HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

özser canım test yaptım hafta sonu negatifti.bugün göğüslerim hafif acımaya başladı bel ağrım kalcama doğru indi.

canım sakın üzme kendini. oluruna bırakın. eşinide mazur gör onlar bizim kadar hassas olamıyolar bak benimkide iğne yaptırmaya gittiğimizde arkadası vardı hastanede onun yanında neden bu iğneleri oluyosun sen hamilemisin yoksa dedi bende hayır koruuyorum işte hamile kalmamak için dedim sadece.
erkekler bi lafı söylerken nereye gittiğini sonunun nerde olduğunu tahmin etmiyolar malesef...

bak birde belki seyretmişsindir haberlerde.
kadının biri adetlerini düzensiz görüyomuş. ailesindede herkes erken menopoza girmiş ayrıca şeker tansiyon ve kollesterol hastasıymış. çok çocuk istiyomuş ama 3 sene çocuğu olmamış. 37 yaşında evlenmiş 3 sene istemiş olmamış doktorlarda olmaz demiş zaten. ama kadın tam ümidini kesmişken adetide kesilmiş heralde erken menopoza girdim diye iyice salmış kendini. hastalığıyla ilgili ilaçlarınıda hergün kullanmış tabi. bu arada mide gazı şikayetiyle doktora gitmiş doktorda 8 aylık hamile olduğunu öğrenmiş :) daha hamileliğe alışamadan çocuğunu kucağına almış. kocasıyla ikisi çocuğu nasıl seveceklerini bilmiyolar bi görsen nasıl seviniyolar. kadın bide kilolu hamile olduğunu kimse anlamamış. doktorlar korkmuş bu kadar ağır ilaçlarla çocukta sakatlık olur diye ama çocuk maşallah turp gibi sapasağlam ve sağlıklı.
canım sıkma canını ben geçmiş sayfalarda bi yazı yazmıştım bugünün dikeni yarının çiçeğidir diye. aynen öyle rabbim daha iyisini vereceği için bugün vermedi istediklerimizi...

sağol canım .ne desek ne yapsak boş aslında.kafamdan atmaya çalıssamda başaramıyorum açıkcası.İnsan bir teselli bekliyor kocasından pat diyede bizim çocugumuz olmaz demesi beni çok üzdü.

günaydın kızlaarrr.. nasılsınız ben hiç iyi değilim
C.tesi günü k.valideme gittik tabi benim boğazlarım biraz ağrıyodu ağrısı arttı haftasonunu yatarak geçirdim.
şimdi geldim işteyim yine.. Sizde ne var ne yok.. ?
nesnesim hoşgeldin kuzum.. hadi gözün aydın ne çabuk geçti 3 ay.. Hadi bakılım adet dönemini de bitir ve çalışmalar başlasııınn

günaydınnnnnnnn herkeseee :)

günaydın şeker hoşgeldin...

sağol canım .ne desek ne yapsak boş aslında.kafamdan atmaya çalıssamda başaramıyorum açıkcası.İnsan bir teselli bekliyor kocasından pat diyede bizim çocugumuz olmaz demesi beni çok üzdü.

bende atamıyorum kafamdan. şimdi yaşasaydı şukadarlık olacaktık diye düşünüyorum hep ama stres taptıkça geriye atıyoruz gelmesini. benimki neler söyledi ilkinde. şimdide cimcime bakamaz çocuğa artık bakıcı tutarız ikisinede bakar hep hasta bu diyo bende istiyorumki birlikte büyütürüz yeterki sağlığınız yerinde olsun desin. ama yok. erkekler kalın kafalı onlar zaten sadece bizim adet sancımızı bir ay çekseler o zaman el üstünde tutarlar bizi ama onların rahatı iyi

geçmiş olsun canım havalar cok aldatıcı gidiyor.
bende adet olacağım zamanı bekliyorum cumartesi yada pazar. inşallah hamişimdir

