- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.821
kızlar doktroa gittim bebek düşünüyoruz artık diye tüm tahlileri oldum smear testi ve ulstrason muayenesi vs. oldum şükür bir sorun yokmus.artık korunmayı bıraktık.Ama folik asit vermedi neden vermedi anlamadım?ben simdi ne zaman ilişkiye girsem bebiş olma olasılıgı cok fazla regl olduktan 14-16-18 gunler yüksek demişti bir arkadas.bugunde ilişkiye girdk.birde folik asiti ne zaman sonra vercek sorun olurmu ? doktorum daha yeni korunmayı bıraktıgım içinde 1 sene deneyin olmazsa öyle gel gene dedi.şimdi stres yaptım gerci bir ay oldu daha denememiz ama ne bileyim kafama takıldı bide devlet hastanesine gittim 5 dkcık durabiliyoz ya oda anca muayene felan yumurtlama günlerimi soramadım özelde ayrıntılı bilgi verirlermi özele giden varmı? alttan muayanede baya zorlanıyorum vajinısms sıkıntısını yenen biri olaraktan hala korkularım varda
28 günde bir regl oluyom
en son 25 martta adet oldum bu arada
canım merak etme o geleceği günü çok iyi biliyor
Topik mi nedir... yoksa topigin adini anlanadim...
dr kontrolyu yaptirdinmiii 1 yil sire veriypr dr. lar. sen doldurmussun..
haklısın canımahh be canım keşke kesin net bir formülü yok olsa bile döllenmelerin %50 bebiş oluyor sadece
Günaydın bebek hadi bakalım hayırlı işler :)Gunaydin kizlarr:)) bugun ilk is gunum bana sans dileyin iyi insanlarla karsilastirsin allah hepinizi cok seviyorum ve opuyorum :))
ayyyyyyyy:2:sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.tenk yu gizemim.sonra böleolmiiim gene.vedalaşım şunla. zaten dün spartacusü de kaybettim.gitti dağ gibi adam.helva kavurdum akşam.bizim herifle yedik.ruhlarına mevlütte mi okutsam pek severdim rahmetliyi
canım bu arada btç yi içemeyen sen,soğanı nası içeceksin bilmem.ben de hayıta merak saldım bu aralar.ama içebilir miyim emin değilim.pekmez özü içmeye başladım.pekmezi bile zorla,burnumu kapatıp içiyorum.pkoya iyi geliyormuş,antioksidan özelliği varmış veee yımırta yapıyormuşpkolu bi arkadasım pekmezle hamiş kaldı.ben de içmeye karar verdim.tadı diğerlerinde iyi bare.nefes almayınca içilebiliyo.
ebdacım bendede pko varya pekmez özü ne bende içeyim hemen doktor bile benden ümidi kesti bi çare bulmam lazım
günaydın kızlar geçmişi okumadan geldim ne var ne yok beni sorarsanız davetsiz misafirler var :) kahrolasıca kırmızılar geldi ama şükür çünkü bir an önce temizlenip önüme bakmam gerek.veeee adetim düzene girdi çok şükür 2 aydır 45 günde 1 oluyordum bu ay tam vaktinde geldi bak hoşuma gitti şimdi kırmızılar :)
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar geçmişi okumadan geldim ne var ne yok beni sorarsanız davetsiz misafirler var :) kahrolasıca kırmızılar geldi ama şükür çünkü bir an önce temizlenip önüme bakmam gerek.veeee adetim düzene girdi çok şükür 2 aydır 45 günde 1 oluyordum bu ay tam vaktinde geldi bak hoşuma gitti şimdi kırmızılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?