- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.741
inş hamiş kalınca bende gülücem canım hep baraber gülicez inş denemedhim yöntem kalmadı gebelik için bi amuda kalmadım onuda yapacammmm
ceket atsam kalır misalimimıllet sap sup hamıle valla bır arkadasım 2 bebek aldırdı dusun ayda bı kere yapmıs onada hamıle kalmıs ya :S
bızde her yolu denıyoruz
ceket atsam kalır misalimi
aynen nasıl bır ceket se bu ceket bızede atsınlar ya
mıllette dogurganlık ozellıgı cok ıste
bız de yokmu ne
akşam olsada eve gitsekk.. öff türlü türlü insan gelir bugun yine...
yok daha neler.
ama bu ceket atsam doğurturum lafını duyunca sinir oluyorum. o kadarmı yani die.
ne bilim ya araştırınca bebek işi tam bir mucize. bilmeyince ohhh insanın kafası rahat mı oluyor ne.
bu arada canım sende varmı bi haber. valla benim kasıklarım ağrıyo yarına gelecek galiba kırmızılar.
bız de yokmu ne
evettt evime gitmek istiyorum. saat daha 10. nasıl geçer bu gün
doğurganlık deyil canım aradaki tek fark o istemiyo sen isityorsun buna yoğunlaşıyosun.neyden çok korkarsan o gelir başına misali sakınıyorya kalmk istemiyor sen tavana ayaklarınıda diksen olmuyo
valla canım belım de agrı var ama bu bır belırtı sayılmaz herhalde herseyden olmus olabılır
ekstra cok bır degısıklık yok :S
yanı ben bılemıyorum olmazsa uzulucem elbette ama sanırım bırsey yok bende bu ay bos gecmıs olacka herhalde
ama bnde regl olmadan once hıc agrı olmaz regl baslar agrıda baslar ama ole bole degıl agrı
Günaydın kızlaRR... nasılsınız? ben bugün uyuyup kalmışım hala da uykum var alamıyorum uykumuu
günaydın canım bende 6.30 da zor kalktım eve gidip sıcak yatağıma yatmak isityom gerile gerlieGünaydın kızlaRR... nasılsınız? ben bugün uyuyup kalmışım hala da uykum var alamıyorum uykumuu
kesinlikle biz spermlere harıta cızerken kısa yoldan yumurtaları bulsun dıye mıllet ıcerı bı damla kacırsa hamıle kalıyor
hayırlısı ya rabbımın ısıne sual olmaz
Insllah kaderımızde anne olmak vardır
Günaydın kızlaRR... nasılsınız? ben bugün uyuyup kalmışım hala da uykum var alamıyorum uykumuu
aynen bugun akşam olurmu yaa nasıl uykum var canım bişey yapmak istemiyor
hımm. benim hamileliklerimde belimde ama tek taraflı çok ağrı olmuştu adet döneminde. ama kasık ağrısı gibi değil. belimde idi. nerdeyse yürüyemiycek kadar ağrımıştı 1 hafta kadar.
sakın yerleşme ağrısı olmasın bu seninki. ayyy heyecanlandım şimdi inşallah öyledir.
tabi herkesin belirtisi farklıdır ama.
Bugün topiğin ana konusu uyku :)
O 5 dk dıyıp gerı uyumak nasılda doyumsuz demı
bugun topiği uykuyla açtımya ondardır canım
ya işte hislerime tercüman oldun. kırmızılar gelirse üzüntümü evimde yaşamak istiyorum benn
mıllet sap sup hamıle valla bır arkadasım 2 bebek aldırdı dusun ayda bı kere yapmıs onada hamıle kalmıs ya :S
bızde her yolu denıyoruz
bız de yokmu ne
evettt evime gitmek istiyorum. saat daha 10. nasıl geçer bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?