HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya bide tekrar tıkanırsa hamile kalamadan ben her ay bunun stresiylemi yaşıcam canım yaaa soğan suyunu şimdi yapsam zararı olurmu adetime 12 gün kaldı :/

canım nolur kendini üzme biliyorsun moral en iyi ilaç ilaçlarını kullan bir an önce iyileş ve bebeişini sağlıkla kucağına al İnşaallah canım benim

ooofffff çok üzüldüm ama yaaaa ne yapayım elimde değil ben ne hayallerle gitmiştim

ben soğan suyunu biliyorum başka iltihap dağıtan bildikleriniz varsa paylaşın hepsini denicem battı balık yan gider bu saatten sonra en fazla mide kanaması geçiririm denediklerim yüzünden :/

12 gün varmış adetine şimdi başlama adet bittikten sonra 7. Gün başlıosun 15 gün sabah akşam aç karnına içiosun sonraki adet dönemindede adet bittikten 2 gün sonra başlıosun 10 gün sonra yine adet bittikten 2 gün sonra yine 10 gün içiosun ama Allahın izniyle sen ilk yaptığın kürle atıcaksın bütün iltihabı inan bana neler okudum neler ilk ayda iltihabı atıp tıkanan tüplerini açan ertesi ay incir kürrüne başlamadan hamile kalan çok kişi var ama sen dediğim gibi başla derim dünden beri araştırıorum canım benim atıcaz o iltihabı ilk kürle

Ha şuda var adet döneminden 2-3 gün sonrada başlayabilirsin saraçoğlu öyle dio

Kiz bir dur hele uzulme hemen ole yok curugum benim yuzumden flnda deme, adamda sorun olsa sen ona kotumu davranicaktin.. Cok sukur tedavisi var alt tarafi iltahap olursun tedavini mis gibi temiz temiz yeni yumoslarla hamis kalirsin..Rahimdeki yarayi hic fark etmedinmi kizariklik kasinti koyu renkli akinti fln olmadimi? Neyse canim simdi senin icin yenilenme zamani sogan suyunu ilaclarini duzenli kullan Allah'in izniyle birdahaki aya hic biseyin kalmaz.. Doktorlarin se hamile kalamazsin dedikleri bile Allahverince bebekleri oluyor, sen tedavini oldunmu ohh miss gibi hamiste kalirsin bebiste seversin :)) Dualarimiz seninle canim hic uzulupte aklina kotu seyler getirme iyiye yor iyi olsun

çok moralim bozuldu yaa doktor ilk gebeliğindede bu iltihaplar yüzünden yumurtan tüplerde döllenmişti dedi benim yüzümden olmadı diye kendi kendimi yedim gelene kadar

adetin bitince gel dedi tahminen mayıs 1 gibi falan giderim (

hamile kalabiliyorum ama iltihaplarım yüzünden yarım kalıyo hevesim hep kursağımda bak bugün ne hayallerle gittim ama ne oldu yine gerçekler yüzüme tokat gibi çarpıldı senin tüpün tıkalı hamile kalman çok zor dedi 2 doktorda(

Adetine 15 gün var mı ???

canım normalde 18 nisanda adet olmam gerekiyor fakat kürtaj sonrası adet kanaması 2-3 gün aksayabiliyormuş gecen ay 22 martta oldum bu ayda bu yüzden aksama ihtimalini göz önüne alıp 22 nisan diye tahmin ediyorum yani 12 gün kaldı

çok sağol canım ben ona adtten sonra başlarım zaten adete kadar bu verdiği ilaçlar sürecek 10 günlük tedavi verdi sonra adet olacağım adet bitincede soğan kürüne başlarım o zaman. inşallah banada faydası olur

kıs bende yara yokmuşki geri zekalı kadın enfeksiyonu yara sanmış. kendi doktorum burda yara falan yok sadece enfeksiyon kapmışsın kızarıklık var dedi. koyu renkli akıntım kızarıklık kaşıntı hiçbiri yok bende. Allah razı olsun canım valla anneme bile söylemeden buraya koştum hemen sizde olmasanız ne yapardım bilmem...

canım normalde 18 nisanda adet olmam gerekiyor fakat kürtaj sonrası adet kanaması 2-3 gün aksayabiliyormuş gecen ay 22 martta oldum bu ayda bu yüzden aksama ihtimalini göz önüne alıp 22 nisan diye tahmin ediyorum yani 12 gün kaldı [/QUOTE]
Walla etkili olması için adet bitiminden 2-3 gün sonra başla dio ama ben bi araştırıyım yinede

Kuru Soğan (Allium cepa)

Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Kiss ne dedi doktor yaz hemencik merak ettik ..

