HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın arkadaşlar, nasılsınız. iyi bi hafta olsun hepimize....
kızlar galiba ben hamileyimmm. darısı sizlerin başına....ama biraz tedirginim. cuma test yaptım yaklaşık 1 saat sonra silik çizgi görmüştüm. cumartesi testi tekrarlamadan kasıklarımda bir ağrı oldu ardından biraz kanama. hah dedim adet oldum. içtim majezik.öğleden sonra yine sancım oldu, boğazlarım ağrıyodu, hastalandım diye tylolhot da içtim bi güzel. ama bi kaç damla kanamadan gerisi gelmedi... bugün yaptığım test de çift çizgi. ayyy bi sürü ilaç içtim bişey olmaz dimi...

Merhaba Elsel ne yaptın canım sen de bir gelişme varmı? ben bat günü fortel ultra hassas erken gebelik testi yaptım ama maalesef net bir şekilde negatif çıktı ama hala adette olmadım bugün 2 gün gecikti

canım üzülme erkekler bizim gibi deil bizim kadar duygusal olamıyorlar.bu bebek mevzusunu ben içimde bu kadar büyütüyorum eşim elimizden geleni yapıyoruz olursa olsun olmazsa Rabbim bilir diyor kader diyor. :) ona göre elinden geleni yapmak sadece sposları bırakmak :):) :) bizse kürler yaparım yok silkeleniriz sabaha kadar kalkmayız her duyduğumuz uygularız ovulasyonyaparız falan falan yani biyolojik olarak farklı işliyor erkeklerle herşeyimiz kızımmm biz anneyiz anne daha duygusalız bu yüzdennnn

ayyy canım benim tebrik ederim,aynı anda yazmışız görmemiştim..Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

canım ben de seni ekliycem müsadenle.şu bebek resmi olan mı?bi de sen ortak arkadas olmayınca kapalı gözüküyorsun.msj attım sana.

Ekle canımda mesajın gelmemiş kapakta ewt bebek var yeğenim profilde de düğün fotom var yada sen yolla ben eklim

Gunaydin kizlarr:)) bugun ilk is gunum bana sans dileyin iyi insanlarla karsilastirsin allah hepinizi cok seviyorum ve opuyorum :))

Hayırlı olsun canım inş iyi insanlarla karşılaşırsın :) bol şans

Merhaba Elsel ne yaptın canım sen de bir gelişme varmı? ben bat günü fortel ultra hassas erken gebelik testi yaptım ama maalesef net bir şekilde negatif çıktı ama hala adette olmadım bugün 2 gün gecikti

Allah allah belki geç döllenme olmuştur. biraz daha bekle canım. inşallah tutmuştur...
canım ben hamile görünüyorum. ama sevinemiyorum henüz. başımdan o kadar kötü tecrübe geçtiki kalp atışını duyana kadarda inanamamam. sevinemem...ama betahcg yaptırmadım daha onu yaptırınca netleşir inşallah.....

ayyy canım benim tebrik ederim,aynı anda yazmışız görmemiştim..Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

amin canım sağolasın. darısı başına inşallah. ama daha net değil idrar testine güvenemem. inşallah mutlu haberi burdan paylaşırım. daha kimsenin haberi yokkkkk..sizin dışınızda canlarım

ya warya şu adamları ıslak odunla döwcen. ne demek cocuğumuz olmaz ya canım kusura bakmada senin kocanı temiz bi dövmeli ayy yoksa seninki mi cocuk istemiyor :44:
bizim ne hissettiğimizi ne istediğimizi hiç anlamıyorlar ya. neden böyleler bende cok uyuz oluyorum.
ama sen sıkma canını ne güzel iğnelerinide oluyosun hayırlısı inşallah biran önce elat sahibi oluruz rabbim bizi görüyordur.
sen içini ferah tut canım sıkma kendini dök içini buraya.

tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah.....

çocuk istiyor ama herkesin patır patır olurken biz uğraşıyoruz diye (yani o değil ben uğraşıyorum)ümidi kesti galiba.Onun yaptıgı kanser oldugunu öğrenen birinin yüzüne öleceksin demekten farksız.İçim oyuldu resmen bende biliyorum belki zor bebeğimiz olacak ama hep içimde bir ümit taşımaya çalışıyorum rabbim beni üzmez diyorum.Doktora gidiyorum geliyorum bir çoğunuz bilir ameliyat bile daha yeni oldum.Ama çok kırıldım.hafta sonumu mahvetti dedi bu lafları çekti dısarı gitti.

günaydın canım mutuz çozuksuz umutsuz bir hafta başı dah işte ne olsun sen nasılsın

noldu canım neyin var

canım cok sevindim hayırlı sağlıklı haberler inşallah.

sağol inşallah canım ama sabah biraz araştırma yaptım nette,geç döllenme olması için geç yumurtluyor olmak gerekiyormuş,ben tam zamanında 12. ve 13.günler çiftti yakalamıştım,ama hayırlısı tabi umarım vardır :)

tekrar tebrik ediyorum seni,çok canını sıkma bir kaç ilaç almışsın ama bildiğim kadarıyla majezik ağır bir ilaç değil,inşallah etkilememiştir,ama sen artık çok dikkatli ol tatlım sen zaten deneyimlisin,ilk üç ay yorma kendini,bak inşallah yavrucuğun sağlıcakla gelecekelselcim

kizlar gunaydin,hastaneden geliyrm,kan verdim fsh,prolaktin tsh hepsine bakacaklar,pco olabilirmis canımı sıkti bu biraz,ama daha belli birsey yok ogleden sonra belli olacak

haklısın mervecim aslında onuda anlamaya çalışıyorum.Ama insan bu kadar düşüncesiz olmazki senin karın tedavi görüyor değil mi söylüyorum her zaman stres zararlı diye yokkkkk anlamıyor.Ben şimdi bu hafta nasıl aşılama yaptırayım inanmayan bir kocam varken.

çok teşekkür ederim canım tüm dileklerine. ilaç konusunda adet gecikmesi olana kadar yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz. ya hep ya hiç kuralı var diye biliyorum ama yine tedirgin oluyo insan. bundan sonra bişey içmem. şu an boğaz ağrım var ama dayanacam başka çarem yok.
belki 2 kere yumurtlamışsındır canım. onu takip ettinmi. hiç belli olmaz. ama olmazsa da üzülme. azimle herşey olur inşaalah Rabbim isterse...Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim

erkekler işte ne kadar düşüncesiz ya.
sen okadar emek veriyosun fedakarlık yapıyor o ise hiç.
benim eşimde aynı hiç ne dr giderken geliyor artık nede bişey konuşuluyor.
ovulasyon testi aldımda nasıl dalga geçti benimle.
internetten duyduğum herşeyi yapıyormusum bilmem neymiş falan... salak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…