HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyiyimm canımmm sınav yok bugün evdeyim çamaşır temzlik bi ton iş var.yarında 2 tane sınavv
sen nasılsınnnn daha iyimisinn

bende iyiyim hemde bayaa iyiyim moralim yerinde midem bulanmıyo klozete koşmuyorum hatta temizlik yapsammı ne diye düşünüyorum

canım nasıl oldun.

iyiyim canım çok şükür daha iyiyim bugün

Gılsun erkeklerin terazileri yokki dengeleri olsun.ya ben aylardır tedavi oluyorum haplar,iğneler,aşılamalar ,düşük yatım sancı içinde kıvrandım.Zaten psikolojim bozuk dısarıya karsı güçlü durmaya çalışıyorum ama gözyaşlarım her saniye hazır.Sülalemde ve eşimin sülalesinde doğurmayan kalmadı yakında 2. tura geçerler.adam bana destek olacağına çünkü çeken benim ya hazmedemiyorum bana resmen ben inanmıyorum bizim çocugumuz olmaz dedi.kalbim tuz buz olmus bardak gibi oldu inanın.bugün kontrolüm var yumurta ölçülecek ben nasıl ümitlenerek gdeyim dr a.Allahım sanada yardım etsin.[/QUOTE]

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeceğimi bilemedim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş (ben kesin paylaşırdım)

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeceğimi bilemedim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş (ben kesin paylaşırdım)[/QUOTE]

amin amin amin Allah nerde varsa anne baba olmak isteyen sağlıkla hayırlısı ile versin inşallah.

sen kesin delisin:18:

evet akşam onu bizde düşündük kocamla

ya noluyo biliyomusun akşam yine midem bulandı koşarak klozete gittim tabi sonrasında perişan halde geldim odaya bu sefer herşey kokmaya başladı burnuma kırlentler koltuklar halılar herşey kokuyo ikidebir camı açıyorum havalansın diye dışarda fırtına yağmur var eşim kapat camı dondum diyo ben hayır havalanmadı daha diyorum en sonunda gittim banyoya deterjan dolabımı açtım deterjanları kokladım. temiz havlulardan birini aldım elime onu kokladım bütün gece...

obsesif kompulsif oldum ben galiba :26:

BAYILDIMMMMMMMMMMMMMM
bayaa çıkıyomuşşş 12.haftada vay bee çokkk tatlıı yaaaa benimde çıksın hemen gerçi çıksada göbeğimden belli olmaz hihihihi

az kaldı sekerım ınsallah senınde cıkıcak yakında bende saskınım bu kadar cıkmasına gobusun ama olsun cıksın ben buradayım desın mutluluk kaynagı rabbım ısteyen herkeslere nasıp etsın yoklugunu gostermesın banada saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın :)

kız oglusun dedın ya ınsallah gercı saglıklı olsunda gerısı bos ya bende kendımı hıc begenmıyorum dıbım geldı sıstım sıvılcelendım nebılım belkı hormonsal psıkolojımdır ıı hıssettırdın bana kendımı tesekkur ederım ınsaalllah en kısa zamanda hepınızı bole gormek ıstıyorum ıns ıns

valla noldun bilmiyorum ya iyiye gitmiyo bu durumun hiç
bebek olunca onuda çamaşır suyuna basmada

günaydın minik anneeeeeee nasılsın bakalımmmmmm :))

cımcıme senın evlılık tarıhınde bı degısıklık mı oldu ben sankı bole hatırlamıyorum :S
bıde valla sende bendensın ama gecıyor sonra bı ara bende elımde papıksler ıle kıyı kose kalmıs onları temızlıorum dıe dolasıyordum
neysekı gectı sımdıde kım toplucak bu evı yıne dagıldı dıyorum batıyo ama yapmadan durabılıorum

bence erkek ve sen çok güzelsin psikolocini bozma mayısta bende gelirimki yanınıza

valla noldun bilmiyorum ya iyiye gitmiyo bu durumun hiç
bebek olunca onuda çamaşır suyuna basmada

yeni doğduğunda bana vermesinler zaten. çok buruşuk bu deyip ütülerim bide ben onu

evet canım evlenme teklifi aldığım tarihi yazdım normalde evlilik yıldönümüz 21 nisan bi hamile kalsam 1 ay temizlik falan yapmıcam pislik götürsün evi umrumda olmıcak

ahahah hiç gülceğim yoktu beklerim senden açıkcası ahahaha

ayy gel kız mayısta bence bız ıstanbulda olanlar ve ıstanbula gelebılecekler bulusalım :)
nasılda yakaladım kız hemen tarıh degıstırdıgını

