HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Merhabaaa kizlarr iyilestim sadece sesim yerine gelmedi o kadar...var mi guzel haberler...benim bata 3 gun var ama umudum cok az cinku hic bi jamilelik belirtim yokk...adet belirtim bile yokk...

Auyy kizxz hamilesiiiiinnn

kıslarrr ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm demek ki ben 20.gün yumurtluyom bugün mikkk mikkk zamanı

selam kizlar ben geldim,biraz moralim bozuk geldim,,bende pcolu ciktim klomen verdi dr adetin3.gunu gidcegim tekrar,sogana talim yani

canım benim.. üzülme lütfen güçlü ol. pcolu olup hamile kalanlar var biliyosun. üzülme sakın olur mu.. soğan kürünü kullananlar işe yarayanlar varmıymış.. ona göre sende başla canım.. Rabbim her işinde kolaylık versin..

selam kızlar yorgun savaşçı geldi

hahah hoşgeldin yorgun savaşçı.. senin şu eve acımaya başladım fayanslar parkeler dile gelse bi ton sayarlar sana
kıslarrr ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm demek ki ben 20.gün yumurtluyom bugün mikkk mikkk zamanı

az önce bende ovu. yaptım çift çıktı. hemen arkasındanda akıntı şeffaf ve uzayan oldu.. zaten kasıklarımda batma oldu ben ondan anladım yaptım testi. bu durumda akşam mikmik. sonrada gelsin bebiiikkk

hahah hoşgeldin yorgun savaşçı.. senin şu eve acımaya başladım fayanslar parkeler dile gelse bi ton sayarlar sana

ben napim onlarda beyaz olmasalarmış

bu saate kadar temizlikmi yaptın inanmıyorum sanaaaaaaa !! daha kötü olursan gelir oraya gösteririm valla sana

yok canım temizlik ve ütü yaptım sonra markete gittim alışveriş yaptım süt falan aldım bide en kıytırığından tencere aldım en son çare bunuda denicem olmazsa ilaçlara devam

beyaz tamamda sende sile sile şeffaf ettin resmen acı biraz kendine o kadar yorma kendini bide mide bulantısıyla uğraşıyosun.. hem sen arayıp sordun mu doktora yan etkilerini yaşıyorum napiim diye ??
inşllah bu süt maydonoz işe yarar sökülüp gider iltihaplarıb. gerçi şimdiye belki bitmiştir bile..

hahaha!ben de hangi tencerene kıyacağını merak ediyorduminş işe yarar bebiş.

dene dene olmazsa ilacı kullan eninde sonunda akıcak gitcek o iltihap

inşallah bebişimmm

bu son zaten bidaha cumaya kadar temizlemem heralde sormadım yaa hala ama sorcam yarın sabah arayıp. bırakıyom ben bunları dicem . aslında tamda işe yaramaya başladı sanırım günde 2 ped yetmiyo bide ayoptır söylemesi ne nezleyim ne grip ama balgam bile çıkarmaya başladım aceba ilaçların etkisimi alttan üstten ne varsa atıyo...:26:

hahaha!ben de hangi tencerene kıyacağını merak ediyorduminş işe yarar bebiş.

kııııs kendi tencerelerime kıyarmıyım gittim 10 liraya bi tencere aldım adama aslında bana eski bi teneke de yarar yokmu boş yağ tenekeniz dedim adam napcan sen bu tencereyle diyo peynir mayalıcam dedim

Canimsen nerelerdesin operasyon gecirecektinnnn

Kiss yeni tencere kurleri yapmak icinmii...sogan kuru benim tencerenin biraz rengini degistirdi..haberiniz olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…