- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.681
geçmiş olsun canım neyin var?Gunayyydinnnn cok fwna hastayimm giremedimm...
kızlar bugün koşa koşa gittim kargodan testlerimi aldım yalnız sonuç maalesef tek çizgi :) :) gülüyorum çünkü önce üzüldüm :) ama şimdi iyiyim Rabbim herşeyin hayırlsını bilir.Bunda da bir hayır vardır testlerle birlikte ovulasyon testlerimi de aldım 20 tane önümüzdeki aya gizoşum gibi dersime daha iyi çalışırım bende Allah'ım sana şükür .
allah razı olsun cnaım notumu alıyorumcanım okudum bugünkü meryem suresinide etti 2
Ebdaa hafif bir kanama olsa yara derdim ama bayağı gelmiş
istediğin şeytan olsun bebemmmm.al sana şeytan.Aslindaaa aksam daha kotuydum simdi iyiyim amaaa kahv. hazirlamaktan kacmak icin daha cok hasta numarasi yapiyorum. esim hazorliyoo ...ebdaaa hemen bana seytan isareti yolllaaaa. yapamiyorumbenn))))
yok kist yok kanama yok tüp tıkalı....bu nedir yaf!şeyimizi aldıralım,kurtulalım,kökten çözümEbdaa hafif bir kanama olsa yara derdim ama bayağı gelmiş
Inşallah olmaz bir daha olursa dediğin gibi doktora gideyim canim
oy oy maaşallah yesinler onun tekmesiniiksam kusura bakmayin valla siz cevap yazana kadar ben sizmisim yatkta
Iste bicirigin ilk resimleri , fasulye 8+4 bacaklariyla tam tekmelerken denk gelen 12+1 profil resmimizde 12+2 :)
Eki Görüntüle 684709 Eki Görüntüle 684710 Eki Görüntüle 684711
ksam kusura bakmayin valla siz cevap yazana kadar ben sizmisim yatkta
Iste bicirigin ilk resimleri , fasulye 8+4 bacaklariyla tam tekmelerken denk gelen 12+1 profil resmimizde 12+2 :)
oy oy maaşallah yesinler onun tekmesiniirabbim kucağına almayida nasibetsin insallah
Kızlar günaydın.
Sabah sabah canımı sıkan bir sorum olacak
Dün akşam mikmikten sonra meninin bayağı aktığını hissettim sonra degistirdim ped koydum ve hiçbirşey yoktu. Sabah kalktığımda meniyle birlikte bayağı kan gelmiş pedi doldurmuş resmen
Adetime 9-10 gün var adet olmam imkansız. Çok da zorlamadim neyin nesi bu kanama fikri olan var mi? Myom polip falan mi var acaba bi hafta öncesine kadar soğan suyu içiyordum etkisi şimdi olamaz herhalde..Kızlar derdime bir çare
ay ben onun ilk vesikalıklarını yerim yaa :) maşallah canım benim büyüyo da büyüyo Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bizler için de dua et bebene arkideş yapalıımm
ayyyyyy inanamıyorum,valla gördüm.orda tatilde gibi uzanmışksam kusura bakmayin valla siz cevap yazana kadar ben sizmisim yatkta
ksam kusura bakmayin valla siz cevap yazana kadar ben sizmisim yatkta
günaydın kızlar nasılsınız...
ben çok kötüyüm yaa mide bulantısından ölüyorum dün gece baş dönmesi oldu çok fazla yatağı zor buldum üstümü bile gözüm kapalı yattığım yerden değiştirdim sabaha kadar uyuyamadım sabah yataktan kalkamadım hadi kalktım bu sefer klozete yapıştım kusmaktan içim dışıma çıktı resmen klozetten çıkaramadım kafamı
bide bütün bunlara şahit olan kocam dün akşam 20 kişilik bi organizasyon yapmış akşam eve 20 kişi gelecek o kadar insana hizmet etcem bu halimle. aptal herif ertelemedi bile beni o halde gördüğü halde. arkadaşların yanında söyledi bişey diyemedim eve gelince bana sormadan program yapıyosun o zaman beni sayma kendin yaparsın hizmetide dedim.
sabah kustuğumu görünce temizlik falan yapma senden temizlik istemiyorum ben herşeyi getircem zaten erkekler dışarda kamelyada otururuz kadınlar içerde oturursunuz diyo. herşeyi düşünüyo ben ayakta duramıyorum bunu görmüyo ne adi adam yaaa
artık yoruldum herşeyi açıklamaktan koca kafası almıyo bıktım yaaaa. allah bilir hamile kalsam doktor 3 ay kalkmıcaksın bardak bile kaldırmak yasak dese kocam o 3 ay her allahın günü eve misafir alır. ya bıktım yaa hakikaten kürtaj olduğumdada böyle yaptı kürtajdan geldiğim akşam bi boş kaldık ertesi akşam hemen başladı misafir çağırmaya şimdide sıkamadı dişini 1 hafta sonra zaten tedavi bitiyo o zaman yapsa organizasyonunu olmuyo sanki. ağlama krizine girdim yine. olan kendime oluyo beyefendinin çokta ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?