HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet heyecanini anlayabiliyorum canim, insan çok ümitlenebilir herseye ragmen, heyecanini içinde yasadigin gibi en dogal haliyle anlatman çok güzel...

evet heyecanini anlayabiliyorum canim, insan çok ümitlenebilir herseye ragmen, heyecanini içinde yasadigin gibi en dogal haliyle anlatman çok güzel...

Umutttt nasil biseysin.... gece 3 kere uyandim..heyecanlandim...ama biliyorum hamile degilim. kendimi rahatlatmak icin soylemiyorum....olsaydim bilirdim...ama yinede yaniliyorumdur ins.

günaydın kısslarrr....
hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı en kısa zamanda benim gibi bekleyenlere inşallah.

Naber canim. nasi gidiyor. esin ne yapti haberi alincaaa
valla canım hiç bişey anlamadım. işyerinde sorunlar var. eşim dünden biliyodu. sadece kan testiyle de öğrenmiş oldu. benim eşim öyle heyecan falan yapmaz. bazen düşünüyorum ben bi odunlamı evliyim diye. inşallah bu sefer bişey olmaz dedi. aslında o da korkuyorda belli edmiyo işte.

Naber canim. nasi gidiyor. esin ne yapti haberi alincaaa

dün öğrendiğinde idrar testine baktı niye 2. silik koyu değil falan dedi. bende anlattım. o da anladımı bilmiyom. ama anlamış gibi yaptı işte. sonra sarıldı o kadar...ya aslında söylemeyecektim. direk doktora götürecektimde. olmadı plan işte

Allah razı olsun canımmm 7 günde 2 bucuk kilo verdim şu durumda hamile olsamda bebeğim sağlıklı olmaz heralde

Canım iltihaplı bölgeye aşırı sıcak birşey koyma iltihabı yayar çoğaltır sen sıcak su torbasını ayaklarının altına koy zaten ayak sıcaksa tüm vücut ısınır

kasıkları sıcak tutmak gerekiyormuş canım süt buharı yapıyorumya kasıkları sıcak tutun diyo ondan demiştim :26:

ay canımmmm. valla daha bişey anlamadım. sadece çok kasık ve bel ağrım var. bide ağzımın tadı yok...kupkuru .ay öyle işte.
senin nasıl gidiyor..iyimisin canım

oyy kıyamam ama ilk dönemlerde olurmuş böyle şeyler sabret bebeğini gördüğün gün biter ağrıların

ne zaman gideceksin tekrar keseyi görmeye

ben düne göre dahada iyiyim sadece sabahları uyanmak problem oluyo gözümü açamıyorum ama normaldir vücudum çok yıprandı onun dışında mayısa bomba gibi girmeyi planlıyorum

mayısda seni bomba gibi bekliyor olcağım. kendine iyi bak. kolay değil yaşadığın hem psikolojik hem fizyolojik. zaten sen bunun farkındasın....
ya bebeğim iyi olsunda bu ağrılar sızılar hiç bişey değil. yaşadım biliyorum..kalp atışını duydupğumda rahatlıycam. ben haftaya dr a gitmeyi planlıyorum. şimdi gitsem keseyi bile göremem. haftaya belki kalp atışınıda duyarım rahatlarım. çünkü keseyi görmek yetmiyo maalesef. bebek büyümüşmü kalp atışı varmı vs vs...yolumuz uzun anlayacağın. bu sefer sabredeceğim

çok teşekkür ederim canım benim seni çok iyi anlıyorum bende benim için halaylar çekilirken bir türlü inanamıyordum kalp atışını duymadan inanmam diyordum. Rabbim o günleride göstersin inşallah.

hamile arkaşlarıma bi sorum var ilişkiden zev alıyormusunuz şuanda.
ben zevk alamıyorum ve sanki rahmimde bişey var içine almıyor

saol özsercim haklısın Allahtan asla ümit kesmemek gerek.Rabbim eşimi utandırsın inşallah:)

yaa neden aksam yapıyuorsunuz ya yapın ılk ıdrarla hem bızlerde gunduz gozuyle guzel haberler alalım demı ama ya

ama dha adetmin üzernden 1 gün geçti ne kadar gec yaparsam ona göre sonuç alırım. ya bi hamile olsam suan ilk yasinimi okucam kurana yeni gectim sayılır. nede güzel olur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…