- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.101
Ben uyudum öyle sabaha kadar sırtım çıkcaktı nerdeyse
ciddenmi hiç kusmadınnn
ay kız ben ertesı gun ıse gıderken otobuste ıste on saat herhalde mahvolurdum uyusam dızlerımı kırıp yatmak bıle zor geldı ben hep yan yatmaya alısmısım sırt ustu yarım saat anca ama cogu sabah aktı ole sakır sakır hıssettım butun gece onla uyumusum
evet hıc kusmadım :) masallah deyın ıns dahada kusmam
en buyuk korkumdu kusmak ben kusunca tanınmaz bırı oluyorum zaten rabbımde dagına gore kar verırmıs hıc kusmadım bu yuzden hıc kılo kaybımda yada ıstah kaybımda olmadı o koca gobusun sırrı o
bı ıkı ogurdugum seyler oldu ama oda normalde kokularını sevmedım
tencerenin ağzı senin popodan büyüktür zaten oturyim deme yanar totoş Allah korusuntencerede senden büyüktür zaten miniciksin ne güzell
büyüyo teyzesii napsınn işteeee
hissetmiyorum ya şuan hiçbişey sanki bişey olmuş gibi korkuyorum işte bi belirtisi olsa iyi olduklarının
en azından kussam hamileyim evet dicem şuan ama hiçbişey yokmuş gibiyim tedirgin ediyo bu da beni haliyle :/
ya kızlaaaaar of bıktım ben artık yaaa evlilikten soğudum evlendiğimden beri hep sorun yaşıyorum hep hastayım
az önce buhara oturdum 15 dk dayanabildim sol tarafıma şiddetli bir ağrı girdi kalkmak zorunda kaldım nefes alamıyorum ama o bile iyi geldi sanki. çünkü şuan sökülüyooooo ve ben bunu hissediyorum sanki altıma kaçırmışım gibi
yarın daha tedarikli başlamam lazım ama bu ağrı iyi bişeymi acaba yaaa
iltihap akıyo diye ağrı yapıyodur canımm öyle bişey olabilirmiii ?
bilmiyorumki canım yaa korktum hemen kalktım bende. şimdi biraz daha hafifledi ağrı.
hayır hep konular eski yeni konu olsa sorcam konu sahiplerine ama baktım şimdi arşivlere kaldırılmış hep konular
of yaaa hem korkuyorum hemde devam etmek istiyorumm
bence bikere daha doktora git sen beklemeden hiç neyin nesiymiş sor en azından kendini yiyip bitirmenden iyidir canımmm
şimdi aradım doktoru buhar yaptım demedim sadece sol tarafımda ağrı arttı dedim ilaçlarını kullanıyomusun dedi evet dedim iltihap sökülüyo ondan ağrın oluyo iltihabın tüplerin duvarından koptuğunu düşün kazıyarak koparken ağrı yapması normal dedi. perşembe günü ilacımın bitanesi bitiyo hani şu midemi bulandıran. ben bu akşam tekrar yapacağım bu buharı hatta 3 gün devam edceğim ve perşembe günü doktora gideceğim adet olmazsam. inşallah temizleniyodurda bi aksilik çıkmaz
ne güzel işte iltihap gidiyo iyi bişey demekki bu ağrııııı
tebrikler canımmmm. halayımızı çekelim o zamannnnnarkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...
canım boyle soyleme niye utanasın kadınların en sık karsılastıgı sorun bu ıltıhap...canımmm nolur dua et bana kurtulayım şu illetten
hamilelerin duası kabul olurmuş şu illetten kurtulayım hayırlısıyla kendimden utanıyorum artık yaa
gecmıs olsun ne rahatsızlıgı gecırdın ?slm kızlar benı hatırladınızmı kızlar.....bayagıdır girmıyordum biraz rahatsızlık gecırdım şimdi iyiyim coook şükür eeeeeee siz nasılsınız canlarım sizi cok özledım vallah ne dıyeyım...
teşekkürler canım benim. dua ediyorum zaten canım. sanda ayriyetten ederim...
gecmıs olsun ne rahatsızlıgı gecırdın ?
canımmm nolur dua et bana kurtulayım şu illetten
hamilelerin duası kabul olurmuş şu illetten kurtulayım hayırlısıyla kendimden utanıyorum artık yaa
canım boyle soyleme niye utanasın kadınların en sık karsılastıgı sorun bu ıltıhap...
buharda oturdugunu soylemıssın kaynattıgın suyun ıcıne maydanoz koyarsan onun buharında oturursan tertemız olursun ve pedine biraz rakı dök cunkı anasonda ıltıhabı söker ... ama maydanozu yapmanı tavsıye ederım super söküyo
ne biçim konuşuyosun Allah gerçekten utandırcak bişey yaşatmasın beterin beteri var sanki tedavisi olmayan bi hastalığa yakalanmış gibi konuşmaa !!
ediyorum canım zatennn iyileşceksin yakında
şubattan beri çekmediğim kalmadı ondan utanıyorum eşimden utanıyorum
bir demet maydonoz ve bir avuç karabiber koydum canım rakıyı bilmiyodum bu akşam tekrar yapacağım o zaman rakı dökerim iyi olur bide belime yakı yapıştırıcam .
moralim bozuldu yaaa hergün hastayım sizide bıktırdım perşembeye kadar yapacağım buharı bakalım neler değişecek.
bide depresyona sokma kendini lütfen ama
ne bıktırması be delii aa hepimiz anlatıyoruz dertlerimizi sonuçtaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?