HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gebelerde çilt değişimi olurmuş herhalde.benimde yüzüm cok kötü oldu göz altı burun hizası renk değişimi gibi oldu.bakalım ne olucak

Nasıl sabırsız insanlarız yaa millet adeti geçiyor, hala umursamıyor valla öyle rahat olmayı çok istiyorum ve bu ay olacağım:))

kızlar ya ben ayın 4 ünden bu yana ovulasyon test yapıyorum hep ikinci cizgi silik cıkıyor :S

inş o günler gelsinde paylaşırız canımmmmm :):)
anlamıyorum aslında sat 11 marttı bugün ne kadarlık oluyo bilen varmıı :)
+2 +3 diyolar ya ben onu karıştırıyorum

Son düzenleme:
Nasıl sabırsız insanlarız yaa millet adeti geçiyor, hala umursamıyor valla öyle rahat olmayı çok istiyorum ve bu ay olacağım:))

dün arkadaşımda aynısını dedi uğraşcan uğraşcan ilaçtı kürdü doktordu tahlildi tam tamam artık olmuyo deyip herşeyi bırakcan ozaman hamile kalcan dedi bende biliyorum bunun böyle olcağını ama insan duramıyorki güya doktora gitmicektim vicdan azabı hissettim gittim ya doktora gitmezsemde olmazsa gibi hissediyorum buseferdegidiyim bidaha gitmeyim diyorum ama hep gidiyorum inş hamile oluruzda bebğimizin doğacağı günleri sayarız

evet canım yaa biz senle mayıs gülleri olarak mayısta açacağız inşallah :)) sanada çok geçmiş olsun hayatım. doktor banada iğne dedi hadi yaaa dedim korkuyosan hapını yazayım dedi yok yok en iyi hangisiyse onu yaz ne yapalım bebek için mecbur katlancam dedim valla sende bebek için olduğunu aklına getirip al iğneleri :))

çok teşekkür ederim canım bugün gidip ilaçlarımı alacağım inşallah faydasını görürüm :)

çok teşekkür ederim canım şimdi 10 gün ilaç tedavisi olacak 21 nisanda ilaçlar bitecek 22 nisanda adet oluyorum sonrasında gelsin soğan suyu.... inşallah banada fayda sağlar :)

inş o günler gelsinde paylaşırız canımmmmm :):)
anlamıyorum aslında sat 11 marttı bugün ne kadarlık oluyo bilen varmıı :)
+2 +3 diyolar ya ben onu karıştırıyorum

bebeğim senin bugün tam 4 haftayı doldurma 5. haftaya giriş günü. yarın 4+1 olacaksın yani 4 hafta 1 günlük... 4+6 olduktan sonra 5 hafta olacaksın baştaki rakam hafta + dan sonraki rakam günler oluyo :)))

günaydın meleklerimmmmmm nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
ekinci hamileymişsin sanırım tebrik ederim canımmmm :)

Canımmm Allah razı olsuunn çok teşekkür ederimmm darısı başına inşş :)

ayyyy saol kuşummm ya aklım çorba gibi olmuştuuu

Canımmm Allah razı olsuunn çok teşekkür ederimmm darısı başına inşş :)

ayyyy saol kuşummm ya aklım çorba gibi olmuştuuu

beyin çorbası mı vay anasını 1 aydır karnında bi canlı var ama sen yeni farkettin bak bebeğin gelmişte 1 aylık olmuş ne mükemmel bi duygudur dimi

beyin çorbası mı vay anasını 1 aydır karnında bi canlı var ama sen yeni farkettin bak bebeğin gelmişte 1 aylık olmuş ne mükemmel bi duygudur dimi

hee tadı çok güzel öyledir mutlaka bulantılarım başlasa bari bişey hissedemiyorumkiii dahaaa sadece 2 gündür kramp gibi ağrı giriyo geçiyo hemen geçmese hissetsem biraz
değerin 1500 ü geçtiyse kesen görünür canım inşallah geçmiştirde

yok aşkım geçmez daha çünküü salı günü 106.40tı

Evrim ucmussun sen yaa nereye gitti çocuk gece gece:))
Aç odana geç kapıyı kilitle madem. Çilingirle açtırirdi benimki herhalde.
Peki 12de neredeymiş

kuzum ben böyleyim yalana hayatta tahammülüm yok bana 12 olmdan eve gelcem dedmi 12 evde olcak apartmnı başıma yıksa ble açmam kapyı. arkadsyla arabada otrup içmişler bi iki şey sonra arkdsın karısı aramış çocuk hasta dye hastneye gtmişler arba olmdgı için tabi eşimde arabsyla gtrdü.. sabh inanmyosan ara sor dedi ardım kadnı sordum. yani benim koca boşu boşuna arabda yatmış oldu ne blim ben arabda yatcagnı dkana gdip uyur dye düşünmştüm.oh olsun ama bidaha yaparsa gne eve almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…