- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.721
seksi olamıyormuşum istemiyormuşum yoksa olurmuşum falan filannn
niye kimse bana cevap atmıyoooo
canım ne güzel söyledin sen öyle ya ağzından bal damlıyo inşallah şoomağızlısındır :) şaka bi yana bilmiyorum canım hiç sitres yapmıyorum ama ister ismemez merak içindeyim.
terminatörle nasıl seksi olacanki vurdulu kırdılı bir ortamda
bende gece azar işitim pek yayılarak yatmışım kızdı
nasıl bir akışmış canım seninki...13 güüünnn.valla ben 3 günü görsem tıpkı senin gibi hissedicem kendimi :sakin,sabırlı,soğukkanlıı.ama ben adete 3gün kala başlıyorum teste.bende acayiplik var tabe.
biz daha 1 i yapamadık kızzz
aa canım benim sizinde olur 1 de 2 de inşallah. benim yaş artık geçmeden diyorum yapayım 1 tane daha yoksam çocuk nene diyecek bana:)
kaç yaşındasınki sen??
ayh inşallah olur dualarım ve çabalarım o yönde..
günaydııııınnnnnnn kızlarrrrrr
ne var ne yok bakalım
bugün uykumu aldımmmm
günaydınn kızlarrr
ne var ne yok bakalım
bugün uykumu aldımmmm
Canim hamile olup olmadigim kesin belli degil ama testte cift cizgi gordum kana gitmedim daha ayni seyi yasiyorum bende agri desen degil batma var bi sag bi sol:))insallah hamilesindir kuzum yaa ozlemistik valla seni nasil gecti seyahatin ozlemissindir kocisini:)))
cnm selam biraz benim belirtime benziyor benim göğüslerimde sanki basınç varmış gibiydi eğildikçe uçları feba ağrıyordu adetime yaklaşınca geçmişti.. şuan bile hala öyle çok hasssa değil sadece uçları hassas o kadar.. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm
aynen geldikk işeeeegünaydın şekerim hoşgeldinn....
nolsun işşte aynı teraneee
günaydınn. ohhh ne güzel uykusunu almış enerrjiksin canım benim.
ne var ne yok bakalım
bugün uykumu aldımmmm
günaydın canımgünaydınn kızlarrr
günaydın canım evet yeni hamilelerimiz var ama daha tam kesinleşmedi silik çizgi çıkmış testlerinde bugun haberler alırızherkese günaydın kızlar , hepinizi çok zoledim burdaki sohbeti herşeyi sanırım yeni yeni anne adaylarımız var biri bana özet geçermi bende mutlu olayım haberlerle:)
batıma 6 gün kaldı benimde göğüslerimde garip sızılar kasıklarımda garip yanmalar dısında birde yumurtlamam bittiği günden buyana aşırı bir akıntım var, bugün ise peçeteye gelecek şekilde 2 damla çok açık pembe akıntım oldu, sanırım adet olucam çünkü kendimde en ufak bir değişiklik hissetmiyorumartık bidahaki aya kalıcak umutlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?