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun canım ya evet çabuk geçti 3 güne adetim gelir ama bukez üstüne düşmeyecem üstüne düştükçe bişeyler oldu oluruna bırakacam

bende atamıyorum kafamdan. şimdi yaşasaydı şukadarlık olacaktık diye düşünüyorum hep ama stres taptıkça geriye atıyoruz gelmesini. benimki neler söyledi ilkinde. şimdide cimcime bakamaz çocuğa artık bakıcı tutarız ikisinede bakar hep hasta bu diyo bende istiyorumki birlikte büyütürüz yeterki sağlığınız yerinde olsun desin. ama yok. erkekler kalın kafalı onlar zaten sadece bizim adet sancımızı bir ay çekseler o zaman el üstünde tutarlar bizi ama onların rahatı iyi[/QUOTE]

aynen ya gecen hafta yumurta takibi için dr a gittim geç içeri hazırlan dediler bana ben masada bekliyorum üstümde bir örtü üstelik adetin 3.günü bekle Allah bekle.sağ tarafımdada hamileleri muayene ettikleri yatak var.Allahım dedim halime bak bir gün bende şurda uzanıp bebeğimin kalp atısını duyacak mıyım tabi sağlıkla.Anlayamıyorlar neler çektiğimizi hastaneye gitmek işkence zaten ordan oraya yolluyorlar.Düşük yaptıgımda çektiğim acı hala içimde vallahi.Demiyorki sende bizim için uğraşıyorsun olacak tabi neden olmasın.Sonrada evde güler yüz bekliyorlar.Allah bu çıktığımız yolda bizleri boş çevirmesin inşallah.Böyle buraya yazdıgım içinde beni affetsin ama paylaşmam gerek elimde değil.Eski insanlar herşeye sabredermiş dayanırmıs isyankar olmak istemiyorum bende.

geçmiş olsun canım havalar cok aldatıcı gidiyor.
bende adet olacağım zamanı bekliyorum cumartesi yada pazar. inşallah hamişimdir

ayy evet insan ne giyeceğini bilemiyo sonra gelsin hastalıklar. bide benim boğazım hemen kapar rahatsızlığı Allahtan haftasonuna geldide çok ilerlemeden kontrolü ele aldım :)
Hadi inşallah canım. Bu ay bebeğin seninledir..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sağol canım... sende doktor kontrolunu aksatma .. elbet büyüyüp çatlıyacak o yumyumlar.. fazlada üstüne düşme ama olur mu ? birazda oluruna bırakmaya çalış..

geçmiş olsun canım ya evet çabuk geçti 3 güne adetim gelir ama bukez üstüne düşmeyecem üstüne düştükçe bişeyler oldu oluruna bırakacam
sağol kuzumm... düşme tabi.. biz düştükçe nazlanıyo sıpalar.. inşallah bu ay şıp diye bebişin gelirr

canım erkekler hakkaten biraz duyarsız oluyor,bazen bende eşime bizim galiba çocuk olmayacak falan diyorum,ama bu istemediğim anlamına gelmiyor,belki o da öylesine söylemiştir..sen canını çok sıkma,biz elimizden geleni yapıyoruz,inşallah olacak bir gün,hepimizin bir günü var,beklemekten başkada çare yok canım..inşallah bebeklerimiz geldiğinde bu günleri hatırlamayacak kadar mutlu olacağız inşallah allahım hiç kimseyi çok bekletmez hayırlısıyla olur

inşallah canım inşallah dediğin gibi olur.Hepimizin yüzü gülsün tez zamanda inşallah.Vallahi korkuyorum kendimden psikolojim bozulmaya başladı .

rabbim bizimde kucağımızı doldurur canım elbet. sıramız gelmedi günümüz dolmadı demekki.
biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah ın hikmeti.
dert etme kendine.
bak yalnız değilsin bende varım benim gibi bebek bekleyenlerde var
hepbirlikte atlatacağız inşallah :)

kızlar ya ben şimdi adetliyim 4. gün ama miktar olarak az ve koyu renk geldi.göğüslerim hala acıyo.dr vücudun yeniden yumurtlmaya çalışıyor gerçek adet değil bu dedi.yani bu kanamayı tam olarak gene anlamadım.ultrasonda baktı ama gebelik falan olsa görünürmüydü.yani bu üstüne görme olabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…