HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

illaki yarıyodur canım benim gidiyo tabi ne iltihap varsa demekki boğazlarında da varmış iltihap onlarıda atıyo.. ne kadar daha kullancaksın sen bu ilaçları daha kullancaksan söle istifra ettiğini ona göre sölesin bişey sende ona göre uygula.
mesela idraryoluenfeksiyonu için bi ilaç kullanıyodum ishal etti beni söledim doktora değiştirmişti. hoş sonra onuda alıp kullanmadım. bende mide rahatsızlığıda vardı o yüzden artık ilaç kullanmamaya özen gösteriyodum. o yüzden sende dikkat et. ilaç içmek gerek bazı rahatsızlıklarda ama mideyide düşünmeli insan. onun için napıyoruz yarın doktoru arayıp durumumuzu izah ediyor ne uygun görüyosa ona devam ediyoruz...

j
klomen ben de kist yaptı.kist,sistit yaptı.sistit,mantar yaptı.zincirleme olarak devam ediyor.kara bahtım kem talihim
komsumun kiz kardeaindede aynisi olmus canim,bende soganla beraber mi kullansam diye dusundum ama bu seferde yumurta olusurda giderse?kafam karisti,bu ay bi kullaniyimda3.gunu diye yanlis yazmisim13. gunu gidecegim bakacak dr

kızlar kendime bir ay ara vermiştim mart ayı boyunca bişe yapmadım nisanda regl olunca klomen e başladım günde 2 tane bugün doktora gittim 14. günümde hiç yumoş gelişmemiş ya hiçç

Kiss yeni tencere kurleri yapmak icinmii...sogan kuru benim tencerenin biraz rengini degistirdi..haberiniz olsunn

yok şekerim yaa onu süt buharı için aldım ama soğan kürünü cezvede yaparım iyi oldu söylediğin

ya ilaçların bitanesi çarşamba gece bitiyo zaten midemi bu kadar bulandıranda o biliyorum çünkü daha öncede vermişti ama ben kullanamamıştım o zamanda kustum böyle. az önce kesin karar verdim kızlar çarşambaya kadar aramıcam doktoru çünkü perişan etti ama hakikaten iyi geliyo ilaçlar ilk kez bu kadar emin oldum çünkü saatten saate farketmeye başladı. şuan sol tarafımda ağrı var ağrı bıçak sokması gibi oluyo arada ağrı girdikçe iltihap dökülüyo ilk kez bu kadar net hissediyorum.

bu gece süt yapamadım yarın gündüz yapacam artık ve ilaç bittiğinde adet olmazsam hemen doktora gdip yumurtlama zamanımı öğreneceğim
ama işin kötüsü tam benim tahmini yumurtlama günümde eşim yurtdışına gidiyo 4 gün yok

kızz naptın bakem akşam walla benim güzeldi inşallah tutar

günaydın herkese kimse yokmu yine buralarda

günaydın canım sabah evde olanlar uyuyor iştekiler açılmaya çalışıyor

hala mide bulantılı öğürsemde bişey çıkmıyo artık içimden:26:

bakalım süt aldım bugün bide süt ve maydonoz denicem

inşallah biran önce iyileşirsin canım Allah şifanı versin.

kusura bakma canım seni sürekli rahatsız ediyom.
ama bi sorum olacaktı. ben dün ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı.düne kadar silik cıkıyordu.
acaba gebelik oluşmuşsa ondanda pozitif olabilir mi sen yapmışmıydın ovulasyon testi?:18:

canım ben hıc ovulasyon testı yapmadım ama yapıp da hamılelık oldugu zaman koyu oldugunu soyleyenler duydum ama zaten bugun 6 gun kalmıs olması lazım 2 gun daha sık dısını sonra yıne sabah ılk ıdrarla yaparsın ve ıns sılıkte olsa cıkar :)
bu arada estagfurullah ne rahatsızlıgı

Selam sekerler aksam hatta gece yenı aldıgım hamıs tshırtını denerken cekılen tıpımın kayık oldugu bır foto ama bebıs baya cıkmıs sızlerle paylasmak ıstedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…