- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.701
günaydın kızlar nasılsınız...
ben çok kötüyüm yaa mide bulantısından ölüyorum dün gece baş dönmesi oldu çok fazla yatağı zor buldum üstümü bile gözüm kapalı yattığım yerden değiştirdim sabaha kadar uyuyamadım sabah yataktan kalkamadım hadi kalktım bu sefer klozete yapıştım kusmaktan içim dışıma çıktı resmen klozetten çıkaramadım kafamı
bide bütün bunlara şahit olan kocam dün akşam 20 kişilik bi organizasyon yapmış akşam eve 20 kişi gelecek o kadar insana hizmet etcem bu halimle. aptal herif ertelemedi bile beni o halde gördüğü halde. arkadaşların yanında söyledi bişey diyemedim eve gelince bana sormadan program yapıyosun o zaman beni sayma kendin yaparsın hizmetide dedim.
sabah kustuğumu görünce temizlik falan yapma senden temizlik istemiyorum ben herşeyi getircem zaten erkekler dışarda kamelyada otururuz kadınlar içerde oturursunuz diyo. herşeyi düşünüyo ben ayakta duramıyorum bunu görmüyo ne adi adam yaaa
artık yoruldum herşeyi açıklamaktan koca kafası almıyo bıktım yaaaa. allah bilir hamile kalsam doktor 3 ay kalkmıcaksın bardak bile kaldırmak yasak dese kocam o 3 ay her allahın günü eve misafir alır. ya bıktım yaa hakikaten kürtaj olduğumdada böyle yaptı kürtajdan geldiğim akşam bi boş kaldık ertesi akşam hemen başladı misafir çağırmaya şimdide sıkamadı dişini 1 hafta sonra zaten tedavi bitiyo o zaman yapsa organizasyonunu olmuyo sanki. ağlama krizine girdim yine. olan kendime oluyo beyefendinin çokta ..........
düşüncesiz kozalak.valla ben hasta olduğumda gözüm hiçbişi görmez.yatağa yat,kalkma da.iptal etmesini söyle.canından kıymetli değil ya.daha geçen karnına elini koyunca acıyor mu diye hayıflanan adamla,o kadar rahatsız olduğunu görüp eve 20 kişi çağıran adam arasında uçurum var.nerde kaldı onun anlayışı?açıkça misafir kabul edemeyeceğini söyle canım.gerçi o kadar kusmuktan sonra açıklanacak bişi kaldıysa....günaydın kızlar nasılsınız...
ben çok kötüyüm yaa mide bulantısından ölüyorum dün gece baş dönmesi oldu çok fazla yatağı zor buldum üstümü bile gözüm kapalı yattığım yerden değiştirdim sabaha kadar uyuyamadım sabah yataktan kalkamadım hadi kalktım bu sefer klozete yapıştım kusmaktan içim dışıma çıktı resmen klozetten çıkaramadım kafamı
bide bütün bunlara şahit olan kocam dün akşam 20 kişilik bi organizasyon yapmış akşam eve 20 kişi gelecek o kadar insana hizmet etcem bu halimle. aptal herif ertelemedi bile beni o halde gördüğü halde. arkadaşların yanında söyledi bişey diyemedim eve gelince bana sormadan program yapıyosun o zaman beni sayma kendin yaparsın hizmetide dedim.
sabah kustuğumu görünce temizlik falan yapma senden temizlik istemiyorum ben herşeyi getircem zaten erkekler dışarda kamelyada otururuz kadınlar içerde oturursunuz diyo. herşeyi düşünüyo ben ayakta duramıyorum bunu görmüyo ne adi adam yaaa
artık yoruldum herşeyi açıklamaktan koca kafası almıyo bıktım yaaaa. allah bilir hamile kalsam doktor 3 ay kalkmıcaksın bardak bile kaldırmak yasak dese kocam o 3 ay her allahın günü eve misafir alır. ya bıktım yaa hakikaten kürtaj olduğumdada böyle yaptı kürtajdan geldiğim akşam bi boş kaldık ertesi akşam hemen başladı misafir çağırmaya şimdide sıkamadı dişini 1 hafta sonra zaten tedavi bitiyo o zaman yapsa organizasyonunu olmuyo sanki. ağlama krizine girdim yine. olan kendime oluyo beyefendinin çokta ..........
