HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim kozalağım yine yok kızlar evde senede bir hafta akşamları boş kaldı ondada programımızı yazıorum pazartesi arkadaşı askere gidecekmiş ordaydı salı annesinde doğum günü kutladı çarşamba malum arkadaşı yine askere gidecek onunla yine perşembe müdürüyle ankaraya gideceklermiş geriye cuma kaldı eminim o günede bişey çıkarır ben çıldırmayımda kim çıldırsın şimdi kızmakta haklı değilmiyim allah aşkına

inciride yapayım o zaman.... mayısta ikimizde hamiş kalalım inşallah canımmmmm

kozalakta i yokkiii

benimkinde var

aminnn,ama sen böyle ağlarsan bebekten önce benden bi güzel dayak gelecek ,her daim pozitifizzzzzz unutma tatlımmm

tamam sustum artık hep gülcem yeterki bebişim gelsin

inciride yapayım o zaman.... mayısta ikimizde hamiş kalalım inşallah canımmmmm

benimkinde var

tamam sustum artık hep gülcem yeterki bebişim gelsin
aferinnn bak bende hala tık yok kn verdim sorun çıktı bugün tekrar verdim,doktor işi pazartesiye kaldı,gecikmem neden oldu henüz bilmiyorum,kafam allak bullak ben ne yapıyım

Vajina iltihabı nasıl tedavi edilir? - UZMANTV

buraya bak canım eşinle ilgili bişey dedimi doktor ilişkiyle bulaşan enfeksiyonda olabilirmiş

bu seninkimi bilmiyorum canım ama eğer senin durumla alakalıysa tere diyo bak
Rahimim iç yüzünün iltihaplanmasına tıp dilinde endometri denir. Nedeni belsoğukluğu doğumdan ve çocuk düşürdükten sonra rahimde parça kalması veya rahim düşüklüğüdür. Hastanın karın bölgesi hassastır vajinadan cerahatli ve sümüğe benzer akıntı gelir. Aybaşı kanamaları fazla olur. Bacaklarda ve leğen kemiği bölgesinde ağrı vardır. Bu ağrılar dinlenmekle geçer. Doktora başvurmak gerekir. Ayrıca aşağıdaki reçeteler uygulanır.
Tedavi için gerekli malzeme : Tereotu su.
Hazırlanışı : Dört bardak suya 2 tutam tere otu konur. 10 dakika kaynatıldıktan sonra süzülür. Sabahları aç karnına birer çay bardağı içilir.

ovulasyon testim gene pozitif noliyii yaa benim yumoşlar tembellikten çalışkanlığa geçti zahirrr :)))

Vajina iltihabı nasıl tedavi edilir? - UZMANTV

buraya bak canım eşinle ilgili bişey dedimi doktor ilişkiyle bulaşan enfeksiyonda olabilirmiş

yok canım eşimle ilgili bişey demedi ikiside. bel soğukluğu yok yani bizde. Allahtan bi o yok sadece benim doktorum ne zaman evlendin diye sordu 1 sene oldu dedim ağrıların ne zamandır devam ediyo dedi kasımdan beri yani korunmayı bıraktıktan sonra başladı ama akıntım orta 2den beri devam ediyo dedim:26: bekarken pek önemsemiyodum ama evlendikten sonra özelliklede çocuk düşünmeye başlaynca dikkate aldım dedim. kalıtsal bi durum değil o zaman dedi sadce.

aferinnn bak bende hala tık yok kn verdim sorun çıktı bugün tekrar verdim,doktor işi pazartesiye kaldı,gecikmem neden oldu henüz bilmiyorum,kafam allak bullak ben ne yapıyım

benden bugün 6 tüp kan aldılar 3 tüpünü cildiye için devlet hastanesinde aldılar stajyer kızlar aldı şuan kolum bileğime kadar mosmor

aa doğru tamam bildim şimdi yüs puan banaaa

Allah ım gizoşun inşallah fırat gibi bi oğlu olur süphaneke dinimiz amin

yok canım adetlerim normal fazla değil yani ya benim akıntım öyle çok yoğun değil günde 1 günlük ped batıyo batmıyo arası yani öyle kokulu falan değil. doktor bugün bacakalrımı sordu ağrı varmı diye leğen kemiklerime vurdu sızlıyomu diye ama benim oralarımda hiç ağrı yok..
tereyi pek severim teyzem bahçesinde yetiştiriyo gidip alayım bari yarın sağolasın kuşummm

canım bizde bel soğukluğu yok bunların hepsi bel soğukluğunun işaretcisi. bende idrarda yanma sarı yeşil akıntı kokulu akıntı veya sık idrara çıkma yok ne bende ne eşimde var.
bel doğukluğu aslında dış gebeliğe yol açar ama bizde yok olsaydı 3 doktordan biri muhakkak söylerdi onu geçtim kendi doktorum söylerdi neredeyse 2 ay hergün gittim. dur bakalım yaa ilaçları kullanayım bi geçerse ne âlâ ama geçmezse o zaman kocamı kulağından tutup götürürüm doktora

sevoşumm yinemi firar seninki

evet şekerim malesef kaplıcaya gitti arkadaşlarıyla ...

ovulasyon testim gene pozitif noliyii yaa benim yumoşlar tembellikten çalışkanlığa geçti zahirrr :)))

benimkilerde öyleydi bak ne çıktı sonuç :26:

Son düzenleme:
hayır bebeğim sol tüp tıkanmış onun etkisiyle pozitif çıkıyor olabilir sağlıklı sonuç vermez kullanma artık adet olana kadar dedi doktorum

ayy geçmiş olsun canım yaa düzelir inşallah.sanki böğürtlen kökü tüplere faydalı diye duymuştum ama :26:

yap canım yap.bol bolda dua et.bitkisel tedavi işe yarıyo.süt buharı maydonoz buharı falan da duymuştum.geçer Allah ın izniyle

Kizlar merhabalaaarrr.

cimcimeee hayirdirrrr noldu canim gwcmise bakiimm istersennn. bi sorun mu var kusumm.. giremiyorum iki gundurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…