HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Evde bi ben hasta degildimmm...bende oldum .g..tü toplicak biri kalmadi.. kocam cagan bennn hep hastayizz..

nnezlw grip kirmasi bisey halsizimmm burnum tikaliiii. surekli yere yatay durmak istiyorum

Son düzenleme:
Aslindaaa aksam daha kotuydum simdi iyiyim amaaa kahv. hazirlamaktan kacmak icin daha cok hasta numarasi yapiyorum. esim hazorliyoo ...ebdaaa hemen bana seytan isareti yolllaaaa. yapamiyorumbenn))))

Dun hic giremedim ama senui merakk ettimm. demek negatiff
.

Aslindaaa aksam daha kotuydum simdi iyiyim amaaa kahv. hazirlamaktan kacmak icin daha cok hasta numarasi yapiyorum. esim hazorliyoo ...ebdaaa hemen bana seytan isareti yolllaaaa. yapamiyorumbenn))))
istediğin şeytan olsun bebemmmm.al sana şeytan. bu arada tlf dan yazarken : 47 : yaparsan şeytan çıkar.bilgine.tabi sen bitişik yapacaksın onları.aman iyi olmuş.bi kere de erkekler hazırlayıversin.sofraya oturunca,ayyy canım bi de portakal suyu çekti ki deeee

pok var gibi 8 de uyandım,okul olsa hayatta kalkamam.tek başıma kahvaltı da yapmak istemiyorum.en iyisi şu gzmmm in yaptığı ıspanaklı kekten yapiiim.iş bulamadım kendimegzmm de kahvaltıya gitmiş boğaza,çok kıskandım yarebbimmmbizim kozalak da fosur fosur uyuyooooooo.

kanama olduysa ve yumurtlama günlerinde isen,bol ilişkiye devam
kanamalı olan ilişkilerde bebek daha kolay tutunurmuş bilgin olsun..
ateş ölçme topiğinde perikızında da olmuştu..
bu ay hamile kaldı

ay ben onun ilk vesikalıklarını yerim yaa :) maşallah canım benim büyüyo da büyüyo Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bizler için de dua et bebene arkideş yapalıımm

Amin canim Allahin izniyle beraber buyutucez ins, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, melegimin dualari hep sizinle :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız...

ben çok kötüyüm yaa mide bulantısından ölüyorum dün gece baş dönmesi oldu çok fazla yatağı zor buldum üstümü bile gözüm kapalı yattığım yerden değiştirdim sabaha kadar uyuyamadım sabah yataktan kalkamadım hadi kalktım bu sefer klozete yapıştım kusmaktan içim dışıma çıktı resmen klozetten çıkaramadım kafamı

bide bütün bunlara şahit olan kocam dün akşam 20 kişilik bi organizasyon yapmış akşam eve 20 kişi gelecek o kadar insana hizmet etcem bu halimle. aptal herif ertelemedi bile beni o halde gördüğü halde. arkadaşların yanında söyledi bişey diyemedim eve gelince bana sormadan program yapıyosun o zaman beni sayma kendin yaparsın hizmetide dedim.
sabah kustuğumu görünce temizlik falan yapma senden temizlik istemiyorum ben herşeyi getircem zaten erkekler dışarda kamelyada otururuz kadınlar içerde oturursunuz diyo. herşeyi düşünüyo ben ayakta duramıyorum bunu görmüyo ne adi adam yaaa

artık yoruldum herşeyi açıklamaktan koca kafası almıyo bıktım yaaaa. allah bilir hamile kalsam doktor 3 ay kalkmıcaksın bardak bile kaldırmak yasak dese kocam o 3 ay her allahın günü eve misafir alır. ya bıktım yaa hakikaten kürtaj olduğumdada böyle yaptı kürtajdan geldiğim akşam bi boş kaldık ertesi akşam hemen başladı misafir çağırmaya şimdide sıkamadı dişini 1 hafta sonra zaten tedavi bitiyo o zaman yapsa organizasyonunu olmuyo sanki. ağlama krizine girdim yine. olan kendime oluyo beyefendinin çokta ..........

Yaw hayatım, sana moral olsun bak ne anlatıcammm...
Haftaya fuarımız var, çok gergin yorucu ama bi o kadarda eğlenceli geçer fuarlarımız. Yurtdışından misafirlerimiz gelir. Gün boyu fuarda akşam yemekte sonrasında clup falan dolu dolu 5 gün işte. Gelen yurtdışı misafirlerimiz genelde otelde kalırlar taaki bu seneye kadar. Çinli 1 misafirimiz yatılı geliyomuş, eşimin çok samimi bi arkadaşı bu, müşterimiz değil. Eşim demiş ev 400m2, hepimize yeter demiş. Ben fuar yorgunluğuna mı yanayım yoksa Iraq'tan Dubai'den Latvia'dan ve Filipinlerden gelecek diğer müşterilerle nasıl ilgilenecem akşmaları ona mı yanayım...! Yoksa evdeki Çinliye mi Bu adamlarla iş yapıyoruz, harcadığım her kuruşta hepsinin hakkı var, seninkiler arkadaş bi de beni düşün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…