HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım maşallah allah nazardan korusun ikinizide ne şirin olmuşunuz anaam kocaman olmuş kereta
rabbim kucağına alıp başında kırmızı kurdela kucaında bebişinle çektirdiğin resminide koymayı nasip etsin inş

coook tesekkur ederız canım amınnnnn
ınsallah sızlerle bırlıkte
cok opuyorum

ya evet haklısın ama en başta konuştuğumuz gibi kalmadı ki hiç hep denedik şimdi onu bahane ediyo ben sanki istemezmiyim sınavı kazanayım ondan çok istiyorum burda o kadar yalnızım ki belki o yüzden bu kadar istiyorum bilmiyorum tek bildiğim ümitlerim vardı artık yok kırıldı

ohh ne güzel mismis olmuştur. bende akşam yapayım eve gidince..
gizoşum sana ne sorucam ben ... sen ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup yatmıştım dimi?? :26:

ben de koydum ama ole cok fazla degıl aslında ılıskıden oncede de koydum yanı yastık varken oldu hep

ben de koydum ama ole cok fazla degıl aslında ılıskıden oncede de koydum yanı yastık varken oldu hep

bu akşamda yastıklı deneyim bakalım akşam ilişki sonrasında yastık belimde uyuyum dedim ayy belim ağrıdı uyuyamadım.. sonra attım yastığı anca öle uyudum :)

ohh ne güzel mismis olmuştur. bende akşam yapayım eve gidince..
gizoşum sana ne sorucam ben ... sen ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup yatmıştım dimi?? :26:

ilişki sırasındada koymuştum canım sonrasında kalmıştı o orda sabaha kadar sırtım ağrıdı biraz ama değdi :)

ya ümitlerim kırıldı yandı bitti kül oldu yok ona bakarsan dün bende ağlıyodum burda benim çocuğum olmucak bilmemne die ama bak bugün iyiyim her yeni gün yeni umut rabbim ne kapılar açacak bakalım eşini anlamaya çalış demedimmi sana ne düşünüyo bilemem tabiki ama sen şu açıdan düşün kendinde sorun olduğunu düşündüğü için test konusunu nekadar ileriye atarsam olumsuz sonucu okadar geç öğrenirim diye düşünüyodur belki sen yavaştan yavaştan çaktırmadan ona alternatif tıbbı uygulamaya başlaki yarn öbür gün bi sorun varsa şimdiden tedaviye başlamış olursunuz mesela şey diyebilirsin sınava 3ay varya çocuk düşünmeye başlayınca 3ay önceden şunları şunları içmek yada yemek geerkiyormuş şuan evet bende çocuk istemiyorum sınavıma odaklancam artık ama ilerde istediğimizde zorlanmak istemiyorum dersin çalıştır kafanı kızım öyle nefret ediyorum ümidim bitti bana kötü konuştu bunlarla çocuk olmuyo eğer çocuk istiyosan umutsuzluğu yılmışlığı bitmişliği bi kenara bırakcan gerekirse kandırcan diyorum bak bende daha dün umutsuzdum ama ağla zırla bi çözüm oluyomu olmuyo insanı dahada karanlığa itmekten başka bişey yapmıyo inş sınavınıda kazanırsın kocanlada aranı düzeltirsin bebeişinizde olur

nesrinnn halayımı istiyorum. göbüşde isteyebilirim artık herlde....dualarım kabul oldu çok şükür.
hepiniz bir bir sevineceksiniz arkadaşlar inşallah...

ilişki sırasındada koymuştum canım sonrasında kalmıştı o orda sabaha kadar sırtım ağrıdı biraz ama değdi :)

bugün hayırlısıyla inşallah son denemem olur. bide altıma yastık koyup deneyim bakalım :)

arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...

hayırlı olsun canıımm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bugün hayırlısıyla inşallah son denemem olur. bide altıma yastık koyup deneyim bakalım :)

hayırlı olsun canıımm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim canım benim. darısı başına inşallah.....en önemlisi kafanın rahat olması canım. bak ben bu ay çok yoğundum. doğru dürüst ilgilenemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…