HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ne temizliği bu halde iyice kötü etmek için kendini elinden geleni yapıyosu valla ev zaten temizdir yapma bişey uzan dinlen ya geçsin hemen.zorlada olsa bişeyler yemeye çalış hafif bişeyler en azındann.iltihap nedir ki senin azminin yanında halt etmiş gitmiştir bile belki bu kadar ilaca otlara idrarda falan bi değişiklik varmı akıyodur belkiii

benim geçti o tuvalet olayıpanikleme ben sordum doktorada normal dedii

ya dünde yapmadım heryer toz oldu saçlarım çok dökülüyo bide
otları içemiyorum canım 2 gündür midem çok bulanıyo su bile içemiyorumki onu içeyim ama akıyo ben çok net hissetmesemde günlük ped var batıyo hep bide hem sağ hem sol iki tarafımdada ağrı var

işe yarıyo demekkii oh ne güzel dayan biraz daha çok yorma kendini bari yavaş yavaş yap

benim eşimde tam tersi işte ben karamsarlığa düşüyorum diye kızıyo biliyorum oda üzülüyo ama sanki umrunda değilmiş gibi çok rahatmış gibi davranıyo insan düşünmeden edemiyoki ya olmazsa diye ee okadar ot okadar ilaç olmuyo bişey işte rabbim herşeyin hayırlısını herşeyin iyisini bilir tabiki evlenirken kesin sorunlar çıkcak çok zor olcak diye düşünüyodum ama allaha şükürhiç bi sorun çıkmadan biz birden evlendik demekki o sıkıntıyı bebeğim olsun diye çekicekmişim

başlatma ütüne bu halde ben senin yerinde olsam yataktan çıkmam halden anlasınlar azcık kendini ne diye yoruyosun canının kıymetini bil temizlik herzaman yapılır.

orası öyle ama ev çok fena oldu yaaaa midem daha çok bulanıyo ben temizlik hastası olmuşum galiba dün yapamadımya bugün sürünsemde yinede yaparım biliyorum huyumu :26:

aaa.. periii sen ne zaman öğrendin?? hayırlı olsun kuzuumm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

çok şaşırdım çoookta sevindim.. değerlerinde çok güzel maşallahh amin canım amiiinn
belirti neyin oldumuydu yoksa öle içine mi doğdu :)

inan bende çok şaşırdım belirti filan olmadı ateş ölçüyorum biliyosun ordan anladım yoksa hayatta anlamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…