- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.141
bende öyle biliyorum canım sadece soğan kırmızı yada mor olmayacak sadece sarı soğanla yapılıyomuş.
Evrimciğim hem daha 20 yaşındasın hemde sigara içiyorsun hiç yakıştıramadım canım vücuduna yazık acil bırak bence o pis şeyi
Bunu söylediğin iyi oldu canım :) bende başlıyım 7. Günümde faydasını görürüz inşallahhh
21 yaşındayım şekerde hamle kalınca bırakçam ya o konuda iradeliym. ben stres olarak başlmıştım suankeyfne içiyrum sgra bulamassam delircek kadar tryakiliğim yok
geçmiş olsun şekerim ama çocuk düşünüyosun sigara içiyosun nasıl olcek bu iş onuda bıraksaydınya
valla bende öyleyim heryerim ağrıyo ama içmiyorum ilaç hatat gecen gece baş ağrısından uyuyamadım kocam ilaç iç diyo ben hayır geçer şimdi diyorum sanki karnımda bebek varmış gibi
Geçmiş olsun şekerim şu sigarayı bırakmak lazım bendede aynı sıkıntı var
gizemcim senin bariz olarak gögüs şişkinliğindi belirtin,başka bi belirtin varmı ?
21 yaşındayım şekerde hamle kalınca bırakçam ya o konuda iradeliym. ben stres olarak başlmıştım suankeyfne içiyrum sgra bulamassam delircek kadar tryakiliğim yok
inşallah faydasını görürürz canım :))
anaaaaa maşallah sen pek tazeymişsin.
hamile kalınca bırakma hemen bırak bence. hem ilaç kullanmıyosun hem sigara içiyosun o daha fazla etkiliyo bünyeni. zaten anca toparlanmaya başlarsın bırakınca. ben olsam hemen bırakırdım ama tabi karar senin :26:
Cimcime soğan kürünü araştırıorum demiştimya bi çok yerde diorlarki adet bittikten 7 gün sonra başlamalısınız
ama bebeğim hamile kalınca değil hamile kalmadan önce bırakman lazım. çünkü zten 6 ayda anca çıkıyomuş nikotin vücuddan oda tam anlamıyla çıkma değil yani.. bence bırakma işini öne alsan daha iyi olur sankibende içiyodum herkes diyodu yaşın kaç daha tiryaki değilsin bırak diye denedim denedim olmadı sonra nefes darlığı çekince bi bıraktım dahada ağzıma sürmedim :)
tazeyim bacımda inşallh gzemle beraber genç anne oluruz tabi sizler içinde duam.. sizler için denemye başlıyim azcık azçık içerek brakayım
ben pek genç anne olamıcam ama olsun anne olayımda istese nine desin
nasip tatlım herseyn hayırlısı ben daha 7 ay öncesne kadar ödüm kopardı hamle kalcam dye. sonra genç yaş çocuğmla arkads gbi olurum dye düşndüm bianda heves bastrdı..ama bence önemli olan yaş sınıryla arkdas olmak deil hersey içindeki çocuktan huyundan syundan kaynklnyo
tatlım adet bittikten 7 gün sonra başlıyosun 15 gün içiyosun zaten 22 gün yapar bu dönemde hemen adetin başlıyor kaldıki yumurtlama döneminde kullanmak zararlı diye biliyorum yani varsa bebeği düşürüyo. benim bildiğim adetin 3. veya 7. günü başlanıp 15 gün devam etmek. zaten 7. günü başlasan 15 gün devam edeceksin sonra 10 gün ara vereceksin bu ara verdiğin dönemde tekrar adet olacaksın.
belki yanlış biliyorumdur canım yinede araştırmaya devam et sen ne olur ne olmaz
İbrahim saraçoğlunun sitesinde bunlar yazıo
Kuru Soğan (Allium cepa)
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.
Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.
Başa Dön
tatlım bende pko yok ben iltihap için kullanacağım
Of ya kafam karıştı ! Bendede pko yok şimdi allasen beni aydınlat soğan kürü ne için incir kürü ne için ? Yani ben hangisini uygulamalıyım okudukça kafam karıştı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?