- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.221
maşallah diyelim o zamannnBizim de dun yıldonumuydu ve ben hasta oldugum ıcın kutlama yemegını pazara aldıgımız ıcın kocacan eve yemek sıparıs etmıs masaya mumlar yakmıs kocamanda bır buket cıcegım vardı masada balonlar falan pastada almıs romantık benım kocam ya :)) Seviyorum ben onu seviyorumm
Ozleem anlatma kız öyle her yerde nazar değer meğer:)))
Keşke kocaların okuzlugunun bulaşıcı olduğu gibi hamilelik de bulaşıcı olsa biri kalınca herkes kalsa:)))
maşallah diyelim o zamannn
Olur valla al elimi hadi bulastir bana dogurganligindan:)))
Olur valla al elimi hadi bulastir bana dogurganligindan:)))
Inşallah canım. Durmak yok yola devam:)))
Meraba kizlarr:)) off sinir oldum ya saglik raporu almam gerekiyo hersey degismis saglik ocaklari saglik raporu vermiyomus artik sadece devlet hastaneri veriyomus en az 2 doktor gorucekmis falan filan sinir oldum yaa cumaya kadar halletmem gerek yarin gidicem 1 gunde alabilirim insallah( siz neler yapiyosunuz bugun topik cok sessiz kimseler yok
iyiyim canım,bugün evdeyim temizlik falan,tabi batta yaklaştı,merak ta tavan yaptı yanihihihihihihihisen nasılsın?
merhaba kızlar. ben de hamile kalmak istiyorum. öncesinde muayeneye gitmeyi düşünüyorum. kadın doğum doktoru önerebilir misiniz İzmir'de?
meleba canısıııbizim burdada sadece bi tane sağlık ocağı veriyo diğerleri vermiyo. inşallah halledebilirsin canım. iş başı ne zaman pazartesi mi ??
hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız..ben napiim evden işe işten eve hafta sonunu bekliyom bende.. bi kafa dinleyim
Hsst gitme kız eşinin değerler iyi mi deyiver
selam kızlar ben geldim doktordan geçmişi okudum öküz kocalar kervanına birileri daha katılmış halimize gülüyümmü ağlayımmı bilemedim özser senide tebrik ederim canım kocan içinde valla helal olsun dedim ne diyim rabbim romantikliğini almasın inş
işler birikmiş bi selam veriyim dedim doktor maceramı yarın anlatırım malum kozalak spermi için ve kozalak karısı yumurtalıkları için doktora gittik ya bugün öpüldünüz şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?