- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.001
bu son zaten bidaha cumaya kadar temizlemem heraldesormadım yaa hala ama sorcam yarın sabah arayıp. bırakıyom ben bunları dicem . aslında tamda işe yaramaya başladı sanırım günde 2 ped yetmiyo bide ayoptır söylemesi ne nezleyim ne grip ama balgam bile çıkarmaya başladım aceba ilaçların etkisimi alttan üstten ne varsa atıyo...:26:
Canimsen nerelerdesin operasyon gecirecektinnnn
komsumun kiz kardeaindede aynisi olmus canim,bende soganla beraber mi kullansam diye dusundum ama bu seferde yumurta olusurda giderse?kafam karisti,bu ay bi kullaniyimda3.gunu diye yanlis yazmisim13. gunu gidecegim bakacak drklomen ben de kist yaptı.kist,sistit yaptı.sistit,mantar yaptı.zincirleme olarak devam ediyor.kara bahtım kem talihim
buralardayım esracım operasyon olalı 18 gün oldu.Çalışmalara devam doktora gitttttt gelllll iğneler falan ama benim eşim moralimi alt üst etti bizim çocugumuz olmazmıs ona göre.
sağolasın canım benim. bekle biraz istersen ya kanda sorun olursahala inanamıyorumda hamile olduğuma şaka gibi. sanki herzmanki gibi derdimi yazıyorum buraya...
Kiss yeni tencere kurleri yapmak icinmii...sogan kuru benim tencerenin biraz rengini degistirdi..haberiniz olsunn
illaki yarıyodur canım benim gidiyo tabi ne iltihap varsa demekki boğazlarında da varmış iltihap onlarıda atıyo.. ne kadar daha kullancaksın sen bu ilaçları daha kullancaksan söle istifra ettiğini ona göre sölesin bişey sende ona göre uygula.
mesela idraryoluenfeksiyonu için bi ilaç kullanıyodum ishal etti beni söledim doktora değiştirmişti. hoş sonra onuda alıp kullanmadım. bende mide rahatsızlığıda vardı o yüzden artık ilaç kullanmamaya özen gösteriyodum. o yüzden sende dikkat et. ilaç içmek gerek bazı rahatsızlıklarda ama mideyide düşünmeli insan. onun için napıyoruz yarın doktoru arayıp durumumuzu izah ediyor ne uygun görüyosa ona devam ediyoruz...
kızlar kendime bir ay ara vermiştim mart ayı boyunca bişe yapmadım nisanda regl olunca klomen e başladım günde 2 tane bugün doktora gittim 14. günümde hiç yumoş gelişmemiş ya hiçç
canlarım ikinizi de tebrik ediyorummm elsel inşallah kanda da görürsün canımmmm
elsell ve perikızı,tebrik ederim.sağlıkla kavuşun bebişlerinize.
Ayyy ne guzel yaaaa... gizos kapiyi araladii sen girdin bakalim biz kapidisari mikalcaxz.. pek umidim yok amaaa
günaydın herkese kimse yokmu yine buralarda
hahahhoşgeldin yorgun savaşçı.. senin şu eve acımaya başladım fayanslar parkeler dile gelse bi ton sayarlar sana
az önce bende ovu. yaptım çift çıktı. hemen arkasındanda akıntı şeffaf ve uzayan oldu.. zaten kasıklarımda batma oldu ben ondan anladım yaptım testi.bu durumda akşam mikmik. sonrada gelsin bebiiikkk
günaydın herkese kimse yokmu yine buralarda
hala mide bulantılı öğürsemde bişey çıkmıyo artık içimden:26:
bakalım süt aldım bugün bide süt ve maydonoz denicem
gunaydin canim sana mesaj atamiyorum bakar misin bi
kusura bakma canım seni sürekli rahatsız ediyom.
ama bi sorum olacaktı. ben dün ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı.düne kadar silik cıkıyordu.
acaba gebelik oluşmuşsa ondanda pozitif olabilir mi sen yapmışmıydın ovulasyon testi?:18:
elsell ve perikızı,tebrik ederim.sağlıkla kavuşun bebişlerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?