- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.881
görmedim nesrinim... nasılsın özlemezmiyiz özledik....merak ettik seni bayadır yoktun. nasılsın iyimisin şekerim...
günaydın kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim ilaçlar mahvediyo beni bugün süt ve maydonoz buharını yapacağım ilaç içmekten vazgeçtim tam kilo aldım derken şu 2 günde yine kilo verdim hem bu ilaçlar vücudumdan atılmadan nasıl hamile kalacağımki süt buharını yapıp adet olmadan doktora gideceğim tekrar.
günaydın kızlar cumartesi doktora gittim bisürü soruyla geldim yine
yumurtam çarşamba gunu 10mm'di cumartesi hala 10m olarak duruyodu büyümemiş progesteron testi yaptı eğer arada bizim kaçırdığımız bi çatlama olduysa ona bakalım ama sanmıyorum dedi tarlusal verdi pazartesi yada salı başla dedi ve klomen verdi adetin bitince 14.gün gel kontrole dedi ama ben geçen ay 18.gün yumurtladım zaten ve bir önceki muayenede bu ay daha geç çatlamasını bekliyorum demişti cumartesi gittiğimde adetimin 17.günüydü baktı yumurtalar aynı olunca direk tarlusal verdi yani bu ay daha çatlayıpta bebek olma ihtimali yokmu demek oluyo bu kullanmasam olmazmıki
birde eşimin tahlil sonuçlarına baktı tahliller temiz çıktı yavaşlık için 3ay vitamin kullancak dedim istersen 3ay bizde ara verelim vücudun dinlensin dedi bende ama bu oranlada hamile kalınabiliyormuş ben bıramak istemiyorum dedim tamam ozaman dedi şimdi acaba 3ay ihtimal yokmukide öyle söyledi bana
ya nolur bişeyler söleyin bana kafam iyice karıştı ve içimdeki umutlarım iyice kayboluyo dün eşimle dolaşmaya çıktık herkes bebeğini almış gezdirmeye çıkmış hava güzel olunca diyo eşim nasıl bakıyo onlara aynen bende baktım baktım iç geçirdim herkese olmucakmı acaba benim bebeğim yaaa
öyle canım bende hep yalnızım.bide benim eşimin işleri cok yoğun yüzünü gören cennetlik bazen.ne haftasonum var ne akşam dışarı cıkarız. hep yalnız başımayım yani.
insanlar yalnızlığı paylaşmak için evlenir ben kafa dinlemek için evlenmişim.tek başıma yaşıyorum evde.
aynen bende ben resmen kalabalıklar içinde yalnızım çünkü aileme anlatsam ne olacakki onları üzmekten başka.Allah seninde benimde isteyen herkesinde yüzünü güldürsün.Tek sığınamız yaradan o ne derse o olur.
günaydın didim özledim didim kimse yazmadı bana unutulmuşum
canım günaydın,geçmişi biraz okudumda süt buharı inşallah iyi gelir cimcimem ben senden çok umutluydum,hala da umutluyum,inşallah hemen toparlıycak vücudun..bu kadar çıkarmaya iyi beslenmen şart tatlım,mideni bulandırmayan ama sağlıklı şeyler yemeye çalış,bol sebze meyve
günaydın didim özledim didim kimse yazmadı bana unutulmuşum
günaydın kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim ilaçlar mahvediyo beni bugün süt ve maydonoz buharını yapacağım ilaç içmekten vazgeçtim tam kilo aldım derken şu 2 günde yine kilo verdim hem bu ilaçlar vücudumdan atılmadan nasıl hamile kalacağımki süt buharını yapıp adet olmadan doktora gideceğim tekrar.
öyle canım bende hep yalnızım.bide benim eşimin işleri cok yoğun yüzünü gören cennetlik bazen.ne haftasonum var ne akşam dışarı cıkarız. hep yalnız başımayım yani.
insanlar yalnızlığı paylaşmak için evlenir ben kafa dinlemek için evlenmişim.tek başıma yaşıyorum evde.
aynen bende ben resmen kalabalıklar içinde yalnızım çünkü aileme anlatsam ne olacakki onları üzmekten başka.Allah seninde benimde isteyen herkesinde yüzünü güldürsün.Tek sığınamız yaradan o ne derse o olur.
canım bende cok yanlızım dün pazardı bak bi Allah ın kulu arayıp napıon yalnız evde hadi çıkalım demedi.ama cumartesi hepsi arar bende araba varya hadi şuraya gidelim buraya gidelim.gıcıklar dün gece eşim geldiğinde de söyledim cumartesi telefonum susmuyor dedim pazarda bi Allahın kulu su kız yalnız hadi onuda alalım demiyolar. ne zaman araba lazım özge gel!
