- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.081
cuma günü canım ksımetse erken öğrendim ben birazcık :)
seninde yarına 18inde 1400 20sinde 2800-2900 civarı olur salı çarşamba görürsün keseyi kesin Allah'ın izniyle :)
sen biraz erken öğrendin...sabırsız anne olmak kolay değil:)))görürsün canım keseyi bence
evet canım aynen öyle ama bi sıkıntım olmazsa ben bu sefer biraz bekliycem doktora gitmek için...sonra günler geçmiyo bana.
en güzelini yaparsın toplu görürsün herşeyi artıyomu diye bi kan daha ver bikaç gün sonra bekle karnın çıkana kadar ohh rahatt
2 gün sonra bi daha kan baktırıcam sonra 27 nisan ya da 4 mayısda gitmeyi düşünüyorum bi terslik olmazsa.
benim bat geçeli 5.günüm mide bulantılarım ne zman başlar şuan hiçbişey hissetmiyorum hamilemiyim değilmiyim belli değil korkuyorum çokk bişey olduysa ya diyee
canım benim herkesde bulantı olucak die bişey yok. benim arkadaslarımın çoğunda bulantı kuma namına bişey yok. bi ben deli gibi bulantım vardı...hem değerinde güzel artmış. bence srun olsaydı bu kadar artmazdı merak etme.
arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...
çok teşekkür ederim canım benim. darısı başına inşallah.....en önemlisi kafanın rahat olması canım. bak ben bu ay çok yoğundum. doğru dürüst ilgilenemedim...
canımmm çok sevindim tebrik ederim lütfen bizede dua et darısı başıma inşallah
kafaya takmamak nasıl oluyo bilmiyorum kibi bu ay sanki yumyum dönemini kaçırdım öle olursa olur diye bi kere düşündüm ama meğer kaçmamış gene düşündüm çıkmıyo aklımdan ama napiim
teşekkürler canım benim. dua ediyorum zaten canım. sanda ayriyetten ederim...
kızlar az önce suyun içine bir avuç karabiber dökdüm bir demet maydonoz koydum kaynattım tam battaniyemi aldım tencereyi aldım oturuyodumki kapı çaldı misafir geldi
şimdi tekrar kaynatıyorum inşallah faydasını görürüm
popon yanmıyomu nası oturuyosunkii tencereyeee lazımlık gibimiii:44:
bu akşamda yastıklı deneyim bakalımakşam ilişki sonrasında yastık belimde uyuyum dedim ayy belim ağrıdı uyuyamadım.. sonra attım yastığı anca öle uyudum :)
benim popom kalaylı olduğundan bana işlemiyo
yok kıs tencereye nasıl oturcam onu başla şekilde halletcem bakalım daha kaynamadı
maşallah ikinizede. pek şirinmiş:))))bi tanede ben istiyorummmmm
Özleeemmm maşallahh yaaa kocaman olmuş bebiş, ayrıca tişört de çok yakışmış rengi tam gitmiş tenine
arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...
benim bat geçeli 5.günüm mide bulantılarım ne zman başlar şuan hiçbişey hissetmiyorum hamilemiyim değilmiyim belli değil korkuyorum çokk bişey olduysa ya diyee
yok canım ole sabaha kadar uyunmaz tutulur ınsan zaten zaten sırt ustu yatmak bıle yoruyo benı yarım saat falan ole ıdım
açık öğretim okuyan sen değil miydin?sen değilsen akşam iş çıkışında kursa giden kimdi yaf?
canım ınsallah ıkı ay sonra sende gıyersın :)
sagol sekerım aslında pekde sevmem bu rengı denk geldı begendım aldım hormonlar bu konudada degıstı
kız masallah cok sevındım dedım sana hamıssın dıye ama
kız ben hıc kusmadan 3 ayı doldurdum ıste nıe ıllada mıde bulantısı ıstıyon onun yerıne gobus cıksın de ne bılım kalp atısı duyım de delı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?