HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım günaydın,geçmişi biraz okudumda süt buharı inşallah iyi gelir cimcimem ben senden çok umutluydum,hala da umutluyum,inşallah hemen toparlıycak vücudun..bu kadar çıkarmaya iyi beslenmen şart tatlım,mideni bulandırmayan ama sağlıklı şeyler yemeye çalış,bol sebze meyve

canım ben sana daha öncedende söylemiştim sen benim geçen sene yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun.
lütfen beni dinle tabi sana kalmış ama gerçekten bütün kalbimle söylüyorum bebein olacak hemde hiç ummadığın anda.
klomeni kullanacaksın kullanırkende stres yapacaksın yine kendine öyle mi böyle mi diye büyüdümü aynımı...
sonra gitcen dr yine heyecanla biraz umut biraz umutsuzlukla.
biz stresten kaybediyoruz canım.
ben pkomdan soğan suyu sayesinde kurtuldum. tam 1 sene oldu tekrar etmedi.
pkodan kurtuldum artık soğan suyumu Allah ım mı yardım etti hamile kaldım ertesi ay.
ama kalp atışları durdu nasip olmadı. şuan bekliyorum.
tarlusalı iç ve adetin bittiğinde soğan suyuna başla.
ve eşini dinle 3 ay dinlen rahat bırak kendini ve o zaman hamile kalacaksınç özge söylemişti dersin inşallah

nesriiiiin kiz olur mu hic cuma gunu bas bas bagirdim burda nesros nerdesin ozledik diye,kusura bakma bugun herkes derdini anlatma cabasinda,kayipsin uzun zamandirrrr,elselcigim senide tebrik ederimmmmm

çok teşekkür ederim canım inşallah bugün süt buharına başlıyorum biyerde su buharınıda duydum aslında önce su buharını yapacağım hem iltihabın akıp akmadığını daha net görürürm eğer akmazsa o zaman süt buharını yapacağım adet olmadan gitmek istiyorum doktora yumurtlama tarihimi tam olarak öğrenmem lazım doktor bana adetin bittiği gün yumurtlama başlıyo sende demişti ve bende gecen ay yaptığım testlerde sadece adetin bittiği gün ve sonrasındaki gün çift gördüm çizgileri sonrakiler hep biri daha silikti. eğer öyleyse adetin bitiminde süt buharını yapamam aslında öyle olması gerekiyormuş ama ben yapamam yumurtalara zarar veriyormuş. bu yüzden adet öncesi yapmam lazım.
canım gram bişey istemiyoki ne yiyeyim bak hala ilaçlarımı içmedim 1 saat geçti içmem lazımdı ama yemek yiyemiyorum

günaydın didim özledim didim kimse yazmadı bana unutulmuşum

günaydın canım hafta başı yoğunluğu var yazıyorum ama geçmişi okuyamıyorum.yetişemiyorum kısların hızına.nasılsın canım?

canım geçmiş olsun ya off bu ilaçlar insanı mahfeder yaa. dikkat et beslenmene.

canım benim tabiki unutulmadın,nasılsın?şu işlerinin yoğunluğunu atlatta gel hemen,bak haziranda geliyor
geldim bilem kız hapım bitti adet görüyüm çalışma başlıyor ama hapın etkisi ne zman geçer bilmiyorum
nesriiiiin kiz olur mu hic cuma gunu bas bas bagirdim burda nesros nerdesin ozledik diye,kusura bakma bugun herkes derdini anlatma cabasinda,kayipsin uzun zamandirrrr,elselcigim senide tebrik ederimmmmm
ay giremedim net kesikdi burda olurmu kız biliyorum benimki latife

sağolasın canım soğan suyunu içiyorum ama nebiliyim başlarda soğan suyuna ilk başladığım günlerde çok umutluydum şifa olcak yumurtam büyücek bilmemne diye ama günde bir tanede olsa hem klomen kullandım hemde soğanın ilk haftası bitti ama yok olmadı işte o 3ay bırakmayı düşünmüyorum nihayetinde normalde ml'de 20milyon sperm olmsı normalmiş bununda %50si hızlı hareketli olsa 10milyon kaliteli bebek olma ihtimali olan sperm eder ki %50 hareketli olmuyomuş zaten daha düşük oluyormuş(%25-30 arası). eşimde ml'de 54milyon çıktı %7hızlı hareketli olduğuna göre 3milyon 780bin kaliteli sperm eder bide normal değerlere göre hızlı yaşayan sperm sayısı %72-74 deniliyor eşimde %84 yaşayan vardı bu sonuçlara göre olma olasılığı yüksek oyüzden ara vermeden devam edicem ama bu ay napsam bu ayıdamı daha önceki diğer aylar gibi es geçsem offf offff

hıımm canım adet bitiminde yapma o zaman,riskli olmasın ama kesin bir öğren öyle başla..tatlım canın istemesede yap mutlaka kahvaltı,o kadar ilaca bünyen dayanmaz ki,bir de en ağır antibiyotikler demiştin,en azından çavdar ekmeğine yada tam buğday ekmeğine bal sürüp ye tutsun seni

canım benim vakti zamanı gelince olucak üzülme canım benim. sabır biraz

canım geçmiş olsun ya off bu ilaçlar insanı mahfeder yaa. dikkat et beslenmene.

sağol canım midemi küçülttüler heralde yarım dilim ekmeği zor yiyorum yaaa bu böyle olmaz en kısa zamanda bi çare bulmam lazım

adet bitiminde diyo heryerde ama onlar çocuk için yapmış ben iltihap için yapacağım öncelikle. zaten iltihaptan kurtulursam çocukda gelir dimi. hepsi 1000 mg lık canım 5 tane ilaç düşün artık 5 bin mg ve hepsinin etken maddesi farklı belki etkileşim içindeler ben bilmiyorum bal kaymak yiyorum o bastırıyo biraz bide krem peynir sürüyorum ekmeğe tereyağ falan tiksinmiştim geçen sefer hala yiyemiyorum onu

canım benim vakti zamanı gelince olucak üzülme canım benim. sabır biraz

inşallah o vakit tez vakittir canım bu kadar uğraşıyorum bu ay yine olmazsa kesinlikle inzivaya çekileceğim en az 3 ay kendimi dinleyeceğim inşallah buna gerek kalmaz bebeğim geliverir 19 mayısta

sağolasın canım benim. bekle biraz istersen ya kanda sorun olursahala inanamıyorumda hamile olduğuma şaka gibi. sanki herzmanki gibi derdimi yazıyorum buraya...

tamam canım az daha bekleyelim ilk başlarda öyle olur kalpm atışını duyunca ve kıpırdamalarda asıl hamile olduğunu anlarsın

galiba bu ay yine hamile kalamadım çünkü gögüslerim şişti gögüs uçlarım acıyor ve aşırı duygusalım ( başka bahara kaldı benim bebek umutlarım:2:

Rabbim gönlüne göre versin canım. hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…