- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.061
canım maşallah allah nazardan korusun ikinizide ne şirin olmuşunuz anaam kocaman olmuş kereta
rabbim kucağına alıp başında kırmızı kurdela kucaında bebişinle çektirdiğin resminide koymayı nasip etsin inş
canım kendini okaadr yıpratma kendine ve eşine zaman ver biraz zor ama bu türlüde bak hem kendini hem evliliğini yıratmaktan başka bişey yapmıyosunki benim eşim sağolsun çocuk konusunda biçok konuda olduğu gibi çok anlayışlıdır ama sperm testine gitceğinde bizde tartıştık adam sürekli gitcem deyip erteliyo gerçekten hani nasıl yapıldığınıda eşim anlattıda bence onlarınki bizimkinden daha zor bi durum ee bide erkeklik egoları var onların malesef ve korkuyolar acaba bende bi problem varsa diye ben eşimin hiç umursamadığını sırf vurdumduymazlığından ertelediğini düşünüyodum en son tartıştık ve bi senmi korkuyosun üzülüyosun bende korkuyorum ve sorunun bende olduğunu düşünüyorum kaç zamandır sounun bende olduğuyla ilgili kötü kötü rüyalar görüyorum dedi biraz zaman ver sende ve anlamaya çalış onuda onlar bizden daha zor kabullenebiliyorlar hem seni aramaya habire bahane aradığına seni sırf seni seviyorum demek için aradığına göre demekki üzülüyo oda ama anlatamıyo bişeyleri kppss'ye odaklan şuanda zaten en başta kpss diye karar vermişiniz üzme kendini hiç evliliğinide yıpratma soğutma kendini
ooohh çok güzel temzlik yaptımmmmmmmmmmmmm rahatladımmmm
ohh ne güzel mismis olmuştur. bende akşam yapayım eve gidince..
gizoşum sana ne sorucam ben ...sen ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup yatmıştım dimi?? :26:
ben de koydum ama ole cok fazla degıl aslında ılıskıden oncede de koydum yanı yastık varken oldu hep
ohh ne güzel mismis olmuştur. bende akşam yapayım eve gidince..
gizoşum sana ne sorucam ben ...sen ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup yatmıştım dimi?? :26:
Eki Görüntüle 686736
Selam sekerler aksam hatta gece yenı aldıgım hamıs tshırtını denerken cekılen tıpımın kayık oldugu bır foto ama bebıs baya cıkmıs sızlerle paylasmak ıstedım :)
ya evet haklısın ama en başta konuştuğumuz gibi kalmadı ki hiç hep denedik şimdi onu bahane ediyo ben sanki istemezmiyim sınavı kazanayım ondan çok istiyorum burda o kadar yalnızım ki belki o yüzden bu kadar istiyorum bilmiyorum tek bildiğim ümitlerim vardı artık yok kırıldı
Özleeemmm maşallahh yaaa kocaman olmuş bebişEki Görüntüle 686736
Selam sekerler aksam hatta gece yenı aldıgım hamıs tshırtını denerken cekılen tıpımın kayık oldugu bır foto ama bebıs baya cıkmıs sızlerle paylasmak ıstedım :)
arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...
canımm çok sevindimm tebrik ederimmmm :):)
sağol canım çokk teşekkür ederim. bakalım değerimde artarsa çok mutlu olacağım...
senin değerin en son kaçtı şeker
ilişki sırasındada koymuştum canım sonrasında kalmıştı o orda sabaha kadar sırtım ağrıdı biraz ama değdi :)
arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...
7 nisan 34.82
9 nisan 106.40
12 nisan 366.1
SAT 11 mart canım şuan 1300 küsür falan olması gerek benimm :)
bugün hayırlısıyla inşallah son denemem olur. bide altıma yastık koyup deneyim bakalım :)
hayırlı olsun canıımm..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ay çok güzel. az kalmış keseyi görmene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?