HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canikomlaaar size bu mesaji telefondan yaziyorum ne zormus bee :/ kocam mangal diye tutturdu bu havada topladi milleti geldik ama beniim burnumdaki sumuk bile dondu arabada oturuyorum suannnn

Bence sen adetin 12. Gununden baslaaa...erken yum. falan olabilir.. 12-14-16-18-20. Gunleri degerlendir

Gunaydin kizlarr:)) bugun ilk is gunum bana sans dileyin iyi insanlarla karsilastirsin allah hepinizi cok seviyorum ve opuyorum :))

günaydın kızlar cumartesi doktora gittim bisürü soruyla geldim yine
yumurtam çarşamba gunu 10mm'di cumartesi hala 10m olarak duruyodu büyümemiş progesteron testi yaptı eğer arada bizim kaçırdığımız bi çatlama olduysa ona bakalım ama sanmıyorum dedi tarlusal verdi pazartesi yada salı başla dedi ve klomen verdi adetin bitince 14.gün gel kontrole dedi ama ben geçen ay 18.gün yumurtladım zaten ve bir önceki muayenede bu ay daha geç çatlamasını bekliyorum demişti cumartesi gittiğimde adetimin 17.günüydü baktı yumurtalar aynı olunca direk tarlusal verdi yani bu ay daha çatlayıpta bebek olma ihtimali yokmu demek oluyo bu kullanmasam olmazmıki

birde eşimin tahlil sonuçlarına baktı tahliller temiz çıktı yavaşlık için 3ay vitamin kullancak dedim istersen 3ay bizde ara verelim vücudun dinlensin dedi bende ama bu oranlada hamile kalınabiliyormuş ben bıramak istemiyorum dedim tamam ozaman dedi şimdi acaba 3ay ihtimal yokmukide öyle söyledi bana
ya nolur bişeyler söleyin bana kafam iyice karıştı ve içimdeki umutlarım iyice kayboluyo dün eşimle dolaşmaya çıktık herkes bebeğini almış gezdirmeye çıkmış hava güzel olunca diyo eşim nasıl bakıyo onlara aynen bende baktım baktım iç geçirdim herkese olmucakmı acaba benim bebeğim yaaa

ebda bende çok üzüldüm kız dağ gibi adam bi romayı alamadan gitti ama en çokta gannicusa üzüldüm sevimli herif naısl ölürken bile sırıtıyo benim eşime anneme söylede helva yapsın dağıtsın diyo

ebdacım bendede pko varya pekmez özü ne bende içeyim hemen doktor bile benden ümidi kesti bi çare bulmam lazım

ebdacım bendede pko varya pekmez özü ne bende içeyim hemen doktor bile benden ümidi kesti bi çare bulmam lazım

geçmişin devamını okuyunca gördüm canım açıklamışsın da bu normal yemeklerde kullandığımız yemeklik teeryağımı olcak o yağ tuzlu pekmez tatlı zaten pekmez ağzıma koymam bide ikisi nasıl olcak kine
allahım beni sınıyo sanırım çörek otu ağzıma koymam çörek otu faydalı diye çörek otu yedim soğan normalde bile çoook nadir yerim hergün soğan suyu içiyorum şimdide pekmez rabbim herşeyin iyisini bilir tabide bari faydası olsa ya soğan içiyorum bir haftadır yumurtalar öyyle duruyo hiçbi değişme yok

günaydın kızlar geçmişi okumadan geldim ne var ne yok beni sorarsanız davetsiz misafirler var :) kahrolasıca kırmızılar geldi ama şükür çünkü bir an önce temizlenip önüme bakmam gerek.veeee adetim düzene girdi çok şükür 2 aydır 45 günde 1 oluyordum bu ay tam vaktinde geldi bak hoşuma gitti şimdi kırmızılar :)

merhaba merve hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inşallah

günaydın kıslar
bugün itibariyle göğüslerim ağrımaya başladı arada kasığıma ağrılarda giriyor hadi hayırlısı bakalım. valla hamiş olmasam bile adetim zamanında gelsin.

bizdeki umudun yarısı eşlerimizde olsa keşke.2 günümü zehir etti bana benimki resmen balon gibi gözlerle işe geldim.Ona göre bizim çocuğumuz olmazmış o öyle hissediyormuş.Demekki diyor biz anne baba olmayı haketmiyoruz.Herşey aynı anda mümkün olmuyor demekki dedi.İşin var kariyerin var senin ama dedi.Bende dedim yani beni suçluyorsun.Senin suçun yok sonucta sen istemedin böyle olmasını dedi.Belkide benden dolayı sende bunu çekiyorsundur ama bence olmaz çocugumuz dedi.Ben ki aylardır ne mücadeler veriyorum dedim şu an bile iğnelerimi oluyorum aşılama için.Sen destek olmazsan ben gitmeyeceğim dr a dedim.Yok sen git diyor biz elimizden geleni yapalım da ilerde keşke demeyelim dedi.O saniye başladım ağlamaya içim nasıl yandı anlatamam.hala da ağlarım işteyim zor tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…