HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cuma günü canım ksımetse erken öğrendim ben birazcık :)
seninde yarına 18inde 1400 20sinde 2800-2900 civarı olur salı çarşamba görürsün keseyi kesin Allah'ın izniyle :)

sen biraz erken öğrendin...sabırsız anne olmak kolay değil:)))görürsün canım keseyi bence
evet canım aynen öyle ama bi sıkıntım olmazsa ben bu sefer biraz bekliycem doktora gitmek için...sonra günler geçmiyo bana.

en güzelini yaparsın toplu görürsün herşeyi artıyomu diye bi kan daha ver bikaç gün sonra bekle karnın çıkana kadar ohh rahatt

benim bat geçeli 5.günüm mide bulantılarım ne zman başlar şuan hiçbişey hissetmiyorum hamilemiyim değilmiyim belli değil korkuyorum çokk bişey olduysa ya diyee

canım benim herkesde bulantı olucak die bişey yok. benim arkadaslarımın çoğunda bulantı kuma namına bişey yok. bi ben deli gibi bulantım vardı...hem değerinde güzel artmış. bence srun olsaydı bu kadar artmazdı merak etme.

inş canım sağlıklı bi süreç geçiririz rahat sıkıntısız :)

çok teşekkür ederim canım benim. darısı başına inşallah.....en önemlisi kafanın rahat olması canım. bak ben bu ay çok yoğundum. doğru dürüst ilgilenemedim...

kafaya takmamak nasıl oluyo bilmiyorum ki bi bu ay sanki yumyum dönemini kaçırdım öle olursa olur diye bi kere düşündüm ama meğer kaçmamış gene düşündüm çıkmıyo aklımdan ama napiim

kızlar az önce suyun içine bir avuç karabiber dökdüm bir demet maydonoz koydum kaynattım tam battaniyemi aldım tencereyi aldım oturuyodumki kapı çaldı misafir geldi

şimdi tekrar kaynatıyorum inşallah faydasını görürüm

kafaya takmamak nasıl oluyo bilmiyorum ki bi bu ay sanki yumyum dönemini kaçırdım öle olursa olur diye bi kere düşündüm ama meğer kaçmamış gene düşündüm çıkmıyo aklımdan ama napiim

valla zor ama. işte başka işler bul. kafanı dağıt. yoksa hep düşünceyle olmuyo...

popon yanmıyomu nası oturuyosunkii tencereyeee lazımlık gibimiii:44:

benim popom kalaylı olduğundan bana işlemiyo

yok kıs tencereye nasıl oturcam onu başla şekilde halletcem bakalım daha kaynamadı

amanda aman pıhtı büyümüş koca adam olmuş bi susam tanesi kadarda olurmuşş
kııııs seninki susam olmuşyaaaaa

Son düzenleme:
bu akşamda yastıklı deneyim bakalım akşam ilişki sonrasında yastık belimde uyuyum dedim ayy belim ağrıdı uyuyamadım.. sonra attım yastığı anca öle uyudum :)

yok canım ole sabaha kadar uyunmaz tutulur ınsan zaten zaten sırt ustu yatmak bıle yoruyo benı yarım saat falan ole ıdım

benim popom kalaylı olduğundan bana işlemiyo

yok kıs tencereye nasıl oturcam onu başla şekilde halletcem bakalım daha kaynamadı

tencerenin ağzı senin popodan büyüktür zaten oturyim deme yanar totoş Allah korusuntencerede senden büyüktür zaten miniciksin ne güzell

büyüyo teyzesii napsınn işteeee

Son düzenleme:
maşallah ikinizede. pek şirinmiş:))))bi tanede ben istiyorummmmm

canım ınsallah ıkı ay sonra sende gıyersın :)

Özleeemmm maşallahh yaaa kocaman olmuş bebiş, ayrıca tişört de çok yakışmış rengi tam gitmiş tenine

sagol sekerım aslında pekde sevmem bu rengı denk geldı begendım aldım hormonlar bu konudada degıstı

arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...

kız masallah cok sevındım dedım sana hamıssın dıye ama

benim bat geçeli 5.günüm mide bulantılarım ne zman başlar şuan hiçbişey hissetmiyorum hamilemiyim değilmiyim belli değil korkuyorum çokk bişey olduysa ya diyee

kız ben hıc kusmadan 3 ayı doldurdum ıste nıe ıllada mıde bulantısı ıstıyon onun yerıne gobus cıksın de ne bılım kalp atısı duyım de delı

ciddenmi hiç kusmadınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…