- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.861
erkekler işte ne kadar düşüncesiz ya.
sen okadar emek veriyosun fedakarlık yapıyor o ise hiç.
benim eşimde aynı hiç ne dr giderken geliyor artık nede bişey konuşuluyor.
ovulasyon testi aldımda nasıl dalga geçti benimle.
internetten duyduğum herşeyi yapıyormusum bilmem neymiş falan... salak şey
hepsi mi aynı bunların yada bize bunlar mı denk geldi bilmem diyorumki ya sen hiç haber okumuyormusun kadının doğustan rahmi yok hamile kaldı akdeniz üniversitesinde rahim nakli ile karı koca yıllardır mücadele ediyorlarmıs.Ben ugraşamam diyor.Ben yalnızca Allaha sığınıyorum.İnşallah Allah nasip etsinde eşim utansın ne diyeyim.
noldu canım neyin var
canım cok sevindim hayırlı sağlıklı haberler inşallah.
kizlar gunaydin,hastaneden geliyrm,kan verdim fsh,prolaktin tsh hepsine bakacaklar,pco olabilirmis canımı sıkti bu biraz,ama daha belli birsey yok ogleden sonra belli olacak
günaydın kızlar geçmişi okumadan geldim ne var ne yok beni sorarsanız davetsiz misafirler var :) kahrolasıca kırmızılar geldi ama şükür çünkü bir an önce temizlenip önüme bakmam gerek.veeee adetim düzene girdi çok şükür 2 aydır 45 günde 1 oluyordum bu ay tam vaktinde geldi bak hoşuma gitti şimdi kırmızılar :)
günaydın arkadaşlar, nasılsınız. iyi bi hafta olsun hepimize....
kızlar galiba ben hamileyimmm. darısı sizlerin başına....ama biraz tedirginim. cuma test yaptım yaklaşık 1 saat sonra silik çizgi görmüştüm. cumartesi testi tekrarlamadan kasıklarımda bir ağrı oldu ardından biraz kanama. hah dedim adet oldum. içtim majezik.öğleden sonra yine sancım oldu, boğazlarım ağrıyodu, hastalandım diye tylolhot da içtim bi güzel. ama bi kaç damla kanamadan gerisi gelmedi... bugün yaptığım test de çift çizgi. ayyy bi sürü ilaç içtim bişey olmaz dimi...
çok teşekkür ederim canım. belki sende arkamdan gelirsin...
çok teşekkür ederim canım tüm dileklerine. ilaç konusunda adet gecikmesi olana kadar yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz. ya hep ya hiç kuralı var diye biliyorum ama yine tedirgin oluyo insan. bundan sonra bişey içmem. şu an boğaz ağrım var ama dayanacam başka çarem yok.
belki 2 kere yumurtlamışsındır canım. onu takip ettinmi. hiç belli olmaz. ama olmazsa da üzülme. azimle herşey olur inşaalah Rabbim isterse...Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim
hepsi mi aynı bunların yada bize bunlar mı denk geldi bilmem diyorumki ya sen hiç haber okumuyormusun kadının doğustan rahmi yok hamile kaldı akdeniz üniversitesinde rahim nakli ile karı koca yıllardır mücadele ediyorlarmıs.Ben ugraşamam diyor.Ben yalnızca Allaha sığınıyorum.İnşallah Allah nasip etsinde eşim utansın ne diyeyim.
amaan ne olsun işte cumartesi doktora gittim yine bi hüsran yine bi hüsran bi ton soru oluştu kafamda sabah yazdım size sordum ama heralde arada kaynadı çünkü kimse bişey yazmadı
Slm kizlarrr..cimcimecim seni merak ettim. gecmisi okudum. aferin kiz sana misagirini agirlamissin... hayirdir. kocan niye kustu...
bende sogan kurunun 2. Evrsindeyim. gecen ay ilk kuru yaptoim. bu ay afeye 10 gun kala tekrarbasladim
çocuk istiyor ama herkesin patır patır olurken biz uğraşıyoruz diye (yani o değil ben uğraşıyorum)ümidi kesti galiba.Onun yaptıgı kanser oldugunu öğrenen birinin yüzüne öleceksin demekten farksız.İçim oyuldu resmen bende biliyorum belki zor bebeğimiz olacak ama hep içimde bir ümit taşımaya çalışıyorum rabbim beni üzmez diyorum.Doktora gidiyorum geliyorum bir çoğunuz bilir ameliyat bile daha yeni oldum.Ama çok kırıldım.hafta sonumu mahvetti dedi bu lafları çekti dısarı gitti.
çok teşekkür ederim canım. belki sende arkamdan gelirsin...
Canım artık yeni aya calışmalar ovuşasyonda almıştın hadi bakalım inş Mayıs'da güzel haberler gelir
Sende az degilsin silik çizgi gördün nasıl o kadar ilaç içiyon o kadar yerleşme kanaması ağrısı konuştuk burada bence sen artık kan testi yaptır netleşsin durum inş sağlıkla kucağına alırsın :)
elsel canımmm tebrik ederimmmmm darısı başımıza inşallah :))
insallah canim,rabbim hepimize sifa versin insallah,o sogan suyuda cok kotu yaa,ama sifa icin hersey mubah ne yapalim:)inş o polikistik denen illet sendede çıkmaz canım sonuçlar güzel çıkar inş çıkarsada hemen soğan suyuna başla
canım hayırlı olsun inş kan testindede pozitifi görürsün
günaydın didim özledim didim kimse yazmadı bana unutulmuşum
teşekkür ederim cimcimem darısı tabiki başına inşallah. hayırlısyla bak her şey güzel olacak. bende bebeğimi kaybettim kasımda bak şimdi hamileyim biraz sabır ve inanaç gerisi Rabbimden.
günaydın didim özledim didim kimse yazmadı bana unutulmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?