmi kaldrcak halim yok..içtğim sgaranın bile tadnı alamyorum sabah eşim ateşin var hastneye gdelim dedi olmaz cocuk dsünüyruz ilaç falan kullnmam dedim..7 aydan beri böleyim hiç bi ilaç kullnmıyrum çocuk düşünyrum dye ve adetlrim dzensizleşçek dye...

geçmiş olsun şekerim ama çocuk düşünüyosun sigara içiyosun nasıl olcek bu iş onuda bıraksaydınya
valla bende öyleyim heryerim ağrıyo ama içmiyorum ilaç hatat gecen gece baş ağrısından uyuyamadım kocam ilaç iç diyo ben hayır geçer şimdi diyorum sanki karnımda bebek varmış gibi

Geçmiş olsun şekerim şu sigarayı bırakmak lazım bendede aynı sıkıntı var

Evrimciğim hem daha 20 yaşındasın hemde sigara içiyorsun hiç yakıştıramadım canım vücuduna yazık acil bırak bence o pis şeyi

bende öyle biliyorum canım sadece soğan kırmızı yada mor olmayacak sadece sarı soğanla yapılıyomuş.

tatlım ben köpeklerden çok korkrdm dokunamazdım bile benim kızım 50 günlükken geldi küçücük bişiydi yüryemiyordu bile ondan bile korkuydum.bgün dolaşmya gttik bi baktım peşimden glip durdu o an sevmeye başladım tamm sadık bi köpk olcak dedim.ondan sonra bi alştım kızıma tabi oda bize alıştı..cok sevecen ve şımarık brazda cinsnden kaynaklnyo husky olunca.. pek sağdık köpek degller dyolar ama hjçte ole degil.. çok alıştı bzede simdi 4 aylık.. biz ilk geldgnde erkek dye rex ismini koymuştuk grenler bu dişi falan dyip druyordu vetrnere gtürdk dşi dedi oda gülerek adını oyuzdenmi rex koydunuz demişti.ismde ole kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…