- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.841
bizdeki umudun yarısı eşlerimizde olsa keşke.2 günümü zehir etti bana benimki resmen balon gibi gözlerle işe geldim.Ona göre bizim çocuğumuz olmazmış o öyle hissediyormuş.Demekki diyor biz anne baba olmayı haketmiyoruz.Herşey aynı anda mümkün olmuyor demekki dedi.İşin var kariyerin var senin ama dedi.Bende dedim yani beni suçluyorsun.Senin suçun yok sonucta sen istemedin böyle olmasını dedi.Belkide benden dolayı sende bunu çekiyorsundur ama bence olmaz çocugumuz dedi.Ben ki aylardır ne mücadeler veriyorum dedim şu an bile iğnelerimi oluyorum aşılama için.Sen destek olmazsan ben gitmeyeceğim dr a dedim.Yok sen git diyor biz elimizden geleni yapalım da ilerde keşke demeyelim dedi.O saniye başladım ağlamaya içim nasıl yandı anlatamam.hala da ağlarım işteyim zor tutuyorum kendimi.
günaydın arkadaşlar, nasılsınız. iyi bi hafta olsun hepimize....
kızlar galiba ben hamileyimmm. darısı sizlerin başına....ama biraz tedirginim. cuma test yaptım yaklaşık 1 saat sonra silik çizgi görmüştüm. cumartesi testi tekrarlamadan kasıklarımda bir ağrı oldu ardından biraz kanama. hah dedim adet oldum. içtim majezik.öğleden sonra yine sancım oldu, boğazlarım ağrıyodu, hastalandım diye tylolhot da içtim bi güzel. ama bi kaç damla kanamadan gerisi gelmedi... bugün yaptığım test de çift çizgi. ayyy bi sürü ilaç içtim bişey olmaz dimi...
canım ben de seni ekliycem müsadenle.şu bebek resmi olan mı?bi de sen ortak arkadas olmayınca kapalı gözüküyorsun.msj attım sana.
Gunaydin kizlarr:)) bugun ilk is gunum bana sans dileyin iyi insanlarla karsilastirsin allah hepinizi cok seviyorum ve opuyorum :))
günaydın kızlar nasılsınız?
Merhaba Elsel ne yaptın canım sen de bir gelişme varmı? ben bat günü fortel ultra hassas erken gebelik testi yaptım ama maalesef net bir şekilde negatif çıktıama hala adette olmadım bugün 2 gün gecikti
ayyy canım benim tebrik ederim,aynı anda yazmışız görmemiştim..Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
bizdeki umudun yarısı eşlerimizde olsa keşke.2 günümü zehir etti bana benimki resmen balon gibi gözlerle işe geldim.Ona göre bizim çocuğumuz olmazmış o öyle hissediyormuş.Demekki diyor biz anne baba olmayı haketmiyoruz.Herşey aynı anda mümkün olmuyor demekki dedi.İşin var kariyerin var senin ama dedi.Bende dedim yani beni suçluyorsun.Senin suçun yok sonucta sen istemedin böyle olmasını dedi.Belkide benden dolayı sende bunu çekiyorsundur ama bence olmaz çocugumuz dedi.Ben ki aylardır ne mücadeler veriyorum dedim şu an bile iğnelerimi oluyorum aşılama için.Sen destek olmazsan ben gitmeyeceğim dr a dedim.Yok sen git diyor biz elimizden geleni yapalım da ilerde keşke demeyelim dedi.O saniye başladım ağlamaya içim nasıl yandı anlatamam.hala da ağlarım işteyim zor tutuyorum kendimi.
günaydın arkadaşlar, nasılsınız. iyi bi hafta olsun hepimize....
