HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

selam kızlar..ben topiğin eski üyelerindenim...çok sık girmiyorum bu aralar. dolayısıyla henüz tanışmadıklarım var. mesela cimcimecim geçmiş olsun neyin var? iğne filan okudum..allah şifa versin tatlım.

ay onu bana aktar arkadasımda söyledi sen hayatta içemezsin soğanı onun yerine hergün sarımsak ye dedi bide süt buharını duydum onuda yapacam bakalım. pekmez nasıl içiyosun benim babamların üzüm bağları var onlar kendileri yapıyolar pekmezi ama bu yaşıma geldim toplasan 1 kilo pekmez yememişimdir hiç içim almıyo

sağolasın canım şubatta dış gebelikten kürtaj oldum o zaman bi problem yoktu hatta doktor korunma süresi bile vermedi dilersen hemen hamile kalabilirsin erken farkedildiği için rahimde ve yumurtalıklarında bi sorun yok tertemiz demişti ama çarşamba günü gittim tekrar sol tüp tıkanmış iltihabım çok fazlaymış bu şekilde hamile kalmana imkan yok dedi.
antibiyotik iğneler verdi haplar verdi vaj. kremler verdi hepsi antibiyotik olduğu için onlarda beni fena etkiledi 3 gündür içim dışıma çıktı kusmaktan bide bugün ishal başladı
ölcem galiba ben yaaa

Son düzenleme:
canımcım nerelerdesin, uzun zamandır göremiyordum seni hiç bir yerde
tedavin için sevkin olmuştu şehirdışına, ne yaptın doktorunu beğendin mi merak ettim seni

Cnim hersey cok iyi cikti.doktor korunmayi erkemw birakmissn hazirana kadar korunmalisn dedi.kan pihtlsmasi dahi yokmus.tsh hemogram yumurtaliklar rahm fln cok iyi dedi.klomeni duymustm site de.doktor sana veremem ddi.senin yumurta ve rahm cok iyi ddi.olmazmş.herneyse cnim böle iste buarada artik 28günde adet oluyorum adetlerim buay düzeldi ve 28e düstü cok şükür ben kendmden sunu anladm doktru dinlemelymism hakikaten ddgi gbi vucudum yeni otrdu resmen fark ettm .artik bundan snra nasip olur inş.

canım çok geçmiş olsun. kusura bakma konuyu bilmediğim için sordum umarım seni üzmedimantibiyotikler ağır gelir tabiki eğer miden hassas ise. allah korusun aklına öyle şeyler getirme..bak en azından sorunu tespit etmişler ne güzel.

yaa üzüm bağınız varsa ne güzel işte canım.en doğal olanını içersin.bak anlatayım.arkadaşım pkoluydu.3-4 ayda bir ilaçla regl oluyordu.1 yıldır da bebiş istiyordu.doktordan ilaçtan bıkmıştı.anneannesinden duymuş.şöyle yapmış : 1 çay kaşığından az tereyağını cezveye koy erisin,üstüne yarım çaybardağı pekmezi dök,bir taşım kaynat,üstüne de 1 çaybardağını tamamlayack kadar su koy,tekrar bi taşım kaynat.çok kaynamıycak.köpürünce kapat.suyu içebileceğin kadar koyabilirmişsin.her sabah aç karnına içilecek.arkadaşım 2 ay regl olmamış.bu şekilde pekmezi içimiş,pekmezin 21.günü doktora gitmiş,doktor sağlıklı bir yumurtan var.10gün günaşırı ilişki demiş.10 gün sonra test yaptı,şimdi hamiş
valla ben tereyağ koymuyorum,midem kaldırmıyor.nefes almadan içiyorum.daha doğrusu içtim,bugün 1.günümsen şanslısın babanın bağı varmış.bu şansı kaçırma.hayıttan,soğandan iyidir tadı.ben vişne suyu bile içemiyorum,düşün artık.midem çok hassas.

