- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.261
Inşallah mervem yaa hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin kucagimiza
Cimcimee nolmus öyle canım yaa. Sıkma canını ama ilaçlarını kullan bak hamile kalma olasılığın çok yuksekmis. Dua et ki o kadar enfeksiyon iltihapla hamile kalmadın bu ay çünkü hamilelikte çok riskli. Sen ilaçlarını kullan. Bir de sana tavsiyem, soğan kuru de yap önce temizlensin için sonra da bal tarcin yaparsın. Soğan inanılmaz temizliyor. Ilk defa ilişkide ağrı duymuyorum.. Mutlaka uygula derim. Uzme kendini de..
canım nolur kendini üzme biliyorsun moral en iyi ilaç ilaçlarını kullan bir an önce iyileş ve bebeişini sağlıkla kucağına al İnşaallah canım benim
hişşşşş ne demek o öyle bi dur bi sıkma canını kullan ilaçlarını inş ilaçlar tedavi olur şifa olur hemen diye dua et benim kocamda sağlammış bizde de ben çürüğüm geçen haftadan beri kendimede eşimede hayatı zindan ettim ama çaremi oldu sanki mutsuzluğuma mutsuzluk katmaktan başka bişey olmadı sağlam dur bakim gidecek o iltihaplar hemen iltihap çin bitkiseller araştırmaya başlıyoruz
12 gün varmış adetine şimdi başlama adet bittikten sonra 7. Gün başlıosun 15 gün sabah akşam aç karnına içiosun sonraki adet dönemindede adet bittikten 2 gün sonra başlıosun 10 gün sonra yine adet bittikten 2 gün sonra yine 10 gün içiosun ama Allahın izniyle sen ilk yaptığın kürle atıcaksın bütün iltihabı inan bana neler okudum neler ilk ayda iltihabı atıp tıkanan tüplerini açan ertesi ay incir kürrüne başlamadan hamile kalan çok kişi var ama sen dediğim gibi başla derim dünden beri araştırıorum canım benim atıcaz o iltihabı ilk kürle
ben geldim kızlar başıma ağrılar girdi stresten
sabah kadın doğum hastanesinde doktora gittim bayan doktor varmış çok methettiler bende gittim gitmez olaydım bi güzel moralimin içine etti.
bi sürü test ve tahlil istedi rahim ağzında büyük bir yara var ve çok iltihabın var dedi 7 tane ilaç verdi bunları kullan iltihabını kurutsun sonra adetinden 1 gün önce gel smear testi yapalım sonrasında yakarız yarayı dedi. ben salya sümük eşimi aradım dedim böyle böyle oda hiç durma hemen kendi doktoruna git dedi. kendi doktoruma gittim doktor baktı testlere bunlar çok gereksiz şeyler dedi. peki ben 1 ay önce kürtaj oldum siz o zaman farketmedinizmi yarayı yada 1 ay içinde bu kadar büyük bir yara oluşması normalmi dedim. yara bu kadar ksıa sürede oluşmaz ama bakalım tekrar dedi. evet rahim ağzında kızarıklık var ama bu yara değil dedi. enfeksiyon kapmışsın dedi. sonra sol kasığında ağrı veya acı hissediyomusun dedi ağrım var orda hep 1 aydır devam ediyo dedim. sol tüp tıkanmış benimsol tüpte anormal kalınlaşma var ve çok iltihabın var atamıyosun bunu neden acaba dedi
zaten önceki gebeliğindede dış gebeliğe sebep bu iltihaplarındı iltihapların tüpünü tıkamış yine spermlerin geçini engelliyor bu dedi. 5 tane ilaç verdi 3 tane iğne 2 ayrı hap 2 ayrı fitil
bunları kullan adetten sonra yine gel muayene edelim bu ilaçlarla tedavi olma şansın %78 eğer kurursa iltihabın hemen hamile kalma şansın artar ve hemen hamile kalırsan sorun yaşamazsın bu yüzden ilaçları düzenli kullanıp hamile kalmaya bak eğer ağrın geçmezse rahim filmi çekmemiz gerekecek dedi
kızlar şuan köpek gibi pişmanım yaaa keşke adetten sonra hemen kürlere devam etseydim bçt yaptım kusturuyo diye bıraktım yaaa ne bırakıyosun devam et 1 kusarsın 2 kusarsın 3 te yoluna girer dimi ama eşşek kafam devam etmedim...
