HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sadece eczanede satılıyor 2,50.TL olması gerek.akşamları eşim sürüyor.nasıl yakıyor ohhh valla rahatlıyom.
olsun kıs sor nolcak inşallah canım inşallah.

ha sen yakı niyetine kullanıyosun .. peki mikmik öncesimi sürüyosun mikmik sonrası mı :) bende bi deneyim yaa alayımda.. :)

Günaydın canlar.bende randevu aldım dr a gidicem.cok şiddetli karın ağrım ve acayip kanamam başladı.

Günaydın canıım geçmiş olsun neden öle oldu ki.. inşallah normal bişeydir. dikkat et kendine..

tatlım daha belli değil bizimkilerama inşallah hepbirlikte hamilelik haberlerimizi veririz bu ay canım senin bat kaç? belirti var mı?

ha sen yakı niyetine kullanıyosun .. peki mikmik öncesimi sürüyosun mikmik sonrası mı :) bende bi deneyim yaa alayımda.. :)

sür kız bende bu hafta hep sürdüğüm için mik mikten sonra sürdüm. önce sürdüm.
tatlım daha belli değil bizimkilerama inşallah hepbirlikte hamilelik haberlerimizi veririz bu ay canım senin bat kaç? belirti var mı?

benim 20-21 nisan ama benim adetlerim düzensiz.bu ay ovulasyon testi yap hep ikinci cizgi silik.ya adetten hemen sonra yumurtluyorum.bakalım 2 günde bir yapıcam ovulasyon testini.

geldim kızlaaar herşey normal şuan hormon idrar tahlili falan temiz..fakat yumurtlalığımda 3 cm kist varmış hamilelerde genelde olabiliyomuş atılıyomuş kendi kendine bişey engel değilmiş.tabiki daha kesemizi göremedim değerim 366 olmuş ama kese için 19unda gidicem.öylee :)

hadi bakalım inşallah önce ovü.testinde sonrada gebelik testinde yakalarsın çift çizgiyi

Ay hadi hayırlısı kuzum, 19u gelmez şimdi....:44:

canimgecen ay olmadim zaten ondan onceki ay bir kac gun sogan suyu ictim,gecen ayda surekli kuru incir yiyordum o kadar
canım incir yumurtayı büyüttüğü gübü prolaktin hormonunu yükselten bir meyvedir aslında çok tüketmemek lazaım bende incir kürünü yaptığım ay prolaktinim yükselmişti

canım ben kendim için okuyorum zaten hastalığın süresince istersen senin içinde okuyabilirim

canim sana zor olmayacaksa okuyabilursen cok sevinirim,ben bir gun okuyabildim dun okuyamadim bu sabahta kirmizilar geldi,6 gun falan suruyor zor olur mu senin icin,sonrasini ekler devam ederim bende

ne güzel herşey normalmiş kisti doğum da atan çok fazla zaten . inşallah keseyide görürsün canım

canim sana zor olmayacaksa okuyabilursen cok sevinirim,ben bir gun okuyabildim dun okuyamadim bu sabahta kirmizilar geldi,6 gun falan suruyor zor olur mu senin icin,sonrasini ekler devam ederim bende

okurum ben canım inş sorun olmaz işyerinde okuyorum zaten işyerinde fırsat bulamazsamda eşim eve geç geldiği için o gelene kadar okurum ama ara vermemek geerkiyo sanırım sen bi araştır ona göre okuduğun bir taneyi syarsın yada bugünü birinci sayarsın ben okuyorum canım okuyunca yazarım sana

gözün aydın canım bak büyüyo minik kuş kızım bebişin göbüşüne gelene kadar kaç ay bekledin 1 haftamı bekleyemicen inş haftayada keseciğini görcen çok sevindim buarada beebğinden bahsederken hep kızın dyesim geliyo niye bilmiyorum elim kızın yazmaya gidiyo sonra değiştiriyorum

allah razi olsun canım,ben arastırırım onu,olmadi hic okumamis kabul eder senin okuduklarini sayar 41e tamamlarim,rabbim yuzumuzu guldursun insallah

Ohh hadı gozun aydın sekerım cok sevındım artık kendıne ıyıce dıkkat etme zamanının geldıgını tescılledın taze anne adayı dıkkkat et kendıne cok cok dınlenmene bak sakın yemeklerede yuklenme hamıleyım dıye

canım ya senin bel ağrın ne zman başladı ?
benimde bir haftadır belim ağrıyor.dün akşamdan beri de kuyruk sokumuna kadar indi ağrı biraz daha şiddetlendi bi de benim hiç belim ağrımazdı.bat 21 nisan.sat 24 mart.

AMİN CANIM İSTEYEN HERKESE İNŞALLAH...
işlerim çok yoğun bu aralar bi bakıp çıkabiliyorum anca. o yüzden ....herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…