Cnim peki günde kc kere yapilio.bgn gece yapcm.üstne ilskiye grilmick dmi.yarim kilo süte yarim demet maydonz kaynatp buhara otrcz kyaft altta haliyle olmuck

sağolasın canım geçti ama bitmedi işte hala üzmedin tabi canım alıştım zaten şuna giden bebeğimden çok sağlığımı düşünüyorum :) midem çok hassas yaa zaten üzüldüğüm zaman bile hemen mideme vuruyo

kıs benim adetlerim düzenli saat şaşmaz bu kür adetmi düzenliyomuş anlamadım :|
ben üzüm bile yemiyorumki elimin altında olduğundan bıktım artık heralde
vişne suyu benimde midemi yakıyo ağzım acı acı oluyo :/

Cnim peki günde kc kere yapilio.bgn gece yapcm.üstne ilskiye grilmick dmi.yarim kilo süte yarim demet maydonz kaynatp buhara otrcz kyaft altta haliyle olmuck

biyerde 3 gün günde 3 defa yazıyodu biyerdede 5 gün üst üste yazıyodu. birisi günde 3 defa yapmış hemen yapıp kalkınca ilişkiye girmiş ve 3 gün yıkanmamış 4. gün yıkanmış. otururken belden aşağın sıcak dursun diye battaniyeye sarılı olcak hiçbişey olmıcak altında sen yerinden hiç kalkmıcan biri yardım etcek süt soğuyunca gidip ısıtcak falan diyodu. ama bunu yapan çocuk için yapmış bizim ilk önce iltihaptan kurtulmamız lazım sonrasında çocuk için tekrar yaparız nolcakki yeterki sağlığımız yerine gelsin :/
şahsen ben yarın yapmayı düşünüyorum sadece iltihap gitsin diye başlayacağım zaten ilaçlar bitince doktora gideceğim doktor iltihap sökülmüş derse adetin 5. günü başlarım çocuk için ama yok geçmemiş derse tekrar denerim artık yapacak bişey yok...

canım insallah gecer hıcbıseyın kalmaz enfeksıyon ve ıltıap etkılymıs bebek konusunda gercı bebegı gectım önce saglık..bende sanırım yok heralde doktr bu konuda bısey sölemedı ama ben yıne de bebek ıcın deneyım dıorum ..cevabın ıcın ayrıca teskkrler sende bıran öncesaglıgına kavusup ınsallah kavusursun bebegıne.

canım bişey merak ettim.doktor yumurtalığının iltihaplı ve tüpün tıkalı olduğunu nasıl anladı?alttan ultrasonla bakınca mı?çünkü ben tüplerin açık olup olmadığını anlamak için hsg yapılıyor diye biliyorum.bende de idrar yolu iltihabı oldu ya o da benim yumurtalıkları etkilemesin.

o zaman sen her yaptığın gece ilişkiye gireceksin canım. çorapla yat terliksiz dolaşma hatta evde yalnızken kalın giyin üşütmemen lazım bunu yaptıktan sonra.
çok teşekkür ederim tabiki bebek için katlanıyorum bu çileye ama 3 gündür midem ağzımdan çıkacak diye korkuyorum mahvoldum çocuğu falan geçtim şimdi önemli olan sağlığım bebeği sonra nasıl olsa yaparım. inşallah hep birlikte kavuşuruz bebeklerimize

canım pekmez adet düzenlemek içi değil kaliteli yumurta elde etmek için.

heee köy yumurtası gibi mi yada çift sarılı
tenkü beybi yarın sabah yapmaya başlarım manayla evde bulunan bi koca bidon pekmezin kapağı açılmış olur

hsg yi büyük ihtimal adetim bittiği gün yapacak canım. yani adetin bittikten 1 gün sonra ilişkiye girmeden gel demişti. elle muayene etti ördek gibi bişiiile kontrol etti ucunda büyüteç gibi bişey varmı borusunun onunla rahim ağzına baktı yara varmı diye sonra ultrasonla baktı sol tüpte ilk gittiğim güne göre kalınlaşma var içi iltihap dolmuş bu iltihap gebe kalmana engel dedi malum ben soldan yumurtluyorum.
bende tıkalı olup olmadığının hsg ile anlaşıldığını biliyodum ama kafam karıştı işte :/
sen atabildinmi canım iltihabını antibiyotik falan kullandın sonuçta.

