- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.341
Merveee neresi düşük yaa:)
günaydınlar canlar ay nerdeyse biir hafta olucak yazmayalı yoğunum anam ne cabuk akşam oluyo anlamıyom.
bide bilgisayarım bozuldu bilgi işlem geçici bi tane verdi ama buda cok yawaş.
cimcimem canım ya geçmiş olsun.tez zamanda iyileşmen dileğiyle. ama soğan suyu bi mucize bende de iltihap akıntı cok olurdu şimdi yok . ilaç kullanırken içmiyorsun yalnız.
gizem kıss cok sevindim senin için Allah tez zamanda bizede sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah....
hst canım erkekler tam bir ağaç kütüğü o yüzden hiç tınlama sende onun gibi öküz olailesine karşı özellikle. neden diye sorarsa körle yatan şaşı kalkıyor dersin
günaydın bitancik arkadaslarım dert ortaklarım benim ,
bu sabah kötü bir hisle uyandım sanki bebeğim varmışta beni terk etmiş içimden gitmiş gibi bir his :S kötü oldum kendimi yalnız boşlukta hissettim bir an biliyorsunuz 4 gündür ateş ölçüyorum ateşimde düşüşe geçti bebeğimm neden yoksun ?
ateşimi bir yorumlayıverin.ama bebeğim olmasa da biliyorum elbet gelecek.ve iyiki varsınızzzzz buraya gelince o kadar huzur buluyorum ki hepinize teşekkürler,
08.04.2013 36.6
09.04.2013 36.6 (içimden bir ses bu gece bebeğin yerleşiyor dedi sanki öyle hissettim :) )
10.04.2013 36.9
11.04.2013 36.7
ateşler her sabah 7:30 da yataktan kalkmadan ölçülmüştür .
Günaydın canlar.dün yine test yaptım biraz daha belirgindi ikinci cizgi.bakalım ne cıkıcak ama hala az az kahve kanamam var.
günaydın bitancik arkadaslarım dert ortaklarım benim ,
bu sabah kötü bir hisle uyandım sanki bebeğim varmışta beni terk etmiş içimden gitmiş gibi bir his :S kötü oldum kendimi yalnız boşlukta hissettim bir an biliyorsunuz 4 gündür ateş ölçüyorum ateşimde düşüşe geçti bebeğimm neden yoksun ?
ateşimi bir yorumlayıverin.ama bebeğim olmasa da biliyorum elbet gelecek.ve iyiki varsınızzzzz buraya gelince o kadar huzur buluyorum ki hepinize teşekkürler,
08.04.2013 36.6
09.04.2013 36.6 (içimden bir ses bu gece bebeğin yerleşiyor dedi sanki öyle hissettim :) )
10.04.2013 36.9
11.04.2013 36.7
ateşler her sabah 7:30 da yataktan kalkmadan ölçülmüştür .
Günaydın canlar.dün yine test yaptım biraz daha belirgindi ikinci cizgi.bakalım ne cıkıcak ama hala az az kahve kanamam var.
canım bence bu düşüş olabilir. asıl yarın önemli. yarında 36,7 veya üstü olursa sorun yok. ama düşerse anca belki o zaman farklı bi yorum yapabiliriz. şu an için telaşe gerek yok canım. dont panic
teşekkür ederim canım ozaman düşmemesi için dua edeceğim :) İnş. bebeğim benimledir.
Merveee canim bu dusus sayilmaz gulummm...sikma canini senin bat gunun gelmedimi dahaa test yap.bak gixosun cikti...benimde ates 36. Normaldw 35.6 35.8 ben bile imitlencem nerdeyse gerci benim bata 7 gun var yumurtlama olabilirmi benimki..ovl..dacift daha cikmadii
yerleşmedir o yerşeşme. Hadi bakalım bence bi kan testi yaptır yarın
inşallah canım hayırlısı. kaç gün kalmıştı senin belkide çıkar bi test yap
anacım sende bi ay çift yumurtluyosunda bu ay mı yumurtlamadın. yumurtlamışsındır. test yanlıştır test. şaka bi yana bugün itibariyle herşey olabilü. yumurtluyo da olabilirisn. hamilelik başlangıcı da. sen ölçmeye devam et ateşini ve bugün bi ovulasyon testi yap bakalım. nedir ne değildir öğrenelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?