- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.601
canım ya senin bel ağrın ne zman başladı ?
benimde bir haftadır belim ağrıyor.dün akşamdan beri de kuyruk sokumuna kadar indi ağrı biraz daha şiddetlendi bi de benim hiç belim ağrımazdı.bat 21 nisan.sat 24 mart.
bence sen en guzel 4 gunboyunca her gun ya zaten bı sure sonra sılık de olsa hemen cıkar bende son ıkı gun kala hep cıkmıstı hemen
sonrada gelsın kan testı
ama ılk ıdrarla yap tamam mı
hadı bakalım canım ıns guzel haberlerle gelırsın gecmıs olsun agrıların ıcınde
inşallah canım senledir bebişinn bırakmaz sıkı sıkı tutunur annesi sanaevet canım öyle yapim en iiyisi test alım bi kaç tane ben bu akşam.
ay valla inşallah benledir bebişim. bu ay bana umut olacak bebişim hayırlısıyla
ne güzel herşey normalmiş kisti doğum da atan çok fazla zaten . inşallah keseyide görürsün canım
gözün aydın canım bak büyüyo minik kuş kızım bebişin göbüşüne gelene kadar kaç ay bekledin 1 haftamı bekleyemicen inş haftayada keseciğini görcen çok sevindim buarada beebğinden bahsederken hep kızın dyesim geliyo niye bilmiyorum elim kızın yazmaya gidiyo sonra değiştiriyorum
Ohh hadı gozun aydın sekerım cok sevındım artık kendıne ıyıce dıkkat etme zamanının geldıgını tescılledıntaze anne adayı dıkkkat et kendıne cok cok dınlenmene bak sakın yemeklerede yuklenme hamıleyım dıye
Cnım benım 1 hafta kala baslamıstı agrım kopacak gıbı ne ayakta tutuyo ne oturtuyodu
sonra ben belım agrıyo dıe sıkayet edınce baktım kı neredeyse tum hamılelerde bu sıkayet var
benım gogusler sıstı ama ole damarlanma yok kararma yok ucu buyume olmamıstı sonradan oldu onlar
bilmiyorum canımmm korktum birazcıkk:26:
senindemiiii benimde öyle oluyo hep kız diyesim geliyooo :):)
çok saolll canımm :)
kasıklarımda ağrı oluyo canım ya korkuyorummm
geldim kızlaaar herşey normal şuan hormon idrar tahlili falan temiz..fakat yumurtlalığımda 3 cm kist varmış hamilelerde genelde olabiliyomuş atılıyomuş kendi kendine bişey engel değilmiş.tabiki daha kesemizi göremedim değerim 366 olmuş ama kese için 19unda gidicem.öylee :)
canım ya benimde 1 hafta var ve bu hafta hep belim ağrıdı dün akşamdan beri daha çok ağrıyor ilaç almak istemiyorum hamileysem diye.yarın sabah bi test yapayım bakalım.
inşallah rabbim şu mübarek günde yüzeme güler.
günaydınlarrr herkese.
bu gece sabah 6 da bi uyandım. önce kızıma baktım sonra tam tuvalete giderken bi test yapayım dedim içimden sabah yapamam çok yoğunum işyerinde...testi yaptım 1-2 dk bekdeim bişey yok umudumda yok ya gidip yattım. 1 saat sonra işe ghitmek için kalktığımda...aaaa ne göreyim silik ama belirgin bir 2. çizgi şimdi ben ne düşünmeliyim. ay bi yardım edin canlarım. kocama bile demedim daha...belki yoktur die..
Eki Görüntüle 683868
canım erken daha ama bak ıstersen ben test yaparken 1 hafta once basladıklarımda hıc bısı yoktu sonrada belırmeye baslamıstı
canım seni üzmek istemem ama benimde öyle oldu sonuç negatif.umarım sende öyle değildir.markası ne testin.
inşallah canım senledir bebişinn bırakmaz sıkı sıkı tutunur annesi sana
inşallah canım inşallah hepimize bebiş sağlıkla gelir
bende pazartesi yaptım dayanamayıp ama negatif.ovulasyon testinde ikinci cizgi silik. bugün geçsin artık yarın sabah bakayım yoksa eğer salı falan yaparım tekrar.dua et nolur benim için.
canım inşallah güzel kesin sonuçlarınıda alırsınn
canım incir yumurtayı büyüttüğü gübü prolaktin hormonunu yükselten bir meyvedir aslında çok tüketmemek lazaım bende incir kürünü yaptığım ay prolaktinim yükselmişti
amin canım inşallah. herkese inşallah....tüm topiktekiler göbüşlenecek başka yolu yok....
çarşambaya kadar adet olmazsam kan testi yaparım inşallah.
bilmiyorum hislerimde kafamda karışık Rabbin en doğrusunu bilir...
Eki Görüntüle 683868
canım erken daha ama bak ıstersen ben test yaparken 1 hafta once basladıklarımda hıc bısı yoktu sonrada belırmeye baslamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?