Ozoss ben okuyamadim gecmisi kis ne supris yaptin aksam bakalim, tiyo alalim azcik :))

canım alıntıya ekledım :)
ben bısı yapamadım agzımla gozum yer degıstırmıstı malum hastlaık kocamın romantıklıklerı oldu ama ıns pazar gunu yemege gıderken gıtcem kuafore sac bas makyaj el ayak bakıma ole gıtcem kocam uzun zamandır bakım goremedı bı gorsun

bu arada sürekli pozitif çıkan ovulasyon testimide sordum iltihaplarından kaynaklanan bir durum olabilir şu dönem kullanma kafanı karıştırmasın adetten sonra kullanırsın hem enfeksiyonunuda engelleriz temiz kullanırsın dedi kendi doktorum. ama diğer kadın doktora kalsa iltihaplarım bile çocuğa engel değildi böylede kalabilirsin sorun olacağını sanmıyorum dedi aptal kadın

Salak yaaaa şu aptal doktorlara uyuz oluorum heee 47:

inşallah canım yaa bu ay kesinlikle klozetle birleşsemde yinede o soğan suyunu içcem ne olursa olsun bebeğim gelsinde ben midemi cebimde taşımaya razıyım

inşallah canım yaa bu ay kesinlikle klozetle birleşsemde yinede o soğan suyunu içcem ne olursa olsun bebeğim gelsinde ben midemi cebimde taşımaya razıyım

Gtrşt veya ülser yoksa dayanıcaksın artık tadına bende cuma doktor baksın yumurta gitmeemiş kist olmuş derse başlıcam p. Tesi hayırlısı bizde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza Allahın izniyle

Salak yaaaa şu aptal doktorlara uyuz oluorum heee 47:

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürü

VAJİNAL AKINTIYI ÖNLEMEK İÇİN KURU SOĞAN KÜRÜ

hazırlanışı;1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey koymadan öğlen ve akşam yemeklerinden önce 1′er bardak suyunu için.

Uyarı: Bu kürü (soğan suyu kürünü )15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

AYRICA;Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır

canım nasıl laflar oyle kendıne nasıl yakıstırıyorsun boyle seylerı sadece enfekıyon ve ıltıhap bogazlarımızda sısıyor ıltıhap alıyor boyle seyler bunyemız yapıyor donem donem sen kurtaj atlatın kolay mı hıc bu kucucuk seyler ıle mı yıkılacaksın sakın sacmalama kotude dusunme lutfen
bır an once ılaclarını ıc yenı ayda sogan kurunu ıc ve hemence ıyılesıp yavrunu kucagına al snede pusetlerle asıya gotur hatta ası olacak dıye dayanamayıp yavrundan once agla emı :)

kendını uzme esını uzme bebısınız en kısa zamanda sızınle olacak ben ınanıyorum

Gtrşt veya ülser yoksa dayanıcaksın artık tadına bende cuma doktor baksın yumurta gitmeemiş kist olmuş derse başlıcam p. Tesi hayırlısı bizde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza Allahın izniyle

midemde yanma oluyor arada ama bakalım bir iki defa denerim baktım yakıyo mide ilacı içmeye başlarım

Cimcimem ilaçlarını bitir adetine kadar sonra adetin 3. Günü başla ben öyle yaptım ve sakıncası olmadi. Adetten sonra belki olası gebelige zararı olur diye.
Inşallah önümüzdeki aya tertemiz olacaksın sen değil misin kurtajdan sonra kısa sürede vücudunu normale döndüren. Bundan da kurtulacaksin eminim

Canimenfeksiyonu iltahaplarin vermis oldugu akinti yapmistir. Cunku normalde vagina kendi salgisi ile tum mikroplara karsi koruyabiliyormus ama sende ilthap olunca icerisiyle savasmaktan disari vakit kalmamistir? Iliskiden sonra flnda oldumu yanma hissi fln, mesela benim 2 haftadir normalde bile yanma hissi ve kasinti var, nette gebelikte salgilanan hormanlar bebegi korumaya yonelik oldugunda vagina daha hashas bu nedenle mantar ve enfeksiyon olabilir yaziyordu. Bende yarin gidicem Allahin izniyle doktora sorucam nevarmis ne yokmus ne yapmak lazim.. O yuzden normal seyler bunlar kadin olmak zor napican ustesinden gelicez hepsinin, gonlunu aklini rahat tut inan geri gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…