HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Tabii ki sigaranın zararı çok fazla. Doktorlar ilk önce onu soruyor daha sonra da değerlere bakıyorlar.
Eğer bir tedavi süreci başlatmak gerekiyorsa önce erkekten başlıyorlar çünkü erkeklerin tedavisi daha kolay ve kısa sürüyor kadına göre..
Benim de eşimde hareketliliği azdı ilaç verdi enfeksiyon için önümüzdeki ay yine gidecek sayım için. Gerekirse ilaçları varmış onlardan vereceğim dedi ama hamileliğe engel bu diyemeyiz dedi..Amaann Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

selam kizlaar,nasilsinizzz? dun kan vermistim hem tshima bakacaklardi hemde bi kere daha gebelige bakacaklardi ama hormon yerine hemogram testi yapmislar bosa gitti yarin tekrar kan vericem persembe alip kadin doguma gidecegimm insallah

inş tez zamanda dileğinize kavuşursunuz canım benimki yanaşmadı gurur yaptı 1 yıl bitsin olmazsa ozaman veririm dedi ben de kapattımkonuyu...

arkadaşlar ankaradan olan arkadaşlar varsa hangi kadın doğum dr na gidiyosunuz çok memnun olan arkadaşlardan rica etsem
Ben merkezde olmadığım için pek merkezdekileri bilmiyorum ama, Ufuk Üniversitesi'nde bir profesör varmış çok methediyorlar. Yaza ben de gitmeyi düşünüyorum 1 senem dolunca..
Yenimahalle devlet hastanesine gideni duymuştum..Sonra sunshine medicana'ya gidiyormuş. Eski Mesa hastanesi (yeni TOBB ETÜ) gidenler var. Tabii bu özeller bayağı bir ücret alıyor tahlil için falan. Eğer devlet dersen bence iyi bir araştır derim forumda..

Soru : Hamileyken farlutal içimi - 28.03.2009 11:44:11
Merhabalar benim adım Ayça 23 yaşındayım. 9 aydır tedavi görüyorum. pcos hastasıyım.7-8 ayda bir adet görüyorum. İğne tedavisine başlayacaktım o ay iğneyi başlayacağım tarih bir kaç gün geçtiği için tedavi bu aya sarkmıştı.Doktorum bir dahaki aya adet olmazsan farlutal yazdı bunu iç öyle gel dedi,çünkü kendiğiliğimden olamıyorum. Ben her ihtimale karşı 8-9 gün bekledim test yaptım negatif çıktı, farlutalı içtim, 10 gün geçti hala adet olmayınca tekrar test yaptım pozitif. Doktora gittim betahcg 2956 çıktı hamileymişim, söktürücünün doğacak çocuğa bir etkisi olur mu?
çünkü prospektüsü te böyle yazması beni endişelendirdi."Hamilelikte kullanılması tavsiye edilmez, zira bebeklerde görülen konjenital kalp kusurlarının hamileliğin ilk aylarında progestinlerin verilmesiyle ilgili olabileceğini gösteren bildiriler mevcuttur."

son adet tarihim:7 Şubat 2009
farlutalı içtiğim tarih:13 Mart 2009
İlacın dozunu bilmiyorum ama sabah akşam olmak üzere 2 tablet almıştım
beta hcg ölçtürdüğüm tarih:24 Mart 2009
beta hcg değeri24 mart) 2956.

Baksana demiştim daha önce de, farlutal kullanıp hamile olduğunu öğrenenler varmış diye. En yakın arkadaşlarımdan ikisi de yine söktürücü içerken hamile kaldılar senin bat ne zamandı????

canım ben 17 şubatta oldum en son 40 günü buluyodu ama halen olmadım.2 nisanda 0 çıktı değerim.bugün ovu.testi yapmadım.2 gündür pozitifti hatta dünkü biraz daha koyuydu.hapım bitti zaten.bilemedeim napıcamı dün ilçeye gittim testi yapmadılar sabah alınması gerekiyomuç kanın

canım benim için araştırmışın sağolasın.insana umut oluyo bunlar

Ne demek canım. İnsan bilemiyor ki, ben çok duydum söktürücü kullanırken hamileliğini öğrenen..
eğer imkanın olursa bir kan testi yaptır farlutal LH ı düşürürmüş sende tam tersi yükselmiş neden acaba doktora görün bence

inşallah gebeliktendirr cumartesine kadar olmazsam giderim.o kadar uzakki canım 2 saatlik yerde hastane oyüzden tedavim hep aksıyo.ama ona rağmen genede çok istiyorumm bebşimii.sende durumlar nasıl canım

inşallah gebeliktendirr cumartesine kadar olmazsam giderim.o kadar uzakki canım 2 saatlik yerde hastane oyüzden tedavim hep aksıyo.ama ona rağmen genede çok istiyorumm bebşimii.sende durumlar nasıl canım
Yoksa da en azından neden halen adet olmadığını ve LH ın neden yüksek olduğunu öğrenirsin canım.
Valla benim bat 23 nisan daha. Bugünlerde yumurtluyorum sanırım. D
ün akşam resmen böbreklerim sancıdı.
Ama Bugün yatmadım ilişkiden sonra kalktım 2 saat de temizlik yaptım imkansız bu ay olması bu gidişle

Bana tedavi olmadan hamile kalamam gibi geliyor bakalım hayırlısı :44:

hayırlısı canım olacağı varsa o anda gene olur.polikistik overmi senin rahatızlığında :26:

hayırlısı canım olacağı varsa o anda gene olur.polikistik overmi senin rahatızlığında :26:
Yok canım bu zamana kadar hiçbir doktor demedi pcos var diye. Ama bir tane doktorum miyom var demişti.
Şimdi de emin değilim ameliyatla bakmamız gerek falan diyor ama diğerleri de bir sorun yok diyor..
Anlamıyorum aynı rahim aynı aletler farklı yorumlar nasıl oluyor..

dr dan dr a fark oluyo canım ya.hemen ameliyat olma farklı doktorları gez.rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Kiz Gizos mac bitti uyucam, gozlerden uyku akiyor sana yaziyim dedim.. Ins bu seferde bir 500 yatirmisinizdir GS`ye .. :))) Bak senin bebis Galatasaraya bile ugurlu geldi :124:

Herkese iyi geceler kizlar, tatli ruyalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…