- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.281
midemde yanma oluyor arada ama bakalım bir iki defa denerim baktım yakıyo mide ilacı içmeye başlarım
canım nasıl laflar oyle kendıne nasıl yakıstırıyorsun boyle seylerı sadece enfekıyon ve ıltıhap bogazlarımızda sısıyor ıltıhap alıyor boyle seyler bunyemız yapıyor donem donem sen kurtaj atlatın kolay mı hıc bu kucucuk seyler ıle mı yıkılacaksın sakın sacmalama kotude dusunme lutfen
bır an once ılaclarını ıc yenı ayda sogan kurunu ıc ve hemence ıyılesıp yavrunu kucagına al snede pusetlerle asıya gotur hatta ası olacak dıye dayanamayıp yavrundan once agla emı :)
kendını uzme esını uzme bebısınız en kısa zamanda sızınle olacak ben ınanıyorum
canım alıntıya ekledım :)
ben bısı yapamadım agzımla gozum yer degıstırmıstı malum hastlaık kocamın romantıklıklerı oldu ama ıns pazar gunu yemege gıderken gıtcem kuafore sac bas makyaj el ayak bakıma ole gıtcem kocam uzun zamandır bakım goremedıbı gorsun
En iyi mide koruyucu lansor doktorunada sorarsın sabahları aç karnına içiosun yanmayı ekşimeyi herşeyi engellio ama sen yinede sorarsın
Cimcimem ilaçlarını bitir adetine kadar sonra adetin 3. Günü başla ben öyle yaptım ve sakıncası olmadi. Adetten sonra belki olası gebelige zararı olur diye.
Inşallah önümüzdeki aya tertemiz olacaksın sen değil misin kurtajdan sonra kısa sürede vücudunu normale döndüren. Bundan da kurtulacaksin eminim
Canimenfeksiyonu iltahaplarin vermis oldugu akinti yapmistir. Cunku normalde vagina kendi salgisi ile tum mikroplara karsi koruyabiliyormus ama sende ilthap olunca icerisiyle savasmaktan disari vakit kalmamistir? Iliskiden sonra flnda oldumu yanma hissi fln, mesela benim 2 haftadir normalde bile yanma hissi ve kasinti var, nette gebelikte salgilanan hormanlar bebegi korumaya yonelik oldugunda vagina daha hashas bu nedenle mantar ve enfeksiyon olabilir yaziyordu. Bende yarin gidicem Allahin izniyle doktora sorucam nevarmis ne yokmus ne yapmak lazim.. O yuzden normal seyler bunlar kadin olmak zor napican ustesinden gelicez hepsinin, gonlunu aklini rahat tut inan geri gelir..
ben ilaçları biliyorum canım eczanede çalışıyordum ilaç tecrübem var işten ayrılmadan önce stok yapmıştım eve zor zamanda lazım olur diye geldi işte o zor zamanlar :)
tamam canım öyle yapayım daha iyi olur benim içinde. zaten doktor ilaçların tedavi şansı %78 derken ama ben senden daha yüksek olumlu sonuç bekliyorum çünkü sen kürtajdan sonra bile 1 iğneyle 10 günde sıfırladın değerlerini dedi. buda bana moral oldu tabi.
yok canım çok nadir yanma oluyodu oda yumurtlama günlerimde oluyodu. kaşıntı falan yok hiç.
yarından itibaren yine sıkı bir süreç başlıyo benim için.
taaa 19 mayısa kadar ha geldi ha gelecek telaşıyla yaşayacağım :/
Hayatim su gibi akip gecicek o zaman bak Alah kismet ederse gelcem Haziran basi o zaman cekeriz halayin hasini ins..
Kız zehra yeni yumurtluyor olmayasin sen yada başka şeyler ne bilim:))
çok geçmiş olsun canım doktora gittiğinde zaten kolay kolay iyi haberlerle gelmiyor insan inşallah bir an önce düzelir de eski rahatına tekrar kavuşursun çocuktan önce sağlık tabi sonra gelsin çocuklar..ben geldim kızlar başıma ağrılar girdi stresten
sabah kadın doğum hastanesinde doktora gittim bayan doktor varmış çok methettiler bende gittim gitmez olaydım bi güzel moralimin içine etti.
bi sürü test ve tahlil istedi rahim ağzında büyük bir yara var ve çok iltihabın var dedi 7 tane ilaç verdi bunları kullan iltihabını kurutsun sonra adetinden 1 gün önce gel smear testi yapalım sonrasında yakarız yarayı dedi. ben salya sümük eşimi aradım dedim böyle böyle oda hiç durma hemen kendi doktoruna git dedi. kendi doktoruma gittim doktor baktı testlere bunlar çok gereksiz şeyler dedi. peki ben 1 ay önce kürtaj oldum siz o zaman farketmedinizmi yarayı yada 1 ay içinde bu kadar büyük bir yara oluşması normalmi dedim. yara bu kadar ksıa sürede oluşmaz ama bakalım tekrar dedi. evet rahim ağzında kızarıklık var ama bu yara değil dedi. enfeksiyon kapmışsın dedi. sonra sol kasığında ağrı veya acı hissediyomusun dedi ağrım var orda hep 1 aydır devam ediyo dedim. sol tüp tıkanmış benimsol tüpte anormal kalınlaşma var ve çok iltihabın var atamıyosun bunu neden acaba dedi
zaten önceki gebeliğindede dış gebeliğe sebep bu iltihaplarındı iltihapların tüpünü tıkamış yine spermlerin geçini engelliyor bu dedi. 5 tane ilaç verdi 3 tane iğne 2 ayrı hap 2 ayrı fitil
bunları kullan adetten sonra yine gel muayene edelim bu ilaçlarla tedavi olma şansın %78 eğer kurursa iltihabın hemen hamile kalma şansın artar ve hemen hamile kalırsan sorun yaşamazsın bu yüzden ilaçları düzenli kullanıp hamile kalmaya bak eğer ağrın geçmezse rahim filmi çekmemiz gerekecek dedi
kızlar şuan köpek gibi pişmanım yaaa keşke adetten sonra hemen kürlere devam etseydim bçt yaptım kusturuyo diye bıraktım yaaa ne bırakıyosun devam et 1 kusarsın 2 kusarsın 3 te yoluna girer dimi ama eşşek kafam devam etmedim...
