HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

biraz önce kasığıma bi ağrı girdiki sormayın sanıyorum normal dimii :)

Canim bol su ic...ayrica ileriki vakitlerfe de bol su...karin catlagina birebir...bi de kakao. yagi sur karnin ciktiktan sonraa...gerci ben randimanli surmedim ama bi tane bile catlak yok karnimdaaa... hic bisey bulamassan krem sur tabi 5 aydan sonra yapo bu dediklerimi

tamamm canımmm yapıcamm peki bu ağrılar normalmii

yap canım yap.bol bolda dua et.bitkisel tedavi işe yarıyo.süt buharı maydonoz buharı falan da duymuştum.geçer Allah ın izniyle

maydonoz ve limon kürü okudum az önce... onuda maydonoz yiyerek aşarım inşallah..

biraz önce kasığıma bi ağrı girdiki sormayın sanıyorum normal dimii :)

ooyyyy bebeim dikkat et benim bu konuda pek bilgim yok ama olsun sen yinede dikkat et :)

Kizlar merhabalaaarrr.

cimcimeee hayirdirrrr noldu canim gwcmise bakiimm istersennn. bi sorun mu var kusumm.. giremiyorum iki gundurrr

ben yazayım canım

canım kanama yoksa normal bat günün kaç gün geçti canım

kanama yok canııım.bat yarın erken öğrendim ben bata 5 gün kala :)

maydonoz ve limon kürü okudum az önce... onuda maydonoz yiyerek aşarım inşallah..

ooyyyy bebeim dikkat et benim bu konuda pek bilgim yok ama olsun sen yinede dikkat et :)

ben yazayım canım

ederimmm kuzucumm sen dikkat et asıl kendine

Ccimeeeemmm kusuuumm simdi okudum gecmisi... sen ne ksdar azimli bi kiz oldugunu biliyosun degil mi. yok bilmiyosannnn biz bile anladik azmin zaferini hep gordugunu....bunlar sana viz gelir tirsss gider sekerimm balimmm..

sen ilaclari hele bi kullann..bak bende sogan kurunun ikinci ayini uyguluyorum...ilk ay o kadar guzel adet oldumki..eskiden once kahverengiler gelirdi bu sefer kurden dolayi galibaaa hep pembe geldii...tertemiz oldu sanirim icim...bu ayda adete 10 gun kala basladimm ikinci gunumdeyim...iltihap sokturuyor..burnunu tika ic
sicak icersen cok kotu olmuyor....

kslbimiz birbirimizleee...cancazimbenim...

Gizosss sana gelince ilk once boyle batmalar olur adet zamaninda adet belirtilerini yasarsin hatta gelecek ay yine bu tarihte yine olabilir...vicut sanki adet olacakmis zannediyorrr kendini...

tamamm canım anladım rahatladım teşekkürleer :)

ederimmm kuzucumm sen dikkat et asıl kendine

bende etcem kuzummmm bak gör ben bu ay elimden geleni yaptım artık gerisi Takdir-i İlahi dicem

canım benim yaaa çok sağol inat ettim bu sefer. kendimi geçtim sizide bu kadar üzmeye hakkım yok önce bebeğim için sonrada sizin için dişimi sıkıp soğan kürünü sonuna kadar kullanacağım

cimcime canım geçmiş olsunn...

hatırlarsan ben de dış gebelik geçirdim diye anlatmıştım sana ve rahim filmini muhakkak çektir demiştim canım tüplerde tıkanıklık mı var ne var çıkıyor orada hatta ufak tıkanıklıklar verilen ilacın basıncıyla da açılabiliyor canım ....

istanbuldaysan önereceğim bir yer var çeken ...ben çok memnun kaldım az sancılı atlattım..

Haaa şöyleeee...aferin kusum...hahh.

çok teşekkür ederim canım evet hatırlıyorum sen çektir demiştin ama doktor bana gerek yok şuan tertemiz tüplerin demişti. bugünkü ilaç tedavisinden sonra karar verilecek rahim filmine.
yarın ilaç tedavim başlıyo sonrasında 10 gün ilaç tedavim devam edecek ilaçların bittiği 2. gün adet oluyorum adetten sonra gel dedi doktor. eğer iltihap atılmadıysa rahim filmi çekeriz neden olduğunu görürüz ama iltihap atılırsa zaten gerek kalmayacak dedi.

