- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.561
Alışıyoruz canım işte mide bulantıları bitti zaten çok baskın hıssetmiyordum ama bel kasık ağrısı var ama yavruma deger inş seninde bebişin göbüşündedir. Varmı belirtilerin
Bulantın bittiyse çok şanslısın benim 5 ay öğürme şeklinde devam etmişti. Onun dışındakiler tatlı sıkıntı bence . Zaten bverişini kucağına aldığında herşey unutulur bakla benim belimin kopacak şekilde ağrımasının dışında pek belirtim yok. Bakalım bekleyip göreceğiz dua et bana hamilelerin duası kabul olur
:) Günaydın canıımmm inşallah kötü başlayıp iyi bitirmiş olursun gününüü.. ayy ne kötü olmuştur kim bilir onca öğrenci içinde.. Annem olsa orayı sana vermezler evladım derdi bana .. :) bende sana öle diyorum orası devlet kapısı anacım orayı sana vermezlerrrGünaydın kızlar.
Taçyaprak gözün aydın canım inşallah doğduğunu ve peşinden koşturduğun günleri de görürsün:)
Kızlar sabah sabah okulun merdivenine kapaklandim resmen:)) rezil oldum çocuklara yaa güne iyi baslamadim ama inşallah iyi geçer:)(
yok canım daha 4 gün var batıma. evet haklısında kan testi yaptırmaya vaktim yok onun için en erken çarşamba yaptırabilirim. tabi o zaman kadar adet olmazsam... sağol canım benim
günayadınn herkeseeee:)
hastaneye gidiyorum bakalım herşey yolundamıı :)
dua edinn banaaaa:18:
günaydın kıslarrr cumanız mübarek olsun Allah ım hepimizin sesini duysun bugün hepimizin kucaklarını doldursun.
bi kaç gündür belim ağrıyor akşam birazdaha arttı ağrı. bu şanlı yakının kremi cıkmış eşim ondan sürüyor.benim hiç belim ağrımazdı yaa( inşallah bişey cıkmaz altından.bide bugün merdivenlerden inerken dizim bütün eklemlerim ağrıyor sanki.zor indim.
günaydın canlarım,herkese hayırlı cumalar.Şu mübarak cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbim inş herkesin yüzünü güldürür.Bana da bugün 2. çizigiyi silikte olsa gösterir siliğe bile razıyım :)
gizosss mutlu mutlu haberlerle gel bizee
bende bu sabah ateşimi ölçtüm 36,7.Yani hala umut var.napalım umut fakirin ekmeği misali umut besliyoruz içimizde.Bugün testim gelir gelmez yapıp size sonucu bildiririm eğer hamile değilsem de çok üzülmicem bir sonraki ay bebeğim için daha da çalışıcam
ama İnşaallah
Selammm kizlarr
ozser iyi olmana bulantinin bitmesine sevindim..
elselcim ekledim canim senii sanirim ismin neydii....bu sirada bat ne zaman senin
Günaydın canım. Amin inşallah...
ne kremiymiş o öle. ne işe yarıyo.? senin neden belin ağrıyo ki ? BAT mı yaklaşıyo yoksa ağır mı kaldırdın. Dünde benim sol bacağım boydan boya sızladı yürüyemedim..herşey bizim için
bu şanlı yakı var ya onun kremi minnacık bişey ama işe yarıyor.sıcaksu torbasıda yaptım koydum şimdi ıscacık oturuyom.bata tam 1 hafta var.ama belim bu kadar ağrımadı hiç.ağırda kaldırmadım.
inşallah hamileyimdir dicem ama ovulasyon testi yaptım bu ay hep ikinci cizgi silik. :44::44:
günaydınlarrr herkese.
bu gece sabah 6 da bi uyandım. önce kızıma baktım sonra tam tuvalete giderken bi test yapayım dedim içimden sabah yapamam çok yoğunum işyerinde...testi yaptım 1-2 dk bekdeim bişey yok umudumda yok ya gidip yattım. 1 saat sonra işe ghitmek için kalktığımda...aaaa ne göreyim silik ama belirgin bir 2. çizgi şimdi ben ne düşünmeliyim. ay bi yardım edin canlarım. kocama bile demedim daha...belki yoktur die..
hadi bakalım Elselcim,inşallah bebiştir
Cancazım benim en kuvvetli belirtim bel ağrısı idi ay sen zaten biliyosundur ama heyecanlandım valla :)
Selammm kizlarr
ozser iyi olmana bulantinin bitmesine sevindim..
elselcim ekledim canim senii sanirim ismin neydii....bu sirada bat ne zaman senin
Anaaaamm kiz elsel hamile misinnnn baska markayla bi daha dene emin ol. canimm
..ayyy cok sevinfimmm..
HAYIRLI CUMALAR CANLARIIMRabbim bugün ettiğiniz tüm dualarımızı kabul etsin inşallah... AMİN!
:) Günaydın canıımmm inşallah kötü başlayıp iyi bitirmiş olursun gününüü.. ayy ne kötü olmuştur kim bilir onca öğrenci içinde.. Annem olsa orayı sana vermezler evladım derdi bana .. :) bende sana öle diyorum orası devlet kapısı anacım orayı sana vermezlerrr
ne kaa heyçanlı yaa :18: valla BATasıcaya 4 gün kala öğrenen çok. inşallah sende onlardan birtanesi olursun canım.
Hiiiç endişelenme kuzum.. minnak kesenizi inşallah göreceksiniz.. doktor herşey güzel gelişmiş diyecek.. sende musmutlu bize gelip anlatacaksıınnnbizde halay çekicess... kalbini ferah tut
Günaydın canım. Amin inşallah...
ne kremiymiş o öle. ne işe yarıyo.? senin neden belin ağrıyo ki ? BAT mı yaklaşıyo yoksa ağır mı kaldırdın. Dünde benim sol bacağım boydan boya sızladı yürüyemedim..herşey bizim için
üzülme tabi canısı ama inşallah hamile çıkarsın
Ah canım inşallah. İnşallah seninkide öyledir. Canım kan testi yaptırabiliyosan en iyisi. Ben şu anda yaptırmıyorum. İşlerim çok yoğun. Bu mesajlarıda iş beklerken arada yazıyorum telden. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım
aa eczanede mi satıyo o krem? fiyatı ne kadarmış. nasıl ne arada kullanıyosun. :26: ne çok soru sordum demi
inşallah canım bebişin yer aradığı için o bel ağrıları oluyodur. hiç belli olmas. belki hamilesindirr
Günaydın kızlarrrsaatler sonra çıkan çok silik bir çizgide benden bugün yarın bat ,hayırlısı olur inşallah
Ay canım hatırlıyorum sen hamile kaldığında daylarımız aynaydı ve bel ağrında çoktu. Heyecanlanayımmı bilemiyorum ay ne bilim işler yoğun kafam bi dünya
Günaydın canlar.bende randevu aldım dr a gidicem.cok şiddetli karın ağrım ve acayip kanamam başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?