- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.041
Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmm :)
günaydın minik anneeeeeeenasılsın bakalımmmmmm :))
günaydın canlarımmmmmm nasılsınız bakalım
teşekkür ederim cevap yazdığın için ama onu affedebilirmiyim bilmiyorum çok kızgınım çok kırgınım inşallah çocuğumuz olmaz dedim dün akşam
Hatirladim canim seni... muhakkak esononde gorunmesi lazim...1 yildir olmuyosa...ama kpss sureci var onunde cok stersli bi donem. bende girmistim ..
evet görünmesi lazım bide dün akşam dalga geçer gibi elimizde para kalmış biraz hafta sonu gideyim diyor bende hem istemiyosun hem niye gideyim diyosun dedim adam sanki dalga geçiyo anlamıyorum yaa vallahi anlamıyorum dengesiz
Özser öncelikle sANA Ve bütün hamişlerimize kocaman MAŞALLAH.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.
Gılsun erkeklerin terazileri yokki dengeleri olsun.ya ben aylardır tedavi oluyorum haplar,iğneler,aşılamalar ,düşük yatım sancı içinde kıvrandım.Zaten psikolojim bozuk dısarıya karsı güçlü durmaya çalışıyorum ama gözyaşlarım her saniye hazır.Sülalemde ve eşimin sülalesinde doğurmayan kalmadı yakında 2. tura geçerler.adam bana destek olacağına çünkü çeken benim ya hazmedemiyorum bana resmen ben inanmıyorum bizim çocugumuz olmaz dedi.kalbim tuz buz olmus bardak gibi oldu inanın.bugün kontrolüm var yumurta ölçülecek ben nasıl ümitlenerek gdeyim dr a.Allahım sanada yardım etsin.
iyiyimm canımmm sınav yok bugün evdeyim çamaşır temzlik bi ton iş var.yarında 2 tane sınavv
sen nasılsınnnn daha iyimisinn
canım nasıl oldun.
Gılsun erkeklerin terazileri yokki dengeleri olsun.ya ben aylardır tedavi oluyorum haplar,iğneler,aşılamalar ,düşük yatım sancı içinde kıvrandım.Zaten psikolojim bozuk dısarıya karsı güçlü durmaya çalışıyorum ama gözyaşlarım her saniye hazır.Sülalemde ve eşimin sülalesinde doğurmayan kalmadı yakında 2. tura geçerler.adam bana destek olacağına çünkü çeken benim ya hazmedemiyorum bana resmen ben inanmıyorum bizim çocugumuz olmaz dedi.kalbim tuz buz olmus bardak gibi oldu inanın.bugün kontrolüm var yumurta ölçülecek ben nasıl ümitlenerek gdeyim dr a.Allahım sanada yardım etsin.
bende iyiyim hemde bayaa iyiyim moralim yerinde midem bulanmıyo klozete koşmuyorum hatta temizlik yapsammı ne diye düşünüyorum
iyiyim canım çok şükür daha iyiyim bugün
sen kesin delisin:18:
BAYILDIMMMMMMMMMMMMMM
bayaa çıkıyomuşşş 12.haftada vay bee çokkk tatlıı yaaaa benimde çıksın hemengerçi çıksada göbeğimden belli olmaz hihihihi
oğluşun 14 gram olmasına rağmen nasılda belli etmiş kendini hey maşallah Rabbimin hikmetine bak şimdi karnında 14 gramlık bi canlı var sonra büyüyüp bizim kadar olcak çok duygulandımmm
maşallah cildin ay gibi parlıyo erkek annesine güzellik verir kız annesinin güzelliğini alır derler sen maşallah çok güzelsin hiçde alınan bişii olmamış. maşallah maşallah tatlım yaaa valla içime sokasım geldi şimdi seni sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım o kıyafeti üstünde görünce
evet akşam onu bizde düşündük kocamla
ya noluyo biliyomusun akşam yine midem bulandı koşarak klozete gittim tabi sonrasında perişan halde geldim odaya bu sefer herşey kokmaya başladı burnuma kırlentler koltuklar halılar herşey kokuyo ikidebir camı açıyorum havalansın diye dışarda fırtına yağmur var eşim kapat camı dondum diyo ben hayır havalanmadı daha diyorum en sonunda gittim banyoya deterjan dolabımı açtım deterjanları kokladım. temiz havlulardan birini aldım elime onu kokladım bütün gece...
obsesif kompulsif oldum ben galiba :26:
günaydın minik anneeeeeeenasılsın bakalımmmmmm :))
Özser öncelikle sANA Ve bütün hamişlerimize kocaman MAŞALLAH.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.
