- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.961
inşallah o ateş ölçüm yöntemi bana da getirir bu ay bebeğimi ateş tablonu bi görebilmem mümkün mü pekii :26:
kızlar kızlarrrrr ben geldimsizlere bişi söylücem şey sorcam. dün test yaptım adet tarihimden iki gün önce yani.tes yapar papmaz yavaş yavaş kırmızı tek çizgi oldu uff yine olmadı diye gectim odaya test klozetin üstünde kaldı olece 1 saat sonra falan anemlere gtçektik eşim aradı hazrln dye aklıma geldi test iyice bi yaklaştım ışığa tutunca ikinci çizgiyi çok az gördüm gbi oldum ama pembe renk yoktu sadece 2 çizgi işareti bellydi ama iyice bakıldgında ole.neyse sonra gece eve geldik eşime sana bişi göstercm ama hmen kapılma benim gördgüm ikinci çizgyi görüyomusun dedm ışıga tuttk oda gördü..sabah tekrar baktım hava kaplıydı gerci elktrklrdeyoktu ışığa tutmk için pek iyi görmdim o hyalet çizgi ortalıklarda yok hiç bi anlm veremedim snirlndim testi parcldım çöpe attım.aklım çok karışık yarın adet tarhim. tek ben görsem yalışlık oldu heves derim gecerm ama akşam eşimde görmüştü
Evinimmmm sabret canım yarın tekrar yap bakalım geçen ay da bana aynısı oldu çünkü hayalet gibi bir çizgi vardı sonrasıı kırmızııkızlar kızlarrrrr ben geldimsizlere bişi söylücem şey sorcam. dün test yaptım adet tarihimden iki gün önce yani.tes yapar papmaz yavaş yavaş kırmızı tek çizgi oldu uff yine olmadı diye gectim odaya test klozetin üstünde kaldı olece 1 saat sonra falan anemlere gtçektik eşim aradı hazrln dye aklıma geldi test iyice bi yaklaştım ışığa tutunca ikinci çizgiyi çok az gördüm gbi oldum ama pembe renk yoktu sadece 2 çizgi işareti bellydi ama iyice bakıldgında ole.neyse sonra gece eve geldik eşime sana bişi göstercm ama hmen kapılma benim gördgüm ikinci çizgyi görüyomusun dedm ışıga tuttk oda gördü..sabah tekrar baktım hava kaplıydı gerci elktrklrdeyoktu ışığa tutmk için pek iyi görmdim o hyalet çizgi ortalıklarda yok hiç bi anlm veremedim snirlndim testi parcldım çöpe attım.aklım çok karışık yarın adet tarhim. tek ben görsem yalışlık oldu heves derim gecerm ama akşam eşimde görmüştü
ELSEL takip edemedim de senin durum ne oldu?? Kan testi yaptırdın mı canım hamile misin kesinnnnncanım benim testi tekrar yap. cuma günü banada aynısı oldu. akşam eve döndüğümde çizgi yok ibiydi. ama sabah vardı. sonra 1 saat sonra çıktı diye hamile değilim heralde dedim. ertesi günde kanamam oldu. ama bugün yaptığım test çift çizgi. hadi kız inşallah seninde öle olur. ay heyecenlandım
canım benim testi tekrar yap. cuma günü banada aynısı oldu. akşam eve döndüğümde çizgi yok ibiydi. ama sabah vardı. sonra 1 saat sonra çıktı diye hamile değilim heralde dedim. ertesi günde kanamam oldu. ama bugün yaptığım test çift çizgi. hadi kız inşallah seninde öle olur. ay heyecenlandım
periii sana birşey soracağım canım. Senin kanamaların olmuş hamilelikten önce ne zaman oldu o ve nasıldı??
Evinimmmm sabret canım yarın tekrar yap bakalım geçen ay da bana aynısı oldu çünkü hayalet gibi bir çizgi vardı sonrasıı kırmızıı
İnşalllahhh yarın kıpkırmızııı bir çizgi çıkarrrrrr
ELSEL takip edemedim de senin durum ne oldu?? Kan testi yaptırdın mı canım hamile misin kesinnnnn
İnşallahhh inşallahhhhhhh hadi bakalım hayırlı haber ver yarınnninşallh kuzum bu ay bi ara cok heycanlşmıştım bu ay olcakmış gbi sanki.sonra bata 1 hafta kala bütün ümitlrim kırıldı hvesm kçtı.. hayırlısı inşallh.
İnşallahhh inşallahhhhhhh hadi bakalım hayırlı haber ver yarınnn
İnşallahh canım biz de o kervana katılırız hayırlısıyla
periii sana birşey soracağım canım. Senin kanamaların olmuş hamilelikten önce ne zaman oldu o ve nasıldı??
Evinimmmm sabret canım yarın tekrar yap bakalım geçen ay da bana aynısı oldu çünkü hayalet gibi bir çizgi vardı sonrasıı kırmızıı
İnşalllahhh yarın kıpkırmızııı bir çizgi çıkarrrrrr
ELSEL takip edemedim de senin durum ne oldu?? Kan testi yaptırdın mı canım hamile misin kesinnnnn
cnm sana özelden yazdın sormak istediğini buradan da cvplarım
Canım gördüm mesajını. Benim adetimin 20. günü mikmikten sonra sabaha kadar pedime kan gelmiş bayagı. Sonra gün içinde hafiften lekelenme oldu.
Sanırım benimki zedelenmeden falan oldu..Çünkü senin kanaman yerleşme kanaması zamanı ama benimki değil sanırım
Tamam canım anladım sağolasın bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinanladım cnm hard ilişkilerden sonra olabiliyormuş bunlar benim o gün pazardı o sabah olmuştu kahvaltıdan sonra bu kanamam oldu işte yerleşme kanamam haftalar sonra oldu canm
Tamam canım anladım sağolasın bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar kızlarrrrr ben geldimsizlere bişi söylücem şey sorcam. dün test yaptım adet tarihimden iki gün önce yani.tes yapar papmaz yavaş yavaş kırmızı tek çizgi oldu uff yine olmadı diye gectim odaya test klozetin üstünde kaldı olece 1 saat sonra falan anemlere gtçektik eşim aradı hazrln dye aklıma geldi test iyice bi yaklaştım ışığa tutunca ikinci çizgiyi çok az gördüm gbi oldum ama pembe renk yoktu sadece 2 çizgi işareti bellydi ama iyice bakıldgında ole.neyse sonra gece eve geldik eşime sana bişi göstercm ama hmen kapılma benim gördgüm ikinci çizgyi görüyomusun dedm ışıga tuttk oda gördü..sabah tekrar baktım hava kaplıydı gerci elktrklrdeyoktu ışığa tutmk için pek iyi görmdim o hyalet çizgi ortalıklarda yok hiç bi anlm veremedim snirlndim testi parcldım çöpe attım.aklım çok karışık yarın adet tarhim. tek ben görsem yalışlık oldu heves derim gecerm ama akşam eşimde görmüştü
ayyyy inşallah tatluşum yaa bugün yapmiyimde yarın yada yarından sonra yaprım olumlu yada olumsuz net çıkar. şekerim bu arada gecmişi anca okudum çooookkkk sevndim teprik ederim.kn testni nzman yapcan..içtgin ilaçlrdan bişi olmaz inşallah daha küçücük çünküallh kucagna almyıda nasp eder inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?