benim hamilelik planları mayısa ertelendi kimbilir belkide hazirana ertelenecek
şimdi ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum adetten sonrada iltihap için kaç kür varsa hepsini denicem kendimi geçtim kocama yazık yaaa adam baba olurum hevesiyle yanıyo ama karısında çürük var olamıyo
ben onu götürememki aşıyaa minicik onlar daha acıdı bile diyemiyolar :/
zaten çok beklememe gerek yok dimi yaaa nede olsa 10 gün ilaç tedavim devam etcek 2 gün sonra adetim başlıcak adetliyken zaten bişey kullanmıcam sonrasında soğan suyu içerim.
zaten çok saçım dölülüyodu avuç avuç dökülüyo resmen. cildiyeye çıkmıştım doktor hamilelik veya emzirme varmı dedi anlattım böyle böyle dedim yaşadığın travma sonucu dökülmesi normal kolay değil bünyen daha toparlanamamış kolay bişey yaşamamışsınki saç dökülmen çok normal dedi.
kürtaj der geçerdim bekarken.
ne anlama geldiğini şimdi çok daha iyi anlıyorum...
Canim super olmus valla cok sevindim adina ins daha nice mutlu romantik yillara masallah diyelim :))
Benim adam okuz valla dogum gunumde bile anasina veriyor cicegimin siparisini, anasi tel aciyor bahceye gel diye sonra eve cicek getiriyor hesapta
Canım hamilelikte hormonlar çok değişiyor haliyle tüm dengeler bozuluyo bende düşükten sonra cilt bakımına gitmiştim yağ besen artmış hamilelikmi geçirdin dedi sen düşün sac bas sivilce akne depresyon hepsi değişiyor
bennn geldimmm sınavlarım yine harika geçti
cimcimeeemmm konuştuk zaten ama burdanda yazıyorum kendine gel at kafandan şu pis düşünce ve kuruntularını lütfen ilaçların bittiğinde herşey geçmiş olucak şükret ya tedavisi olmayan bişey olsaydı Allah korusun enfeksiyon geçip gidicekkkkk o kadarrr sonra gelsinnn yeğenimmm :):)
yaaa ben razıyım bebeğim gelsin olması gereken yere düşsün ben kel dolaşmaya razıyım
harika sınavlarına kurban
geldim canım kendime çok şükür arada yaz yağmuru gibi bişii oluyo bana gelip geçiyo sonra güneş çıkıyo :)
ilaçlara yarın başlıyorum sonra ilaçlar bitince adet olcam 3. gün soğan kürüne başlıcam tabi bu arada bol bol soğan yemeye çalışcam nede olsa ilaç kullandığım sürece ve adet süresince yani toplamda bi 15-16 gün kankayız kocamla
sonra adet sonrasında doktora gidince oooo cimcime ne yaptın iltihaplar nerde dicek doktor bende sonra kardeşim bi paket gönderdi içinde çok değerli alet edevatlar var. en az 15 gün onları kullanmaya başlayınca hooooop bebek gelsin karnıma konsun
hayali bile güzeldi be
canımmm inşallah şu kısa sürecin sonunda herşey çok ama çok güzel olacak :) sıkma canını emiii
yaaa ben razıyım bebeğim gelsin olması gereken yere düşsün ben kel dolaşmaya razıyım
geldim canım kendime çok şükür arada yaz yağmuru gibi bişii oluyo bana gelip geçiyo sonra güneş çıkıyo :)
ilaçlara yarın başlıyorum sonra ilaçlar bitince adet olcam 3. gün soğan kürüne başlıcam tabi bu arada bol bol soğan yemeye çalışcam nede olsa ilaç kullandığım sürece ve adet süresince yani toplamda bi 15-16 gün kankayız kocamla
sonra adet sonrasında doktora gidince oooo cimcime ne yaptın iltihaplar nerde dicek doktor bende sonra kardeşim bi paket gönderdi içinde çok değerli alet edevatlar var. en az 15 gün onları kullanmaya başlayınca hooooop bebek gelsin karnıma konsun
hayali bile güzeldi be
ne hayalii beee önümüzdeki ay aynennnn bunlar olcak ciciimmmmmm :) pozitif pozitif pozitif lütfennnnhep iyi ol sennn
ben onu götürememki aşıyaa minicik onlar daha acıdı bile diyemiyolar :/
zaten çok beklememe gerek yok dimi yaaa nede olsa 10 gün ilaç tedavim devam etcek 2 gün sonra adetim başlıcak adetliyken zaten bişey kullanmıcam sonrasında soğan suyu içerim.
zaten çok saçım dölülüyodu avuç avuç dökülüyo resmen. cildiyeye çıkmıştım doktor hamilelik veya emzirme varmı dedi anlattım böyle böyle dedim yaşadığın travma sonucu dökülmesi normal kolay değil bünyen daha toparlanamamış kolay bişey yaşamamışsınki saç dökülmen çok normal dedi.
kürtaj der geçerdim bekarken.
ne anlama geldiğini şimdi çok daha iyi anlıyorum...
hayali bile güzeldi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?