burusuk burusuk oldugu ksın ay can onlar can

kızlar uzun süredir ilk defa bukadar rahatım dün akşam eşimle konuştuk tarlusal içip içmeem konusunu sne bilirsin nasıl yaptığında üzülmüceksen öyle yap dedi sonra düşün düşün kendimi mik mikte buldum sonra kalktım hiç beklemeden tuvaletime gittim banyomu yaptım namazımı kıldım ohh be ne rahatmış ve ilacı içmeye karar verdim yok aman yatcanda kalkmıcanda sonra sabahın 6sında kalk banyo yap vaktim olmuyo ıslak kafayla geliyorum işe banyo yapıp çıkınca kendimi bi türlü ısıtamıyorum ohh ne rahat hiç aman şu pozisyon olcak beline bişey koycan karnını içine çekcen aman kaliteli sperm olsun diye gün aşırı yapcan hadi olmadı yumurtalaı kontrol et hiiçç dert yok eşimede dedim aynı bunları bu ay biz evliliğimizin rahat rahat mik mik yapmanın tadını çıkaralım ilacımı içiyim soğan suyuda içiyorum zaten eşimde ilaçlarını içsin oda keçiboynuzu içiyo onlarda biraz etki göstermeye başlar hem ben adetimi güzel güzel oluyum sonra herşeye sıfırdan başlayalım diye karar verdim ve içimdeki küçük burukluğa rağmen huzurluyum çok şükür eşimde sağolsun dün bana sürpriz yapmış en sevdiğim şeyi yapmış bana çiçek almış canım benim kozalak mozalak ama işte geçinip gidiyoruz buarada dün hadi annene gidelim dedim yok gerek yok bugün evimizde oturalım dedi eve gelince niye istemedin gitmek dedim nerden çıktı durduk yerde gidelim demene bi anlam veremedim kesin bu bi tuzak diye düşündüm dedi

heeee ütülersin eline almaya bile kıyamazsın zararmı vercemki diye onun o buruşukluğunu görebilcenmi sanıyosun sen kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş sen bilmiyomusun

kız senin 5gün sonra evlenme yıldönümünmü anaaamm ilk tebrik eden ben oluyum nice nice seneleri beebğinizle mutlu mesut karşılamayı nasip etsin rabbim ağzınızın tadını yuvanızın mutluluğunu bereketini huzurunu artırsın azaltmaısn rabbim

canım kendini okaadr yıpratma kendine ve eşine zaman ver biraz zor ama bu türlüde bak hem kendini hem evliliğini yıratmaktan başka bişey yapmıyosunki benim eşim sağolsun çocuk konusunda biçok konuda olduğu gibi çok anlayışlıdır ama sperm testine gitceğinde bizde tartıştık adam sürekli gitcem deyip erteliyo gerçekten hani nasıl yapıldığınıda eşim anlattıda bence onlarınki bizimkinden daha zor bi durum ee bide erkeklik egoları var onların malesef ve korkuyolar acaba bende bi problem varsa diye ben eşimin hiç umursamadığını sırf vurdumduymazlığından ertelediğini düşünüyodum en son tartıştık ve bi senmi korkuyosun üzülüyosun bende korkuyorum ve sorunun bende olduğunu düşünüyorum kaç zamandır sounun bende olduğuyla ilgili kötü kötü rüyalar görüyorum dedi biraz zaman ver sende ve anlamaya çalış onuda onlar bizden daha zor kabullenebiliyorlar hem seni aramaya habire bahane aradığına seni sırf seni seviyorum demek için aradığına göre demekki üzülüyo oda ama anlatamıyo bişeyleri kppss'ye odaklan şuanda zaten en başta kpss diye karar vermişiniz üzme kendini hiç evliliğinide yıpratma soğutma kendini

ahahah hiç gülceğim yoktu beklerim senden açıkcası ahahaha

beklenirki benden

ayy gel kız mayısta bence bız ıstanbulda olanlar ve ıstanbula gelebılecekler bulusalım :)
nasılda yakaladım kız hemen tarıh degıstırdıgını

burusuk burusuk oldugu ksın ay can onlar can

yok kız mayısta hamişler kervanına gelirim temmuzda istanbula gelcem o zaman buluşalım lütfen hep birlikte

maşallah maşallahhhh ooohhhhh çok iyi haberler alıyorum bugün.

kıs bakmaya kıyamam ben onu nasıl ütülerim
çok teşekkür ederim canım inşallah ömür boyu sürer biz çok badireler atlattık çok zor sınavlar verdik ama hiç bir an bile aksini düşünmedim hep onun yanında son nefesimi vermek istediğimi düşündüm çok şükür sorunlarımızı atlattık elbet ufak tefek prüzler çıkıyor ama ben biliyorum kozalağım beni çok seviyor bende onu tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…