HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

niye kimse bana cevap atmıyoooo

valla canım ebda16 nın dediği gibi bana da yerleşme kanaması gibi geldi. ama ben de hiç çatlatma iğnesi vurulmadım. o yüzden tam bilemedim şimdi. inşallah yerleşme kanamasıdır. 1 hafta bekle sonra beta hcg baktır bence. bu arada bat kaçtıki senin. kafadan yorum yapmış oldum çünkü

ne diyosun ben 1 hafta kala yaptım. merak işte:) 13 gün olsa doktordaydım şimdi:)

inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hamilesin işte bebekimmmmmm, testte gördüysen hamilesinidr tebrik ederim canım benim allah saglıkla kucagına almayı ansip etsin...:) kocisim beni ben de onu çok özlemişiz dün geldim çok uykusuzdum 1 gun boyunca yollarda sefil oldum tum gun uyudum nerdeyse ama guzeldi çok şükür artık sizinleyim bende çok özledim siziiiiiii

elifcim saol cevabın için inşallah, 6 gün var batıma ama sadece sol kasıgımda zonklama var bide bugun çok afedersin peçeteye gelecek şekilde iki damla pespembe leke geldi sanırım adet olucam

herkese günaydın kızlar , hepinizi çok zoledim burdaki sohbeti herşeyi sanırım yeni yeni anne adaylarımız var biri bana özet geçermi bende mutlu olayım haberlerle:)

batıma 6 gün kaldı benimde göğüslerimde garip sızılar kasıklarımda garip yanmalar dısında birde yumurtlamam bittiği günden buyana aşırı bir akıntım var, bugün ise peçeteye gelecek şekilde 2 damla çok açık pembe akıntım oldu, sanırım adet olucam çünkü kendimde en ufak bir değişiklik hissetmiyorum artık bidahaki aya kalıcak umutlarımız

günaydın canım evet yeni hamilelerimiz var ama daha tam kesinleşmedi silik çizgi çıkmış testlerinde bugun haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…