- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.321
biraz önce kasığıma bi ağrı girdiki sormayın sanıyorum normal dimii :)
Canim bol su ic...ayrica ileriki vakitlerfe de bol su...karin catlagina birebir...bi de kakao. yagi sur karnin ciktiktan sonraa...gerci ben randimanli surmedim ama bi tane bile catlak yok karnimdaaa... hic bisey bulamassan krem sur tabi 5 aydan sonra yapo bu dediklerimi
yap canım yap.bol bolda dua et.bitkisel tedavi işe yarıyo.süt buharı maydonoz buharı falan da duymuştum.geçer Allah ın izniyle
Kizlar merhabalaaarrr.
cimcimeee hayirdirrrr noldu canim gwcmise bakiimm istersennn. bi sorun mu var kusumm.. giremiyorum iki gundurrr
ben geldim kızlar başıma ağrılar girdi stresten
sabah kadın doğum hastanesinde doktora gittim bayan doktor varmış çok methettiler bende gittim gitmez olaydım bi güzel moralimin içine etti.
bi sürü test ve tahlil istedi rahim ağzında büyük bir yara var ve çok iltihabın var dedi 7 tane ilaç verdi bunları kullan iltihabını kurutsun sonra adetinden 1 gün önce gel smear testi yapalım sonrasında yakarız yarayı dedi. ben salya sümük eşimi aradım dedim böyle böyle oda hiç durma hemen kendi doktoruna git dedi. kendi doktoruma gittim doktor baktı testlere bunlar çok gereksiz şeyler dedi. peki ben 1 ay önce kürtaj oldum siz o zaman farketmedinizmi yarayı yada 1 ay içinde bu kadar büyük bir yara oluşması normalmi dedim. yara bu kadar ksıa sürede oluşmaz ama bakalım tekrar dedi. evet rahim ağzında kızarıklık var ama bu yara değil dedi. enfeksiyon kapmışsın dedi. sonra sol kasığında ağrı veya acı hissediyomusun dedi ağrım var orda hep 1 aydır devam ediyo dedim. sol tüp tıkanmış benimsol tüpte anormal kalınlaşma var ve çok iltihabın var atamıyosun bunu neden acaba dedi
zaten önceki gebeliğindede dış gebeliğe sebep bu iltihaplarındı iltihapların tüpünü tıkamış yine spermlerin geçini engelliyor bu dedi. 5 tane ilaç verdi 3 tane iğne 2 ayrı hap 2 ayrı fitil
bunları kullan adetten sonra yine gel muayene edelim bu ilaçlarla tedavi olma şansın %78 eğer kurursa iltihabın hemen hamile kalma şansın artar ve hemen hamile kalırsan sorun yaşamazsın bu yüzden ilaçları düzenli kullanıp hamile kalmaya bak eğer ağrın geçmezse rahim filmi çekmemiz gerekecek dedi
kızlar şuan köpek gibi pişmanım yaaa keşke adetten sonra hemen kürlere devam etseydim bçt yaptım kusturuyo diye bıraktım yaaa ne bırakıyosun devam et 1 kusarsın 2 kusarsın 3 te yoluna girer dimi ama eşşek kafam devam etmedim...
benim hamilelik planları mayısa ertelendi kimbilir belkide hazirana ertelenecek
şimdi ilaçlarımı kullanmaya başlıyorum adetten sonrada iltihap için kaç kür varsa hepsini denicem kendimi geçtim kocama yazık yaaa adam baba olurum hevesiyle yanıyo ama karısında çürük var olamıyo
canım kanama yoksa normalbat günün kaç gün geçti canım
maydonoz ve limon kürü okudum az önce... onuda maydonoz yiyerek aşarım inşallah..
ooyyyy bebeim dikkat et benim bu konuda pek bilgim yok ama olsun sen yinede dikkat et :)
ben yazayım canım
Ccimeeeemmm kusuuumm simdi okudum gecmisi... sen ne ksdar azimli bi kiz oldugunu biliyosun degil mi. yok bilmiyosannnn biz bile anladik azmin zaferini hep gordugunu....bunlar sana viz gelir tirsss gider sekerimm balimmm..
sen ilaclari hele bi kullann..bak bende sogan kurunun ikinci ayini uyguluyorum...ilk ay o kadar guzel adet oldumki..eskiden once kahverengiler gelirdi bu sefer kurden dolayi galibaaa hep pembe geldii...tertemiz oldu sanirim icim...bu ayda adete 10 gun kala basladimm ikinci gunumdeyim...iltihap sokturuyor..burnunu tika ic
sicak icersen cok kotu olmuyor....
kslbimiz birbirimizleee...cancazimbenim...
