HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kizlar gunaydin,hastaneden geliyrm,kan verdim fsh,prolaktin tsh hepsine bakacaklar,pco olabilirmis canımı sıkti bu biraz,ama daha belli birsey yok ogleden sonra belli olacak

hepsi mi aynı bunların yada bize bunlar mı denk geldi bilmem diyorumki ya sen hiç haber okumuyormusun kadının doğustan rahmi yok hamile kaldı akdeniz üniversitesinde rahim nakli ile karı koca yıllardır mücadele ediyorlarmıs.Ben ugraşamam diyor.Ben yalnızca Allaha sığınıyorum.İnşallah Allah nasip etsinde eşim utansın ne diyeyim.

ya işlerine öyle geliyo. ya da korkuyolar canım benim. erkekler kadınlar kadar güçlü değil maalesef. hepsi aynı inana bana...

Canım artık yeni aya calışmalar ovuşasyonda almıştın hadi bakalım inş Mayıs'da güzel haberler gelir

Sende az degilsin silik çizgi gördün nasıl o kadar ilaç içiyon o kadar yerleşme kanaması ağrısı konuştuk burada bence sen artık kan testi yaptır netleşsin durum inş sağlıkla kucağına alırsın :)

çift çizgileri gördükten sonra ovu.testini yapmayı bırakmıştım,hayırlısı canım bu ay olmassa önümüzde ki aylar olur inşallah,bir de itiraf edeyim ben yaz bebeklerini biraz daha enerjik buluyorum,kısmet olursa bahara yaza kucağımda olur inşallah

öyle canım bende hep yalnızım.bide benim eşimin işleri cok yoğun yüzünü gören cennetlik bazen.ne haftasonum var ne akşam dışarı cıkarız. hep yalnız başımayım yani.
insanlar yalnızlığı paylaşmak için evlenir ben kafa dinlemek için evlenmişim.tek başıma yaşıyorum evde.

amaan ne olsun işte cumartesi doktora gittim yine bi hüsran yine bi hüsran bi ton soru oluştu kafamda sabah yazdım size sordum ama heralde arada kaynadı çünkü kimse bişey yazmadı

okumadım canım geçmişi dur bi okuyayım.

Slm kizlarrr..cimcimecim seni merak ettim. gecmisi okudum. aferin kiz sana misagirini agirlamissin... hayirdir. kocan niye kustu...

bende sogan kurunun 2. Evrsindeyim. gecen ay ilk kuru yaptoim. bu ay afeye 10 gun kala tekrarbasladim

teşekkür ederim canım iki elim kanda bile olsa huyumdur geleni ağırlamadan göndermem ya zaten yakın arkadaslardı söyledim dedim durum böyle böyle onlarda bana üzüldü çekmediğin kalmadı 3 aydır diye :/
eşimin neler içtiğini sayayım canım : rakı, çay, şalgam suyu, kahve, bira bunların hepsini soğuk içince haliyle mide iflas etti oh canıma değsin iyi oldu

canım sakın üzme kendini. oluruna bırakın. eşinide mazur gör onlar bizim kadar hassas olamıyolar bak benimkide iğne yaptırmaya gittiğimizde arkadası vardı hastanede onun yanında neden bu iğneleri oluyosun sen hamilemisin yoksa dedi bende hayır koruuyorum işte hamile kalmamak için dedim sadece.
erkekler bi lafı söylerken nereye gittiğini sonunun nerde olduğunu tahmin etmiyolar malesef...