benim hamilelik planları mayısa ertelendi kimbilir belkide hazirana ertelenecek
şimdi ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum adetten sonrada iltihap için kaç kür varsa hepsini denicem kendimi geçtim kocama yazık yaaa adam baba olurum hevesiyle yanıyo ama karısında çürük var olamıyo
Canim cok gecmis olsun sakin moralini bozup kendini birakma ilaclarini duzenli kullandigin surece iltihabin da hemencecik gecicek bebisin gelicek allah tedavisi mumkun olmayan hastalik vermesin seninki en fazla 1 aylik bir tedavi yeterki moralini yuksek tut hersey yoluna giricek vakti zamani gelincede allah tekrar nasip edicek bebegini sen kusurlu falan degilsin sakin kendini oyle gorme gecici bisey bu tatlim yaa
canııımmm ... sakın üzme kendini ama ertelesende tedavisi mümkün olan bi sıkıntıymış seninkide. Rabbim dermansız dert vermesin hayatım. herşeyde vardır bir hayır. Sen kullan ilaçlarını güzelce inşallah tertemiz olur bebek için ön zemini hazırlamış olursun. Tekrar ne zaman çağırdı muayeneye ? ama bu zaman diliminde sakın üzülme. eşime çocuk veremiyorum diyede düşünme sakın. o nasıl laf öle yaa hepimiz anne olucaz. sende iltihapını söktür at sende olucaksın. Rabbim yeter ki zamanında sağlıklı hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin. Canımsın
Yapma yaa ağlama.. Şimdilik ilaçlarını kullan bence. Adetinin 3. Günü başla ki temizlensin yumurtlamaya hazır olsun.. Iltihap çaresiz bir dert değil şükür ki.. Senin de puset içinde bebislerin olacak. Bizim gibi hiç hamile kalamıyor değilsin(
Adetine 15 gün var mı ???
12 gün varmış adetine şimdi başlama adet bittikten sonra 7. Gün başlıosun 15 gün sabah akşam aç karnına içiosun sonraki adet dönemindede adet bittikten 2 gün sonra başlıosun 10 gün sonra yine adet bittikten 2 gün sonra yine 10 gün içiosun ama Allahın izniyle sen ilk yaptığın kürle atıcaksın bütün iltihabı inan bana neler okudum neler ilk ayda iltihabı atıp tıkanan tüplerini açan ertesi ay incir kürrüne başlamadan hamile kalan çok kişi var ama sen dediğim gibi başla derim dünden beri araştırıorum canım benim atıcaz o iltihabı ilk kürle
Kiz bir dur hele uzulme hemen ole yok curugum benim yuzumden flnda deme, adamda sorun olsa sen ona kotumu davranicaktin.. Cok sukur tedavisi var alt tarafi iltahap olursun tedavini mis gibi temiz temiz yeni yumoslarla hamis kalirsin..Rahimdeki yarayi hic fark etmedinmi kizariklik kasinti koyu renkli akinti fln olmadimi? Neyse canim simdi senin icin yenilenme zamani sogan suyunu ilaclarini duzenli kullan Allah'in izniyle birdahaki aya hic biseyin kalmaz.. Doktorlarin se hamile kalamazsin dedikleri bile Allahverince bebekleri oluyor, sen tedavini oldunmu ohh miss gibi hamiste kalirsin bebiste seversin :)) Dualarimiz seninle canim hic uzulupte aklina kotu seyler getirme iyiye yor iyi olsun
Bizim de dun yıldonumuydu ve ben hasta oldugum ıcın kutlama yemegını pazara aldıgımız ıcın kocacan eve yemek sıparıs etmıs masaya mumlar yakmıs kocamanda bır buket cıcegım vardı masada balonlar falan pastada almıs romantık benım kocam ya :)) Seviyorum ben onu seviyorumm
Kiss ne dedi doktor yaz hemencik merak ettik ..
