HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

nerdeyse öğlen oluyo ama kimse yok nerdeler bunşar yahu. toplu doktor kontrolü, toplu mikmik mi var acebaa

Kiz Gizos mac bitti uyucam, gozlerden uyku akiyor sana yaziyim dedim.. Ins bu seferde bir 500 yatirmisinizdir GS`ye .. :))) Bak senin bebis Galatasaraya bile ugurlu geldi :124:

Herkese iyi geceler kizlar, tatli ruyalar :)

ayyyy bikere sütten ağzımız yandı canım yatırmadık yaaa

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tünaydın kızlar anam biri kocasıyla kavga ettimi gerside arkadan geliyo dün benim öküzü eve almadım gece evde tek yanlız kaldım korka korka uyudum valla

tünaydın kızlar anam biri kocasıyla kavga ettimi gerside arkadan geliyo dün benim öküzü eve almadım gece evde tek yanlız kaldım korka korka uyudum valla

Amaaan kiz nolduu...

benim bu ayda olmadi sanirim zaten pvulasyonda da cifti yakayamamistim...hic belirt de yok...hic uykumda yok goguslwrde sismedi. kasil agrisida yok. turp gibiyim maasallahhh...

Amaaan kiz nolduu...

benim bu ayda olmadi sanirim zaten pvulasyonda da cifti yakayamamistim...hic belirt de yok...hic uykumda yok goguslwrde sismedi. kasil agrisida yok. turp gibiyim maasallahhh...

tatlım kavga pek olmadı gece dsarı çıktı 12 de eve gelcekti öyle izin vermştim.satt 1 oldu hala yok aradım açmadı ara ara derken teli kapattı öküz nasıl snr oldum gece 2 gbi eve geldi açmadm kapyı arıyo bu sefer o tel ola kpanmaz böle kapanır dedim sratına kapatm evede almadm.. tatlım bata azmı kaldı senin nye belrti arıysunki herkzde belrti aynı olcak dyebişi yok allhtan ümit keslmez kuzum

Merhaba
Bizde kocişle küstük sabah sabah barıştık işten geldi kapıyı açınca dayanamadım güldüm pöfff sabah sabah
Neyse mühim bişi değildi bizmki hamilelik gerginliği duygular tem tavam hem yerlerde
bAHARDA ÇARPINCAAAAAAAAAA

Bizim de dun yıldonumuydu ve ben hasta oldugum ıcın kutlama yemegını pazara aldıgımız ıcın kocacan eve yemek sıparıs etmıs masaya mumlar yakmıs kocamanda bır buket cıcegım vardı masada balonlar falan pastada almıs romantık benım kocam ya :)) Seviyorum ben onu seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…