HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Senin daha cok erken canim yaa. benim bat 18 nisan benim bile erkenmi diyorum acaba ama sabah yapacagim. sonucu biliyorum aslindaa. cunku ovl. testlerim hep silik ciktiiii (( sanirim bu ay yum. catlamadiii..

Son düzenleme:
Senin daha cok erken canim yaa. benim bat 18 nisan benim bile erkenmi diyorum acaba ama sabah yapacagim. sonucu biliyorum aslindaa. cunku ovl. testlerim hep silik ciktiiii (( sanirim bu ay yum. catlamadiii..

evet bence de canim.
demek yumurtalarin çatlamadigi aylar da oluyor yani ( hayirlisi olsun, pozitif olmakta her zaman fayda var, bir ay olmazsa öbür ay insallah

Slmm benide ekleyin arkadaşlar kabul ederseniz topğinize :) 2. ayım bu ay bakalım nolcak 10 gün var adetime :) 1,5 yıllık evliyim bakalım hayırlısıı :)

Esra kız yapınca haber Merak ettim inş çaktırmadan sürpriz yapmıştır yawrunuz

Günaydın kizlarrr bu ay bereketli geçiyor anlaşılan gizem, ardından elsel, belki bugün esra:)) evrimm de sonradan silik çıktı demişti ne oldu acaba

Gece cagan " anne suuuuu annne suuuu" diye kalkti..ardindan ciiiiisssss dedi...kalkmisken cok. Tuv.e gidim dedim testi aldim. cok umidim olmamasina karsi kalbim gum gum atiyodu..amaaa maaaalesf. test bozuktu...idrar yarim cm ilerledikten sonra durdu. olcemedim maaalesef. esim gelirken alacak. 12.30 geliyor bugun oglen...bende 1 de gidiyorum. bakalim artik.
.

ama kizlar o nasi bi heyecandiii.. bide umidim yok olmasina ragmen....

ay evet söyledin canım...hadi bakalım tamda yaza gelecek bende alıcam bu sefer bi tane...

çokkk ii anlıyorummm. hem umut hem umutsuzluk...

hoşgeldin canım. biz burda bi aileyiz...hayat paylaşınca güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…