valla ben istanbulda değilim ama temmuzda istanbulda olacağım 15 gün kadar. o zaman sizlerinde tavsiyesiyle güvenilir ve alanında (isterse ordinaryüs olsun ) uzman bir doktorda veya kadın hastalıklarıyla ilgili klinikte muayene oymak istiyorum. tamam kendi doktoruma gözüm kapalı güvenirim ama mayısta yine hamile kalamazsam kesinlikle bunu düşünüyorum ak koyun kara koyun çıksın ortaya

peki sen rahim filmi çektirince sonuç ne çıktı

Cimcimeeeeeeeeeeeeeeeee,
Çok çok geçmiş olsun kuşum. Üzülmemeye çalış 1tanem, Allah dermansız dert vermesin, senin iltihap işin çoooook kolay. Takılma sakın, inan bana 1 ay sonra bomba gibi olcan.

canım çok şükür benim temiz çıktı

Cimcimeeeeeeeeeeeeeeeee,
Çok çok geçmiş olsun kuşum. Üzülmemeye çalış 1tanem, Allah dermansız dert vermesin, senin iltihap işin çoooook kolay. Takılma sakın, inan bana 1 ay sonra bomba gibi olcan.

çok teşekkür ederim canım benimmmmm inşallah iltihaptan kurtulunca iş biter ama her ay yeni bir sorunla karşılaşmaktan yoruldum artık tam diyorum bu ay bitti herşey yolunda hadi yine bi pürüz çıkıyo. şimdide iltihap sonrası bi sorun çıkarsa diye düşünmeden edemiyorum doğrusu...inşallah rahim filmi çektirmeme gerek kalmaz iltihaplarımı atarım hemen

canım çok şükür benim temiz çıktı

oh çok şükür senin geçmiş bitmiş sıra bende inşallah bende geçti gitti derim ama dediğim gibi iyice pimpirikli oldum doktor temiz desede sağlam biyerdende temiz raporu almam lazım yoksa kafam rahat etmez

canım çok geçmiş olsun.neyse kısa zamanda teşhisin konmuş.bundan sonrası daha kolay.ilaçlarını düzenli alır,atlatırsın inş.
ben de hala sistitle mücadeleme devam ediyorum.çook fenayım.antibiyotiklerle sistiti atlattım gibi ama bu ilaçların yan etkisi mantar yapıyor.şimdi de feci kaşınıyor ,yanıyorum.yaşam kalitem düştü resmen.karnım davul gibi gergin.yarın tekrar doktora gidicem.bence sistit-mantar karışımı bişi oldum.iğne yazalım demişti,istememiştim.yarın ne derse ok diycem.yoksa ruhumu teslim etmek üzereyim.
hadi bak hastalıkları da tutturduk,bebişleri de aynı zamanda yaparız inş.mayıs gülleri

geçmiş olsunn kuşuumm ya bi iyileşemedin valla elinizi çabuk tutunn lütfennnnn

tatlım kendi derdimden senle ilgilenemedim.malum bu sıralar ömrümü tuvalette çiş yolu gözlemeye ayırdım daitfaiye çağırın,feci yanıyorum.ancak onlar söndürür yane.üstüne bugün mantar olduğumu da gözlemledim.sapık gibi oldum,aklım fikrim şeyimdebenim kozalak da benim peşimde.dışardan yedikleri dokundu zaarbizim iş bugün de mi olmaz deyip duruyor.la havleeeyumurtlama zamanı olsa adam nazlanır.şimdi de peşimde dört dolanıyor.koyun can derdinde kasap et derdindekafasını patlatıcam.tabe tuvaletten çıkabilirsem
eee annelik nasıl gidiyor yavyummm?her şey yolundadır umarım.bu arada her ay hamişliğin yolunu gözleyen ben,bu ay hamiş değilimdir inş diyorum.çünkü içtiğim ilacın,antibiyotiğin haddi hesabı yok.inşşş olmaz bu ay.

ayy gece gece ne güldümmm yaaaaaaaasapık gibi aklın fikrin seyinde demek ahahh
o kadar burger yerse böyle olur mis gibi tarhana vardı onu yiyeydi böyle olmazdııayy çok komik ya derste falan napıyosun
bi hastalığı insan ancak bu kadar komik anlatırdı heraldeyanında lazımlık götür okula

ayy şaka maka dikkat et kendine heryerde çişini yapma klozaet kapağına selpak falan yay bişeyler yap
ayrıcada kesinlikle bu ay olmuş olmamalı Allah korusun valla.iyileşin hemen mayısta sizi full mikmikli görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…