- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.301
tımam
zaten geldiğimden beri iltihap sökücüleri araştırıyorum adaçayı yağını alcam yarın içimde iltihabın --i-- si kalsın istemiyorum hayatımdaki tek -i- kozalağımın -i- si olsun
inşallah hepimiz için hayırlı günler olur canım yaaa hepimiz hamile kalalım kalmasın kucaklarımız boş
canım zaten bu ay yumurtlama günlerinde kocanın psikolojisi bozuktu ve olmadı buay demiyomuydun bu aydan zaten ümidin yoktu tamam işte adetine kadar ilaçların sonrada soğan kürü tertemiz olcan inş tam denk geldi işte soğandan sonrada incir kürü varmış hamilelik isteyenler soğan kürünün ardından incir kürü yapsın yazıyordu bi sitede sanırım saraçoğlunun sitesinde çaresiz bi dert olsaydı dahamı iyiydi tamam diğer aya odaklan sen şimdi ilaçlarını düzenli saati saatine iç inş şifa olcak bak bende yumurta bilem yok yani varda durduğu yerde tembel tembel yatan yumurta var inş ikimizde soğanın faydasını görcez tez zamanda hamiş olcaz bende senin gibi bebekleri görünce ağlamaya başlıyorum benim hiç olmucak diyorum o bebeklerin anne babalarına bakıyorum nekadar şanslı olduğunuzu bi bilseniz diye haykırasım geliyo ama inş bizede nasip etcek rabbim
kozalakta i yokkiii
aminnn,ama sen böyle ağlarsan bebekten önce benden bi güzel dayak gelecek,her daim pozitifizzzzzz unutma tatlımmm
aferinnninciride yapayım o zaman.... mayısta ikimizde hamiş kalalım inşallah canımmmmm
benimkinde var
tamam sustum artık hep gülcem yeterki bebişim gelsin
inciride yapayım o zaman.... mayısta ikimizde hamiş kalalım inşallah canımmmmm
benimkinde var
tamam sustum artık hep gülcem yeterki bebişim gelsin
Vajina iltihabı nasıl tedavi edilir? - UZMANTV
buraya bak canım eşinle ilgili bişey dedimi doktor ilişkiyle bulaşan enfeksiyonda olabilirmiş
Vajina iltihabı nasıl tedavi edilir? - UZMANTV
buraya bak canım eşinle ilgili bişey dedimi doktor ilişkiyle bulaşan enfeksiyonda olabilirmiş
aferinnnbak bende hala tık yok kn verdim sorun çıktı bugün tekrar verdim,doktor işi pazartesiye kaldı,gecikmem neden oldu henüz bilmiyorum,kafam allak bullak ben ne yapıyım
aa doğru tamam bildim şimdi yüs puan banaaa
bu seninkimi bilmiyorum canım ama eğer senin durumla alakalıysa tere diyo bak
Rahimim iç yüzünün iltihaplanmasına tıp dilinde endometri denir. Nedenibelsoğukluğu doğumdan ve çocuk düşürdükten sonra rahimde parça kalması veya rahim düşüklüğüdür. Hastanın karın bölgesi hassastır vajinadan cerahatli ve sümüğe benzer akıntı gelir. Aybaşı kanamaları fazla olur. Bacaklarda ve leğen kemiği bölgesinde ağrı vardır. Bu ağrılar dinlenmekle geçer. Doktora başvurmak gerekir. Ayrıca aşağıdaki reçeteler uygulanır.
Tedavi için gerekli malzeme : Tereotusu.
Hazırlanışı : Dört bardak suya 2 tutam tere otu konur. 10 dakika kaynatıldıktan sonra süzülür. Sabahları aç karnınabirer çay bardağı içilir.
bak bide bunu buldum
Rahimde ltihaplanma
sevoşumm yinemi firar seninki
ovulasyon testim gene pozitif noliyii yaabenim yumoşlar tembellikten çalışkanlığa geçti zahirrr :)))
adetmi oldun canım
hayır bebeğim sol tüp tıkanmış onun etkisiyle pozitif çıkıyor olabilir sağlıklı sonuç vermez kullanma artık adet olana kadar dedi doktorum
ayy geçmiş olsun canım yaa düzelir inşallah.sanki böğürtlen kökü tüplere faydalı diye duymuştum ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?