HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yavrum seninki de tam hödükmüş ama yaa seni o halde görüp hala misafirperverlik yapabiliyo ya helal olsun onun misafirperverliğine..
üzülme canım sen şimdi nasıl hissediyosun kendini.. İlaçlar yan etki filn mı yaptı acaba..

düşüncesiz kozalak.valla ben hasta olduğumda gözüm hiçbişi görmez.yatağa yat,kalkma da.iptal etmesini söyle.canından kıymetli değil ya.daha geçen karnına elini koyunca acıyor mu diye hayıflanan adamla,o kadar rahatsız olduğunu görüp eve 20 kişi çağıran adam arasında uçurum var.nerde kaldı onun anlayışı?açıkça misafir kabul edemeyeceğini söyle canım.gerçi o kadar kusmuktan sonra açıklanacak bişi kaldıysa....

ya ablacım zaten sağlam olsam ben ondan daha iyi ağırlıyorum misafirleri ve hepside sevdiğim arkadaşlar ama rahatsızım zaten korkuyorum yine ters giden bişey olurda operasyon gerekir diye ben kendimi pamuklara sarsam bişey olmasa diye bakıyorum adam habire insan çağırıyo ona kızıyorum çalışırken ne hallerde misafir ağırladım sesim çıkmadı geçisi yorgunluk hepsi bitecek dedim ama bu sağlık ablacım yaaa bak martta hiçbir sorun yok tertemiz demişti doktor hemen hamile kalabilirsin demişti ama 1 ayda yaa 1 ayda ne hale geldim şimdi doktor muayene edince belkide operasyon dicek sıkamadı dişini 1 haftacık ona kızıyorum ve üzülüyorum

hödükte ne hödük hep kendisi bilir doğrusunu inşallah bu akşam kimse gelmezde görür gününü bende severim misafiri ama şuan herşey pamuk ipliğine bağlı ilaçların ne kadar ağır olduğunu anlattım bünyem alt üst olacak en kuvvetli antibiyotikleri kullanıyorum şuan dedim ama bi kulağından girip diğerinden çıkıyo. şimdide mide bulantısı ve halsizlik var ilaçları içmek için bikaç yudum bişey yedim o bile sanki boğazımda takılı kaldı yan etki yapıyolar büyük ihtimal ama bide dün akşamki iğneyi yapan kadının eli çok ağırmış kalçamda sanki darbe almış gibi kocaman morluk oluştu bacağım kasılmıştı akşam şimdi sadece ağrısı var.

ya çok dengesiz benimki ben bile tanıyamıyorum bi an geliyo bal börek bi an geliyo burnundan duman çıkarır. dengesiz canı ne isterse onu yapıyo işte kafaya koyduysa karda yağsa yapacak o programı. sabah bişey yapma temizlik falan sakın elleme ev temiz zaten bişey yok hem bende erken gelirim ben hazırlarım bişeyler dedi. ben klozetten kafamı kaldıramıyorum o bana bunları söylüyo sen dua ette ben akşam yatak döşek yatmiim dedim bende. şimdi hiçbişey ellemicem uzatcam bacakları yatcam bardak bile kaldırmıcam gelsin kendisi yapsın benim canım burnumda zaten

valla senin kozalakta amma dayaklıkmış bunu benim kozalak yapsaydı acayip kavga ederdim
benim ki de çağırmak istiyor her zaman evi birlikte temizliyoruz ikramlarda da bana yardım ediyor bakıyo kendisi çok yoruluyo o yüzden sık sık çağırmıyor vazgeçiyor

Al iste bu adamlarim hepsi boyle nerden olduklari farketmiyor, canim benimkide boyleydi cok konustum cok kavga ettim insan bir sorar bu evde ikiz yasiyoruz, ben sana saygi duyuyorsam sende bana saygi duy dedim.. Karicim benim boyle bir planim var ne dersin de insan.. Yok canim bunlar odun biz yavas yavas yontucaz onlari.. Birgun gene boyle yapti bizimki ben dedim evde yokum, naparsan yap.. Dedi nere gidicen hani hastasin, dedim yaticam cikmicam yatak odasindan gidenekadar millet hic umrumda degil ne dersin nasil aciklarsin ben senin umrunda degilimki nezaket edip adet yerin bulsun diye bile sormuyorsun bana.. Aynende oyle yaptim laptupumu kitabii suyumu eyvemi aldim yanima 6 saat cikmadim yatak odasindan zaten bisiler seyrederken uyumusum sadece tisimi tutmk cok zor geldi
Neyse o gun bugun sorar hayir dersemde bilir napicami kabul eder.. Bu arada Allah sifa versin canim yat dinlen bol bolilaclarin etkisidendir kusma bas donmesi fln, yat uyu vucudun toplasin biran once kendini.. Cok gecmis olsun, dikkat et kendine..

