HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu arada ovulasyon testim yine pozitif çıktı yarın inşallah doktora söylemeyi unutmam bunu

Peki araştırmalarımda okuduklarımdan çıkan şuki ; kızlar öncelikli soğan kürü uygulayıp temizlenip sonrasında incir kürünü uygulayıp hamile kalan çok kişi olmuş ! Bakalım mailine ne cevap gelecek haber bekliorum mutlaka

tabi haber veririm şekerim :)) tabi bu kadar kısa sürede haber gelirse

bu arada ovulasyon testim yine pozitif çıktı yarın inşallah doktora söylemeyi unutmam bunu
ovulasyonun sürekli poziitf çıkması yumurta düzensizliği olduğunu gösterir..
inş pko çıkmaz..

Of ya kafam karıştı ! Bendede pko yok şimdi allasen beni aydınlat soğan kürü ne için incir kürü ne için ? Yani ben hangisini uygulamalıyım okudukça kafam karıştı :S
soğan kürü pko için uygun..
tüm rahim yumurtalık nereyi bulursa temizler..
ayşe teyzenin acesi gibi
ama incir kürü yumurta rezervini artırır ki
hamile kalma şansın artsın..
ikiz üçüz dördüz şansın artabilir..

Benim annemde cok korkuyodu tatlim alisana kadar cok cekti ama simdi nasil seviyo anlatamam bir kiz kardesim var benim en akilli kizim
O diyo kucukken degerini bilip soe kucagima alip sevemisim diyo simdi kocaman danayi kucagina almaya calisiyo :)) cok baska bi sevgi bizim cocuklarimizda hayvan sevgisiyle buyusun insallah tarifi olmayan bisey cunku allah bizimle beraber saglikli omur versin 5 ay once ameliyat oldu benim kizim kist vardi bobregede bulasmis onu da aldilar ama o ameliyattayken biz neler cektik sabah 10 da girdi 3 saat surdu ameliyati cok sukur simdi iyi sizinki daha bebek ne tatlidir kimbilir :))

ovulasyonun sürekli poziitf çıkması yumurta düzensizliği olduğunu gösterir..
inş pko çıkmaz..

yumurtlamam düzenlidir pko falan yok bende zaten olsaydı 2 ayrı doktora gidiyorum birinden biri muhakak söylerdi. tek sorun kürtaj sonrası 1 defa adet olabildim hala atamadım vücudumdan sanırım.
geçen ayda böyle pozitifti hep.

O zaman ben hangisini yapıyım ??? Geçen ay klomen kullandım sonradan bir yumurta gelişmiş ve çatlamamış iğne olmama rağmen ve malesef doğum k. Hapı kullandım 2 gün evvel adet oldum ama tam değil çok az oluo ondan kafam karıştı soğan mı yapsam incir mi ???

bizdede var köpek ama biz bahçede bakıyoruz. eşim çok korkuyodu. aslında küçük bişey tüylü müylü. ilk zamanlar eve giremezdi bahçeye gelince kapıdan beni arardı gidip köpeği tutardım ondan sonra geçerdi eve ve ben çıkana kadar sakın salma bak diye tembih ederdi
şimdi baya alıştı allahtan ama şimdide gelen misafirler zor giriyo herkese diş gösteriyo yabancı görünce. çoban köpeği sanki

yokturr kuşumm yoktur pozitif ol bende sana kızarım
mesaj atarım sabah o zamann

ben zaten pozitifim hep.

hatta ben yarın gidince doktor dicekki aaa inanamıyorum sen yine yumurtluyosun bu 3 günü iyi değerlendir yumurtaların çatlamak üzere dicek sonra ben koşa koşa eve gelip hemen hazırlıklara başlıcam hazır materyallerimde elimin altındayken

bende bekarken adetim hiç şaşmazdı gittim pko dedi dr
ilaç kullandım geçmişti
evlendikten sonra korunmasız ilk çalışmada hamile kaldım..
düşük oldu sonra..
sonraki ay yine hamile kaldım
oda düştü..
ondan sonra adetlerim bozulmaya başladı..
okuduğuma göre düşükten sonra çok kişi de bu durum oluyo..
yumurtalar dengesizleşiyo mu ne

klomen kist yapıyomuş çatlamayınca..
üstüne incir de yaparsan kistten hamile kalman daha da zorlaşır..
soyun kürü daha uygun gibi görünüyo senin için..
soğan kürüyle önce bir sil baştan temizlik yap sonra incir yada btç(bal tarçın çörekotu) kürü yaparsın..

Son düzenleme:
neyse kızlar bugünde akşam oldu sofrayı hazırlamam lazım ben çıkıyorum sonra görüşürüz öpüldünüz

Yerim ben onun disleriniii:)) kucukler oyle ama cussesine bakmadan kendilerini coban kopegi saniyolar :))

Yerim ben onun disleriniii:)) kucukler oyle ama cussesine bakmadan kendilerini coban kopegi saniyolar :))

:)))
hamile kalmak istiyorumburdaki herkes gibi nasıl hazırlanıyorsunuz ilave bişey yapıyor musunuz arkadaşlar geçen hafta dr a gittim herşey nrmal dedi.. hamile kalmak isteyip kalamayan herkes sperm değerlerine baktırdı mı eşinin? 5 aydır bebiş yok bende ama eşim1.5 paket sigara içiyor onu bıraktırmam lazım galiba evvelinde..en azından 2-3 ay içmese..allahım bizlee de nasip etsin inşallah

evet canım baktırdık zaten doktor soruyor sigara kullanıyor mu diye benim eşim günde 5 tane içiyor doktor ona bile bırakmalısın dedi.
soğan kürü yap yada eğer sorun yoksa bal-tarçın-çörek otu kürünü yap

5 taneye mi gerçekten miiii?????? ya inanmıyorum 5tane bile etkiliyodemek ben eşimle gitmemiştim sordu sigarayı ben de içiyor dedim belkiondan kaynaklanıyor sperm testi versin dedi eşim de ona yanaşmadı.. ozaman bırakacakyolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…