HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bence sen ıkı uc gun daha test yap koyulasma varsa ole gıt kan testıne canım

hadı ınsallah guzel haberlerın gelıcek ben hıssedıyorum

kızlaar gitti gidiyorda surelab diye bir ovu testi var iyimidir,ne dersiniz? bide laboquik var,bunda6 tanede gebelik testi var hangisi sizce?

Son düzenleme:
ederım tabı ısteyen kımsenın kucagı bos kalmasın dıe dua hep edıyorum ama erken yapınca olsada cıkmıyor yanı ornek olsun dıye ole attım canım

canım sen ikili tarama testini yaptırdın mı ben pazartesi doktora gidicem ikili tarama için çok heycanlıyım şimdiden..

Canlarim cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin .. Iyiki hepiniz varsin sizden aldigim desteklerle guzel dualarinizla cok sukur gunlerim mutlu geciyor.. Uzuntumu sevincimi sizlerle yaylasiyorum zaten istesemde konusak kimsem yok burda.. Hepiniz iyiki varsiniz.. Allahim sizleride ins tez zamanda evlatlariniza kavusturur, cok guzel bisi tarifi yok bebisinizi gormenin.. :)))

Bugun ikii test icin yine ultrasona gittik esimde geldi, cok guzeldi bebis kipir kipir 40 dk bakti doktor.. Ilk Kez karnimdan bakti ama sanki canim daha cok acidi cok bastirdi karnima.. Bebis yerinde durmuyor o yuzden uzun surdu, burun kemini, ense kalinligi, alt bacak ust bacak uzunlugu, kafa yaricapi, baca arasi uzunlugu olcu tep sonra organlari icin scan yapti, midesi kalbi bobrekleri dolasim sistemi damarlari dogru yerde duzgun calisiyormu fln diye.. Allah'ma sukurler olsun hepsi harika cikti, kan vermem gerekiyordu ama 2 de kapaniyormus yetisemedik pazartesi kan vericem ona gore bu olcumlerle kan degerlerini hesaplayip fiziksel yada zekasal bir ozr4u olabilirmi onun % riskini belirlicekler. Ins. Onlarda guzel cikar

Bu seferde bebisin profil resmini aldik, dudaklari burnu cenesi gozleri Allahim 3 haftada o kadar buyumuski hepsi gozukuyor, bebisi ultrasonra birde hickirik tuttu, doktor bak nasil cenesi oynuyor dedi sesini acti kalp atislainin arasinda arada hiit diye bir ses yukseliyor cok komikti :)) Isterseniz atarim resimlerini :)))

Allahim isteyen herkeslere nsip etsin bu dunyada yasadigim en tuaf en bilinmedik en mutlu his , cidden aciklamasi cok.. Dualarim hep sizinle ins. hep beraber buyutucez bebeklerimizi

canım çok sevindim rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eyler pazrtesi bende gidicem dr iki test için ve çok heycanlıyım inşallah benimde iyi çıkar.. senin bebeğin kaç haftalık tam olarak benim bebeğim normalden bir hafta küçük yanı şuan tam 12 haftalıkmış ..

ayyy gözlerim doldu okurken taç-yaprak allah sana ve babacığına bağışlasın inşallah güzel yavrunuzu bu mutluluk hep seninle olsun canım

Canim ins sende guzel sonuclar alirsin Allah'in izniyle saglikla mutlulukla buyutucez bebislerimizi.. Benim bugun 12+2 hesaplamalara gorede 12+2 gozukuyor ultrasonda 63mm olmus bugun soyledi doktor :)) Belki seninki gec dollenmedir ondan birkac gun farketmistir meraklanma..

canım sen ikili tarama testini yaptırdın mı ben pazartesi doktora gidicem ikili tarama için çok heycanlıyım şimdiden..

canım 20/04 de gıdecegım ben ıkılı test ıcın bugun 10+6 yız bız daha kucuk yanı normale gore bır kac gunde gerıdeyız cunku :)
Bende sabırsızlanıyorum en son 30 martta gordum cok merak edıyorum ama bır hafta daha dayanıcaz ne yapalım ıns guzel haberler ıle sızlere donecegız
sen yarın yaptırınca anlatt mutlaka bızlere de

canım az kalmış seninde,hayırlı haberlerle gel inşallah

canım hayırlısı herşeyin ben pazartesi yaptıracağım anlatırım inşallha rabbim hepimizin güzel haberlerle gelmesini nasip eder.. Ben 4 nisanda görmüştüm en son bebeişimi.. Benimkide 1 hafta küçük adet tarihine göre ama dr gayet normal dedi..

Canım gozun aydın cok guzel cok degısık duygular rabbım saglıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın inşallah
ay ınsallah kan sonuclarıda ıyı cıkar bende haftaya yaptırcam sabırsızlanıyorum gormek ıcın

zaten 15 gune kadar normal kabul edıyoruz dedı bende basta fark 6 gun falandı sımdı 3 gun gerıdeyız farkı kapatabılır bebekler demıstı
bız epey kapattık kı kapatmasa ne olur 3 gun sonra dogsun varsında yavrum :) saglıklık olsunlarda
sen 2 haftadır gormuyo olucaksın benım hasret daha buyuk :S

kızlar bugün koşa koşa gittim kargodan testlerimi aldım yalnız sonuç maalesef tek çizgi :) :) gülüyorum çünkü önce üzüldüm :) ama şimdi iyiyim Rabbim herşeyin hayırlsını bilir.Bunda da bir hayır vardır testlerle birlikte ovulasyon testlerimi de aldım 20 tane önümüzdeki aya gizoşum gibi dersime daha iyi çalışırım bende Allah'ım sana şükür .

üzülmek yok. moral çok önemli... valla canım herşeyin hayırlısı. san bu ay için iyi çalışmalar. ama senin bata daha 4 gün yokmuydu belli olmaz kız hemen ümidini yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…