- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.141
Kıss bak hele sana ne dicem :2:arada geliyo işleri yoğunmuş ondan sık giremiyomuş
hoşgeldin canımm... allah bağışlasın oğlunu.. inş. bu ay olur
ayy kızlar bu ayy ne bereketli oldu bi ay iyi bi ay kötü zaman oluyor. geçen ay tık yoktu kimsede... bu ayıda kaçırırsak gelecek aya halimiz harap... totem yaptım resmen
yarın sabah bi test yapim mii napimm???... perşembe bat günüm... hamile olsam bilirdim.. hiç belirtim yok... yüzde 5 ihtimal veriyorum kendimee.. sadece dünden beri göğsüm şişti bi tanesi sadece.. o göğsüm süt doluncada şişerdii.. :)))
kızlar yaa bişey sorcam kasıklara yakı yapıştırılırmıııı:26:
arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...
Kıss bak hele sana ne dicem :2:
Bugğn arkadaşımla hastahaneye gittik batı 9 marttı kadıncağızın ikinci gebeliği İlki maşallah çok sağlıklı
Kadıncağız ultrasano girdi bebekten önce kistini gördü
Aşağıya kan testine indi sonuçları aldı akıbeti belli değil bütün kan değerleri alt üst doktoru ne diyeceğini şaşırmış... Dahiliyeye yönlendirmiş ..kADINCAĞIZ ağlamaktan helak oldu bebek görmeye gitti....Hastalık buldu Rabbim nerde varsa yardım etsin bizede yardım etsin işallah .Ama her şeyden önce Allah Hayırlısını versin işallah .
yok sanmam bel için o:26:
O sebepten diyeceğim şudur ...Kaç kez dedim ' Vakdi saati gelmeyince ' Allah ol demeyince olmuyor . Perperişan durumda oda bizde o kadar üzüldükkidUA NIZI eSirgemeyin arkadaşlar Rabbim şifa versin işallah .
Arkadaşım hamile Doktora gittik bugün kan testi v.s... için kan testi sonucuçları sağlığı konusunda pek hayra alamet değilmiş kesin tanı yarın ..kız noldu hayırdırrrrrrrrrr... kim perişan oldu...:44::44::44::44:
Haklısın cimcimecim Duayı tam yapmak gerekiyor ama işte dediğin gibi bazen gönül coşuyor istiyor ..Düşünemiyor insan .
Rabbim hepimize yardım etsin işallah her şeyin hayırlısını sağlık ve sıhatle versin (Amin)
bel sırt bacak ağrı olan bölgeye yapışıyo ben zaten belime yapıştırcamda kasıkları sıcak tutmak lazımmış onları nasıl sıcak tutcam dün bimde özel günler için kasık pedi görmüştüm sıcak tutması için 8 saat etkili yazıyodu keşke alsaydım 3-5 tane
sıcak su torbası işimi görür heralde
canımmm nolur dua et bana kurtulayım şu illetten
hamilelerin duası kabul olurmuş şu illetten kurtulayım hayırlısıyla kendimden utanıyorum artık yaa
arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...
teyy teyyy teyyyy ELSELcimmmm tebrik ederim canımmm maşallahh değerlerin çok iyi inşallahhh sağlıkla alırsın kucağına
hoşgeldin canımm... allah bağışlasın oğlunu.. inş. bu ay olur
ayy kızlar bu ayy ne bereketli oldu bi ay iyi bi ay kötü zaman oluyor. geçen ay tık yoktu kimsede... bu ayıda kaçırırsak gelecek aya halimiz harap... totem yaptım resmen
yarın sabah bi test yapim mii napimm???... perşembe bat günüm... hamile olsam bilirdim.. hiç belirtim yok... yüzde 5 ihtimal veriyorum kendimee.. sadece dünden beri göğsüm şişti bi tanesi sadece.. o göğsüm süt doluncada şişerdii.. :)))
sagol canim çok tesekkür ederim senin de güzel dilegine, senin de gönlüne göre olsun hersey insallah...
bir kaç gün kala idrar testleri sonuç veriyor mu? benim 6-7 gün var adetime, erken herhalde benimki için degil mi?
Merhaba hosgeldin canım ewt 6 7 gün çok aslında gunünde yapmak lazım ama dayanamıyorsan en erken 2 3 gün kala falan yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?