- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.161
sagol canim çok tesekkür ederim senin de güzel dilegine, senin de gönlüne göre olsun hersey insallah...
bir kaç gün kala idrar testleri sonuç veriyor mu? benim 6-7 gün var adetime, erken herhalde benimki için degil mi?
Senin daha cok erken canim yaa. benim bat 18 nisan benim bile erkenmi diyorum acaba ama sabah yapacagim. sonucu biliyorum aslindaa. cunku ovl. testlerim hep silik ciktiiii(( sanirim bu ay yum. catlamadiii..
arkadaşlar kan sonucumu aldımmmm.
hamileyim....
707,8 sonucum...
darısı başınıza inşallah...
Slmm benide ekleyin arkadaşlar kabul ederseniz topğinize :) 2. ayım bu ay bakalım nolcak 10 gün var adetime :) 1,5 yıllık evliyim bakalım hayırlısıı :)
Senin daha cok erken canim yaa. benim bat 18 nisan benim bile erkenmi diyorum acaba ama sabah yapacagim. sonucu biliyorum aslindaa. cunku ovl. testlerim hep silik ciktiiii(( sanirim bu ay yum. catlamadiii..
Slmm benide ekleyin arkadaşlar kabul ederseniz topğinize :) 2. ayım bu ay bakalım nolcak 10 gün var adetime :) 1,5 yıllık evliyim bakalım hayırlısıı :)
canım ınsallah ıkı ay sonra sende gıyersın :)
sagol sekerım aslında pekde sevmem bu rengı denk geldı begendım aldım hormonlar bu konudada degıstı
kız masallah cok sevındım dedım sana hamıssın dıye ama
kız ben hıc kusmadan 3 ayı doldurdum ıste nıe ıllada mıde bulantısı ıstıyon onun yerıne gobus cıksın de ne bılım kalp atısı duyım de delı
tebrik ederim canim...
Gece cagan " anne suuuuu annne suuuu" diye kalkti..ardindan ciiiiisssss dedi...kalkmisken cok. Tuv.e gidim dedim testi aldim. cok umidim olmamasina karsi kalbim gum gum atiyodu..amaaa maaaalesf. test bozuktu...idrar yarim cm ilerledikten sonra durdu. olcemedim maaalesef. esim gelirken alacak. 12.30 geliyor bugun oglen...bende 1 de gidiyorum. bakalim artik.
.
ama kizlar o nasi bi heyecandiii.. bide umidim yok olmasina ragmen....
Arkadaşlar merhabalar
çok şiddetli adet dönemi geçirdiğim için forumu takipmedemiyorum elsellll canım tebrikmederim darısı isteyen herkesin başınaa
bende temizlenmemde başlasam çalışmalaraaaa
teyy teyyy teyyyy ELSELcimmmm tebrik ederim canımmm maşallahh değerlerin çok iyi inşallahhh sağlıkla alırsın kucağına
oooo maaşalllahhh bi hamiş dahaaa... allah arttrsınnnnnnn
maaşallah canımmmmmmmmm
Merhaba,
Sizlerin arasina ilk kez katiliyorum. 7 buçuk yasinda bir oglumuz var. Esimle ikinci bir bebek istiyoruz. Bu ay denedik dogru düzgün ilk kez. Belirti var desem, o belirtiler regl belirtisi de olabilir, o yüzden yaniltabilir. Adet döngümün 22. günündeyim, yani normalde 6-7 gün sonra adet görürsem çalismalara devam. Bakalim hayirlisi artik. Su an yurtdisinda yasiyoruz. Kendi vatanimdan anne adaylari ile bu konulari paylasmak öyle güzel bir özgürlük ki, bu yüzden araniza katilma istegindeyim. Ordan burdan konusmak, heyecanlarimi, mutluluk ve mutsuzluklarimi paylasmaktan baska bir dilegim yok. Umarim mesajim güzel arkadasliklara vesile olur. Hepinize sevgiler.
tebrikler canımmmm. halayımızı çekelim o zamannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?