- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.361
kiz gozun audin bat gecti miii....bide farkli markalarla test yappp bebisimm
şekerim ya benim bat 7nisandı.ogünden beri az az kahve kanma gibi akınt gibi geliyor.
geçmişi okumaktan içim şiştiii biriktrmişim yneeenese ciccimecim ve ebdacım çooookk geçmişşş olsunnn rabbimmm tez şifaa verrsinn inşalllahhh...
gizemcimm sennde baksana hemen büüdüü maaşallahh bak 5 haftalık olmuşşş minnakkkkkarnın şişince fotonu paylaşırsn artkkk???
Nasıl sabırsız insanlarız yaa millet adeti geçiyor, hala umursamıyor valla öyle rahat olmayı çok istiyorum ve bu ay olacağım:))
inş o günler gelsinde paylaşırız canımmmmm :):)
anlamıyorum aslında sat 11 marttı bugün ne kadarlık oluyo bilen varmıı :)
+2 +3 diyolar ya ben onu karıştırıyorum
Hsst valla bende de aynı durum. Artık karar verdim takip iğne ilaç yok. Bi sene dolunca yazın gideceğim iyi bir doktora.
canım çok geçmiş olsun.neyse kısa zamanda teşhisin konmuş.bundan sonrası daha kolay.ilaçlarını düzenli alır,atlatırsın inş.
ben de hala sistitle mücadeleme devam ediyorum.çook fenayım.antibiyotiklerle sistiti atlattım gibi ama bu ilaçların yan etkisi mantar yapıyor.şimdi de feci kaşınıyor ,yanıyorum.yaşam kalitem düştü resmen.karnım davul gibi gergin.yarın tekrar doktora gidicem.bence sistit-mantar karışımı bişi oldum.iğne yazalım demişti,istememiştim.yarın ne derse ok diycem.yoksa ruhumu teslim etmek üzereyim.
hadi bak hastalıkları da tutturduk,bebişleri de aynı zamanda yaparız inş.mayıs gülleri
geçmişi okumaktan içim şiştiii biriktrmişim yneeenese ciccimecim ve ebdacım çooookk geçmişşş olsunnn rabbimmm tez şifaa verrsinn inşalllahhh...
gizemcimm sennde baksana hemen büüdüü maaşallahh bak 5 haftalık olmuşşş minnakkkkkarnın şişince fotonu paylaşırsn artkkk???
günaydınlar canlar ay nerdeyse biir hafta olucak yazmayalı yoğunum anam ne cabuk akşam oluyo anlamıyom.
bide bilgisayarım bozuldu bilgi işlem geçici bi tane verdi ama buda cok yawaş.
cimcimem canım ya geçmiş olsun.tez zamanda iyileşmen dileğiyle. ama soğan suyu bi mucize bende de iltihap akıntı cok olurdu şimdi yok . ilaç kullanırken içmiyorsun yalnız.
gizem kıss cok sevindim senin için Allah tez zamanda bizede sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah....
hst canım erkekler tam bir ağaç kütüğü o yüzden hiç tınlama sende onun gibi öküz olailesine karşı özellikle. neden diye sorarsa körle yatan şaşı kalkıyor dersin
inş o günler gelsinde paylaşırız canımmmmm :):)
anlamıyorum aslında sat 11 marttı bugün ne kadarlık oluyo bilen varmıı :)
+2 +3 diyolar ya ben onu karıştırıyorum
canım yazdım görmedin sanırım tebrik ederim cok sevindim senin için ıspanaklı kekler pastalar yaradı
buradan takip edebilirsin hamileliğini;
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
evet canım yaa biz senle mayıs gülleri olarak mayısta açacağız inşallah :)) sanada çok geçmiş olsun hayatım. doktor banada iğne dedi hadi yaaa dedim korkuyosan hapını yazayım dedi yok yok en iyi hangisiyse onu yaz ne yapalım bebek için mecbur katlancam dedim valla sende bebek için olduğunu aklına getirip al iğneleri :))
çok teşekkür ederim canım bugün gidip ilaçlarımı alacağım inşallah faydasını görürüm :)
çok teşekkür ederim canım şimdi 10 gün ilaç tedavisi olacak 21 nisanda ilaçlar bitecek 22 nisanda adet oluyorum sonrasında gelsin soğan suyu.... inşallah banada fayda sağlar :)
bebeğim senin bugün tam 4 haftayı doldurma 5. haftaya giriş günü. yarın 4+1 olacaksın yani 4 hafta 1 günlük... 4+6 olduktan sonra 5 hafta olacaksın baştaki rakam hafta + dan sonraki rakam günler oluyo :)))
Canımmm Allah razı olsuunn çok teşekkür ederimmm darısı başına inşş :)
ayyyy saol kuşummm ya aklım çorba gibi olmuştuuu
pazartesi olan randevumu yarına aldım daha hiçbişey görülmez biliyorum ama olsun içim rahat eder en azındann :)
beyin çorbası mıvay anasını 1 aydır karnında bi canlı var ama sen yeni farkettin bak bebeğin gelmişte 1 aylık olmuş ne mükemmel bi duygudur dimi
değerin 1500 ü geçtiyse kesen görünür canım inşallah geçmiştirde
Evrim ucmussun sen yaa nereye gitti çocuk gece gece:))
Aç odana geç kapıyı kilitle madem. Çilingirle açtırirdi benimki herhalde.
Peki 12de neredeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?