HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Alışıyoruz canım işte mide bulantıları bitti zaten çok baskın hıssetmiyordum ama bel kasık ağrısı var ama yavruma deger inş seninde bebişin göbüşündedir. Varmı belirtilerin

Bulantın bittiyse çok şanslısın benim 5 ay öğürme şeklinde devam etmişti. Onun dışındakiler tatlı sıkıntı bence . Zaten bverişini kucağına aldığında herşey unutulur bakla benim belimin kopacak şekilde ağrımasının dışında pek belirtim yok. Bakalım bekleyip göreceğiz dua et bana hamilelerin duası kabul olur

Cancazım benim en kuvvetli belirtim bel ağrısı idi ay sen zaten biliyosundur ama heyecanlandım valla :)

Selammm kizlarr

ozser iyi olmana bulantinin bitmesine sevindim..
elselcim ekledim canim senii sanirim ismin neydii....bu sirada bat ne zaman senin

Son düzenleme:
ne güzel herkes tek tek hamiş kalıyor tebrik ederim arkadaşlar.
Allah ım tez zamanda bana ve benim gibi bekleyen arkadaşlarada hamiş kalmayı nasip et

HAYIRLI CUMALAR CANLARIIM Rabbim bugün ettiğiniz tüm dualarımızı kabul etsin inşallah... AMİN!

:) Günaydın canıımmm inşallah kötü başlayıp iyi bitirmiş olursun gününüü.. ayy ne kötü olmuştur kim bilir onca öğrenci içinde.. Annem olsa orayı sana vermezler evladım derdi bana .. :) bende sana öle diyorum orası devlet kapısı anacım orayı sana vermezlerrr

yok canım daha 4 gün var batıma. evet haklısında kan testi yaptırmaya vaktim yok onun için en erken çarşamba yaptırabilirim. tabi o zaman kadar adet olmazsam... sağol canım benim

ne kaa heyçanlı yaa :18: valla BATasıcaya 4 gün kala öğrenen çok. inşallah sende onlardan birtanesi olursun canım.
günayadınn herkeseeee:)
hastaneye gidiyorum bakalım herşey yolundamıı :)

dua edinn banaaaa:18:

Hiiiç endişelenme kuzum.. minnak kesenizi inşallah göreceksiniz.. doktor herşey güzel gelişmiş diyecek.. sende musmutlu bize gelip anlatacaksıınnn bizde halay çekicess... kalbini ferah tut

Günaydın canım. Amin inşallah...
ne kremiymiş o öle. ne işe yarıyo.? senin neden belin ağrıyo ki ? BAT mı yaklaşıyo yoksa ağır mı kaldırdın. Dünde benim sol bacağım boydan boya sızladı yürüyemedim.. herşey bizim için

üzülme tabi canısı ama inşallah hamile çıkarsın

bu şanlı yakı var ya onun kremi minnacık bişey ama işe yarıyor.sıcaksu torbasıda yaptım koydum şimdi ıscacık oturuyom.bata tam 1 hafta var.ama belim bu kadar ağrımadı hiç.ağırda kaldırmadım.
inşallah hamileyimdir dicem ama ovulasyon testi yaptım bu ay hep ikinci cizgi silik. :44::44:

aa eczanede mi satıyo o krem? fiyatı ne kadarmış. nasıl ne arada kullanıyosun. :26: ne çok soru sordum demi
inşallah canım bebişin yer aradığı için o bel ağrıları oluyodur. hiç belli olmas. belki hamilesindirr

hadi bakalım Elselcim,inşallah bebiştir

İnşallah canım hayırlısı hamilemiyim bilmiyorum kısmet

Amin tatlım,aslında yaptırmak istiyorum,bugün zamanımda var ama yarını da bi atlatayım en azından günüm geçsinde öyle kan testi yaptırayım,geçen denemelerimdede saatler sonra silik çizgi çıkmıştı,hatta o silik çizgi günler sonra çizgilikten çıkıp,dairemsi böyle abuk subuk amorf bi hal almıştı..yine öyle olursa diye korkuyorum en iyisi yarını atlatmak tatlım buarada bayaadır yoktun merak ettim seni,herşey yolundamı şekerim?inşallah bu ay uğurlu olur topiğimizde bekleyen isteyen herkese

sadece eczanede satılıyor 2,50.TL olması gerek.akşamları eşim sürüyor.nasıl yakıyor ohhh valla rahatlıyom.
olsun kıs sor nolcak inşallah canım inşallah.

Günaydın kızlarrr saatler sonra çıkan çok silik bir çizgide benden bugün yarın bat ,hayırlısı olur inşallah

ay valla ne güzel bebiş haberleri ard ardına yarabbim inşallah bende hamişimdir :) Allah hayırlı hamilelik gecirmen dileğiyle.

Ay canım hatırlıyorum sen hamile kaldığında daylarımız aynaydı ve bel ağrında çoktu. Heyecanlanayımmı bilemiyorum ay ne bilim işler yoğun kafam bi dünya

bence sen en guzel 4 gunboyunca her gun ya zaten bı sure sonra sılık de olsa hemen cıkar bende son ıkı gun kala hep cıkmıstı hemen
sonrada gelsın kan testı
ama ılk ıdrarla yap tamam mı

Günaydın canlar.bende randevu aldım dr a gidicem.cok şiddetli karın ağrım ve acayip kanamam başladı.

hadı bakalım canım ıns guzel haberlerle gelırsın gecmıs olsun agrıların ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…