HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

O da ogretmen mi... ilk atsmalarda ayri yerlere mi dustunuz..
evet canım ya biz ilk başta sgk da memurduk ben bursa da o istanbulda sonra öğretmenliğe atandık o bursaya geldi ben maraşa şimdi onu da maraşa aldım bu kovalama sonucunda burda doğu hizmetini yapıyoruz işte

Yakinmisizz. bende antepteyim..gelirsen gezeriz tstlim...face gordum cok yakisiyosunuz esinle.
teşekkürler canım evet yakınız bizde bir ara eşimle demiştik antepe falan gidelim diye ama kimseyi tanımadığımız için orda vazgeçtik artık kısmet inşallah gelirsek takılırız birlikte

Kiz valla beklerim. sanko var alisveris merkezii...gezeriz. hayvanat bahcesii. varr. gelirseniz muhakkak beklerim. oylesine dil ucuyla demiyorum...tamam mi canimm

Artik tanidiginiz biri varrr... kalmal istemesseniz gunu birlik gelin gezdirelim...kari koca meslektas oldumuz icin anlasir eslerde herhslde

Son düzenleme:

Var canım ekle özlem Öztürk güler
Dün sızmışım yeni uyandım öylesine yorgunun ki hala ama güzel oldu güzel

Sende takip ettir tabi bilinçli olmak herzaman iyidir bak bu ay geliverir bebiş kistde gitmiş ohh mis

Kis ben bir makina camasir yikasim bir kahvalti bir ogle yemegi aksam yemegine halim yok.. Bizim oglan cicekleri yolmus onu bile supurmedim mutfakta yerler cicek yapragi dolu
Ayyy masallah sana diyelim

Canım bende 3 aydır toz süpür silden başka bişi yapmıyorum onuda cumartesiden cumartesiye ama artık resmen ewden soğudum batıyodu pisliği hele camlar şimdi bi mutfak dolapları bide banyo duvarları kaldı onlarda inş haftaya :) bahar temizliği yapanları gördükçe onlara aşeriyodum artık :))))))

canım ben de seni ekliycem müsadenle.şu bebek resmi olan mı?bi de sen ortak arkadas olmayınca kapalı gözüküyorsun.msj attım sana.

evet canım ya biz ilk başta sgk da memurduk ben bursa da o istanbulda sonra öğretmenliğe atandık o bursaya geldi ben maraşa şimdi onu da maraşa aldım bu kovalama sonucunda burda doğu hizmetini yapıyoruz işte
açık öğretim okuyan sen değil miydin?sen değilsen akşam iş çıkışında kursa giden kimdi yaf?

kız 2 cmlik kistin lafını etmişsin.alınıyorum bak.benimkisi baba gibi 5cm.benim kistim senin kistini döver3 ay ne diye bekledin ki?valla ben bu ay geçmezse hemen dğm kontrol hapı alıcam.onun keyfini bekleyemem.zati 1 ayım kist yüzünden heba oldu.geçen ay küstük heba oldu.ondan önceki ay zıkım olsun yurt dışına denk geldi.daha doğru zamanda mik mikleşemedim bile.

ananeme gitcem canım birazdan koyarım akşamaa :)

gez,gez.çocuk gezmeci olacak.
sen yine facemi açtın yemin ederim kaşınıyosunnnn:18:
face sanki kapanıyor mu?sadece dondurulabilyoooiki dakikalığına girip ne var ne yok bakıp tekrar donduruyorummm.hayalet gibiyim

banane ben de gelicemmmmm

Yolun dusse canim..basimin istunde yerin vaar...senin gibi tatlisb bi sekerr..
canım ben de seni ekliycem müsadenle.şu bebek resmi olan mı?bi de sen ortak arkadas olmayınca kapalı gözüküyorsun.msj attım sana.
Kizz senin face in yoktuu. koca kavgalar cikmisti. Tekrar mi actiinn

yok canım ben fen öğretmeniym o evinn olmasın
hııı o alabiler,hatırlayamadım.bir sürü örtmen var burda.bizim çocukların özel derse ihtiyacı olmayacak.edebiyat-türkçe özel dersleri benden,fen senden,ingilizce suşişesinden,ilkokul esradan....başka başkaaaaa :44:

canım 4 cm ın altındakilere hemen ilaç vermiyorlar bide kiste göre değişiyor galiba benim ki hemrojikkisti yanı kan pıhtısı galiba onu da vucut atıyor dedi doktor o yüzden bekledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…