- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.641
kızlar bugün koşa koşa gittim kargodan testlerimi aldım yalnız sonuç maalesef tek çizgi :) :) gülüyorum çünkü önce üzüldüm :) ama şimdi iyiyim Rabbim herşeyin hayırlsını bilir.Bunda da bir hayır vardır testlerle birlikte ovulasyon testlerimi de aldım 20 tane önümüzdeki aya gizoşum gibi dersime daha iyi çalışırım bende Allah'ım sana şükür .
üzülmek yok. moral çok önemli... valla canım herşeyin hayırlısı. san bu ay için iyi çalışmalar. ama senin bata daha 4 gün yokmuydu belli olmaz kız hemen ümidini yitirme
kuzucum yerlesıyordur bızım o mınnacık rahımler sonra kocaman oluyor ıcıne hem bebıs hem bebısın esı hem de sıvısı gırıyo ee normalde hıc yasamadıgın bırseye hazırlanıyorsun basta bendede agrı oldu sonra gectı 2 3 haftadır yenıden var :S korkma ama bısı ıtıraf edım benımde hep kızın dıyesım geldı
sen bana bı dogum tarıhını ve hamıle kaldıgın ay da mart dıyebılırız demı yumurtlaman ne zamandı bu bılgılerı at cın takvımıne bakım bı :)
ohh ne güzel hadi hayırlı olsun bak. göz açıp kapayana kadar da 19u gelir. sonra değme keyfine. hiç oram ağrıyo buram sızlıyo diyede kendine takma canım ağrın varsa uzan dinlen yorma kendini..
selam kızlaaar nasılsınız bakalım varmı haberler
Bu ay için umut yok :) önümüzdeki ay bomba gibii geliyorum :)
nerdesin seeennn bende yeni geldim gerçi
seninle konuştuktan sonra tam eve geldim arkadasım geldi onunla çaydı kahvaltıydı kahveydi derken saat 5 oldu sonra ablam geldi onunlada muhabbet derken anca onlar gitti bende zıpladım buraya.
sanımr pc yi kucağıma alıp wc ye geçme vaktim geldi yine
oohhh hatuna bak yaaaa
otunu kökünü yap ilacını ihmal etme
otu kökü içtiğim için bu haldeyim zaten
normalde sabah 2 defa akşam 1 defa giderdim wc ye 2 gündür yaşım kadar gittim heralde
idrar torbası bağlasam 1 saate kalmaz patlar
oohh ohhh maşşaallalaaahh senin idrar torbana iyi çalışsıngidiyo içindeki pis şeyler geliyo bebişleeeerr
doktoru aradım şimci hiçbi sorun yok devam et ilaçları kullanmaya idrara çıkman iyi bişii didi
bebeğim gelmeden yatağını hazırlıyorum geldiğinde sürpriz olsun yağ gibi yatağı olsun tertemiz ohh mis
günaydınlarrr herkese.
bu gece sabah 6 da bi uyandım. önce kızıma baktım sonra tam tuvalete giderken bi test yapayım dedim içimden sabah yapamam çok yoğunum işyerinde...testi yaptım 1-2 dk bekdeim bişey yok umudumda yok ya gidip yattım. 1 saat sonra işe ghitmek için kalktığımda...aaaa ne göreyim silik ama belirgin bir 2. çizgi şimdi ben ne düşünmeliyim. ay bi yardım edin canlarım. kocama bile demedim daha...belki yoktur die..
silik,silik üstüne.inş hamişsinizdir.daha ben silik bile göremedim.hatta yımırtam bile yok.ne beceriksiz kadınımGünaydın kızlarrrsaatler sonra çıkan çok silik bir çizgide benden bugün yarın bat ,hayırlısı olur inşallah
ohh ohh gelsin mayısta rahat rahay yatsın büyüsün inşşşşş
haftasonu geldi çok şükür akşama kadar yatcam yarın
mrb kızlar, benim adetim bugün 3 gün geçti, normalde 32 günde bir adet oluyorum, bugün 34. gün ama hala yok. bu arada 4-5 gündür sağ kasığımda ve sağ bacağımda ağrım var, adet öncesi hiç böyle bir ağrım olmazdı, ayrıca beyaz kokusuz yoğun bir akıntı da var hatta o kadar yoğun ki sanki adet oluyormuşum gibi hissedip wc ye gitmeye bıktım, bugünden beri de göğüslerim de hassasiyet oluşmaya başladı. bu sabah büyük bir umutla idrar testi yaptım negatif, fakat belirtiler sebebiyle dikkate almadım bir de kan testi yaptırdım, değerim 2,39 çıktı yani o da negatif ne kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı tahmin edersiniz(( ama yine de adet olmadığım için içimde küçük de olsa bir umut var, adet olmazsam testi tekrarlasam mı sizin aranız da buna benzer bir durum yaşayan var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim.
