- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.581
sadece eczanede satılıyor 2,50.TL olması gerek.akşamları eşim sürüyor.nasıl yakıyor ohhh valla rahatlıyom.
olsun kıs sor nolcakinşallah canım inşallah.
Günaydın canlar.bende randevu aldım dr a gidicem.cok şiddetli karın ağrım ve acayip kanamam başladı.
sadece eczanede satılıyor 2,50.TL olması gerek.akşamları eşim sürüyor.nasıl yakıyor ohhh valla rahatlıyom.
olsun kıs sor nolcakinşallah canım inşallah.
ay valla ne güzel bebiş haberleri ard ardına yarabbim inşallah bende hamişimdir :) Allah hayırlı hamilelik gecirmen dileğiyle.
esra bende seni buldum ekliyimmi :)
ha sen yakı niyetine kullanıyosun .. peki mikmik öncesimi sürüyosun mikmik sonrası mı :) bende bi deneyim yaa alayımda.. :)
tatlım daha belli değil bizimkilerama inşallah hepbirlikte hamilelik haberlerimizi veririz bu ay canım senin bat kaç? belirti var mı?
sür kız bende bu hafta hep sürdüğüm için mik mikten sonra sürdüm. önce sürdüm.
benim 20-21 nisan ama benim adetlerim düzensiz.bu ay ovulasyon testi yap hep ikinci cizgi silik.ya adetten hemen sonra yumurtluyorum.bakalım 2 günde bir yapıcam ovulasyon testini.
geldim kızlaaar herşey normal şuan hormon idrar tahlili falan temiz..fakat yumurtlalığımda 3 cm kist varmış hamilelerde genelde olabiliyomuş atılıyomuş kendi kendine bişey engel değilmiş.tabiki daha kesemizi göremedim değerim 366 olmuş ama kese için 19unda gidicem.öylee :)
Ay hadi hayırlısı kuzum, 19u gelmez şimdi....:44:
canım incir yumurtayı büyüttüğü gübü prolaktin hormonunu yükselten bir meyvedir aslında çok tüketmemek lazaım bende incir kürünü yaptığım ay prolaktinim yükselmişticanimgecen ay olmadim zaten ondan onceki ay bir kac gun sogan suyu ictim,gecen ayda surekli kuru incir yiyordum o kadar
canım ben kendim için okuyorum zaten hastalığın süresince istersen senin içinde okuyabilirim
ne güzel herşey normalmiş kisti doğum da atan çok fazla zaten . inşallah keseyide görürsün canımgeldim kızlaaar herşey normal şuan hormon idrar tahlili falan temiz..fakat yumurtlalığımda 3 cm kist varmış hamilelerde genelde olabiliyomuş atılıyomuş kendi kendine bişey engel değilmiş.tabiki daha kesemizi göremedim değerim 366 olmuş ama kese için 19unda gidicem.öylee :)
canim sana zor olmayacaksa okuyabilursen cok sevinirim,ben bir gun okuyabildim dun okuyamadim bu sabahta kirmizilar geldi,6 gun falan suruyor zor olur mu senin icin,sonrasini ekler devam ederim bende
geldim kızlaaar herşey normal şuan hormon idrar tahlili falan temiz..fakat yumurtlalığımda 3 cm kist varmış hamilelerde genelde olabiliyomuş atılıyomuş kendi kendine bişey engel değilmiş.tabiki daha kesemizi göremedim değerim 366 olmuş ama kese için 19unda gidicem.öylee :)
okurum ben canım inş sorun olmaz işyerinde okuyorum zaten işyerinde fırsat bulamazsamda eşim eve geç geldiği için o gelene kadar okurum ama ara vermemek geerkiyo sanırım sen bi araştır ona göre okuduğun bir taneyi syarsın yada bugünü birinci sayarsın ben okuyorum canım okuyunca yazarım sana
allah razi olsun canım,ben arastırırım onu,olmadi hic okumamis kabul eder senin okuduklarini sayar 41e tamamlarim,rabbim yuzumuzu guldursun insallah
Ohh hadı gozun aydın sekerım cok sevındım artık kendıne ıyıce dıkkat etme zamanının geldıgını tescılledıntaze anne adayı dıkkkat et kendıne cok cok dınlenmene bak sakın yemeklerede yuklenme hamıleyım dıye
allah razi olsun canim,amin allah kabul etsin insallah,görev tamamlandı canım okudum allah kabul etsin inş
Amin tatlım,aslında yaptırmak istiyorum,bugün zamanımda var ama yarını da bi atlatayım en azından günüm geçsinde öyle kan testi yaptırayım,geçen denemelerimdede saatler sonra silik çizgi çıkmıştı,hatta o silik çizgi günler sonra çizgilikten çıkıp,dairemsi böyle abuk subuk amorf bi hal almıştı ..yine öyle olursa diye korkuyorum en iyisi yarını atlatmak tatlım buarada bayaadır yoktun merak ettim seni,herşey yolundamı şekerim?inşallah bu ay uğurlu olur topiğimizde bekleyen isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?