- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.981
canım benim testi tekrar yap. cuma günü banada aynısı oldu. akşam eve döndüğümde çizgi yok ibiydi. ama sabah vardı. sonra 1 saat sonra çıktı diye hamile değilim heralde dedim. ertesi günde kanamam oldu. ama bugün yaptığım test çift çizgi. hadi kız inşallah seninde öle olur. ay heyecenlandım
klomen ben de kist yaptı.kist,sistit yaptı.sistit,mantar yaptı.zincirleme olarak devam ediyor.kara bahtım kem talihimselam kizlar ben geldim,biraz moralim bozuk geldim,,bende pcolu ciktimklomen verdi dr adetin3.gunu gidcegim tekrar,sogana talim yani
selam kizlar ben geldim,biraz moralim bozuk geldim,,bende pcolu ciktimklomen verdi dr adetin3.gunu gidcegim tekrar,sogana talim yani
selam kızlar yorgun savaşçı geldi
nasıl oldun canım
kıslarrr ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm demek ki ben 20.gün yumurtluyom bugün mikkk mikkk zamanı
hahahhoşgeldin yorgun savaşçı.. senin şu eve acımaya başladım fayanslar parkeler dile gelse bi ton sayarlar sana
bu saate kadar temizlikmi yaptın inanmıyorum sanaaaaaaa !!daha kötü olursan gelir oraya gösteririm valla sana
ben napim onlarda beyaz olmasalarmış
yok canım temizlik ve ütü yaptım sonra markete gittim alışveriş yaptım süt falan aldım bide en kıytırığından tencere aldım en son çare bunuda denicem olmazsa ilaçlara devam
ben napim onlarda beyaz olmasalarmış
yok canım temizlik ve ütü yaptım sonra markete gittim alışveriş yaptım süt falan aldım bide en kıytırığından tencere aldım en son çare bunuda denicem olmazsa ilaçlara devam
hahaha!ben de hangi tencerene kıyacağını merak ediyordumben napim onlarda beyaz olmasalarmış
dene dene olmazsa ilacı kullan eninde sonunda akıcak gitcek o iltihap
beyaz tamamda sende sile sile şeffaf ettin resmen acı biraz kendine o kadar yorma kendini bide mide bulantısıyla uğraşıyosun.. hem sen arayıp sordun mu doktora yan etkilerini yaşıyorum napiim diye ??
inşllah bu süt maydonoz işe yarar sökülüp gider iltihaplarıb. gerçi şimdiye belki bitmiştir bile..
hahaha!ben de hangi tencerene kıyacağını merak ediyorduminş işe yarar bebiş.
boş hayal diye bir şey yok olacaktır inşallah.Eşlerimize kızıyoruz lütfen bizde aynı karamsarlığa düşmeyelim.Kesin olacak yada kesin olmayacak demek şirke girer.Herşeyi allah bilir biz ümitli olmak zorundayız.Elimizden geleni yapıp gelmeyenler için ellerimizi açıp dua etmeliyiz.
inşallah bebişimmm
bu son zaten bidaha cumaya kadar temizlemem heraldesormadım yaa hala ama sorcam yarın sabah arayıp. bırakıyom ben bunları dicem . aslında tamda işe yaramaya başladı sanırım günde 2 ped yetmiyo bide ayoptır söylemesi ne nezleyim ne grip ama balgam bile çıkarmaya başladım aceba ilaçların etkisimi alttan üstten ne varsa atıyo...:26:
kııııs kendi tencerelerime kıyarmıyım gittim 10 liraya bi tencere aldım adama aslında bana eski bi teneke de yarar yokmu boş yağ tenekeniz dedim adam napcan sen bu tencereyle diyo peynir mayalıcam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?