- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.721
cimcimesultan özel mesaj kutun dolu
tüplerin için ameliyat ola caksan kesinlikle bi profa falan ol.ben gaziantepte yaşıyrm sen nerde yaşıyorsun.ben bi prof.a oldum 15 20 dk sürer dedi %10 açılır dedi ben yinede %10a rağmen ameliyat oldum ama ameliyatım 2saat sürdü başka birine yaptırsaydım belkide açılmazdı.
süt buharı adet biter bitmez yapmalısın bunun nedeni yumurtanın gelişmeden zarar vermeden olması lazım.ve iltihap söktürücü tüplerd ehafif yapışıklık avrsa açar diolar ama eğer kapalıysa amelşyattan başka çaren yok malesefbu konuda topiklerim var okuyabilirsin
Amin canim ins, Allah isteyen herkese nasip etsinhep beraber buyutelim ins..
canımmm maşşallaaahhh çokktatlı ya minicikkkk :)Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun sana inş :)
karnın büyüdümü onuda çek koy
cimcimeeee sakın elaleme hizmet ediyim deme zaten kuş kadaar bşeysin ağır şeyler kullanıyosun madem çağırıyo yapsın bu ne düşüncesizlik ya yat dinlen düzelmene bak sennn..
geldimmm kızlaaar kahvaltıdan sonra istinye parka gittik bissüüürüü bol ince totomu kapatan şeyler aldım2 tanede minicikkk zıbın aldım daha erken ama dayanamadım
sizz napıyosunuzzzzzzz
kis karnim var ama sanki cok yemisimde yemekten sonra siskinligi gibi :)) ole pek bisi belli degilCicilerinizi iyi gunlerde saglikla kullanin ins. ben daha hic bisi almadim benim bebise cinyeti belli olsun belki o zaman baslariz alis verise, hep goruyorum icim gidiyor baskalarinin bebislerine niyetle alip hediye ediyrum, persem gunu is yerindeki yunanli bir arkadasim var baba oldu oglusuna cok guzel bole denizci gibi tulum aldim birde beresi ver gorseniz yersiniz,.. :))
belli olur yakında amaasaoll canım bende unisex bişey aldım krem rengi :):)çok sevimli ya minicikkkkk o kadar şirinki gördüğüm herşeyi alcaktım babam tuttu kendime bişeyler aldım işte geldim akşam olmuş zaten :)
zaman geçmiyoooo:26:mide bulantıları ne zaman başlıyo hcg arttıkça başlarmış benim bat geçeli daha 2 gün oldu hcg dün 366ydı tahminen hcg kaçken başlar canımmm bi fikrin varmıı ?
Canim bilmiyorum hcg olarak zaten ben hamismiyim diye kan verdigimde 4 fln gecmisti 2805 cikmisti ama bulantilar icin en zor haftam 8-10 hafta araligiydi.. oda kusma birkac kes oldu sadece kuru bulanti ve ogurme ..
kus kızzz inadına hem de senin adamın üstüne kus da görsün anyayı konyayıvalla şekerim az önce aradı ne yapıyosun nasıl oldun diye tuvaletin kapısına minder attım orda yatıyorum kafamı klozetten çıkaramıyorum hala dedim. hadi yaaa çok mu kötüsün yat bari dinlen biraz dedi onun için uğraşıyorum zaten dinleneyimde akşam insanların karşısında sapsarı çıkmayayım dimi ama dedim. hiç erteleyelim bile demiyo bende akşam insan yanında kusmazsam banada cimcime demesinler ne yapar eder kusarım zaten aklıma pis şeyler gelince zor olmuyo
herkes bebişinin resimlerini koymuş face.kapak yapmış.iç geçirdim.hiç inanamıyorum ben de bir gün hamiş olayım,bebişim olsun falangün geçtikçe umutlar azalıyor
cimcimeeee sakın elaleme hizmet ediyim deme zaten kuş kadaar bşeysin ağır şeyler kullanıyosun madem çağırıyo yapsın bu ne düşüncesizlik ya yat dinlen düzelmene bak sennn..
kus kızzz inadına hem de senin adamın üstüne kus da görsün anyayı konyayıherkes çil yavrusu gibi dağılır.zira kusmuğa kim dayanabilir
herkes bebişinin resimlerini koymuş face.kapak yapmış.iç geçirdim.hiç inanamıyorum ben de bir gün hamiş olayım,bebişim olsun falangün geçtikçe umutlar azalıyor
öyle yapcam zaten canım umrumda değil az önce yine aradı bilerek açmadım 2 dk sonra ben aradım nerdesin diyo sence dedim hala mı kusuyosun diyo 1 hafta böyle bende memnun değilim ama oluyo işte dua etde akşam insan içinde kusmayayım dedim
aay biri benim yanımda kussa dayanamam bende kusarım o değilde bide gelenlerde kusarsa bide onlarınkini temizle ooooooofffff çok piiiiissss
olcaz canım olcaz bizde hamiş olcaz allahın izni ile. benim facem olsaydı tıkalı tüpümün resmini koyardım
adetin 4 gün geçincemi 2805 çıkmıştı oh maşşallah
benim salı günü 106ydı dün 366ydı.36 saatte artıyomuş.. sat 11 mart cuma gününe kese gözkür dimi canımmm 3300 küsür oluyooCanim simdi telden kontrol ettim adetin 34. gunu vermisim kan yani 5 gun gecikmis .. :)
benim salı günü 106ydı dün 366ydı.36 saatte artıyomuş.. sat 11 mart cuma gününe kese gözkür dimi canımmm 3300 küsür oluyoo
Ooo gozukur canim, 1500 ustu gozukuyor.. Kis sen daha keseyi gormeden, cicilermi aldin Allah iyiligini versin :))
Maşallah çok tatlıııııııoooooo maaaşalllahhhhh sein küçük hanımmı desem bey mi desem baya keyifçi çıkmışşşşşşşşşşçok tatlııı maaşşalllaahhhhhhhh büyütelim hep birlikteee rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza versinnnnnnnn
Maşallah çok tatlıııııııcinsiyeti belirlenmedimi henüz
Oyy kuzum yaKis o cenesi, boynu burnu bakip bakip agliyorum valla :)) Canim 12+1 de kendi doktorum kesin olmamaklaberaber bisey goruyorum soylememi istermisin dedi bende kesin degilse birdahakine ogreniriz o zaman dedim :)) 12+2 de dogum yapicam hastaneye gittim ilk kez hem ikili test icin ultrasona girdik, bebek cok hareketliydi doktor zor olctu 40dk surdu, sonra sordum cinsiyet icinde bisi soyleyebilirmisiniz diye dedi dah cok erken zaten adam bezdi olcumleri alirken bende ustelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?