kızlar galiba ben hamileyimmm. darısı sizlerin başına....ama biraz tedirginim. cuma test yaptım yaklaşık 1 saat sonra silik çizgi görmüştüm. cumartesi testi tekrarlamadan kasıklarımda bir ağrı oldu ardından biraz kanama. hah dedim adet oldum. içtim majezik.öğleden sonra yine sancım oldu, boğazlarım ağrıyodu, hastalandım diye tylolhot da içtim bi güzel. ama bi kaç damla kanamadan gerisi gelmedi... bugün yaptığım test de çift çizgi. ayyy bi sürü ilaç içtim bişey olmaz dimi...
tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah.....
ya warya şu adamları ıslak odunla döwcen. ne demek cocuğumuz olmaz ya canım kusura bakmada senin kocanı temiz bi dövmeli ayy yoksa seninki mi cocuk istemiyor :44:
bizim ne hissettiğimizi ne istediğimizi hiç anlamıyorlar ya. neden böyleler bende cok uyuz oluyorum.
ama sen sıkma canını ne güzel iğnelerinide oluyosun hayırlısı inşallah biran önce elat sahibi oluruz rabbim bizi görüyordur.
sen içini ferah tut canım sıkma kendini dök içini buraya.
Amin canım sağol. darısı tüm isteyenlere inşallah...
günaydın canım mutuz çozuksuz umutsuz bir hafta başı dah işte ne olsun sen nasılsın
Allah allah belki geç döllenme olmuştur. biraz daha bekle canım. inşallah tutmuştur...
canım ben hamile görünüyorum. ama sevinemiyorum henüz. başımdan o kadar kötü tecrübe geçtiki kalp atışını duyana kadarda inanamamam. sevinemem...ama betahcg yaptırmadım daha onu yaptırınca netleşir inşallah.....
Allah allah belki geç döllenme olmuştur. biraz daha bekle canım. inşallah tutmuştur...
canım ben hamile görünüyorum. ama sevinemiyorum henüz. başımdan o kadar kötü tecrübe geçtiki kalp atışını duyana kadarda inanamamam. sevinemem...ama betahcg yaptırmadım daha onu yaptırınca netleşir inşallah.....
canım üzülme erkekler bizim gibi deil bizim kadar duygusal olamıyorlar.bu bebek mevzusunu ben içimde bu kadar büyütüyorum eşim elimizden geleni yapıyoruz olursa olsun olmazsa Rabbim bilir diyor kader diyor. :) ona göre elinden geleni yapmak sadece sposları bırakmak :):) :) bizse kürler yaparım yok silkeleniriz sabaha kadar kalkmayız her duyduğumuz uygularız ovulasyonyaparız falan falan yani biyolojik olarak farklı işliyor erkeklerle herşeyimiz kızımmm biz anneyiz anne daha duygusalız bu yüzdennnn
sağol inşallah canım ama sabah biraz araştırma yaptım nette,geç döllenme olması için geç yumurtluyor olmak gerekiyormuş,ben tam zamanında 12. ve 13.günler çiftti yakalamıştım,ama hayırlısı tabi umarım vardır :)
tekrar tebrik ediyorum seni,çok canını sıkma bir kaç ilaç almışsın ama bildiğim kadarıyla majezik ağır bir ilaç değil,inşallah etkilememiştir,ama sen artık çok dikkatli ol tatlım sen zaten deneyimlisin,ilk üç ay yorma kendini,bak inşallah yavrucuğun sağlıcakla gelecekelselcim
çocuk istiyor ama herkesin patır patır olurken biz uğraşıyoruz diye (yani o değil ben uğraşıyorum)ümidi kesti galiba.Onun yaptıgı kanser oldugunu öğrenen birinin yüzüne öleceksin demekten farksız.İçim oyuldu resmen bende biliyorum belki zor bebeğimiz olacak ama hep içimde bir ümit taşımaya çalışıyorum rabbim beni üzmez diyorum.Doktora gidiyorum geliyorum bir çoğunuz bilir ameliyat bile daha yeni oldum.Ama çok kırıldım.hafta sonumu mahvetti dedi bu lafları çekti dısarı gitti.
noldu canım neyin var
canım cok sevindim hayırlı sağlıklı haberler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?