bide bişey var kızlar ben bugün nezle veya grip olmamama rağmen ( gerçekten çok özür dilerim utanarak söylüyorum mideniz kalktı benden biliyorum ) balgam çıkarmaya başladım ilk başlarda tahmin edemedim ama şimdi durup dururken çıkarma isteği aklıma getirdi ilaçlar alttan üstten attırıyo galiba iltihabı

sonra nasıl olsa yaparım. inşallah hep birlikte kavuşuruz bebeklerimize ıhım degıl sadece acar ama bebek ıcın uygun zaman degıl sanırım en azından ben hemen wcyw kostum bgn

sonra nasıl olsa yaparım. inşallah hep birlikte kavuşuruz bebeklerimize ıhım degıl sadece acar ama bebek ıcın uygun zaman degıl sanırım en azından ben hemen wcyw kostum bgn

hayırlısı olsun canım rabbim uygun zamanı bilir inşallah o zaman en kısa zamandır

aynen canım ya arkadasın dediği gibi ben tıkalı olup olmadıgını sadece hsg bılır dıe bılıorum verılen sıvı yumurtlakllara ulasrsa ozaman acık degılse kapalı dıe bılıorum..bence baska doktrada görün en azından farklı bı göz..bana da doktr böyle gri bı alet taktı ıce dogru ıteledi biraz sonra ısıkla ınceledı..hafıf enfeksyn var bol su ıc ılaca grek yok dedı bol su ıcıorum dedıgı gıbı de gectı..aynı aletten mı bahsedıoz acaba..uff kadınların ne bu sıkıntısı yaaaa..bende kürtaj olmstum doktr korunmam gerektı neden korunmadın dedı cevap veremdım ya bıkere olunca ınsan daha cok cokk ıstıo..:44::44:

Slm kizlarrr..cimcimecim seni merak ettim. gecmisi okudum. aferin kiz sana misagirini agirlamissin... hayirdir. kocan niye kustu...

bende sogan kurunun 2. Evrsindeyim. gecen ay ilk kuru yaptoim. bu ay afeye 10 gun kala tekrarbasladim

bi kere olmayınca da insan çoooooooooooook istiyoooooooooooooo

He yaaa ne dogru soylemiss... ben subatta oylesine basladim nasilsa olur hemen dedim....ne bilim anacim boyle ugrasacagimi...bilsem daha oncebaslardim...olmayinca dahada kafaya taktim yaaa.

kızlar doktroa gittim bebek düşünüyoruz artık diye tüm tahlileri oldum smear testi ve ulstrason muayenesi vs. oldum şükür bir sorun yokmus.artık korunmayı bıraktık.Ama folik asit vermedi neden vermedi anlamadım?ben simdi ne zaman ilişkiye girsem bebiş olma olasılıgı cok fazla regl olduktan 14-16-18 gunler yüksek demişti bir arkadas.bugunde ilişkiye girdk.birde folik asiti ne zaman sonra vercek sorun olurmu ? doktorum daha yeni korunmayı bıraktıgım içinde 1 sene deneyin olmazsa öyle gel gene dedi.şimdi stres yaptım gerci bir ay oldu daha denememiz ama ne bileyim kafama takıldı bide devlet hastanesine gittim 5 dkcık durabiliyoz ya oda anca muayene felan yumurtlama günlerimi soramadım özelde ayrıntılı bilgi verirlermi özele giden varmı? alttan muayanede baya zorlanıyorum vajinısms sıkıntısını yenen biri olaraktan hala korkularım varda

28 günde bir regl oluyom
en son 25 martta adet oldum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…