HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın herkese kimse yokmu yine buralarda
günaydın canıımm :)

çok teşekkür ederim canım benim inşallah bugün yaptıracağım....darısı başınıza

hadi bakalım kanda öğren gel bende öle başlayım halayıma
kızz naptın bakem akşam walla benim güzeldi inşallah tutar

valla akşam çalışmamızı yaptık.. hiç kalkmadan üstümü giydim belime yastık koyup yatayım dedim ama belim ağrıdı biraz koydum sonra çektim. zaten ilişkiden hemen sona belim koptu ağrıdan herlde o esnada çatlıyodu yumyum :) inşallah tutmuştur. bide ezan vaktinde uyandım denk geldi uyku sersemi dua ettim Rabbim kabul eder gönlümüze göre verir inşallah

Eki Görüntüle 686736
Selam sekerler aksam hatta gece yenı aldıgım hamıs tshırtını denerken cekılen tıpımın kayık oldugu bır foto ama bebıs baya cıkmıs sızlerle paylasmak ıstedım :)

ay ay ayyyy.. güzel anne nede yakışmış bebişide kendisini belli etmeye başlamış.. Rabbim güzel sağlıkla hep birlikte yaşamayı nasip etsin inşallahh

Rica ederim canım ateş topiğinde yazdığın dikkatimi çekti. ateşini ölçüp öle kendini yıpratma lütfen. herşey yolunda inan ve o şekilde davran .. kızarım yoksa vakit geçsin biraz doktora gider herşeyin yolunda olduğunu görürsün Allahın izniyle...

günaydın herkese öncelikle hamileleri tebrik ediyorum
beni hatırlamayanlar için bi hatırlatma yapayım. daha önce hep buraya yazmıştım yine size yazıyorum o yüzden
Evleneli 2 yıla yakın oldu kpssyi kazanamamış atanamayan bir öğretmenim daha önce kpssden sonra çocuğumuz olsun falan diye konuşmuştuk ama geçen yıl mart ayında korunmayı bıraktık. bir hamile haberi alsak gözlerinin içi parlardı hatta burda okuduklarımızı bile denerdik bir yıl dolana kadar hep bir umudum vardı çocuğumuz olur diye bu arada ben kontrollerimi yaptırdım hiç birşeyim çıkmadı. sonra yavaş yavaş endişelenmeye başladım hep buraya yazıyordum zaten. mart sonunda onunda doktora gitmesi gerektiğini anlattım. tamam ayın 5 inden sonra giderim dedi. bekledim heriften ses seda çıkmıyo geçen cumartesi konuşmaya karar verdim doktora gidicektik kaldı ne oldu dedim para kalmadı haziran temmuz allah kerim gideriz dedi. (kpss temmuzda) bişey diyemedim kpss kursuna gittiğim için evden çıktım dün akşama kadar konu açılmadı ama akşam kıyamet koptu. ben kendi kendime hayal kuruyormuşum daha önce kpssden sonra diye konuşmamışmıyız dengesiz bende neden korunmuyoruz o zaman 1 yıldır dedim yaptıklarınla konuştukların birbirini tutmuyo dedim 1 yıl olmayabiliyomuş ya oda olmaz diye düşünüyomuş zaten ama bi süpriz olsaymış olabilirmiş maddi durumumuz kötüymüş benim tayinim çıkarsa tek başıma çocukla ne yaparmışım. o kadar kötü oldum ki tuvalete kapattım kendimi sonra zorla çıkardı beni bütün hayallerimi yıktı benden çocuk istemeyen adamdan bende hiç birşey istemem dedim o kadar kötü kavga ettik ki ONDAN NEFRET EDİYORUM sonra yattık bi kaç saat uyudum kalktım ben çamaşır katlarken oda kalktı işe gitmek için giderken ben çıkıyorum dedi bende oturduğum yerden güle güle dedim. az önce aradı benim konuşmamı bekliyor bende konuşmadım kapattım sonra yine aradı bana seni seviyorum demeyi unutmuş Allahım diyorum yaa bu adam nasıl bir insan kavga ediyosun sonra seni seviyorum diyo çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum YARDIM EDİN...

