HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Pztesi is basi kuzucum ya bizim burdada onceden aile hekimleri 10 dkda veriyodu simdi hersey degismis cikmasi 2-3 gunu buluyomus benimde cuma vermem lazim insallah halledebilirim(

Hsst gitme kız eşinin değerler iyi mi deyiver

canım değer ml'de 20.000 olması yeterliymiş bizim öküzün 56.000çıkmış amma velakin yavaşmış zaten hiç şaşırmadım kendinede dedim at sahibine göre kişnermiş senin gibi vurdumduymaz ağır canlı bi adamın spermlerinin hızlı olmasını beklenemez zaten dedim hızlı hareketli %7 yavaş hareketli %45 çıkmış ultrasonda temiz çıktı çok şükür kan verdi onun sonuçları çıkcak inş ondada sorun çıkmaz bu hızlı hareketli değerini artırmamız lazımmış hemen keçi boynuzu aldım ama bu oranlada çocuk sahibi olunabiliyormuş

benim doktora gelince yumurtalarım sağolsun hiiiçç kıllarını kıpırdatmamışlar anca yatıolar 10mm bi yumurta varmış pazartesiye tekrar çağırdı tabi işyerinde suratlar değişti hemen bende cumartesi gitcem artık napıyım cumartesi zaten iş olmuyo öyle işte

vallah yaaa. ne bu böle.. cimcime geldimi doktordan haberi olan var mı ? nesnes yok gene.. ortalık sessiz.. ne bu yaa alışkın değiliz böle olmasına

ben geldim kızlar başıma ağrılar girdi stresten

sabah kadın doğum hastanesinde doktora gittim bayan doktor varmış çok methettiler bende gittim gitmez olaydım bi güzel moralimin içine etti.

bi sürü test ve tahlil istedi rahim ağzında büyük bir yara var ve çok iltihabın var dedi 7 tane ilaç verdi bunları kullan iltihabını kurutsun sonra adetinden 1 gün önce gel smear testi yapalım sonrasında yakarız yarayı dedi. ben salya sümük eşimi aradım dedim böyle böyle oda hiç durma hemen kendi doktoruna git dedi. kendi doktoruma gittim doktor baktı testlere bunlar çok gereksiz şeyler dedi. peki ben 1 ay önce kürtaj oldum siz o zaman farketmedinizmi yarayı yada 1 ay içinde bu kadar büyük bir yara oluşması normalmi dedim. yara bu kadar ksıa sürede oluşmaz ama bakalım tekrar dedi. evet rahim ağzında kızarıklık var ama bu yara değil dedi. enfeksiyon kapmışsın dedi. sonra sol kasığında ağrı veya acı hissediyomusun dedi ağrım var orda hep 1 aydır devam ediyo dedim. sol tüp tıkanmış benim sol tüpte anormal kalınlaşma var ve çok iltihabın var atamıyosun bunu neden acaba dedi
zaten önceki gebeliğindede dış gebeliğe sebep bu iltihaplarındı iltihapların tüpünü tıkamış yine spermlerin geçini engelliyor bu dedi. 5 tane ilaç verdi 3 tane iğne 2 ayrı hap 2 ayrı fitil
bunları kullan adetten sonra yine gel muayene edelim bu ilaçlarla tedavi olma şansın %78 eğer kurursa iltihabın hemen hamile kalma şansın artar ve hemen hamile kalırsan sorun yaşamazsın bu yüzden ilaçları düzenli kullanıp hamile kalmaya bak eğer ağrın geçmezse rahim filmi çekmemiz gerekecek dedi

kızlar şuan köpek gibi pişmanım yaaa keşke adetten sonra hemen kürlere devam etseydim bçt yaptım kusturuyo diye bıraktım yaaa ne bırakıyosun devam et 1 kusarsın 2 kusarsın 3 te yoluna girer dimi ama eşşek kafam devam etmedim...
benim hamilelik planları mayısa ertelendi kimbilir belkide hazirana ertelenecek
şimdi ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum adetten sonrada iltihap için kaç kür varsa hepsini denicem kendimi geçtim kocama yazık yaaa adam baba olurum hevesiyle yanıyo ama karısında çürük var olamıyo

Canım değerleri iyiymis. Benim eşimin daha düşük değerleri ve dr dedi ki bu değerlerle kalinmaz diyemem ama zorlastirabilir.. Keci boynuzunu yapıyorum ama burun kiviriyor. Sen ihmal ettirme sakın. Yumurtalarinı da ihmal etme gerekirse iğne ilaç catlattir.

