HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

maşallah diyelim o zamannn

Ozleem anlatma kız öyle her yerde nazar değer meğer:)))
Keşke kocaların okuzlugunun bulaşıcı olduğu gibi hamilelik de bulaşıcı olsa biri kalınca herkes kalsa:)))

maşallah diyelim o zamannn

Tesekkurler canım
Aman aman elem tere fiş kem gözlere şiş diyelim
Biz bi ara cok nazara gelirdik eve su gelir gelmez hemen ayetel kursi nas felak 3 ıhlas bı fatıha okurdum nazarlardan korusun dıye :) sımdı arada yapıyorum kocadık bız nazara az gelıyoz artık

gel kız el verem sana

vallah yaaa. ne bu böle.. cimcime geldimi doktordan haberi olan var mı ? nesnes yok gene.. ortalık sessiz.. ne bu yaa alışkın değiliz böle olmasına

Meraba kizlarr:)) off sinir oldum ya saglik raporu almam gerekiyo hersey degismis saglik ocaklari saglik raporu vermiyomus artik sadece devlet hastaneri veriyomus en az 2 doktor gorucekmis falan filan sinir oldum yaa cumaya kadar halletmem gerek yarin gidicem 1 gunde alabilirim insallah ( siz neler yapiyosunuz bugun topik cok sessiz kimseler yok

merhaba kızlar. ben de hamile kalmak istiyorum. öncesinde muayeneye gitmeyi düşünüyorum. kadın doğum doktoru önerebilir misiniz İzmir'de?

meleba canısııı bizim burdada sadece bi tane sağlık ocağı veriyo diğerleri vermiyo. inşallah halledebilirsin canım. iş başı ne zaman pazartesi mi ??
iyiyim canım,bugün evdeyim temizlik falan,tabi batta yaklaştı,merak ta tavan yaptı yani hihihihihihihisen nasılsın?

hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız.. ben napiim evden işe işten eve hafta sonunu bekliyom bende.. bi kafa dinleyim

merhaba kızlar. ben de hamile kalmak istiyorum. öncesinde muayeneye gitmeyi düşünüyorum. kadın doğum doktoru önerebilir misiniz İzmir'de?

Canim bende izmirdeyim sifa hastanesi goztepe serdar farmakayi onerebilirim yada bornova sifa prof dr serkan guclu yalniz serkan guclunun muayne ucreti biraz pahali hangi semttesin bilmiyorum ama balcova ilkede tijen diye bi doktor var sakin gitme:))

selam kızlar ben geldim doktordan geçmişi okudum öküz kocalar kervanına birileri daha katılmış halimize gülüyümmü ağlayımmı bilemedim özser senide tebrik ederim canım kocan içinde valla helal olsun dedim ne diyim rabbim romantikliğini almasın inş
işler birikmiş bi selam veriyim dedim doktor maceramı yarın anlatırım malum kozalak spermi için ve kozalak karısı yumurtalıkları için doktora gittik ya bugün öpüldünüz şekerler

Kizlar Kizlar ne var ne yok, cimcime fln doktora gidicekti haber varmi kizlardan ?

Sabahtan beri deli oldum otellerle ugrasmaktan Tr bitti sanki birde yunana gectik cok yogun kizlar cook ((
Kapadokyada otelden adama diyorum adress cubuguna su yaz diye orda htp google yaziyor google silemezsin hep o acilir diyor valla butun dangalaklar beni buldu bgn

sağol canım inşallah olumlu sonuç alırım seninki de zormuş canım hele birde yaz geliyor,kolaylıklar sana da neyseki h.sonu yaklaştısen İstanbulda mısın?

Kiss ne dedi doktor yaz hemencik merak ettik ..

Ozoss ben okuyamadim gecmisi kis ne supris yaptin aksam bakalim, tiyo alalim azcik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…