bak birde belki seyretmişsindir haberlerde.
kadının biri adetlerini düzensiz görüyomuş. ailesindede herkes erken menopoza girmiş ayrıca şeker tansiyon ve kollesterol hastasıymış. çok çocuk istiyomuş ama 3 sene çocuğu olmamış. 37 yaşında evlenmiş 3 sene istemiş olmamış doktorlarda olmaz demiş zaten. ama kadın tam ümidini kesmişken adetide kesilmiş heralde erken menopoza girdim diye iyice salmış kendini. hastalığıyla ilgili ilaçlarınıda hergün kullanmış tabi. bu arada mide gazı şikayetiyle doktora gitmiş doktorda 8 aylık hamile olduğunu öğrenmiş :) daha hamileliğe alışamadan çocuğunu kucağına almış. kocasıyla ikisi çocuğu nasıl seveceklerini bilmiyolar bi görsen nasıl seviniyolar. kadın bide kilolu hamile olduğunu kimse anlamamış. doktorlar korkmuş bu kadar ağır ilaçlarla çocukta sakatlık olur diye ama çocuk maşallah turp gibi sapasağlam ve sağlıklı.
canım sıkma canını ben geçmiş sayfalarda bi yazı yazmıştım bugünün dikeni yarının çiçeğidir diye. aynen öyle rabbim daha iyisini vereceği için bugün vermedi istediklerimizi...

çok teşekkür ederim canım. belki sende arkamdan gelirsin...

elsel canımmm tebrik ederimmmmm darısı başımıza inşallah :))

amin canım sağolasın....
canım bu kanama yerleşme kanaması gibideğildiki. daha önce yerleşme kanaması yaşadım 2 kez biliyorum. bu bildiğin kandı....o yüzden içtim yoksa içermiyim. kız bütün ay boynum başım ağrıdıda krem bile sürmedim. değil ilaç içmek.çektim sancısını. ama adet oldum sandım o yüzden içtim. doktorumu arayıp söyleyeceğim şu kan testini yaptırınca. benim doktorum ilaç konusuna fazla takılmıyor..adet zamanım daha gelmeden içtiğim için...

günaydın kızlar nasılsınız

ben hiç iyi değilim ilaçlar mahvediyo beni bugün süt ve maydonoz buharını yapacağım ilaç içmekten vazgeçtim tam kilo aldım derken şu 2 günde yine kilo verdim hem bu ilaçlar vücudumdan atılmadan nasıl hamile kalacağımki süt buharını yapıp adet olmadan doktora gideceğim tekrar.

teşekkür ederim cimcimem darısı tabiki başına inşallah. hayırlısyla bak her şey güzel olacak. bende bebeğimi kaybettim kasımda bak şimdi hamileyim biraz sabır ve inanaç gerisi Rabbimden.

ben ilaçlar yüzünden perişan oldum canım ben bu ayda hamile kalamam bak gör. belkide 3-5 ay hiç kalamıcam tabi başka problemler çıkarda süre yine uzarsa bilemem. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah...

günaydın didim özledim didim kimse yazmadı bana unutulmuşum

günaydın kuzummmmm bizde özlediiiikkk baksana halaya mendilleri hazırlıyoruz elselimiz hamileeee

doktorumu aradım sordum aklımdakileirn hemen hepsini tarlusalı verdiniz ama bu ay için hiçmi ümit yok o 10mm olan yumurta büyümez bebek olmaz diyemi düşünüyosunuz dedim yumurta büyümüyo ya 3güne bir geliceksin sürekli takip edicez sabırlı olup büyümesini beklicez yada ilacı içiceksin buay önümüzdeki ay klomenin dozunu artırcaz dedi yani içmeyip bekleyim nezaman olursa olsunda diyebilirmişim
diğer konuya gelince eşinin ilaçları bitene kadar 3 ay ara verelim dediniz eşimin şuanki değerleriyle olmazmıki ara verelim dediniz öyle bi ihtimal yokmu dedim olur tabiki olmaz değil ama ilaçlar bittikten sonra olması daha kolay olur dedi uff yaa herşey ihtimalle allahım olmucakmı benim bebeğim yaaa

şimdi bana bi akıl verin sizce napıyım tarlusalı içip önümüzdeki ay çift klomenle yenidenmi başlayım yoksa bekleyimmi bu uyuz yumurtaların büyümesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…