Eki Görüntüle 686736
Selam sekerler aksam hatta gece yenı aldıgım hamıs tshırtını denerken cekılen tıpımın kayık oldugu bır foto ama bebıs baya cıkmıs sızlerle paylasmak ıstedım :)

ayy ne güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın canım.
darısı başıma ve bekleyen tüm arkadaşlarımın başına

herşeyden önce kendini düşün ve sıkma canını.. yine basit olan cümleyi kurucam ama bütün erkekler aynı hayatım. hepsi aynı.. Rabbimde onları öle yaratmış. ne sölediklerini bilmeyen herşeyi yakıp yıkan sonra yeniden toplamaya çalışan garip varlıklar.. bizde bu sabah tartıştık basit mesele ama insan tabiki kırılıyo.. her ailede de oluyo tabi bunlar...
üstüne gitme eşinin. belli ki kendisini hazır hissetmiyo. yada doktora gitmek istemediği için böyle davranıyo olabilir.. İnan en kısa zamanda oda istemeye başlayacak. ki şunuda unutma doktora gitmek onlar için çok zor sıkıntıda bundan kaynaklanıyo hep. sen ona zamanı geldiğinde tekrardan söyle her erkekte olabilir bu tarz sıkıntılar de belkide bişey çıkmaz en azından önümüze bakarız de. anlatmaya çalış eminim oda seni anlayacaktır. üstelik azar azar keçiboynuzu seviyosa yedir canım alternatif tıpda bu konuda etkili olabilir.. Rabbim hepimize sağlıkla versin evlatlarımızı.. üzülme emi..

Eki Görüntüle 686736

canım maşallah bebiş kendini göstermiş baya bir bende daha o kada yok) dün ikili testimi yaptırdım ayrıca.. ultrasyonla baktı baya bi uğraştı dr. bebişim yan yatmış ölçümlerin alınması için düz yatması gerekiyormuş dr um çok inatçı bir türlü düzelmiyor diyor;:)) ama ultrasyonda çok şükür herşey normal çıktı kan verdim sonucumu perşembe alıcam inşallah onlarda güzel çıkar..

canım ne diyebilirim şuan bilemiyorum bence ikinizinde sinirleri yıpranmış olduğu için birbirinizden cıkardınız hırsınızı. bebek istemek ve her ay hayal kırıklığına uğramak insanı cok yıpratıyor.özellikle biz kadınları. çünkü onlar anlayamazlar bizi ve bizim gibi asla düşünemezler. inan o da üzülüyordur ama seni daha fazla üzmemek için belli etmiyordur. dr gitmemeside korkudan bence. hani türk erkeğinin erkek adam anlayışı var maço ya onlar. kendine laf ettirmemek için olabilir.
üzülme sıkılma desemde sen yine kendi kendini yiyip bitireceksin. ama yapma.
sakin ol ve kpss ne çalış biraz rahatlamaya ve gevşemeye çalış. hem kpss hem bebek stresi kendi kendini hasta edeceksin.

merhaba tamda dün benim yazdıklarımın değişik versiyonu olmus senin yazı.kızlar bilirler dün yazmıstım.iyi seninki aramış.benimki beni o halde bırakıp arkadaslarına gitti birde gelmiş akşam yemek için bu psikoloji ile nasıl yemek yaptın diyor.akşam mik mik olması gerek dedim .adam inadına benden sonra yattı iyi geceler demek için bile yanasmadı ama o istediği zaman en istemediğim zamanlarda olacak sıkıysa olmasın.Gece sancılandım işe zor geldim.İnsan bir arar değil mi varabildin mi işe nasılsın diye.yok ya ben bir tuhafım ben anlayamıyorum kocamı.