Canım benim yaaa ama bak ilaçlarla geçicek ve hamiş olacaksın ve çürük falan değilsin kürtaj kolay bişi değilki ben inanıorum sen pozitifsin ve adetine kadar tertemiz olucaksın , dün araştırıordumya soğan kürünü acaip işe yarıomuş adetin bittiyse ona başla yan etkisi hiçbişeyi yokmuş ve içeriyi tertemiz yapıomuş

ayyy canım benim kıyamam sana ağlama sakın , inşallah hemen iyileşirsin de atlatırsın şu günleri,hem ne o öyle çürük falan;biz eşlerimizle birey olduğumuz ve birbirimizi tatmin ettiğimiz için beraberiz,bebek tek amaç değil kuzum..sakın sonuçlar canını sıkmasın,ilaçlarını düzgün al,inşallah hemen toparla tatlım

Cimcimee nolmus öyle canım yaa. Sıkma canını ama ilaçlarını kullan bak hamile kalma olasılığın çok yuksekmis. Dua et ki o kadar enfeksiyon iltihapla hamile kalmadın bu ay çünkü hamilelikte çok riskli. Sen ilaçlarını kullan. Bir de sana tavsiyem, soğan kuru de yap önce temizlensin için sonra da bal tarcin yaparsın. Soğan inanılmaz temizliyor. Ilk defa ilişkide ağrı duymuyorum.. Mutlaka uygula derim. Uzme kendini de..

canım nolur kendini üzme biliyorsun moral en iyi ilaç ilaçlarını kullan bir an önce iyileş ve bebeişini sağlıkla kucağına al İnşaallah canım benim

hişşşşş ne demek o öyle bi dur bi sıkma canını kullan ilaçlarını inş ilaçlar tedavi olur şifa olur hemen diye dua et benim kocamda sağlammış bizde de ben çürüğüm geçen haftadan beri kendimede eşimede hayatı zindan ettim ama çaremi oldu sanki mutsuzluğuma mutsuzluk katmaktan başka bişey olmadı sağlam dur bakim gidecek o iltihaplar hemen iltihap çin bitkiseller araştırmaya başlıyoruz

canım benim adetim biteli 13 gün oldu 12 gün sonra tekrar adet olacağım. artık o adet bitince başlarım yada şimdiden içsem bi zararı olurmuki :26:

inşallah kızlar yaaa inanın çok zoruma gitti hastanede hep gördüm çocuk doktoruna getirmişler yeni doğan bebeklerini pusetlerin içinde anne babaları gülüyo çocuklar uyuyo bian sanki hiç anne olamıcakmışım gibi geldi. dedim artık ben evlat hasretiyle yaşıcam hiç kendi çocuğumu sevemicem ya üşütmeme imkan yok evde kömür kaloriferi var sıcaklık 28 dereceden aşağı düşmüyo ayaklarımda hep çorap ve terlik var terliksiz halıya bile basmam üstümde sırtımdan dolayı sürekli incede olsa hırkam vardır soğuk bişey asla yiyip içmem niey bu iltihaplar oluyo anlamıyorum. annemde ablamda hiçbişey yok hep bende bütün sorunlar
ağlamaktan gözlerim pörtledi artık Allah ım ne olur bitsin artık bu dert

Canim cok gecmis olsun sakin moralini bozup kendini birakma ilaclarini duzenli kullandigin surece iltihabin da hemencecik gecicek bebisin gelicek allah tedavisi mumkun olmayan hastalik vermesin seninki en fazla 1 aylik bir tedavi yeterki moralini yuksek tut hersey yoluna giricek vakti zamani gelincede allah tekrar nasip edicek bebegini sen kusurlu falan degilsin sakin kendini oyle gorme gecici bisey bu tatlim yaa

sağol canım inşallah olumlu sonuç alırım seninki de zormuş canım hele birde yaz geliyor,kolaylıklar sana da neyseki h.sonu yaklaştısen İstanbulda mısın?
zor ki ne zor yaa aslında yaptığım çok bi işte yok ama havalar ısındıkça ofise sığamıyorum başıma ağrılar giriyo. Ankaranın ilçesindeyim ben canım.. :)

Pztesi is basi kuzucum ya bizim burdada onceden aile hekimleri 10 dkda veriyodu simdi hersey degismis cikmasi 2-3 gunu buluyomus benimde cuma vermem lazim insallah halledebilirim(

inşallah halolur canım m.etme. acele olduğunu söleseydin yardımcı olurlar belki..

Allah seni ne etmeye neler demişin herifine ölee :) kuru keçiboynuzumu aldın yoksa pekmezini mi... kız Allah korusun benim herifte de varsa ya bide hareketsizlik. bende bi deneyim daha yumyum geçmemişken. inşallah c.tesi gittiğinde yumyumların çatlayacak seviyeye gelir.. hiiç karartma içini..

canııımmm ... sakın üzme kendini ama ertelesende tedavisi mümkün olan bi sıkıntıymış seninkide. Rabbim dermansız dert vermesin hayatım. herşeyde vardır bir hayır. Sen kullan ilaçlarını güzelce inşallah tertemiz olur bebek için ön zemini hazırlamış olursun. Tekrar ne zaman çağırdı muayeneye ? ama bu zaman diliminde sakın üzülme. eşime çocuk veremiyorum diyede düşünme sakın. o nasıl laf öle yaa hepimiz anne olucaz. sende iltihapını söktür at sende olucaksın. Rabbim yeter ki zamanında sağlıklı hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin. Canımsın

Ayy Canim senin sposlarin enerjiye ihtiyaci var iyi dusunmussun keciboynuzunu, takma kafana yumoslarda buyur catlar bence bu ay olmazsa bal tarcin corekotu yap yumoslarin buyup catlamasina yaprdimci oluyormus .. Olsun canim yinede hersey yolunda sikma canini ins bebis gelir tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…