- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.741
Selam kızlar nasılsınız ?
Selam canım valla ben pertim :s sabahtan beri full temizlik camlar koltuklar kapılara kadar silindi tül perde nevresim yıka dolap içleri Düzelt ev oh mis sabun kokuuo ama gel beni gör doğrulamıyorum sen nasılsın
canımmm maşşallaaahhh çokktatlı ya minicikkkk :)Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun sana inş :)
karnın büyüdümü onuda çek koy
cimcimeeee sakın elaleme hizmet ediyim deme zaten kuş kadaar bşeysin ağır şeyler kullanıyosun madem çağırıyo yapsın bu ne düşüncesizlik ya yat dinlen düzelmene bak sennn..
geldimmm kızlaaar kahvaltıdan sonra istinye parka gittik bissüüürüü bol ince totomu kapatan şeyler aldım2 tanede minicikkk zıbın aldım daha erken ama dayanamadım
sizz napıyosunuzzzzzzz
kis karnim var ama sanki cok yemisimde yemekten sonra siskinligi gibi :)) ole pek bisi belli degilCicilerinizi iyi gunlerde saglikla kullanin ins. ben daha hic bisi almadim benim bebise cinyeti belli olsun belki o zaman baslariz alis verise, hep goruyorum icim gidiyor baskalarinin bebislerine niyetle alip hediye ediyrum, persem gunu is yerindeki yunanli bir arkadasim var baba oldu oglusuna cok guzel bole denizci gibi tulum aldim birde beresi ver gorseniz yersiniz,.. :))
Canim bilmiyorum hcg olarak zaten ben hamismiyim diye kan verdigimde 4 fln gecmisti 2805 cikmisti ama bulantilar icin en zor haftam 8-10 hafta araligiydi.. oda kusma birkac kes oldu sadece kuru bulanti ve ogurme ..
herkes bebişinin resimlerini koymuş face.kapak yapmış.iç geçirdim.hiç inanamıyorum ben de bir gün hamiş olayım,bebişim olsun falangün geçtikçe umutlar azalıyor
Selam canım valla ben pertim :s sabahtan beri full temizlik camlar koltuklar kapılara kadar silindi tül perde nevresim yıka dolap içleri Düzelt ev oh mis sabun kokuuo ama gel beni gör doğrulamıyorum sen nasılsın
Kis ben bir makina camasir yikasim bir kahvalti bir ogle yemegi aksam yemegine halim yok.. Bizim oglan cicekleri yolmus onu bile supurmedim mutfakta yerler cicek yapragi dolu
Ayyy masallah sana diyelim
yaaa benmde çok alasım var hele kayınvalidem benden hevesliii ama ne bileymm elim varmıo dahaaa uzaktan bakıom ölee iç çeke çekeee
sağlıklaa bi gelsinlerdee giyisileri dolaplardan taşarr:)) rabbim hiç bir bebeği çıplak bırakmazzz
heycandan böle oluoz bizzz
aynen cnmm benmde 7. haftada bi başladıı şmdilerde azalsada devam ediooo... zor günlerr ama sayılı günler geçio işteeeee
canım bu bebekler öle zamanda geliolarkii sevince boğuolar annesini babasını.. bak görüceksinn rabbim senn için en güzel zamanı kararlamıştrr iikii bu zamanda olmuş diceksn oluncadaaaumutsuzlukk yookk amaaaaa
ohhh vallaa n güzell bnmde şu bulantılar tamamen kesilsin bnde yapıcam inşallahhhhevi bişiler götürüoo yada pskolojikk bana hep pis geliooo
aldım gitti valla erken erken Allah bi aksilik göstermez inş hiçbirimizee :)onlara baka baka sabrederm artık
buğün kocişle deniz kenarında piknik yaptıkk çok yediim için akşama acıkmam artk diodum ama nerdeeeee....
yine acıktımmm
hep açımmm
doyuramadm kendimiii
ne yicemi düşünmekten yoruluom yaaawwssss
içimdeki bebişş bayaaa yedi benii
aldım gitti valla erken erken Allah bi aksilik göstermez inş hiçbirimizee :)onlara baka baka sabrederm artık
canım merak etme o geleceği günü çok iyi biliyorGüzelim Bebeğim Herseyim Nerdesin Neden Cevap Yazmiyorsun Bana Cidden Bitirdinmi Herseyi Yapma Ne Olursun gel artık lütfen güldür yüzümüzü
buğün kocişle deniz kenarında piknik yaptıkk çok yediim için akşama acıkmam artk diodum ama nerdeeeee....
yine acıktımmm
hep açımmm
doyuramadm kendimiii
ne yicemi düşünmekten yoruluom yaaawwssss
içimdeki bebişş bayaaa yedi benii
bugün bütün bebişler deniz havası almışşş
bende babamlarla boğaza kahvaltıya gittiiimmm öyle çok istahım yok tek yediğim dondurma
bunu yazan kim acaba?
aynen yaa bu da bizim gibi bebek aşkıyla tutuşan bir anne işteBilmiyorum canim.. ama cok duygusal bi zamanda yazmisss...uzuldummm
ben bu ay pertim canım 2 cm kistim vardı kendi gitmesi için 3 ay bekledik vucut atmayınca bu ay doktor doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum bide yum yumlar yavaş çalışıyormu kist gitsin bu ay ona tedavisine bakacağız artıkBilmiyorum canim.. ama cok duygusal bi zamanda yazmisss...uzouldummm uzun suredir gorusemefik canim..sen naptinn. yum. gunlerindemisinn...
bikac gundur bayaa hadtayim cok az girebiliyorumm
ben bu ay pertim canım 2 cm kistim vardı kendi gitmesi için 3 ay bekledik vucut atmayınca bu ay doktor doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum bide yum yumlar yavaş çalışıyormu kist gitsin bu ay ona tedavisine bakacağız artık
canım kistim aralıktan beri var doktor küçük olduğu için kendisi atar demişti ilaç vermemişti bu ay verdi artık baktı vucut atmıyor evliliğim 2 yıl olacak nerdeyse ama biz yeni kavuşalı bir yıl oldu çocuğu da işte bir yıldır istiyoruz onu bekliyoruz :)Hadi yaaaa cok uzuldum.. kist yeni mi olusmus...valla bende hic dr.a gitmiyorum.... kendi haline biraktim..
canim hayirlisiyls tedavini ol. Yeni evliydin dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?