HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Cnım benım 1 hafta kala baslamıstı agrım kopacak gıbı ne ayakta tutuyo ne oturtuyodu
sonra ben belım agrıyo dıe sıkayet edınce baktım kı neredeyse tum hamılelerde bu sıkayet var
benım gogusler sıstı ama ole damarlanma yok kararma yok ucu buyume olmamıstı sonradan oldu onlar

evet canım öyle yapim en iiyisi test alım bi kaç tane ben bu akşam.
ay valla inşallah benledir bebişim. bu ay bana umut olacak bebişim hayırlısıyla

ne güzel herşey normalmiş kisti doğum da atan çok fazla zaten . inşallah keseyide görürsün canım

bilmiyorum canımmm korktum birazcıkk:26:

senindemiiii benimde öyle oluyo hep kız diyesim geliyooo :):)
çok saolll canımm :)

kasıklarımda ağrı oluyo canım ya korkuyorummm

canım ya benimde 1 hafta var ve bu hafta hep belim ağrıdı dün akşamdan beri daha çok ağrıyor ilaç almak istemiyorum hamileysem diye.yarın sabah bi test yapayım bakalım.
inşallah rabbim şu mübarek günde yüzeme güler.

bilmiyorum canımmm korktum birazcıkk:26:

senindemiiii benimde öyle oluyo hep kız diyesim geliyooo :):)
çok saolll canımm :)

kasıklarımda ağrı oluyo canım ya korkuyorummm

kuzucum yerlesıyordur bızım o mınnacık rahımler sonra kocaman oluyor ıcıne hem bebıs hem bebısın esı hem de sıvısı gırıyo ee normalde hıc yasamadıgın bırseye hazırlanıyorsun basta bendede agrı oldu sonra gectı 2 3 haftadır yenıden var :S korkma ama bısı ıtıraf edım benımde hep kızın dıyesım geldı
sen bana bı dogum tarıhını ve hamıle kaldıgın ay da mart dıyebılırız demı yumurtlaman ne zamandı bu bılgılerı at cın takvımıne bakım bı :)

ohh ne güzel hadi hayırlı olsun bak. göz açıp kapayana kadar da 19u gelir. sonra değme keyfine. hiç oram ağrıyo buram sızlıyo diyede kendine takma canım ağrın varsa uzan dinlen yorma kendini..

canım erken daha ama bak ıstersen ben test yaparken 1 hafta once basladıklarımda hıc bısı yoktu sonrada belırmeye baslamıstı

canım seni üzmek istemem ama benimde öyle oldu sonuç negatif.umarım sende öyle değildir.markası ne testin.

Eki Görüntüle 683868

canım erken daha ama bak ıstersen ben test yaparken 1 hafta once basladıklarımda hıc bısı yoktu sonrada belırmeye baslamıstı

bende pazartesi yaptım dayanamayıp ama negatif.ovulasyon testinde ikinci cizgi silik. bugün geçsin artık yarın sabah bakayım yoksa eğer salı falan yaparım tekrar.dua et nolur benim için.

bende pazartesi yaptım dayanamayıp ama negatif.ovulasyon testinde ikinci cizgi silik. bugün geçsin artık yarın sabah bakayım yoksa eğer salı falan yaparım tekrar.dua et nolur benim için.

ederım tabı ısteyen kımsenın kucagı bos kalmasın dıe dua hep edıyorum ama erken yapınca olsada cıkmıyor yanı ornek olsun dıye ole attım canım

canım incir yumurtayı büyüttüğü gübü prolaktin hormonunu yükselten bir meyvedir aslında çok tüketmemek lazaım bende incir kürünü yaptığım ay prolaktinim yükselmişti

aaa bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu,az yerim bi daha,şu pazartesi gideyimde doktora bi bakalım o ne diycek,kırmızılar geldi bugün,yatıyorum yatak döşek

sen içini ferah tut inşallah bebeişin seninledir

Eki Görüntüle 683868

ay benim sabahki teste böyle silikti işte. ay heyecan yaptım. belim kopuyor. ağzımın tadı yok. kasıklarımda batma var eh adet olurken de oluyo..yorgunluk desen cabası. ama o işlerin yoğunluğundanmı bahardanmı o da belli değil...aman karma karışık. ay şu yoğunluktan bi ara bulup kaçabilsemde kan testi yaptırsamda rahatlasm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…