HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

arada geliyo işleri yoğunmuş ondan sık giremiyomuş
Kıss bak hele sana ne dicem :2:

Bugğn arkadaşımla hastahaneye gittik batı 9 marttı kadıncağızın ikinci gebeliği İlki maşallah çok sağlıklı

Kadıncağız ultrasano girdi bebekten önce kistini gördü
Aşağıya kan testine indi sonuçları aldı akıbeti belli değil bütün kan değerleri alt üst doktoru ne diyeceğini şaşırmış... Dahiliyeye yönlendirmiş ..kADINCAĞIZ ağlamaktan helak oldu bebek görmeye gitti....Hastalık buldu Rabbim nerde varsa yardım etsin bizede yardım etsin işallah .Ama her şeyden önce Allah Hayırlısını versin işallah .

aaaaayyyyy çok üzüldüm bak şimdi ne biçim bi totem o öyle :18:

ben mayısta hamile kalmayı planlıyorum ne yani haziranamı kalcam şimdi

O sebepten diyeceğim şudur ...Kaç kez dedim ' Vakdi saati gelmeyince ' Allah ol demeyince olmuyor . Perperişan durumda oda bizde o kadar üzüldükki dUA NIZI eSirgemeyin arkadaşlar Rabbim şifa versin işallah .

canım herşey bizim için bak bende bebek için çalışıyodum hatta iltihap kurudu diye seviniyorum ama meğersem benim tıkalı tüpler çocuğa engel oluyomuş. Allahtan doğru dilekte bulunamıyoruz doğru dua edemiyoruz. hemen hepimiz hamile kalmak için dua ediyoruz ama hiçbirimizin aklına sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek dilemek en önemlisi hayırlı gebelik ve evlat dilemek gelmiyo sanki hamile kalınca iş bitiyo. Arkadasına üzüldüm Allah acil şifa versin bebeğini ona bağışlasın inşallah

yok sanmam bel için o:26:

bel sırt bacak ağrı olan bölgeye yapışıyo ben zaten belime yapıştırcamda kasıkları sıcak tutmak lazımmış onları nasıl sıcak tutcam dün bimde özel günler için kasık pedi görmüştüm sıcak tutması için 8 saat etkili yazıyodu keşke alsaydım 3-5 tane

sıcak su torbası işimi görür heralde

Haklısın cimcimecim Duayı tam yapmak gerekiyor ama işte dediğin gibi bazen gönül coşuyor istiyor ..Düşünemiyor insan .
Rabbim hepimize yardım etsin işallah her şeyin hayırlısını sağlık ve sıhatle versin (Amin)

O sebepten diyeceğim şudur ...Kaç kez dedim ' Vakdi saati gelmeyince ' Allah ol demeyince olmuyor . Perperişan durumda oda bizde o kadar üzüldükki dUA NIZI eSirgemeyin arkadaşlar Rabbim şifa versin işallah .

kız noldu hayırdırrrrrrrrrr... kim perişan oldu...:44::44::44::44:

tamam okudum canımmmmmmmm

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar
çok şiddetli adet dönemi geçirdiğim için forumu takipmedemiyorum elsellll canım tebrikmederim darısı isteyen herkesin başınaa
bende temizlenmemde başlasam çalışmalaraaaa

amin ecmaıyn rabbim herkese hayırlısını versin canım

sıcak su torbası

canımmm nolur dua et bana kurtulayım şu illetten
hamilelerin duası kabul olurmuş şu illetten kurtulayım hayırlısıyla kendimden utanıyorum artık yaa

imtihan canım imtihana sabretmek hiçte kolay olmuo öle ama günahların dökülüo şmdi sabrettiğin .. sennde duan kabul olur cnmm bizler edicez tabyki ediorz da zatennn rabbimm tezz şifanı göndersinnn mutlu ve neşeli günler gör bebişde gelsinn tammaaaaaaammm sağ elini kasıklarına koy canım ve bol bol ya şafii zikrini çek allahın izniyle şifa bulursunnn

sagol canim çok tesekkür ederim senin de güzel dilegine, senin de gönlüne göre olsun hersey insallah...
bir kaç gün kala idrar testleri sonuç veriyor mu? benim 6-7 gün var adetime, erken herhalde benimki için degil mi?

Canım iltihaplı bölgeye aşırı sıcak birşey koyma iltihabı yayar çoğaltır sen sıcak su torbasını ayaklarının altına koy zaten ayak sıcaksa tüm vücut ısınır

Merhaba hosgeldin canım ewt 6 7 gün çok aslında gunünde yapmak lazım ama dayanamıyorsan en erken 2 3 gün kala falan yap derim

Merhaba hosgeldin canım ewt 6 7 gün çok aslında gunünde yapmak lazım ama dayanamıyorsan en erken 2 3 gün kala falan yap derim

çok sagol canim, evet sabretmek lazim bir kaç günden birsey çikmaz, kan testi yaptirip da beklentiye girmek istemedim, akisina birakmak lazim da bazen de olmuyor iste :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…