HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Alışıyoruz canım işte mide bulantıları bitti zaten çok baskın hıssetmiyordum ama bel kasık ağrısı var ama yavruma deger inş seninde bebişin göbüşündedir. Varmı belirtilerin

özsercim gerçekten bitio mu bu bulantılarr umut verdin banaa.... hadyy inşalllahh biteceğini bileymde hayrlısıyla sabrederm 2 hafta daha

slmmm kızlar nasılsınızz görüşmeyeliii

eliffcimm büyütmüşsün maaaşalllahhh bebeğini sendee.. rabbim güzel bi hamilelik geçrmeyi ve kucağına almayı nasip etsin sana ve hepimizeeee...

ohh ohh maşallahh hep temiz çıkar inşallah şu tahliller bebeklerimizlee mutlu günler göstersin rabbim hepimizee.. bnmde tahlillerde idrarda az miktarda enfeksiyon gördü ilaca gerek yok bol su iç gecer dedi... bnde öle yapıom şmdiii... sağlıklaaa gelsin bebişlerrrr

ewt cnm ben maaleseff bu hafta yemeğe yüklendm ama ne yapayım habire midem kazınıo ama dikkat edicem inşallahh artıkkk

hamiş olduumu öğrenmeden önce bnde kucağmda pc, wc de uzun uzun oturuodumm

nerde bu milleeet :44:

beyaza daldık yinee

benim olmadığım zaman bissürü kiişi oluyor ben olunca kimse olmuyor yahu
bnde kendm için aynı şeyi düşünüodummm

:)) Kizlar cok sukur eve geldim ve haftasonu , bol bol uyucam is yok :)))

Size minigin resmini atiyim mi ? :)))

nie resmi eklemednn yaaa çok m. ediodummm minnaklarımmm beniimm hepsi çok tatlışş oluo yaaaaaaaa

günaydın kızlar gizem çok hainsin biz burda sabahın şafağında kalkıp işe gelelim sen emrgana kahvaltıya git adaletin bumu dünya
afiyet olsun şekerim yarasın ikinizede beebişimizi gezdir öyle eğlendir bakim

Kızlar günaydın.
Sabah sabah canımı sıkan bir sorum olacak
Dün akşam mikmikten sonra meninin bayağı aktığını hissettim sonra degistirdim ped koydum ve hiçbirşey yoktu. Sabah kalktığımda meniyle birlikte bayağı kan gelmiş pedi doldurmuş resmen
Adetime 9-10 gün var adet olmam imkansız. Çok da zorlamadim neyin nesi bu kanama fikri olan var mi? Myom polip falan mi var acaba bi hafta öncesine kadar soğan suyu içiyordum etkisi şimdi olamaz herhalde..Kızlar derdime bir çare

Canım benim doktorum 9 10 haftalardan sonra pek bulantı beklemiyoruz dedi ve ben hiç kusma yasamadım şimdiye kadar benim de kazınıyor ya mesela sabah 7 de kalkıyom acım bişi atıştıyom sonra 9 buçukta kahvaltı 12 öğlen yemek 4 de acıııp bişiler yeme 7 buçukta akşam yemeği sonra meyve falan bazen uzun oturursam 11 gıbı bıdaha acıkıyorum. Benim junior canavar. :) ögütüyo

canım endişelenme hemen bi dur bakalım belki dediğin gibi soğanın etkisidir çünkü soğan içince kist myom şu bu varsa kanama oluyomuş onlar atılırken duruma bi bak bakalım olmadı doktora gidersin

anaaam maşallah valla ayy demekki ben hamile kalsam 100kilo felan olurum zaten kilo almaya fazla misait bi vucudum ve çalışmayan dolayısıylada kilo verdirtmeyen tiroidlerim var yandım demekki

canım benim bildiğim yaran varsa ilişkiden sonra kanama oluyor.ancak ped doldurracak kadar olmaması lazım.soğanın etkisiyle için temizlenmiştir inş.tekrarlarsa doktora git derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…