- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.941
hemde ne bulanmak canım yaa 4 gündür ayağımda çorap sırtımda hırkayla yatıyorum sırf üşütmiimde çoğalmasın iltihap diye ama bilmiyorum bu akşam süt buharını denicem kuşum inşallah onun faydasını görürüm. bikaç yudum zorla yedim ilaçları içmek için uyuyamıyorumki yattıkça halsizlik çöküyo az sonra temizlik yapcam şimdi biraz dinleneyim. inşallah şu süt buharı fayda sağlarda bidaha ilaç kullanmak zorunda kalmam
bana da ince sızı şeklinde oluyo bişiler ama panikliyorum hemen hiç ağrım olsun istemiyorum:44: ben nerdeyse pc yi alıp lavaboda çalışcam hep çişim var yauuuuu
Arkdaşlar bu arada rabbim dileğen herkeze nasip etsin hep dua ediyorum inanın
ne temizliği bu halde iyice kötü etmek için kendini elinden geleni yapıyosu valla ev zaten temizdir yapma bişey uzan dinlen ya geçsin hemen.zorlada olsa bişeyler yemeye çalış hafif bişeyler en azındann.iltihap nedir ki senin azminin yanında halt etmiş gitmiştir bile belki bu kadar ilaca otlara idrarda falan bi değişiklik varmı akıyodur belkiii
ya dünde yapmadım heryer toz oldu saçlarım çok dökülüyo bide
otları içemiyorum canım 2 gündür midem çok bulanıyo su bile içemiyorumki onu içeyimama akıyo ben çok net hissetmesemde günlük ped var batıyo hep bide hem sağ hem sol iki tarafımdada ağrı var
işe yarıyo demekkii oh ne güzel dayan biraz daha çok yorma kendini bari yavaş yavaş yap
sana cevap yazdım canım gördün mü
öyle yapcam zaten daha ütüde var ama kolumu kaldırcak halim yok yaa
boş hayal diye bir şey yok olacaktır inşallah.Eşlerimize kızıyoruz lütfen bizde aynı karamsarlığa düşmeyelim.Kesin olacak yada kesin olmayacak demek şirke girer.Herşeyi allah bilir biz ümitli olmak zorundayız.Elimizden geleni yapıp gelmeyenler için ellerimizi açıp dua etmeliyiz.
başlatma ütünebu halde ben senin yerinde olsam yataktan çıkmam halden anlasınlar azcık kendini ne diye yoruyosun canının kıymetini bil temizlik herzaman yapılır.
orası öyle ama ev çok fena oldu yaaaa midem daha çok bulanıyo ben temizlik hastası olmuşum galiba dün yapamadımya bugün sürünsemde yinede yaparım biliyorum huyumu :26:
21 nisan bat 7 gün var daha
Erkenmiş canım negatif çıkması normal sakın ol azcık inş vardır ağrılarda varsa normal olabilir hadi hayırlısı
bana da ince sızı şeklinde oluyo bişiler ama panikliyorum hemen hiç ağrım olsun istemiyorum:44: ben nerdeyse pc yi alıp lavaboda çalışcam hep çişim var yauuuuu
Arkdaşlar bu arada rabbim dileğen herkeze nasip etsin hep dua ediyorum inanın
aaa.. periii sen ne zaman öğrendin??hayırlı olsun kuzuumm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
amin inş. kuzucukdarısı başına 12 nisan da hem idrar hem kanda öğrendim canım
çok şaşırdım çoookta sevindim.. değerlerinde çok güzel maşallahh amin canım amiiinn
belirti neyin oldumuydu yoksa öle içine mi doğdu :)
inan bende çok şaşırdım belirti filan olmadı ateş ölçüyorum biliyosun ordan anladım yoksa hayatta anlamazdım
inşallah canım hamişimdir.hayırlısı. sağol canım. seni ve minnik kuzuyu öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?