- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.121
ay sinir yaa neymiş ben dün tepki yapmışımda telefonu kapatmışımda oda oyüzden geç gelmiş eve ayrıca özel günler yalnız kutlamak için değilmiş doğum günüymüş birlikte kutlanırmış onunda canı sıkkınmış doktora gitcezmi yarın die soruyo bide gitmicem dedim ee ilerde hatırlatırmış bu lafını siz bundan ne anlarsınız ilerde çocuk olmazsa senin yüzünden sen tedavine doktora gitmediğin için olmadı demeye seni boşamaya hakkım olur demek değilmi ciddi anlamda çok sinrilerim bozuk bide akşam anasına gitcez mutlu gelin taklidi yapcam herşeyden nefret ediyorum kendimdende nefret ediyorum
tamda yumurtlama zamanı biliyomusun hiç bi yaptığımızı unutmayalımmış böyle devam edelimmiş ya sürekli o yapcak bende unutcam ah ne güzel niye sürekli sorun çıkacak şeyleri o yapıyor ve ben unutmak sineye çekmek zorunda kalıyorum ya
Cok tesekkur ederim canim :)) benim yaa benim kizim o ilk goz agrim :))
oooffff kendini hırpalama canım yaaa ilerde lafını hatırlatmaktan kastını hemen seni boşamak anlamına getirme sen ilerde çocuk istiyorum yapalım doktora gidelim dersen o sana zamanında gitmicem dedin şimdide ben gitmiyorum derim demek istemiştir. hemen sinirini bozma doktoruna git bu ara alttan alman lazım zaten bi hamiş kal sonra burnundan getirirsin fitil fitil. o zaman hep nazlanacaksın oda buna katlanacak. bak benim hödükte yum yum haftamda psikolojisini bozdu yum. haftam bitti kendine geldi ben hiç bağırmadım sinirlenmedim şimdi o düzeldi sıra bana geldi cezalandırıyorum onu
erkeklerle dikleşirsen sinirden çenelerini tutamıyolar ama sinirleri geçince tepesine çık sesleri çıkmıyo sabret bebeğim yaaa lütfen
sevsinler onu yaa nasıl tatlı bişey o öle.. pek beğendim :) bende istiyorum ama evde olmazmış köpek nasıl bakılırmış.. gerçi biz hep çalışıyoruz evde yalnız kalıcak onu da düşünmek lazım.. ama işte bazende çok istiyorum bana arkadaş olur eşim olmayınca filn diye. kuşta olsa olur tabi ama bi cicikuşumuz bilem yok. konu yine bakamayız kelimesine geliyo... bende o yüzden bebek istiyorum çünkü ona bakabiliriiimmm
Kızlar bana bi akıl verin lütfenben şimdi adet durumundayımya güya ufaktan bugün 2. Gün dielim sizce kür olarak ne yapıyım ??? Ben hiç kür falan yapmadım siz neler yaptınız ?
cezalandırmaya felan gelmez beyfendi hemen bana ima etme bana eskileri hatırlatma yüzüme vurma der gardını çeker asıl eskileri hatırlatan kendisi resmen tehdt ediyo adam gitmiycem onunla doktora felan o ayrı ben ayrı gidelim sanki bensiz bi iş becerebilecek 10 kere telefon açar şu nasıl bu nasıl diye ben sürekli ilgi bekliyomuşum sanki azıcık bari ilgi gösteriyoda hödük
soğan yap gülüm yarın anlatıyım bende tam nezaman başlanılcağını bilmiyorum ama yarın bildiklerimi anlatıyım şimdi çıkmam lazım öpüyorum hepinizi dua bekliyorum bol bol
Kızlar bana bi akıl verin lütfenben şimdi adet durumundayımya güya ufaktan bugün 2. Gün dielim sizce kür olarak ne yapıyım ??? Ben hiç kür falan yapmadım siz neler yaptınız ?
ben çıkıyorum kızlar dua edin bana bu akşamı kazasız belasız atlatıyım umarım sinirimden annesine felan patlayıvermem damarıma basmazlar umarım kutlasınlar analı oğullu doğum günlerini doğum günün kutlu olsun bile demiycem adamı öyle yüzüstü bırakmak neymiş görsün anlasın güya beyfendi haftalardır sana bi sürprüzüm var diyo beni konsere götürcekti bugün ne konseriyse hem anasına hem konsere nasıl gidecekse artık tuzu kuru akşama kadar yatıyo tabi sabaha kadar uyanık durur önemlimi artık annesiyle beraber gideriz gidersekte kesin konsere monserede gitmicem her hevesi kalsın kursağında azıcıkta o yaşasın benim yaşadıkları yeter artık 13 senedir yeter
biz bikaç arkadaç soğan kürü yapmaya kararlıyız canım adetin 7. günü başlanıyor.
Cimcime nasıl yapıcam peki bi taraftan araştırıorum ama sizlerden duymak daha ehemmiyetli gelir bana tabi okuduğum orta boy soğanı dörde bölüp 1.5 bardak suda 5 dakika kaynatıp ılınınca süzüp içiormuşuz günde iki kere ve ilk ay adetin 7. Günü başlayıp 15 gün içiyormuşsun sonraki ayda adetten 10 gün evvel içmeye başlıormuşsun
kızlar meraba ben geldim hastayım sanırım belim başım agryo elmi kaldrcak halim yok..içtğim sgaranın bile tadnı alamyorumsabah eşim ateşin var hastneye gdelim dedi olmaz cocuk dsünüyruz ilaç falan kullnmam dedim..7 aydan beri böleyim hiç bi ilaç kullnmıyrum çocuk düşünyrum dye ve adetlrim dzensizleşçek dye...
kızlar meraba ben geldim hastayım sanırım belim başım agryo elmi kaldrcak halim yok..içtğim sgaranın bile tadnı alamyorumsabah eşim ateşin var hastneye gdelim dedi olmaz cocuk dsünüyruz ilaç falan kullnmam dedim..7 aydan beri böleyim hiç bi ilaç kullnmıyrum çocuk düşünyrum dye ve adetlrim dzensizleşçek dye...
Cimcime nasıl yapıcam peki bi taraftan araştırıorum ama sizlerden duymak daha ehemmiyetli gelir bana tabi okuduğum orta boy soğanı dörde bölüp 1.5 bardak suda 5 dakika kaynatıp ılınınca süzüp içiormuşuz günde iki kere ve ilk ay adetin 7. Günü başlayıp 15 gün içiyormuşsun sonraki ayda adetten 10 gün evvel içmeye başlıormuşsun
Cok tesekkur ederiz kuzucum cok tatlidir cok iyi huyludur karsiliksiz sever benim kizim cok seviyorum yaa :)) bebek gibi de bakim istiyo tabii ben universitedeyken almistim onu 5 yasinda simdi o zaman cok bos vaktim vardi butun egitimini ben verdim ama bakimi zor bebegim yaa calisirken cok zor evlendikten sonra annem vermedi bana yakin oturuyoruz hep gelip goruyorum ama ilk zamanlar uzak oturuyoduk nasil ozluyodum agliyodum kopek havlamasi duydukca simdi yakiniz cok mutluyuz :))senin bebisin cok kisa zaman sonra gelicek zaten ona bakicagin icin simdilik vazgec bu sevdadan kuzucugun biraz buyusun dusunursun sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?