geldim bilem kız hapım bitti adet görüyüm çalışma başlıyor ama hapın etkisi ne zman geçer bilmiyorumcanım benim tabiki unutulmadın,nasılsın?şu işlerinin yoğunluğunu atlatta gel hemen,bak haziranda geliyor
ay giremedim net kesikdi burda olurmu kız biliyorum benimki latifenesriiiiin kiz olur mu hic cuma gunu bas bas bagirdim burda nesros nerdesin ozledik diye,kusura bakma bugun herkes derdini anlatma cabasinda,kayipsin uzun zamandirrrr,elselcigim senide tebrik ederimmmmm
canım ben sana daha öncedende söylemiştim sen benim geçen sene yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun.
lütfen beni dinle tabi sana kalmış ama gerçekten bütün kalbimle söylüyorum bebein olacak hemde hiç ummadığın anda.
klomeni kullanacaksın kullanırkende stres yapacaksın yine kendine öyle mi böyle mi diye büyüdümü aynımı...
sonra gitcen dr yine heyecanla biraz umut biraz umutsuzlukla.
biz stresten kaybediyoruz canım.
ben pkomdan soğan suyu sayesinde kurtuldum. tam 1 sene oldu tekrar etmedi.
pkodan kurtuldum artık soğan suyumu Allah ım mı yardım etti hamile kaldım ertesi ay.
ama kalp atışları durdu nasip olmadı. şuan bekliyorum.
tarlusalı iç ve adetin bittiğinde soğan suyuna başla.
ve eşini dinle 3 ay dinlen rahat bırak kendini ve o zaman hamile kalacaksınç özge söylemişti dersin inşallah
çok teşekkür ederim canım inşallah bugün süt buharına başlıyorum biyerde su buharınıda duydum aslında önce su buharını yapacağım hem iltihabın akıp akmadığını daha net görürürm eğer akmazsa o zaman süt buharını yapacağım adet olmadan gitmek istiyorum doktora yumurtlama tarihimi tam olarak öğrenmem lazım doktor bana adetin bittiği gün yumurtlama başlıyo sende demişti ve bende gecen ay yaptığım testlerde sadece adetin bittiği gün ve sonrasındaki gün çift gördüm çizgileri sonrakiler hep biri daha silikti. eğer öyleyse adetin bitiminde süt buharını yapamam aslında öyle olması gerekiyormuş ama ben yapamam yumurtalara zarar veriyormuş. bu yüzden adet öncesi yapmam lazım.
canım gram bişey istemiyoki ne yiyeyim bak hala ilaçlarımı içmedim 1 saat geçti içmem lazımdı ama yemek yiyemiyorum
ben ilaçlar yüzünden perişan oldum canım ben bu ayda hamile kalamam bak gör. belkide 3-5 ay hiç kalamıcam tabi başka problemler çıkarda süre yine uzarsa bilemem. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah...
günaydın kuzummmmm bizde özlediiiikkk baksana halaya mendilleri hazırlıyoruz elselimiz hamileeee
iyim canım net yoktu ondan giremedim valla çok özledim sizleri hapım bitti 3 güne adet olurumm çalışmalara başlıyorummmmmmmmmmmmmm bende
canım senide tebrik ederim çok sevindim hemen hamile ikonu yapıyorumhadi bakalım... gazan mübarek olsun :)))))))
canım senide tebrik ederim çok sevindim hemen hamile ikonu yapıyorum
canım geçmiş olsun ya off bu ilaçlar insanı mahfeder yaa. dikkat et beslenmene.
hıımm canım adet bitiminde yapma o zaman,riskli olmasın ama kesin bir öğren öyle başla..tatlım canın istemesede yap mutlaka kahvaltı,o kadar ilaca bünyen dayanmaz ki,bir de en ağır antibiyotikler demiştin,en azından çavdar ekmeğine yada tam buğday ekmeğine bal sürüp ye tutsun seni
canım benim vakti zamanı gelince olucak üzülme canım benim. sabır biraz
sağolasın canım benim. bekle biraz istersen ya kanda sorun olursahala inanamıyorumda hamile olduğuma şaka gibi. sanki herzmanki gibi derdimi yazıyorum buraya...
sağol canım midemi küçülttüler heralde yarım dilim ekmeği zor yiyorum yaaa bu böyle olmaz en kısa zamanda bi çare bulmam lazım
adet bitiminde diyo heryerde ama onlar çocuk için yapmış ben iltihap için yapacağım öncelikle. zaten iltihaptan kurtulursam çocukda gelir dimi. hepsi 1000 mg lık canım 5 tane ilaç düşün artık 5 bin mg ve hepsinin etken maddesi farklı belki etkileşim içindeler ben bilmiyorumbal kaymak yiyorum o bastırıyo biraz bide krem peynir sürüyorum ekmeğe tereyağ falan tiksinmiştim geçen sefer hala yiyemiyorum onu
inşallah o vakit tez vakittir canım bu kadar uğraşıyorum bu ay yine olmazsa kesinlikle inzivaya çekileceğim en az 3 ay kendimi dinleyeceğiminşallah buna gerek kalmaz bebeğim geliverir 19 mayısta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?