ben kavga etmiyorum sadece 1 defa laf söylüyorum o ona yetiyo şimdi akşamı bekliyorum gelince yine laf söylicem bütün gece atamıcak içinden.
hergün temizlik yapıyorum zaten ben ikramlarıda genelde o yapıyo hatta benim çayımı kahvemi bile kendisi tazeliyo. benim derdim misafirperverlik değil ben mide bulantısından duramıyorum sürekli tuvaletteyim. konuşmak bile istemiyorum ağzımı açasım gelmiyo ta boğazıma kadar çıkıyo sanki midemde ne varsa. bu yüzden konuşmak istemiyorum yatıp dinlenmek istiyorum sürekli ama misafir yanında nasıl oturayım.
nede olsa o yapıyo diye çağırıyo

elimi bile sürmicem hiçbişeye ikramlarınıda yapsın çayınıda demlesin ama huyudur kürtajdan ertesi gün eve misafir geldi onlarada cimcime rahatsız o uzanacak dedi herkes kendi çayını kendisi aldı hepsi çocukluk arkadası olduğu için kimse alınmıyo bide benim kocam biraz farklı ve herkes huyunu biliyo kimse alınmıyo ben söylerim akşam kızlara onlar yapar herşeyi diyo ya bende benim evime başkası karışınca içime sinmiyo pazar günü kahvaltıda arkadaslar vardı bulaşıkları makineye onlar dizdi içime sinmedi onlar gidince çıkardım hepsini kendim tekrar dizdim içime sinmiyoki başkasının yaptıkları :/

Düşünceli!!! kocam aradı şimdi sakın dışarı çıkma polen var çok dedi. kamelyayı yıka demişti sabah kamelyayı yıkıcaktım dedim boşver ben gelince yıkarım çok polen uçuyo dedi. allerjim var polene bide üstüne o binerse artık kendime yoğun bakım ünitesinden bi yatak beğenirim heralde :/

şimdi bi reklam seyrettim adam hamakta uyuyo kadın sesleniyo toparlan arkadaslar çaya geliyomuş diyo adamda yaa bu çaylar neden hep bizde içiliyo diye bağırıyo bizimde o hesap her program bizde yapılıyo :/

teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun....

yapma canım sen bişey sürme elini.. dikkat et kendine.. dediği gibi dışarıda çıkma bu havalar zaten nezle yapıyo. senin sabah beri zaten istifra etmekten boğazın ağrımıştır bide bahar nezlesi kapma benim boğazlarım feci durumda o ilaçların yan etki yapması sıkıntı oluşturmazmıymış bi doktoruna danışsaydın canım.. tez vakitte kurtul şu rahatsızlıktan da yaa.. Bidaha da ilaç içmek zorunda kalma Allahın izniyle düzelir herşey..
İnşallah akşamda sorunsuz güzel geçer.

polen allerjim var zaten bugün polen uçuyomuş dışarıda az önce aradı sakın dışarı çıkma çok polen var dedi. boğazım sanki zımparalanmış gibi hem şişti hemde acıyo dün aradım doktoru p.tesiye kadar geçmezse yan etkiler ara durum değerlendirmesi yapalım demişti. inşallah biter hepsi bidaha tek içeceğim ilaç bebeğimin vitaminleri için olur. zaten folacin kullanıyorum tek onunla devam edeyim inşallah.
çok teşekkür ederim canım bugünüde atlatırsam yarın bütün gün yatarım artık

oooooo maaaşalllahhhhh sein küçük hanımmı desem bey mi desem baya keyifçi çıkmışşşşşşşşşş çok tatlııı maaşşalllaahhhhhhhh büyütelim hep birlikteee rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza versinnnnnnnn

Kızlar kan sonuçlarımda çıktı.
Fsh 5,70
lh 7,22
estradiol 38,12
prolaktin 27,63
bu sonuçlardan anlayan birisi varmı???????????????????????

[QUOTE=ekinci;29864730]null[/QUOTE]
Ekinci değerlerin normalin altında mi üstünde mi kağıtlarda yaziyordur hem sen nasıl ebesin kız bilmiyor musunn
:)

Kiz gizemm bogaza mi gitmisss. off cok kiskandimmmmm...allahin antepindeyim bendeee deniz yok bisey yok. her haftasonu piknik mantigi var burda daa. adamlar kebap yellemeye merakliii burda...bende cok fena nezleyim...didarida cikamiyorum..

Bu ay da sanirim bebek yokk.. hic icime dogmuyor...uykum cok geliyodu oncekinde simfi hic oturmadigim saatlere kadar uyaniktim gece...sabahta erkenden kslktimm

Kiz bu adamlar sizden habersiniz nasi misafir cagiriyolar...
sen en iyisii aksam yatakta yat kalkacak halim yok dee ...bu ne yaa robotmusun sekerim sen..feminist damarim tuttu. :)

Kiz bu adamlar sizden habersiniz nasi misafir cagiriyolar...
sen en iyisii aksam yatakta yat kalkacak halim yok dee ...bu ne yaa robotmusun sekerim sen..feminist damarim tuttu. :)

valla şekerim az önce aradı ne yapıyosun nasıl oldun diye tuvaletin kapısına minder attım orda yatıyorum kafamı klozetten çıkaramıyorum hala dedim. hadi yaaa çok mu kötüsün yat bari dinlen biraz dedi onun için uğraşıyorum zaten dinleneyimde akşam insanların karşısında sapsarı çıkmayayım dimi ama dedim. hiç erteleyelim bile demiyo bende akşam insan yanında kusmazsam banada cimcime demesinler ne yapar eder kusarım zaten aklıma pis şeyler gelince zor olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…