HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah cimcimecim:)bugünlerde geçecek.Bu sınavdanda alnımızın akıyla çıkacağız.Allah büyük.

evet canım.
belim ağrıyor bir haftadır bugün göğülerimde şişmiş dokunulması zor bi hal aldı bide gece yüz üstü uyurken uyandım yan döndüm hemen.
inşalah hamişimdir.
meleğim yaşasaydı 21 nisan doğum tarihiydi. rabbim inşallah yeni bir melek verir bana bu ay.

kızlar ya bi bakın lütfen

dün eşimle markete gittik çok güzel tokalar vardı bende kızıma bunlardan alcam takcam dedim eşimde al çok beğendiysen dedi ayy alsammıki dedim sonrada farkında olmadan ama ya hiç beebğim olmazsa dedim artık olmucakmış gibi geliyo bana geçen ay herşey normaldi yumurta vardı çatadı o günlerde durmadan ilişki oldu ama olmadı bu ay yumurta bile oluşmadı ben boş hayalin peşinde koşuyorum

cuma 366 çıkmıştı kuşumm dur hesapliyim benim bugün 840 küsür olması gerek canımmmmm maşşallaahh herşeyin yolunda olduğunun ilk göstergesiiii

maşallah miniklerimize kuzummm Allah'ın izniyle karışıcak kırklarımız daha kan vermicem canikom p.tesi inş. keseyi görücez sen daha önce görücen dimi kuzum cumaydı :44:

sağolun kızlar cvplar için.göğüslerim ağrımasa gene şüpelemezdim.biraz daha bekleyip test yapayım en iyisi.

inşallah bu ay hamilesindir canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

maşallah miniklerimize kuzummm Allah'ın izniyle karışıcak kırklarımız daha kan vermicem canikom p.tesi inş. keseyi görücez sen daha önce görücen dimi kuzum cumaydı :44:

evet canım inş görürüz cumaya benim 3300 küsür oluyo :):)seninde pazartesiye böyle bişey olcak.ararım seni çıktığımda bide bişey dicemm daha bulantın falan yok dimii benim yokda bendemi bi gariplik var aceeebaa

sana cevap yazdım canım gördün mü

yok kuzucuk bende de öğle bişi hatta kocişe diyorum niye midem bulanıp başım dönmüyo daha erken yada bizde olmayabilir... İnş. canm ya çatlıcam stresten zaman geçsiiiinnn dr. çık mesajı gönder ahaha

hcg arttıkça bulantı başlıyomuş zaten başlasada hissetsek bişeyler kasıklarımda ara ara minik minik batmalar oluyo o kadar buda bişeydir

boş hayal diye bir şey yok olacaktır inşallah.Eşlerimize kızıyoruz lütfen bizde aynı karamsarlığa düşmeyelim.Kesin olacak yada kesin olmayacak demek şirke girer.Herşeyi allah bilir biz ümitli olmak zorundayız.Elimizden geleni yapıp gelmeyenler için ellerimizi açıp dua etmeliyiz.

çokmu miden bulanıyo seninn kuşummm
uyumaya çalışsan bişeyler yiyebildinmiiii
gitsin iltihaplar dayan biraz daha bulanmasın miden yaaaaa

hemde ne bulanmak canım yaa 4 gündür ayağımda çorap sırtımda hırkayla yatıyorum sırf üşütmiimde çoğalmasın iltihap diye ama bilmiyorum bu akşam süt buharını denicem kuşum inşallah onun faydasını görürüm. bikaç yudum zorla yedim ilaçları içmek için uyuyamıyorumki yattıkça halsizlik çöküyo az sonra temizlik yapcam şimdi biraz dinleneyim. inşallah şu süt buharı fayda sağlarda bidaha ilaç kullanmak zorunda kalmam

hcg arttıkça bulantı başlıyomuş zaten başlasada hissetsek bişeyler kasıklarımda ara ara minik minik batmalar oluyo o kadar buda bişeydir

bana da ince sızı şeklinde oluyo bişiler ama panikliyorum hemen hiç ağrım olsun istemiyorum:44: ben nerdeyse pc yi alıp lavaboda çalışcam hep çişim var yauuuuu

Arkdaşlar bu arada rabbim dileğen herkeze nasip etsin hep dua ediyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…