Yaw hayatım, sana moral olsun bak ne anlatıcammm...
Haftaya fuarımız var, çok gergin yorucu ama bi o kadarda eğlenceli geçer fuarlarımız. Yurtdışından misafirlerimiz gelir. Gün boyu fuarda akşam yemekte sonrasında clup falan dolu dolu 5 gün işte. Gelen yurtdışı misafirlerimiz genelde otelde kalırlar taaki bu seneye kadar. Çinli 1 misafirimiz yatılı geliyomuş, eşimin çok samimi bi arkadaşı bu, müşterimiz değil. Eşim demiş ev 400m2, hepimize yeter demiş. Ben fuar yorgunluğuna mı yanayım yoksa Iraq'tan Dubai'den Latvia'dan ve Filipinlerden gelecek diğer müşterilerle nasıl ilgilenecem akşmaları ona mı yanayım...! Yoksa evdeki Çinliye miBu adamlarla iş yapıyoruz, harcadığım her kuruşta hepsinin hakkı var, seninkiler arkadaş bi de beni düşün!
yavrum seninki de tam hödükmüş ama yaaseni o halde görüp hala misafirperverlik yapabiliyo ya helal olsun onun misafirperverliğine..
üzülme canım sen şimdi nasıl hissediyosun kendini.. İlaçlar yan etki filn mı yaptı acaba..
düşüncesiz kozalak.valla ben hasta olduğumda gözüm hiçbişi görmez.yatağa yat,kalkma da.iptal etmesini söyle.canından kıymetli değil ya.daha geçen karnına elini koyunca acıyor mu diye hayıflanan adamla,o kadar rahatsız olduğunu görüp eve 20 kişi çağıran adam arasında uçurum var.nerde kaldı onun anlayışı?açıkça misafir kabul edemeyeceğini söyle canım.gerçi o kadar kusmuktan sonra açıklanacak bişi kaldıysa....
maşallah şuna bak yaaa allahım nazarlardan esirgesinnnksam kusura bakmayin valla siz cevap yazana kadar ben sizmisim yatkta
Iste bicirigin ilk resimleri , fasulye 8+4 bacaklariyla tam tekmelerken denk gelen 12+1 profil resmimizde 12+2 :)
Eki Görüntüle 684709 Eki Görüntüle 684710 Eki Görüntüle 684711
valla senin kozalakta amma dayaklıkmış bunu benim kozalak yapsaydı acayip kavga ederdimgünaydın kızlar nasılsınız...
günaydın kızlar nasılsınız...
valla senin kozalakta amma dayaklıkmış bunu benim kozalak yapsaydı acayip kavga ederdim
benim ki de çağırmak istiyor her zaman evi birlikte temizliyoruz ikramlarda da bana yardım ediyor bakıyo kendisi çok yoruluyo o yüzden sık sık çağırmıyor vazgeçiyor
Al iste bu adamlarim hepsi boyle nerden olduklari farketmiyor, canim benimkide boyleydi cok konustum cok kavga ettim insan bir sorar bu evde ikiz yasiyoruz, ben sana saygi duyuyorsam sende bana saygi duy dedim.. Karicim benim boyle bir planim var ne dersin de insan.. Yok canim bunlar odun biz yavas yavas yontucaz onlari.. Birgun gene boyle yapti bizimki ben dedim evde yokum, naparsan yap.. Dedi nere gidicen hani hastasin, dedim yaticam cikmicam yatak odasindan gidenekadar millet hic umrumda degil ne dersin nasil aciklarsin ben senin umrunda degilimki nezaket edip adet yerin bulsun diye bile sormuyorsun bana.. Aynende oyle yaptim laptupumu kitabii suyumu eyvemi aldim yanima 6 saat cikmadim yatak odasindan zaten bisiler seyrederken uyumusum sadece tisimi tutmk cok zor geldi
Neyse o gun bugun sorar hayir dersemde bilir napicami kabul eder.. Bu arada Allah sifa versin canim yat dinlen bol bolilaclarin etkisidendir kusma bas donmesi fln, yat uyu vucudun toplasin biran once kendini.. Cok gecmis olsun, dikkat et kendine..
