HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cimcimesultan özel mesaj kutun dolu

tüplerin için ameliyat ola caksan kesinlikle bi profa falan ol.ben gaziantepte yaşıyrm sen nerde yaşıyorsun.ben bi prof.a oldum 15 20 dk sürer dedi %10 açılır dedi ben yinede %10a rağmen ameliyat oldum ama ameliyatım 2saat sürdü başka birine yaptırsaydım belkide açılmazdı.
süt buharı adet biter bitmez yapmalısın bunun nedeni yumurtanın gelişmeden zarar vermeden olması lazım.ve iltihap söktürücü tüplerd ehafif yapışıklık avrsa açar diolar ama eğer kapalıysa amelşyattan başka çaren yok malesefbu konuda topiklerim var okuyabilirsin

çok teşekkür ederim canım ben çanakkalede yaşıyorum doktor henüz net bişey söylemedi bana sadece ilaç tedavisi verdi bunları kullan adetin bitince gel operasyon durumuna bakarız dedi. bunu uygulayıp giderim doktora belki açılma olur açılmazsada artık nasipten öte yol yok deriz :/

Amin canim ins, Allah isteyen herkese nasip etsinhep beraber buyutelim ins..

canımmm maşşallaaahhh çokktatlı ya minicikkkk :)Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun sana inş :)
karnın büyüdümü onuda çek koy

cimcimeeee sakın elaleme hizmet ediyim deme zaten kuş kadaar bşeysin ağır şeyler kullanıyosun madem çağırıyo yapsın bu ne düşüncesizlik ya yat dinlen düzelmene bak sennn..

geldimmm kızlaaar kahvaltıdan sonra istinye parka gittik bissüüürüü bol ince totomu kapatan şeyler aldım 2 tanede minicikkk zıbın aldım daha erken ama dayanamadım
sizz napıyosunuzzzzzzz

kis karnim var ama sanki cok yemisimde yemekten sonra siskinligi gibi :)) ole pek bisi belli degil Cicilerinizi iyi gunlerde saglikla kullanin ins. ben daha hic bisi almadim benim bebise cinyeti belli olsun belki o zaman baslariz alis verise, hep goruyorum icim gidiyor baskalarinin bebislerine niyetle alip hediye ediyrum, persem gunu is yerindeki yunanli bir arkadasim var baba oldu oglusuna cok guzel bole denizci gibi tulum aldim birde beresi ver gorseniz yersiniz,.. :))

belli olur yakında amaasaoll canım bende unisex bişey aldım krem rengi :):)çok sevimli ya minicikkkkk o kadar şirinki gördüğüm herşeyi alcaktım babam tuttukendime bişeyler aldım işte geldim akşam olmuş zaten :)
zaman geçmiyoooo:26:mide bulantıları ne zaman başlıyo hcg arttıkça başlarmış benim bat geçeli daha 2 gün oldu hcg dün 366ydı tahminen hcg kaçken başlar canımmm bi fikrin varmıı ?

Canim bilmiyorum hcg olarak zaten ben hamismiyim diye kan verdigimde 4 fln gecmisti 2805 cikmisti ama bulantilar icin en zor haftam 8-10 hafta araligiydi.. oda kusma birkac kes oldu sadece kuru bulanti ve ogurme ..

kus kızzz inadına hem de senin adamın üstüne kus da görsün anyayı konyayıherkes çil yavrusu gibi dağılır.zira kusmuğa kim dayanabilir

herkes bebişinin resimlerini koymuş face.kapak yapmış.iç geçirdim.hiç inanamıyorum ben de bir gün hamiş olayım,bebişim olsun falangün geçtikçe umutlar azalıyor

herkes bebişinin resimlerini koymuş face.kapak yapmış.iç geçirdim.hiç inanamıyorum ben de bir gün hamiş olayım,bebişim olsun falangün geçtikçe umutlar azalıyor

ne biçim konuşuyosun be çok şükür sağlıklısın aa töbe töbeee :||||
neden azalıyomuş hem sanki 50 yaşındasın çok kızdım şimdi

cimcimeeee sakın elaleme hizmet ediyim deme zaten kuş kadaar bşeysin ağır şeyler kullanıyosun madem çağırıyo yapsın bu ne düşüncesizlik ya yat dinlen düzelmene bak sennn..

öyle yapcam zaten canım umrumda değil az önce yine aradı bilerek açmadım 2 dk sonra ben aradım nerdesin diyo sence dedim hala mı kusuyosun diyo 1 hafta böyle bende memnun değilim ama oluyo işte dua etde akşam insan içinde kusmayayım dedim

kus kızzz inadına hem de senin adamın üstüne kus da görsün anyayı konyayıherkes çil yavrusu gibi dağılır.zira kusmuğa kim dayanabilir

aay biri benim yanımda kussa dayanamam bende kusarım o değilde bide gelenlerde kusarsa bide onlarınkini temizle ooooooofffff çok piiiiissss

olcaz canım olcaz bizde hamiş olcaz allahın izni ile. benim facem olsaydı tıkalı tüpümün resmini koyardım

akşam akşam cidden kusarım görürsünüz kusmuktan muhabbet yapmayınız lütfenn

Kizlar sanki bizler cokmu farkliydik, valla sokakta hamile gorsem eve gelir gelmez saatlerce agliyordum.. Gerci hos simdide degisen bisi yok, milletin gobusu bebek arabalarindaki bebisleri gorunce artik oracikta agliyorum, Allah`im saglik vericekmi banada nasip edicekmidiye.. Cok sukur hersey yolunda durmek yilmak yok umut en guzel caba heleki uzulmek stres yapmak dahada zorlastiriyor bebisi beklem sureci beni o kdar sbiri yaptiki bakin daha ne bebise bisi aldim ne cinsiyeti kesinlesmeden ogrenmek istedim.. Allah`in takdiri nasipimizd ne var o gelicek, bol bol dua edin yedikleriz ictiklerinize dikkat edin siz gorevinizi yapinda gerisi Allahin takdiri, hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ..

Maşallah çok tatlııııııı cinsiyeti belirlenmedimi henüz

Kis o cenesi, boynu burnu bakip bakip agliyorum valla :)) Canim 12+1 de kendi doktorum kesin olmamaklaberaber bisey goruyorum soylememi istermisin dedi bende kesin degilse birdahakine ogreniriz o zaman dedim :)) 12+2 de dogum yapicam hastaneye gittim ilk kez hem ikili test icin ultrasona girdik, bebek cok hareketliydi doktor zor olctu 40dk surdu, sonra sordum cinsiyet icinde bisi soyleyebilirmisiniz diye dedi dah cok erken zaten adam bezdi olcumleri alirken bende ustelemedim

Son düzenleme:
Oyy kuzum ya Allah kucağımaza almayıda nasip etsin işallah .Tüm isteyen arkadaşlarımızada nasip etsin bu duyguyu yaşamayı işallah .Ben Kızları çok seviyorum her kese kız diyorum buda kız gibi geldi ama Hayırlısı Allahtan işallahhhhhhh .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…