Ozoss ben okuyamadim gecmisi kis ne supris yaptin aksam bakalim, tiyo alalim azcik :))
çok sağol canım ben ona adtten sonra başlarım zaten adete kadar bu verdiği ilaçlar sürecek 10 günlük tedavi verdi sonra adet olacağım adet bitincede soğan kürüne başlarım o zaman. inşallah banada faydası olur
Olucakkkkk inan neler okudum kız sendeki iltihap sadece o yüzden yok edicez o iltihabı ama bencede adet bittikten sonra başla bu arada dediğin gibi ilaçlar bitmiş olur soğanlada atarsın hepsini ohhh tertemizzz mis olcak misss
bu arada sürekli pozitif çıkan ovulasyon testimide sordum iltihaplarından kaynaklanan bir durum olabilir şu dönem kullanma kafanı karıştırmasın adetten sonra kullanırsın hem enfeksiyonunuda engelleriz temiz kullanırsın dedi kendi doktorum. ama diğer kadın doktora kalsa iltihaplarım bile çocuğa engel değildi böylede kalabilirsin sorun olacağını sanmıyorum dedi aptal kadın
Olucakkkkk inan neler okudum kız sendeki iltihap sadece o yüzden yok edicez o iltihabı ama bencede adet bittikten sonra başla bu arada dediğin gibi ilaçlar bitmiş olur soğanlada atarsın hepsini ohhh tertemizzz mis olcak misss
inşallah canım yaa bu ay kesinlikle klozetle birleşsemde yinede o soğan suyunu içcem ne olursa olsun bebeğim gelsinde ben midemi cebimde taşımaya razıyım
Salak yaaaa şu aptal doktorlara uyuz oluorum heee47:
ben geldim kızlar başıma ağrılar girdi stresten
sabah kadın doğum hastanesinde doktora gittim bayan doktor varmış çok methettiler bende gittim gitmez olaydım bi güzel moralimin içine etti.
bi sürü test ve tahlil istedi rahim ağzında büyük bir yara var ve çok iltihabın var dedi 7 tane ilaç verdi bunları kullan iltihabını kurutsun sonra adetinden 1 gün önce gel smear testi yapalım sonrasında yakarız yarayı dedi. ben salya sümük eşimi aradım dedim böyle böyle oda hiç durma hemen kendi doktoruna git dedi. kendi doktoruma gittim doktor baktı testlere bunlar çok gereksiz şeyler dedi. peki ben 1 ay önce kürtaj oldum siz o zaman farketmedinizmi yarayı yada 1 ay içinde bu kadar büyük bir yara oluşması normalmi dedim. yara bu kadar ksıa sürede oluşmaz ama bakalım tekrar dedi. evet rahim ağzında kızarıklık var ama bu yara değil dedi. enfeksiyon kapmışsın dedi. sonra sol kasığında ağrı veya acı hissediyomusun dedi ağrım var orda hep 1 aydır devam ediyo dedim. sol tüp tıkanmış benimsol tüpte anormal kalınlaşma var ve çok iltihabın var atamıyosun bunu neden acaba dedi
zaten önceki gebeliğindede dış gebeliğe sebep bu iltihaplarındı iltihapların tüpünü tıkamış yine spermlerin geçini engelliyor bu dedi. 5 tane ilaç verdi 3 tane iğne 2 ayrı hap 2 ayrı fitil
bunları kullan adetten sonra yine gel muayene edelim bu ilaçlarla tedavi olma şansın %78 eğer kurursa iltihabın hemen hamile kalma şansın artar ve hemen hamile kalırsan sorun yaşamazsın bu yüzden ilaçları düzenli kullanıp hamile kalmaya bak eğer ağrın geçmezse rahim filmi çekmemiz gerekecek dedi
kızlar şuan köpek gibi pişmanım yaaa keşke adetten sonra hemen kürlere devam etseydim bçt yaptım kusturuyo diye bıraktım yaaa ne bırakıyosun devam et 1 kusarsın 2 kusarsın 3 te yoluna girer dimi ama eşşek kafam devam etmedim...
benim hamilelik planları mayısa ertelendi kimbilir belkide hazirana ertelenecek
şimdi ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum adetten sonrada iltihap için kaç kür varsa hepsini denicem kendimi geçtim kocama yazık yaaa adam baba olurum hevesiyle yanıyo ama karısında çürük var olamıyo
Gtrşt veya ülser yoksa dayanıcaksın artık tadına bende cuma doktor baksın yumurta gitmeemiş kist olmuş derse başlıcam p. Tesi hayırlısı bizde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza Allahın izniyle
Cimcimem ilaçlarını bitir adetine kadar sonra adetin 3. Günü başla ben öyle yaptım ve sakıncası olmadi. Adetten sonra belki olası gebelige zararı olur diye.
çok sağol canım ben ona adtten sonra başlarım zaten adete kadar bu verdiği ilaçlar sürecek 10 günlük tedavi verdi sonra adet olacağım adet bitincede soğan kürüne başlarım o zaman. inşallah banada faydası olur
kıs bende yara yokmuşki geri zekalı kadın enfeksiyonu yara sanmış. kendi doktorum burda yara falan yok sadece enfeksiyon kapmışsın kızarıklık var dedi. koyu renkli akıntım kızarıklık kaşıntı hiçbiri yok bende. Allah razı olsun canım valla anneme bile söylemeden buraya koştum hemen sizde olmasanız ne yapardım bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?