Eki Görüntüle 686736

eneeee kıs ne tatlı çıkmışsın sen maşallah bebeğim yaaa tü tü tü maşallah herkese gösterme böyle resimlerini nazar değer kız senin oğlun mu olacak ne

canım hiç ama hiç üzme kendini hepimizin hayatında öyle bir kozalak var malesef. sen onun öyle dediğine bakma ve canını sıkıp asla pes etme rabbim onun rızkını verir.

teşekkür ederim cevap yazdığın için ama onu affedebilirmiyim bilmiyorum çok kızgınım çok kırgınım inşallah çocuğumuz olmaz dedim dün akşam

canım hiç ama hiç üzme kendini hepimizin hayatında öyle bir kozalak var malesef. sen onun öyle dediğine bakma ve canını sıkıp asla pes etme rabbim onun rızkını verir.[/QUOTE]

pes ettim sanırım onunla değil aynı yatağa girmek yüzünü görmek istemiyorum şu anda. sen biliyorsun anlatıyordum ya istiyoruz şunu deniyoruz bunu deniyoruz diye şimdi ben kendi kendime hayal kuruyomuşum oldu sanki kendi kendime denedim çocuk olsun diye

teşekkür ederim ama adam çocuk istemiyo keçiboynuzu nasıl yedireyim

Hatirladim canim seni... muhakkak esononde gorunmesi lazim...1 yildir olmuyosa...ama kpss sureci var onunde cok stersli bi donem. bende girmistim ..
günaydın canlarımmmmmm nasılsınız bakalım

Gunaydin bebemmm...iyiyiz kusum sen nasilsin.

ozserne tatli anne olmussin....

allah senin de yardımcın olsun vallahi zor iş onca şeye rağmen arayıp seni seviyorum diyo bende telefonu suratına kapattım

ayy ne güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın canım.
darısı başıma ve bekleyen tüm arkadaşlarımın başına

Hatirladim canim seni... muhakkak esononde gorunmesi lazim...1 yildir olmuyosa...ama kpss sureci var onunde cok stersli bi donem. bende girmistim ..

ozserne tatli anne olmussin....

tesekkur ederım arkadaslar sagolun hakıkaten bıraz fazla cıkmamıs mı göbüşümm aman he kızlar masallah dıyın bıze
bende erkek hıssedıyorum ama bakalım ne olacak :)

Eki Görüntüle 686736

BAYILDIMMMMMMMMMMMMMM
bayaa çıkıyomuşşş 12.haftada vay bee çokkk tatlıı yaaaa benimde çıksın hemen gerçi çıksada göbeğimden belli olmaz hihihihi

hayır asla pes etme bak ben ilk hamileliğimde kocama hamileyim dedim bana demediğini bırakmadı arkadaslarının yanında bile rezil etti o an pişman olmuştum hatta bende arkadaslarının yanında sen bana olmayı haketmiyosun kesin düşürtürsün bu çocuğu bana demiştim. onlar ilk anda babalık konusunda biraz tedirgin oluyorlar ama sonra senden çok istiyorlar sen pes edip vazgeçme tamam eve geldiğinde surat yap konuşma tavır al üzgün olduğunu belli et hatta özür diletene kadar süründür ama asla pes etme içten içe sen yine çalışmanı yap ikna etmek için.

.

bende iyiyim elhamdülillah canımmmmm. ilk kez bu kadar iyiyim bugün içimde bi huzur var midem bulanmıyo klozete gitmiyorum keyfim yerinde oooohhhh miss

tesekkur ederım arkadaslar sagolun hakıkaten bıraz fazla cıkmamıs mı göbüşümm aman he kızlar masallah dıyın bıze
bende erkek hıssedıyorum ama bakalım ne olacak :)

oğluşun 14 gram olmasına rağmen nasılda belli etmiş kendini hey maşallah Rabbimin hikmetine bak şimdi karnında 14 gramlık bi canlı var sonra büyüyüp bizim kadar olcak çok duygulandımmm

maşallah cildin ay gibi parlıyo erkek annesine güzellik verir kız annesinin güzelliğini alır derler sen maşallah çok güzelsin hiçde alınan bişii olmamış. maşallah maşallah tatlım yaaa valla içime sokasım geldi şimdi seni sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım o kıyafeti üstünde görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…