yarına regl olursun canım.inş olmazsın da insan psikolojisi işte.kist falan da olmuş olabilir.benim 4gün geçmişti.hatta test yaptım.önce çıkmadı,3-4 saat sonra silik bişi çıktı.ertesi sabaha kalmadı.tırt oldummrb kızlar, benim adetim bugün 3 gün geçti, normalde 32 günde bir adet oluyorum, bugün 34. gün ama hala yok. bu arada 4-5 gündür sağ kasığımda ve sağ bacağımda ağrım var, adet öncesi hiç böyle bir ağrım olmazdı, ayrıca beyaz kokusuz yoğun bir akıntı da var hatta o kadar yoğun ki sanki adet oluyormuşum gibi hissedip wc ye gitmeye bıktım, bugünden beri de göğüslerim de hassasiyet oluşmaya başladı. bu sabah büyük bir umutla idrar testi yaptım negatif, fakat belirtiler sebebiyle dikkate almadım bir de kan testi yaptırdım, değerim 2,39 çıktı yani o da negatif ne kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı tahmin edersiniz(( ama yine de adet olmadığım için içimde küçük de olsa bir umut var, adet olmazsam testi tekrarlasam mı sizin aranız da buna benzer bir durum yaşayan var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim.
zaten 15 gune kadar normal kabul edıyoruz dedı bende basta fark 6 gun falandı sımdı 3 gun gerıdeyız farkı kapatabılır bebekler demıstı
bız epey kapattık kı kapatmasa ne olur 3 gun sonra dogsun varsında yavrum :) saglıklık olsunlarda
sen 2 haftadır gormuyo olucaksın benım hasret daha buyuk :S
hemen hsg çektirirler ve bence de çektirsinler ki bi problem var mı anlaşılsın.alttan tedavi diye bişi yok.en fazla ultrasonla bakarlar.tedavi ilaçla,iğneyle olur.rahimde problem yoksa klomen verir.6ay kullanacaksın der,belki glifor gibi bir şeker ilacı ekler.yumurta takibi yapar,çatlatma iğnesi olabilir.6ay sonra olmazsa aşılamaya geçilir,o da olmazsa tüpmerhaba kızlar ben yeni katıldım lütfen deneyimlerinizi yeni katılanlarla da paylaşın lütfeenn gerçekten insan kimselere soramadığı şeylere forumlarda cevap bulabilio. benim hikayem şu 11 aydır bebek istiyorum ama malesef henüz hamile değilim 5*6 ay kadar önce hcg 10 çıktı hamilesin ama beebğin çok küçük dediler ama ben ertesi gün adet oldum tekrar doktora gitmedim3 ay kadar önce kadın doğum uzmanına muayene oldum benim tahlilerim eşimin sperm testi temiz çıktı doktor sizin bebeğiniz olur dedi gönderdi. ben artık bikaç gün sonra direk infertilite bölümüne gidicem aranızda gidenler varsa lütfen cevap yazabilirmi tedavi başlangıcında ne yapıolar direk alttan tedaviylemi başlıolar yani oraya gittiğimde bana ne yapıcaklar rahim filmi hangi evrede devreye giricek lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız bunu yaşamayan pek anlamıo insanlara en basitinden ne kadar sürede hamile kaldın desem ilk denememde oldu diyolar herkes kendini övme peşinde ve insanı daha çok üzüolar. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim rabbim hepimizii tez zamanda bebeklerimize kavuştursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?