hemen hsg çektirirler ve bence de çektirsinler ki bi problem var mı anlaşılsın.alttan tedavi diye bişi yok.en fazla ultrasonla bakarlar.tedavi ilaçla,iğneyle olur.rahimde problem yoksa klomen verir.6ay kullanacaksın der,belki glifor gibi bir şeker ilacı ekler.yumurta takibi yapar,çatlatma iğnesi olabilir.6ay sonra olmazsa aşılamaya geçilir,o da olmazsa tüp
hödükte ne hödük hep kendisi bilir doğrusunu inşallah bu akşam kimse gelmezde görür gününü bende severim misafiri ama şuan herşey pamuk ipliğine bağlı ilaçların ne kadar ağır olduğunu anlattım bünyem alt üst olacak en kuvvetli antibiyotikleri kullanıyorum şuan dedim ama bi kulağından girip diğerinden çıkıyo. şimdide mide bulantısı ve halsizlik var ilaçları içmek için bikaç yudum bişey yedim o bile sanki boğazımda takılı kaldı yan etki yapıyolar büyük ihtimal ama bide dün akşamki iğneyi yapan kadının eli çok ağırmış kalçamda sanki darbe almış gibi kocaman morluk oluştu bacağım kasılmıştı akşam şimdi sadece ağrısı var.
yapma canım sen bişey sürme elini.. dikkat et kendine.. dediği gibi dışarıda çıkma bu havalar zaten nezle yapıyo. senin sabah beri zaten istifra etmekten boğazın ağrımıştır bide bahar nezlesi kapma benim boğazlarım feci durumdao ilaçların yan etki yapması sıkıntı oluşturmazmıymış bi doktoruna danışsaydın canım.. tez vakitte kurtul şu rahatsızlıktan da yaa.. Bidaha da ilaç içmek zorunda kalma Allahın izniyle düzelir herşey..
İnşallah akşamda sorunsuz güzel geçer.
Filozof canım yeni bitti yumurtlama günleri. Sanırım ya yara var yada biseyler sokülüyor içimden.. Inşallah ikincisidur
ksam kusura bakmayin valla siz cevap yazana kadar ben sizmisim yatkta
Iste bicirigin ilk resimleri , fasulye 8+4 bacaklariyla tam tekmelerken denk gelen 12+1 profil resmimizde 12+2 :)
Eki Görüntüle 684709 Eki Görüntüle 684710 Eki Görüntüle 684711
pok var gibi 8 de uyandım,okul olsa hayatta kalkamam.tek başıma kahvaltı da yapmak istemiyorum.en iyisi şu gzmmm in yaptığı ıspanaklı kekten yapiiim.iş bulamadım kendimegzmm de kahvaltıya gitmiş boğaza,çok kıskandım yarebbimmm bizim kozalak da fosur fosur uyuyooooooo.
Kiz bu adamlar sizden habersiniz nasi misafir cagiriyolar...
sen en iyisii aksam yatakta yat kalkacak halim yok dee ...bu ne yaa robotmusun sekerim sen..feminist damarim tuttu. :)
oooooo maaaşalllahhhhh sein küçük hanımmı desem bey mi desem baya keyifçi çıkmışşşşşşşşşşçok tatlııı maaşşalllaahhhhhhhh büyütelim hep birlikteee rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza versinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?