HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

migrenım nüksettı cok kötü oldum vallah canım benım bilgisayar yasak oldu ama size müjde vereyim dedim canım benım hamıleyım cok sükür bu ay benı sevındırdı melegım :)

oh oh oh bugun guzwl haberler arka arkaya geliyor,gozun aydin canim rabbim kucagina almayida nasibetsin

Merhaba,
Sizlerin arasina ilk kez katiliyorum. 7 buçuk yasinda bir oglumuz var. Esimle ikinci bir bebek istiyoruz. Bu ay denedik dogru düzgün ilk kez. Belirti var desem, o belirtiler regl belirtisi de olabilir, o yüzden yaniltabilir. Adet döngümün 22. günündeyim, yani normalde 6-7 gün sonra adet görürsem çalismalara devam. Bakalim hayirlisi artik. Su an yurtdisinda yasiyoruz. Kendi vatanimdan anne adaylari ile bu konulari paylasmak öyle güzel bir özgürlük ki, bu yüzden araniza katilma istegindeyim. Ordan burdan konusmak, heyecanlarimi, mutluluk ve mutsuzluklarimi paylasmaktan baska bir dilegim yok. Umarim mesajim güzel arkadasliklara vesile olur. Hepinize sevgiler.

Hoşgeldin canımmm :)
bu ay inş ilk denemende olmuştur uğraşmana gerek kalmaz

selam canlarım nasılsınız anne adaylarına sağlık diliyorum aday adaylarına bol şans diliyorum Allahtan :) ben 8 günlük uzun bir adet döneminden sonra aranızdayım dün gece itibariyle çalışmalara start verildi hadi hayırlsı:) söylemiştim ya bu ay fulleyeceğiz Allah kısmet ederse her gün :) sonrası Allah kerim..

çok tesekkür ederim canim bu çok güzel dilegin için, Allahim senin de hep gönlüne göre versin, sanirim herkesin hamile olup olmadigi mesajlarin hemen altinda beliren bilgiler degil mi?

evet canım hamile olanların altında genelde bu takvim gözüküyo sanada bu takvimi yapmak en kısa zamanda nasip olsun inş

yxliiiiiiiizzzzz canımmmmmmmmm tebrik ederim yaaaa hamileymişsinnnnnnnnn Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

hoşgeldin canımm... allah bağışlasın oğlunu.. inş. bu ay olur

ayy kızlar bu ayy ne bereketli oldu bi ay iyi bi ay kötü zaman oluyor. geçen ay tık yoktu kimsede... bu ayıda kaçırırsak gelecek aya halimiz harap... totem yaptım resmen

yarın sabah bi test yapim mii napimm???... perşembe bat günüm... hamile olsam bilirdim.. hiç belirtim yok... yüzde 5 ihtimal veriyorum kendimee.. sadece dünden beri göğsüm şişti bi tanesi sadece.. o göğsüm süt doluncada şişerdii.. :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…