- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.161
bebeğim ben saraçoğluna mail attım bugün derdimi özetle anlattım ve soğan suyu kürü ile bçt kürünü sordum hangisini içmeliyim diye bakalım cevap geldiğinde seninlede paylaşırım. inşallah faydaısnı görürüz :))
ama dilersen sende mail at ikimizin sorunu farklı senin için belki başka bir tavsiyesi olur :))
Pekiaraştırmalarımda okuduklarımdan çıkan şuki ; kızlar öncelikli soğan kürü uygulayıp temizlenip sonrasında incir kürünü uygulayıp hamile kalan çok kişi olmuş ! Bakalım mailine ne cevap gelecek haber bekliorum mutlaka
ovulasyonun sürekli poziitf çıkması yumurta düzensizliği olduğunu gösterir..bu arada ovulasyon testim yine pozitif çıktı yarın inşallah doktora söylemeyi unutmam bunu
soğan kürü pko için uygun..Of ya kafam karıştı ! Bendede pko yok şimdi allasen beni aydınlat soğan kürü ne için incir kürü ne için ? Yani ben hangisini uygulamalıyım okudukça kafam karıştı :S
tatlım ben köpeklerden çok korkrdm dokunamazdım bile benim kızım 50 günlükken geldi küçücük bişiydi yüryemiyordu bile ondan bile korkuydum.bgün dolaşmya gttik bi baktım peşimden glip durdu o an sevmeye başladım tamm sadık bi köpk olcak dedim.ondan sonra bi alştım kızıma tabi oda bize alıştı..cok sevecen ve şımarık brazda cinsnden kaynaklnyo husky olunca.. pek sağdık köpek degller dyolar ama hjçte ole degil.. çok alıştı bzede simdi 4 aylık.. biz ilk geldgnde erkek dye rex ismini koymuştuk grenler bu dişi falan dyip druyordu vetrnere gtürdk dşi dedi oda gülerek adını oyuzdenmi rex koydunuz demişti.ismde ole kaldı..
ovulasyonun sürekli poziitf çıkması yumurta düzensizliği olduğunu gösterir..
inş pko çıkmaz..
ovulasyonun sürekli poziitf çıkması yumurta düzensizliği olduğunu gösterir..
inş pko çıkmaz..
soğan kürü pko için uygun..
tüm rahim yumurtalık nereyi bulursa temizler..
ayşe teyzenin acesi gibi
ama incir kürü yumurta rezervini artırır ki
hamile kalma şansın artsın..
ikiz üçüz dördüz şansın artabilir..
Benim annemde cok korkuyodu tatlim alisana kadar cok cekti ama simdi nasil seviyo anlatamam bir kiz kardesim var benim en akilli kizim
O diyo kucukken degerini bilip soe kucagima alip sevemisim diyo simdi kocaman danayi kucagina almaya calisiyo :)) cok baska bi sevgi bizim cocuklarimizda hayvan sevgisiyle buyusun insallah tarifi olmayan bisey cunku allah bizimle beraber saglikli omur versin 5 ay once ameliyat oldu benim kizim kist vardi bobregede bulasmis onu da aldilar ama o ameliyattayken biz neler cektik sabah 10 da girdi 3 saat surdu ameliyati cok sukur simdi iyi sizinki daha bebek ne tatlidir kimbilir :))
bu arada ovulasyon testim yine pozitif çıktı yarın inşallah doktora söylemeyi unutmam bunu
kaçta randevun ben mesaj atarm gitmeden hatırlatırımm
ay çok iyi olur 11:10da sabah 9:50 de cildiyede randevum var o devlet hastanesinde ordan çıkıp 11 i 10 geçe kadın doğuma hastanesine gitcem randevumu aldım inşallah bi problem yoktur.
yokturr kuşumm yoktur pozitif ol bende sana kızarım
mesaj atarım sabah o zamann
bende bekarken adetim hiç şaşmazdı gittim pko dedi dryumurtlamam düzenlidir pko falan yok bende zaten olsaydı 2 ayrı doktora gidiyorum birinden biri muhakak söylerdi. tek sorun kürtaj sonrası 1 defa adet olabildim hala atamadım vücudumdan sanırım.
geçen ayda böyle pozitifti hep.
klomen kist yapıyomuş çatlamayınca..O zaman ben hangisini yapıyım ??? Geçen ay klomen kullandım sonradan bir yumurta gelişmiş ve çatlamamış iğne olmama rağmen ve malesef doğum k. Hapı kullandım 2 gün evvel adet oldum ama tam değil çok az oluo ondan kafam karıştı soğan mı yapsam incir mi ???
bizdede var köpek ama biz bahçede bakıyoruz. eşim çok korkuyodu. aslında küçük bişey tüylü müylü. ilk zamanlar eve giremezdi bahçeye gelince kapıdan beni arardı gidip köpeği tutardım ondan sonra geçerdi eve ve ben çıkana kadar sakın salma bak diye tembih ederdi
şimdi baya alıştı allahtan ama şimdide gelen misafirler zor giriyo herkese diş gösteriyo yabancı görünce. çoban köpeği sanki
Yerim ben onun disleriniii:)) kucukler oyle ama cussesine bakmadan kendilerini coban kopegi saniyolar :))
evet canım baktırdık zaten doktor soruyor sigara kullanıyor mu diye benim eşim günde 5 tane içiyor doktor ona bile bırakmalısın dedi.:)))
hamile kalmak istiyorumburdaki herkes gibi nasıl hazırlanıyorsunuz ilave bişey yapıyor musunuz arkadaşlar geçen hafta dr a gittim herşey nrmal dedi.. hamile kalmak isteyip kalamayan herkes sperm değerlerine baktırdı mı eşinin? 5 aydır bebiş yok bende ama eşim1.5 paket sigara içiyor onu bıraktırmam lazım galiba evvelinde..en azından 2-3 ay içmese..allahım bizlee de nasip etsin inşallah
evet canım baktırdık zaten doktor soruyor sigara kullanıyor mu diye benim eşim günde 5 tane içiyor doktor ona bile bırakmalısın dedi.
soğan kürü yap yada eğer sorun yoksa bal-tarçın-çörek otu kürünü yap
evet canım baktırdık zaten doktor soruyor sigara kullanıyor mu diye benim eşim günde 5 tane içiyor doktor ona bile bırakmalısın dedi.
soğan kürü yap yada eğer sorun yoksa bal-tarçın-çörek otu kürünü yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?