tesekkur ederım canım ıns mevlam en kısa zamnada sana da yasatır ve sevgılı kocana Rabbımın rızkından sual olmadııgının ıspatı olur sen uzme sen Rabbımden suphe duyma mukafatını alacaksın o kadar dermanlar aradın bulmak uzeresın yılmak olur mu hıc?
kız oglusun dedın yaınsallah gercı saglıklı olsunda gerısı bos ya bende kendımı hıc begenmıyorum dıbım geldı sıstım sıvılcelendım nebılım belkı hormonsal psıkolojımdır ıı hıssettırdın bana kendımı tesekkur ederım ınsaalllah en kısa zamanda hepınızı bole gormek ıstıyorum ıns ıns
valla noldun bilmiyorum ya iyiye gitmiyo bu durumun hiç
bebek olunca onuda çamaşır suyuna basmada
cımcıme senın evlılık tarıhınde bı degısıklık mı oldu ben sankı bole hatırlamıyorum :S
bıde valla sende bendensın ama gecıyor sonra bı ara bende elımde papıksler ıle kıyı kose kalmıs onları temızlıorum dıe dolasıyordum
neysekı gectı sımdıde kım toplucak bu evı yıne dagıldı dıyorum batıyo ama yapmadan durabılıorum
bence erkek ve sen çok güzelsin psikolocini bozma mayısta bende gelirimki yanınıza
yeni doğduğunda bana vermesinler zaten. çok buruşuk bu deyip ütülerim bide ben onu
evet canım evlenme teklifi aldığım tarihi yazdım normalde evlilik yıldönümüz 21 nisan bi hamile kalsam 1 ay temizlik falan yapmıcam pislik götürsün evi umrumda olmıcak
bence erkek ve sen çok güzelsin psikolocini bozma mayısta bende gelirimki yanınıza
yeni doğduğunda bana vermesinler zaten. çok buruşuk bu deyip ütülerim bide ben onu
evet canım evlenme teklifi aldığım tarihi yazdım normalde evlilik yıldönümüz 21 nisan bi hamile kalsam 1 ay temizlik falan yapmıcam pislik götürsün evi umrumda olmıcak
ahahah hiç gülceğim yoktu beklerim senden açıkcası ahahaha
ayy gel kız mayısta bence bız ıstanbulda olanlar ve ıstanbula gelebılecekler bulusalım :)
nasılda yakaladım kız hemen tarıh degıstırdıgını
burusuk burusuk oldugu ksın ay can onlar can
kızlar uzun süredir ilk defa bukadar rahatım dün akşam eşimle konuştuk tarlusal içip içmeem konusunu sne bilirsin nasıl yaptığında üzülmüceksen öyle yap dedi sonra düşün düşün kendimi mik mikte buldum sonra kalktım hiç beklemeden tuvaletime gittim banyomu yaptım namazımı kıldım ohh be ne rahatmış ve ilacı içmeye karar verdim yok aman yatcanda kalkmıcanda sonra sabahın 6sında kalk banyo yap vaktim olmuyo ıslak kafayla geliyorum işe banyo yapıp çıkınca kendimi bi türlü ısıtamıyorum ohh ne rahat hiç aman şu pozisyon olcak beline bişey koycan karnını içine çekcen aman kaliteli sperm olsun diye gün aşırı yapcan hadi olmadı yumurtalaı kontrol et hiiçç dert yok eşimede dedim aynı bunları bu ay biz evliliğimizin rahat rahat mik mik yapmanın tadını çıkaralım ilacımı içiyim soğan suyuda içiyorum zaten eşimde ilaçlarını içsin oda keçiboynuzu içiyo onlarda biraz etki göstermeye başlar hem ben adetimi güzel güzel oluyum sonra herşeye sıfırdan başlayalım diye karar verdim ve içimdeki küçük burukluğa rağmen huzurluyum çok şükür eşimde sağolsun dün bana sürpriz yapmış en sevdiğim şeyi yapmış bana çiçek almış canım benim kozalak mozalak ama işte geçinip gidiyoruz buarada dün hadi annene gidelim dedim yok gerek yok bugün evimizde oturalım dedi eve gelince niye istemedin gitmek dedim nerden çıktı durduk yerde gidelim demene bi anlam veremedim kesin bu bi tuzak diye düşündüm dedi
heeee ütülersin eline almaya bile kıyamazsın zararmı vercemki diye onun o buruşukluğunu görebilcenmi sanıyosun sen kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş sen bilmiyomusun
kız senin 5gün sonra evlenme yıldönümünmü anaaamm ilk tebrik eden ben oluyum nice nice seneleri beebğinizle mutlu mesut karşılamayı nasip etsin rabbim ağzınızın tadını yuvanızın mutluluğunu bereketini huzurunu artırsın azaltmaısn rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?