- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.661
:)) Kizlar cok sukur eve geldim ve haftasonu , bol bol uyucam is yok :)))
Size minigin resmini atiyim mi ? :)))
Alışıyoruz canım işte mide bulantıları bitti zaten çok baskın hıssetmiyordum ama bel kasık ağrısı var ama yavruma deger inş seninde bebişin göbüşündedir. Varmı belirtilerin
slmmm kızlar nasılsınızz görüşmeyeliii
geldim kızlaaar herşey normal şuan hormon idrar tahlili falan temiz..fakat yumurtlalığımda 3 cm kist varmış hamilelerde genelde olabiliyomuş atılıyomuş kendi kendine bişey engel değilmiş.tabiki daha kesemizi göremedim değerim 366 olmuş ama kese için 19unda gidicem.öylee :)
Ohh hadı gozun aydın sekerım cok sevındım artık kendıne ıyıce dıkkat etme zamanının geldıgını tescılledıntaze anne adayı dıkkkat et kendıne cok cok dınlenmene bak sakın yemeklerede yuklenme hamıleyım dıye
seninle konuştuktan sonra tam eve geldim arkadasım geldi onunla çaydı kahvaltıydı kahveydi derken saat 5 oldu sonra ablam geldi onunlada muhabbet derken anca onlar gitti bende zıpladım buraya.
sanımr pc yi kucağıma alıp wc ye geçme vaktim geldi yine
nerde bu milleeet :44:
bnde kendm için aynı şeyi düşünüodummmbenim olmadığım zaman bissürü kiişi oluyor ben olunca kimse olmuyor yahu
günaydın kızlar gizem çok hainsin biz burda sabahın şafağında kalkıp işe gelelim sen emrgana kahvaltıya git adaletin bumu dünya
afiyet olsun şekerim yarasın ikinizede beebişimizi gezdir öyle eğlendir bakim
ahh kıyamammm sanaasende gel geliyim dedin gelmemi dedik yanii
Gunayyydinnnn cok fwna hastayimm giremedimm...
Kızlar günaydın.
Sabah sabah canımı sıkan bir sorum olacak
Dün akşam mikmikten sonra meninin bayağı aktığını hissettim sonra degistirdim ped koydum ve hiçbirşey yoktu. Sabah kalktığımda meniyle birlikte bayağı kan gelmiş pedi doldurmuş resmen
Adetime 9-10 gün var adet olmam imkansız. Çok da zorlamadim neyin nesi bu kanama fikri olan var mi? Myom polip falan mi var acaba bi hafta öncesine kadar soğan suyu içiyordum etkisi şimdi olamaz herhalde..Kızlar derdime bir çare
Canım benim doktorum 9 10 haftalardan sonra pek bulantı beklemiyoruz dedi ve ben hiç kusma yasamadım şimdiye kadar benim de kazınıyor ya mesela sabah 7 de kalkıyom acım bişi atıştıyom sonra 9 buçukta kahvaltı 12 öğlen yemek 4 de acıııp bişiler yeme 7 buçukta akşam yemeği sonra meyve falan bazen uzun oturursam 11 gıbı bıdaha acıkıyorum. Benim junior canavar. :) ögütüyo
günaydın canım.geçmiş olsun.nen var bakem?Gunayyydinnnn cok fwna hastayimm giremedimm...
canım benim bildiğim yaran varsa ilişkiden sonra kanama oluyor.ancak ped doldurracak kadar olmaması lazım.soğanın etkisiyle için temizlenmiştir inş.tekrarlarsa doktora git derim.Kızlar günaydın.
Sabah sabah canımı sıkan bir sorum olacak
Dün akşam mikmikten sonra meninin bayağı aktığını hissettim sonra degistirdim ped koydum ve hiçbirşey yoktu. Sabah kalktığımda meniyle birlikte bayağı kan gelmiş pedi doldurmuş resmen
Adetime 9-10 gün var adet olmam imkansız. Çok da zorlamadim neyin nesi bu kanama fikri olan var mi? Myom polip falan mi var acaba bi hafta öncesine kadar soğan suyu içiyordum etkisi şimdi olamaz herhalde..Kızlar derdime bir çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?