- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.761
evet canım ya biz ilk başta sgk da memurduk ben bursa da o istanbulda sonra öğretmenliğe atandık o bursaya geldi ben maraşa şimdi onu da maraşa aldım bu kovalama sonucunda burda doğu hizmetini yapıyoruz işteO da ogretmen mi... ilk atsmalarda ayri yerlere mi dustunuz..
teşekkürler canım evet yakınız bizde bir ara eşimle demiştik antepe falan gidelim diye ama kimseyi tanımadığımız için orda vazgeçtik artık kısmet inşallah gelirsek takılırız birlikteYakinmisizz. bende antepteyim..gelirsen gezeriz tstlim...face gordum cok yakisiyosunuz esinle.
Kıyamam kız yorma kendini bu kadar böl işleri bikaç günde yap yazık bebe var sendebende iyiyim walla bugn doktora gittim kist mist kalmamış ben takip ettirmekten vazgeçmiştim ama doktor bırakma klomenle 2. Yada 3. Sefer daha iyi sonuç alıoruz dedi bende eh vardır bundada bi hayır diip tamam dedim bu ay sıkı çalışmamız lazım :)) çarşamba cuma gidicem bakıcak yumurtalara hayırlısı dielim Allahın dediği olur koca film izlio arkadaşıyla bende sıkıldım nette takılıorum senin face yoktu dimi özser ???
Kis ben bir makina camasir yikasim bir kahvalti bir ogle yemegi aksam yemegine halim yok.. Bizim oglan cicekleri yolmus onu bile supurmedim mutfakta yerler cicek yapragi dolu
Ayyy masallah sana diyelim
canım ben de seni ekliycem müsadenle.şu bebek resmi olan mı?bi de sen ortak arkadas olmayınca kapalı gözüküyorsun.msj attım sana.Var canım ekle özlem Öztürk güler
Dün sızmışım yeni uyandım öylesine yorgunun ki hala ama güzel oldu güzel
Sende takip ettir tabi bilinçli olmak herzaman iyidir bak bu ay geliverir bebiş kistde gitmiş ohh mis
Canım bende 3 aydır toz süpür silden başka bişi yapmıyorum onuda cumartesiden cumartesiye ama artık resmen ewden soğudum batıyodu pisliği hele camlar şimdi bi mutfak dolapları bide banyo duvarları kaldı onlarda inş haftaya :) bahar temizliği yapanları gördükçe onlara aşeriyodum artık :))))))
banane ben de gelicemmmmmKiz valla beklerim. sanko var alisveris merkezii...gezeriz. hayvanat bahcesii. varr. gelirseniz muhakkak beklerim. oylesine dil ucuyla demiyorum...tamam mi canimm
açık öğretim okuyan sen değil miydin?sen değilsen akşam iş çıkışında kursa giden kimdi yaf?evet canım ya biz ilk başta sgk da memurduk ben bursa da o istanbulda sonra öğretmenliğe atandık o bursaya geldi ben maraşa şimdi onu da maraşa aldım bu kovalama sonucunda burda doğu hizmetini yapıyoruz işte
Ohhh ohhh hayirli olsusunn gizpsummmm... iyi etmissinn. resmini koy bakalim burayaaaa
sen yine facemi açtın yemin ederim kaşınıyosunnnn:18:banane ben de gelicemmmmm
inşallah canım benim ki cana yakındır hemen anlaşır seninki ni bilmem tabi:) oraya gelirsek muhakkak haberleşiriz o zamanArtik tanidiginiz biri varrr... kalmal istemesseniz gunu birlik gelin gezdirelim...kari koca meslektas oldumuz icin anlasir eslerde herhslde
kız 2 cmlik kistin lafını etmişsin.alınıyorum bak.benimkisi baba gibi 5cm.benim kistim senin kistini döverben bu ay pertim canım 2 cm kistim vardı kendi gitmesi için 3 ay bekledik vucut atmayınca bu ay doktor doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum bide yum yumlar yavaş çalışıyormu kist gitsin bu ay ona tedavisine bakacağız artık
yok canım ben fen öğretmeniym o evinn olmasınaçık öğretim okuyan sen değil miydin?sen değilsen akşam iş çıkışında kursa giden kimdi yaf?
face sanki kapanıyor mu?sadece dondurulabilyoooananeme gitcem canım birazdan koyarım akşamaa :)
gez,gez.çocuk gezmeci olacak.
sen yine facemi açtın yemin ederim kaşınıyosunnnn:18:
banane ben de gelicemmmmm
Kizz senin face in yoktuu. koca kavgalar cikmisti. Tekrar mi actiinncanım ben de seni ekliycem müsadenle.şu bebek resmi olan mı?bi de sen ortak arkadas olmayınca kapalı gözüküyorsun.msj attım sana.
face sanki kapanıyor mu?sadece dondurulabilyoooiki dakikalığına girip ne var ne yok bakıp tekrar donduruyorummm. hayalet gibiyim
hııı o alabiler,hatırlayamadım.bir sürü örtmen var burda.bizim çocukların özel derse ihtiyacı olmayacak.edebiyat-türkçe özel dersleri benden,fen senden,ingilizce suşişesinden,ilkokul esradan....başka başkaaaaa :44:yok canım ben fen öğretmeniym o evinn olmasın
face sanki kapanıyor mu?sadece dondurulabilyoooiki dakikalığına girip ne var ne yok bakıp tekrar donduruyorummm. hayalet gibiyim
canım 4 cm ın altındakilere hemen ilaç vermiyorlar bide kiste göre değişiyor galiba benim ki hemrojikkisti yanı kan pıhtısı galiba onu da vucut atıyor dedi doktor o yüzden bekledik.kız 2 cmlik kistin lafını etmişsin.alınıyorum bak.benimkisi baba gibi 5cm.benim kistim senin kistini döver3 ay ne diye bekledin ki?valla ben bu ay geçmezse hemen dğm kontrol hapı alıcam.onun keyfini bekleyemem.zati 1 ayım kist yüzünden heba oldu.geçen ay küstük heba oldu.ondan önceki ay zıkım olsun yurt dışına denk geldi.daha doğru zamanda mik mikleşemedim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?