- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.181
Gece cagan " anne suuuuu annne suuuu" diye kalkti..ardindan ciiiiisssss dedi...kalkmisken cok. Tuv.e gidim dedim testi aldim. cok umidim olmamasina karsi kalbim gum gum atiyodu..amaaa maaaalesf. test bozuktu...idrar yarim cm ilerledikten sonra durdu. olcemedim maaalesef. esim gelirken alacak. 12.30 geliyor bugun oglen...bende 1 de gidiyorum. bakalim artik.
.
ama kizlar o nasi bi heyecandiii.. bide umidim yok olmasina ragmen....
evet heyecanini anlayabiliyorum canim, insan çok ümitlenebilir herseye ragmen, heyecanini içinde yasadigin gibi en dogal haliyle anlatman çok güzel...
valla canım hiç bişey anlamadım. işyerinde sorunlar var. eşim dünden biliyodu. sadece kan testiyle de öğrenmiş oldu. benim eşim öyle heyecan falan yapmaz. bazen düşünüyorum ben bi odunlamı evliyim diye. inşallah bu sefer bişey olmaz dedi. aslında o da korkuyorda belli edmiyo işte.Naber canim. nasi gidiyor. esin ne yapti haberi alincaaa
Naber canim. nasi gidiyor. esin ne yapti haberi alincaaa
imtihan canım imtihana sabretmek hiçte kolay olmuo öle ama günahların dökülüo şmdi sabrettiğin .. sennde duan kabul olur cnmm bizler edicez tabyki ediorz da zatennn rabbimm tezz şifanı göndersinnn mutlu ve neşeli günler gör bebişde gelsinn tammaaaaaaammmsağ elini kasıklarına koy canım ve bol bol ya şafii zikrini çek allahın izniyle şifa bulursunnn
Canım iltihaplı bölgeye aşırı sıcak birşey koyma iltihabı yayar çoğaltır sen sıcak su torbasını ayaklarının altına koy zaten ayak sıcaksa tüm vücut ısınır
naber taze anneeeeehamilelik hayatın nasıllll
ay canımmmm. valla daha bişey anlamadım. sadece çok kasık ve bel ağrım var. bide ağzımın tadı yok...kupkuru .ay öyle işte.
senin nasıl gidiyor..iyimisin canım
oyy kıyamam ama ilk dönemlerde olurmuş böyle şeyler sabret bebeğini gördüğün gün biter ağrıların
ne zaman gideceksin tekrar keseyi görmeye
ben düne göre dahada iyiyim sadece sabahları uyanmak problem oluyo gözümü açamıyorum ama normaldir vücudum çok yıprandı onun dışında mayısa bomba gibi girmeyi planlıyorum
mayısda seni bomba gibi bekliyor olcağım. kendine iyi bak. kolay değil yaşadığın hem psikolojik hem fizyolojik. zaten sen bunun farkındasın....
ya bebeğim iyi olsunda bu ağrılar sızılar hiç bişey değil. yaşadım biliyorum..kalp atışını duydupğumda rahatlıycam. ben haftaya dr a gitmeyi planlıyorum. şimdi gitsem keseyi bile göremem. haftaya belki kalp atışınıda duyarım rahatlarım. çünkü keseyi görmek yetmiyo maalesef. bebek büyümüşmü kalp atışı varmı vs vs...yolumuz uzun anlayacağın. bu sefer sabredeceğim
hoşgeldin canım. biz burda bi aileyiz...hayat paylaşınca güzel...
Günaydın kizlarrr bu ay bereketli geçiyor anlaşılan gizem, ardından elsel, belki bugün esra:)) evrimm de sonradan silik çıktı demişti ne oldu acaba
yok canım yapmadm daha dün adet gnümdü olmadaım.akşam yapçam inşallh hayırlı sonuç alırım
tesekkur ederım canım ıns mevlam en kısa zamnada sana da yasatır ve sevgılı kocana Rabbımın rızkından sual olmadııgının ıspatı olur sen uzme sen Rabbımden suphe duyma mukafatını alacaksın o kadar dermanlar aradın bulmak uzeresın yılmak olur mu hıc?
yaa neden aksam yapıyuorsunuz ya yapın ılk ıdrarla hem bızlerde gunduz gozuyle guzel haberler alalım demı ama ya
Eki Görüntüle 686736
Selam sekerler aksam hatta gece yenı aldıgım hamıs tshırtını denerken cekılen tıpımın kayık oldugu bır foto ama bebıs baya cıkmıs sızlerle paylasmak ıstedım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?