- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.781
deme kız nası kapanıyoooo?bana da deyiver.yapamadım ben.kurtar beni bu illetten.uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyoooooooootamamen kapanıyo canımmm yaptım biliyorumsaçmalama Allah korusun bi görcek sende ebeninkini görcen bu sefer
bugün de sen bana şeytan işareti koyuverAboooww korkulur sendennn
deme kız nası kapanıyoooo?bana da deyiver.yapamadım ben.kurtar beni bu illetten.uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyooooooooo
ayyyyyyyy:2:sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.tenk yu gizemim.sonra böleİlk olarak sağ üstte bulunan "Hesap" tıklanır. "Çıkış" kısmının hemen üstünde "Yardım Merkezi" var onu tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada " Facebook Kullanımı " var. Onun altında "Kaydol" var hemen yaınıda " Profil" var. "Profil" kısmını tıklayın. Açılan sayfada
"Profilinizi düzenleme" Başlığının altında "Hesap ayarları ve hesabı silme" var. Onu tıklayın, ardından açılan sayfada"Hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?" var tıklayın. Tıkladığınız zaman link genişleyecek, Altında yazı açılacak, yazının içinde "Burayı" tıklayarak isteğinizi gönderin . Açılan sayfada "Gönder"kısmını tıklayın. Açılan küçük sayfada üst kısma şifrenizi, alt kısma da verilen kodu girip, "Tamam"a basın. Daha sonra hesabınızın 14 gün içinde kapatılacağı ile ilgili bir yazı gelecek. Hesabınızı 14 gün boyunca açmazsanız hesabınız tamamen kapatılır.
selam kızlar nasılsınız hayırlı pazarlar.
yağmurlu ve soğuk bir pazar gününde yine evde tek başıma kaldım mide bulantılarım olduğu gibi devam iğnelerim çok şükür dün akşam bitti . dün akşam gelen bir arkadaşda süt buharını söyledi ablasına yapmışlar 3 hafta sonra ablası hamile kalmış umutlarım tavan yaptı
canımcım nerelerdesin, uzun zamandır göremiyordum seni hiç bir yerdeSelam cnim.bu dedigni bende topikte okudum.cok var hamile kalan.tam günü nezamanms peki.ben bgn 5.gündym.adetim bitti sayilr.bslasam mi ki?
Selam cnim.bu dedigni bende topikte okudum.cok var hamile kalan.tam günü nezamanms peki.ben bgn 5.gündym.adetim bitti sayilr.bslasam mi ki?
offf ya ben de evde yalnızım.dışarı çıkıp kendime bişeyler alayım dedim.canım hiç istemedi.yemek yaptım.bi güzel de yedim.çay yaptım şimdi de.valla sıkıntıdan yemeye verdim kendimi.sahi dün sen ne yaptın tatlım misafirlerle?ilaçlarının bu kadar yan etkisi olması normal mi?yararından çok zararı olmasın?doktora iyice sorsaydın.bi yeri düzeltirken başka yere bişi olmasın aman.herkes mik mikte heralde kimsecikler yok evde yalnızım burada vakit geçiririm diyodum ama burdada yalnız kaldım
bana kaderimin bir oyunumu bu
offf ya ben de evde yalnızım.dışarı çıkıp kendime bişeyler alayım dedim.canım hiç istemedi.yemek yaptım.bi güzel de yedim.çay yaptım şimdi de.valla sıkıntıdan yemeye verdim kendimi.sahi dün sen ne yaptın tatlım misafirlerle?ilaçlarının bu kadar yan etkisi olması normal mi?yararından çok zararı olmasın?doktora iyice sorsaydın.bi yeri düzeltirken başka yere bişi olmasın aman.
bence hiç öyle sık dişini bitsin diye düşünme.yan etkisi olan bişeyin yararı olacağını sanmıyorum.boşuna da içip bu kadar eziyet çekiyor olabilirsin.bu yğzden bir an evvel doktoruna danış.bana bu kadar kusmuk hiç normal gelmedi.zaten aldığın ilacı da çıkarmış oluyorsun.nasıl faydası ola ki?al bendende o kadar kendimi yemeye verdim bi koca leğen mısır patlattım yanına aldım kolamı hepsini yedim üstüne pasta yedim su içtim midem daha çok bulanır oldu :37
ne yapayım misafirler geldi solgun görünüyosun hayırdır dediler anlattım böyle böyle oldu dedim ya neden haber vermediniz gelmezdik başka akşam yapardık programı dediler olsun dedim Allahtan erkekler yanımızda oturmadı. gece iğneye gittim iğneden sonra çok acım oluyo uzattım bacakları.
hani sana demiştimya misafilerin yanında kuscam diye sende kocanın üstüne kus dedin akşam tam misafirler gitti benim kocam bi kustu hadi lavabodan o çıktı bu sefer ben kustum bütün gece sırayla klozete taşındık
yarın arıcam doktoru başım falan hiç durmuyo çok dönüyo iğneleri oldum bitti belki onların etkisidir çünkü en ağır antibiyotik iğneydi.
bakalım bu akşamda aynı şey olacakmı yarın duruma göre arıcam doktoru bi yandanda sık dişini 5 gün kaldı sonra rahatsın diyorum dediğin gibi inşallah zararı olmaz ama bakalım :/
bence hiç öyle sık dişini bitsin diye düşünme.yan etkisi olan bişeyin yararı olacağını sanmıyorum.boşuna da içip bu kadar eziyet çekiyor olabilirsin.bu yğzden bir an evvel doktoruna danış.bana bu kadar kusmuk hiç normal gelmedi.zaten aldığın ilacı da çıkarmış oluyorsun.nasıl faydası ola ki?
kız bak canım mısır çekti sayende.valla şiştim.onu da yersem patlıcammm.gören de aş eriyorum sanır
var var,dün de patlatmıştım.bulyonu bi mısırın içine koymuyordum,bi de ona koysam tam olacak.nerdeyse ekmek arası bulyon yiycemay haklısın aslında. ama geçen ay bçt yide kustum diye hemen bıraktım bu seferde aynı şeyi yaparsam sanki bebeğim gelmicek gibi geliyoiğneyi yaptırdıktan 2 saat sonra kustum hep. ağır geliyolar desem mide koruyucu içiyorum sabahları sırf bulantım olmasın diye ama faydası olmuyo sanki :26:
anacım btç yle kustuysan soğanı nasıl içeceksin merak ediyorum?ben de hayıta merak saldım bu sıralar,ama benim midemde hassas.dayanıp içebilir miyim bilmiyorum.pekmez bile içemiyorum düşün o kadarbu arada bugün pekmez içmeye başladım.antioksidan etkisi varmış ve yımırta yapıyormuş.pekmezi de burnumu kapatıp içiyorum,pkolu arkadasım pekmezle hamiş kaldı.ben de içeyim bare
patlat varsa kıs bide onu ye ben bide bulyon koyuyorum içine bol tuzlu oluyo
ay haklısın aslında. ama geçen ay bçt yide kustum diye hemen bıraktım bu seferde aynı şeyi yaparsam sanki bebeğim gelmicek gibi geliyoiğneyi yaptırdıktan 2 saat sonra kustum hep. ağır geliyolar desem mide koruyucu içiyorum sabahları sırf bulantım olmasın diye ama faydası olmuyo sanki :26:
patlat varsa kıs bide onu ye ben bide bulyon koyuyorum içine bol tuzlu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?