HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inş hamiş kalınca bende gülücem canım hep baraber gülicez inş denemedhim yöntem kalmadı gebelik için bi amuda kalmadım onuda yapacammmm

mıllet sap sup hamıle valla bır arkadasım 2 bebek aldırdı dusun ayda bı kere yapmıs onada hamıle kalmıs ya :S
bızde her yolu denıyoruz

aynen nasıl bır ceket se bu ceket bızede atsınlar ya
mıllette dogurganlık ozellıgı cok ıste
bız de yokmu ne

yok daha neler.
ama bu ceket atsam doğurturum lafını duyunca sinir oluyorum. o kadarmı yani die.
ne bilim ya araştırınca bebek işi tam bir mucize. bilmeyince ohhh insanın kafası rahat mı oluyor ne.
bu arada canım sende varmı bi haber. valla benim kasıklarım ağrıyo yarına gelecek galiba kırmızılar.

valla canım belım de agrı var ama bu bır belırtı sayılmaz herhalde herseyden olmus olabılır
ekstra cok bır degısıklık yok :S
yanı ben bılemıyorum olmazsa uzulucem elbette ama sanırım bırsey yok bende bu ay bos gecmıs olacka herhalde
ama bnde regl olmadan once hıc agrı olmaz regl baslar agrıda baslar ama ole bole degıl agrı

bız de yokmu ne

doğurganlık deyil canım aradaki tek fark o istemiyo sen isityorsun buna yoğunlaşıyosun.neyden çok korkarsan o gelir başına misali sakınıyorya kalmk istemiyor sen tavana ayaklarınıda diksen olmuyo

doğurganlık deyil canım aradaki tek fark o istemiyo sen isityorsun buna yoğunlaşıyosun.neyden çok korkarsan o gelir başına misali sakınıyorya kalmk istemiyor sen tavana ayaklarınıda diksen olmuyo

kesinlikle biz spermlere harıta cızerken kısa yoldan yumurtaları bulsun dıye mıllet ıcerı bı damla kacırsa hamıle kalıyor
hayırlısı ya rabbımın ısıne sual olmaz
Insllah kaderımızde anne olmak vardır

hımm. benim hamileliklerimde belimde ama tek taraflı çok ağrı olmuştu adet döneminde. ama kasık ağrısı gibi değil. belimde idi. nerdeyse yürüyemiycek kadar ağrımıştı 1 hafta kadar.
sakın yerleşme ağrısı olmasın bu seninki. ayyy heyecanlandım şimdi inşallah öyledir.
tabi herkesin belirtisi farklıdır ama.

Günaydın kızlaRR... nasılsınız? ben bugün uyuyup kalmışım hala da uykum var alamıyorum uykumuu
günaydın canım bende 6.30 da zor kalktım eve gidip sıcak yatağıma yatmak isityom gerile gerlie

inşallah kuzumya hayırlısı

peki silikte olsa idrar da ne zaman cıkar ilk sence
ovulasyondan kac gun sonra mesela bellı olur

ya ben cok bır gergınım belırsızlık kaygı modundayım sınır bozuu
ılk hamılelıgımı cok hıssetmedıgım ıcın cok belırtı bılmıyorum tek bıldıgım gıttıgı ıdı

ya işte hislerime tercüman oldun. kırmızılar gelirse üzüntümü evimde yaşamak istiyorum benn

aaa canım neden üzülüyosun bir düşün en azından adet görebiliyosun hiç görmeyenler var 2 ayda 3 ayda olanlar var herşeyi olumlu yönden de düşün bak bana 3 ayy fire verdim senden daha kötü olanları düşün mutlu ol

mıllet sap sup hamıle valla bır arkadasım 2 bebek aldırdı dusun ayda bı kere yapmıs onada hamıle kalmıs ya :S
bızde her yolu denıyoruz

ahh ahhh imreniyorum onlaraa bizde ayakları havaya dikiyoz silkeliyozz gün sayıyozzz yapıyozz yok anamm tık yok..

bız de yokmu ne

he valla yaaa millet değse hamile kalıyorrrr

evettt evime gitmek istiyorum. saat daha 10. nasıl geçer bu gün

aynen eve gitmek istiyoooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmm ama vakit geçmek bilmiyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…