Gizosss sana gelince ilk once boyle batmalar olur adet zamaninda adet belirtilerini yasarsin hatta gelecek ay yine bu tarihte yine olabilir...vicut sanki adet olacakmis zannediyorrr kendini...
ederimmm kuzucumm sen dikkat et asıl kendine
Ccimeeeemmm kusuuumm simdi okudum gecmisi... sen ne ksdar azimli bi kiz oldugunu biliyosun degil mi. yok bilmiyosannnn biz bile anladik azmin zaferini hep gordugunu....bunlar sana viz gelir tirsss gider sekerimm balimmm..
sen ilaclari hele bi kullann..bak bende sogan kurunun ikinci ayini uyguluyorum...ilk ay o kadar guzel adet oldumki..eskiden once kahverengiler gelirdi bu sefer kurden dolayi galibaaa hep pembe geldii...tertemiz oldu sanirim icim...bu ayda adete 10 gun kala basladimm ikinci gunumdeyim...iltihap sokturuyor..burnunu tika ic
sicak icersen cok kotu olmuyor....
kslbimiz birbirimizleee...cancazimbenim....
kanama yok canııım.bat yarın erken öğrendim ben bata 5 gün kala :)
ederimmm kuzucumm sen dikkat et asıl kendine
bende etcem kuzummmm bak gör ben bu ay elimden geleni yaptım artık gerisi Takdir-i İlahi dicem
canım benim yaaa çok sağol inat ettim bu sefer. kendimi geçtim sizide bu kadar üzmeye hakkım yok önce bebeğim için sonrada sizin için dişimi sıkıp soğan kürünü sonuna kadar kullanacağım
cimcime canım geçmiş olsunn...
hatırlarsan ben de dış gebelik geçirdim diye anlatmıştım sana ve rahim filmini muhakkak çektir demiştim canım tüplerde tıkanıklık mı var ne var çıkıyor orada hatta ufak tıkanıklıklar verilen ilacın basıncıyla da açılabiliyor canım ....
istanbuldaysan önereceğim bir yer var çeken ...ben çok memnun kaldım az sancılı atlattım..
çok teşekkür ederim canım evet hatırlıyorum sen çektir demiştin ama doktor bana gerek yok şuan tertemiz tüplerin demişti. bugünkü ilaç tedavisinden sonra karar verilecek rahim filmine.
yarın ilaç tedavim başlıyo sonrasında 10 gün ilaç tedavim devam edecek ilaçların bittiği 2. gün adet oluyorum adetten sonra gel dedi doktor. eğer iltihap atılmadıysa rahim filmi çekeriz neden olduğunu görürüz ama iltihap atılırsa zaten gerek kalmayacak dedi.
valla ben istanbulda değilim ama temmuzda istanbulda olacağım 15 gün kadar. o zaman sizlerinde tavsiyesiyle güvenilir ve alanında (isterse ordinaryüs olsun ) uzman bir doktorda veya kadın hastalıklarıyla ilgili klinikte muayene oymak istiyorum. tamam kendi doktoruma gözüm kapalı güvenirim ama mayısta yine hamile kalamazsam kesinlikle bunu düşünüyorum ak koyun kara koyun çıksın ortaya
peki sen rahim filmi çektirince sonuç ne çıktı
Cimcimeeeeeeeeeeeeeeeee,
Çok çok geçmiş olsun kuşum. Üzülmemeye çalış 1tanem, Allah dermansız dert vermesin, senin iltihap işin çoooook kolay. Takılma sakın, inan bana 1 ay sonra bomba gibi olcan.
canım çok şükür benim temiz çıktı
canım çok geçmiş olsun.neyse kısa zamanda teşhisin konmuş.bundan sonrası daha kolay.ilaçlarını düzenli alır,atlatırsın inş.
ben de hala sistitle mücadeleme devam ediyorum.çook fenayım.antibiyotiklerle sistiti atlattım gibi ama bu ilaçların yan etkisi mantar yapıyor.şimdi de feci kaşınıyor ,yanıyorum.yaşam kalitem düştü resmen.karnım davul gibi gergin.yarın tekrar doktora gidicem.bence sistit-mantar karışımı bişi oldum.iğne yazalım demişti,istememiştim.yarın ne derse ok diycem.yoksa ruhumu teslim etmek üzereyim.
hadi bak hastalıkları da tutturduk,bebişleri de aynı zamanda yaparız inş.mayıs gülleri
tatlım kendi derdimden senle ilgilenemedim.malum bu sıralar ömrümü tuvalette çiş yolu gözlemeye ayırdım daitfaiye çağırın,feci yanıyorum.ancak onlar söndürür yane.üstüne bugün mantar olduğumu da gözlemledim.sapık gibi oldum,aklım fikrim şeyimde benim kozalak da benim peşimde.dışardan yedikleri dokundu zaar bizim iş bugün de mi olmaz deyip duruyor.la havleee yumurtlama zamanı olsa adam nazlanır.şimdi de peşimde dört dolanıyor.koyun can derdinde kasap et derdinde kafasını patlatıcam.tabe tuvaletten çıkabilirsem
eee annelik nasıl gidiyor yavyummm?her şey yolundadır umarım.bu arada her ay hamişliğin yolunu gözleyen ben,bu ay hamiş değilimdir inş diyorum.çünkü içtiğim ilacın,antibiyotiğin haddi hesabı yok.inşşş olmaz bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?